FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«19091929394689»
***alex***05.02.2007 16:16

@ Virgil

Nici eu nu vreau sa fim suspendati!

Dar cu Mafia care e in fotbalul romanesc...

Later edit:

Steaua va disputa primele trei etape pe teren propriu la 150 de kilometri de Bucuresti si se va plati o amenda de 15.000 de euro. Aceasta este decizia Comisiei de Disciplina, care a analizat incidentele provocate de fanii Stelei la ultimele douã etape din 2006, cu Poli Timișoara și U Craiova

G.Sp.

Primele 3 etape inseamna si meciul cu Dinamo. Cum Rapid a fost scutita, la acelasi lucru ma astept din partea comisiei la recurs.

Oricum este o noua decizie anti-Steaua!!!

JOS MAFIA!!!

mircea_zion05.02.2007 17:05

Si cea cu sevilla sau doar cele din Liga I ? :oops:

forever_STEAUA05.02.2007 17:34

@mircea_zion

Evident ca meciul cu Sevilla se va juca in Ghencea. D'oh!

I.N.Money05.02.2007 17:47

Decizie aberanta,primim aceeasi sanctiune ca a celor de sub pod,insa nu imi amintesc ca la noi vreodata sa fi zburat vreun pahar spre antrenorul echipei adverse!

Probabil se va reduce la o singura etapa de suspendare,dar din pacate Lacatus nu va primi o intampinare cum merita din cauza acestor mafioti din fruntea fotbalului romanesc.

@Forever_Steaua

Degeaba te agiti sa le mai explici :roll:

***alex***05.02.2007 17:52

Va primi o intampinare... in deplasare... la mare departare

strezahuzum05.02.2007 21:37

Oleg Protasov a declarat ca regreta ca n-a apucat sa vada Steaua in CL. Si a adaugat zambind "Poate data viitoare !".

Sa speram Oleg ! Poate ca intr-o zi te vei intoarce la echipa si vom juca si noi asa cum o faceam candva. Sper ca ziua aia sa fie cat mai apropiata.

c.ronaldo1706.02.2007 06:35

In calitate de.... ?

mircea_zion06.02.2007 09:44

in calitate de femeie de servici la clubul Steaua .. normal ca antrenor auzi .. :!: :!:

I.N.Money06.02.2007 14:08

Dupe ce ieri Contra l-a atacat de George Ogararu,azi in Gazeta a aparut o scrisoare a unui fan al nationalei catre jucatorul lui Getafe.

Scrisoare catre Contra de la un suporter

Stimate Domnule Cosmin Contra,

Nu cunosc adresa dumneavoastra de email, asa ca scriu aceste randuri cu speranta ca Gazeta Sporturilor va avea bunavointa sa va aduca la cunostinta mesajul meu. Ca sa intelegeti mai bine ceea ce urmeaza sa va transmit, va rog sa luati la cunostinta faptul ca m-am decis in sfarsit sa va scriu dupa ce am vazut reactia dumneavoastra la adresa declaratiilor lui George Ogararu.

Asadar, stimate domn, iata cum arata situatia asta prin ochii unui suporter al echipei nationale, intr-o propozitie: nationala de fotbal a Romaniei, un bun afectiv al nostru in urma cu cativa ani, a devenit astazi proprietatea unei gasti. Antrenorul care a calificat-o ultima data la un turneu final este acelasi om care o transforma acum intr-o taraba. Niculescu este convocat la Reprezentativa de catre impresarul sau. Antrenorul probabil incaseaza. Jetoanele pentru fundasul-dreapta si pentru portar sunt la capitan in buzunar. Noi, suporterii, incasam. Si contabilizam. Necalificari. Acesta e, in cateva cuvinte, tabloul general.

As vrea sa retineti insa si cateva considerente care va privesc direct si personal.Prin ochii acelorasi suporteri, dumneavoastra aratati acum ca un fotbalist de mana a doua. Va rog sa nu va suparati, va rog sa cititi pana la capat. Unul dintre cei mai buni ai nostri, la un moment dat, ati ramas acum o imagine. O farsa ambulanta, agatata in mod opulent si patetic dupa umarul lui Ronaldinho. Dintosul probabil ca nu v-ar recunoaste pe strada. N-a avut ocazia sa va retina trasaturile fetei, pentru ca va depasea la pachet, impreuna cu ceilalti fundasi ai echipei mediocre la care jucati. Apropo, mai jucati? Ori s-au prins si ei din ce aluat sunteti facut?

Si acum Ogararu. Cate selectii are la Nationala? Mult mai putine decat ar fi avut intr-o tara cu oameni sanatosi. In Romania insa, in tara in care Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, familia Becali si Victor Piturca conduc fotbalul, aici Ogararu nu are prea multe sanse. De ce? Poate si pentru ca el e din alt film. Are o familie minunata, duce o viata exemplara, are cultura si bun simt. Pur si simplu nu se potriveste in tablou. Sper ca am raspuns intrebarii dumneavoastra.

Daca ati citit pana aici, va multumesc pentru rabdare si va astept sa reincepeti sa jucati fotbal.

Cu sinceritate,

Valentin Iliu

axl2306.02.2007 14:36

imi aduc aminte ca atunci cand Ogararu a plecat la Ajax, cel care l-a "cumparat" afirma ca unul dintre motivele "tranzactiei" este ca Ogararu al nostru este un om interesant. ceea ce spune multe, atat despre fotbalul din vest cat si despre cel de aici.

FanSteaua4Life06.02.2007 18:41

vor veni si alte vremuri la nationala, sunt sigur de asta, insa intai trebuie sa dispara cancerul din fotbal, si atunci jucatori precum Ogararu vor fi titulari, selectia se va face pe valoare nu pe prietenie...

strezahuzum06.02.2007 20:28

ITALIA Consiliul de administratie al lui Juventus Torino a aprobat proiectul pentru construirea unui nou stadion. In total costurile vor atinge suma de 120 de milioane de euro, în timp ce termenul de finalizare este pentru anul 2010, cel târziu 2011. Noua casa a "Batrânei Doamne" nu se va mai numi "Dell'Alpi", stadionul putând fi denumit dupa o fosta glorie a alb-negrilor. (Vlad ECONOMU)

Sursa : Prosport.

Iata cum si altii isi construiesc stadion. Desi puteti fi siguri ca stirea si intentia este autentica si nu "gargara GG-easca".

Remarcati insa 2 lucruri :

1) Termenul de executie este minim 2010, maxim 2011. Adica 3 sau 4 ani.

2) Costul se va ridica se pare la 120 de milioane de euro.

In aceste conditii mai crede cineva ca se poate moderniza un stadion si mari capacitatea in 6 luni cu 10-20 de milioane de euro ??

Bogdan4Steaua06.02.2007 21:35

Cei de la Juve il construiesc "de la zero". In cazul nostru, este vorba doar de marirea capacitatii stadionului.

Repet: oamenii aceia nu au fost adusi in Romania degeaba.

weeezer_2006.02.2007 21:35

Da, evident, cine credea si pana acuma. Gigi.

Ba mai mult, "pai aia italienii aia da o suta doojde milioane si fac stadion nou, deci il construiesc de nou, m-ai inteles, io vreau doar sa-l modernizez p-asta, deci imi ajung doojde milioane, m-ai inteles, care-i problema?!??"

axl2306.02.2007 22:07

@weezer20

si dadea el din mainile alea si privea crunt in jur. :D

Azzido06.02.2007 22:41
LEGISLATIE "Ultrasi", vi se pregateste ceva! Jandarmeria a initiat un proiect de lege care sa alinieze metodele de combatare a violentei în sport la cele adoptate în Albion.

Dincolo de dramatismul lor, incidentele care au avut loc zilele trecute în Italia, la meciul de fotbal Catania - Palermo, si în Sala "Lucian Grigorescu" din Bucuresti, la derby-ul handbalistic Dinamo - Steaua, au avut si partea lor buna.

Trezita din letargie, lumea sportului a constientizat ca e nevoie de legi mai dure pentru a-i tine departe de arene pe cei care otravesc atmosfera prin manifestarile lor huliganice. România intra si ea în aceasta cursa a purificarii stadioanelor, printr-un proiect legislativ ce are ca scop alinierea la modelul englez, cel mai performant în ceea ce priveste prevenirea si combaterea violentei în sport. Generalul Olimpiodor Antonescu din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei a declarat ieri ca institutia pe care o reprezinta a întocmit un proiect de lege pe care l-a înaintat, pentru completare si observatii, forurilor fotbalistice interne, dar si principalelor echipe din tara. "Vrem sa introducem cât mai multe norme care au avut succes în primul rând în Anglia si, mai apoi, în Germania sau Franta. Dorim ca în curând si la noi suporterii violenti sa fie obligati sa se prezinte pe timpul meciurilor la sectiile de politie, pentru ca numai asa se va putea stopa acest fenomen", a declarat Antonescu.

Oficialul Jandarmeriei sustine ca în momenul de fata legislatia nu ajuta fortele de ordine. "Avem o lista cu aproximativ 50 de persoane care au cel putin doua contraventii, dar nu le putem interzice accesul pe stadioane. Fanii au dreptul sa conteste contraventiile, iar acest lucru se poate întinde la infinit. Ca sa dau un exemplu, este extrem de important ca legea sa prevada ca aruncarea unei petarde este infractiune si nu contraventie. Iar atunci lucrurile se schimba radical", a explicat generalul. Proiectul va fi adus la cunostinta asociatiilor de suporteri din Bucuresti si din tara abia dupa ce va fi finalizat.

...

vezi la http://www.prosport.ro/articole/purificare...ul-englez/25743

weeezer_2006.02.2007 23:00
@weezer20

si dadea el din mainile alea si privea crunt in jur. :D

Asa-i, desigur, aia cu mainile e deja clasica..

SteauaToronto07.02.2007 03:26

Chiar ca stirea zilei

Discutii Oprita - Dinamo

Daniel Oprita este "in carti" pentru un transfer la Dinamo. Plecarea lui Ionel Ganea la Rapid i-a deschis lui Oprita drumul spre "Stefan cel Mare".

Intrucat Mircea Rednic este decis sa pastreze sistemul rotatiei atacantilor, Dinamo l-a contactat deja pe Daniel Oprita, jucator aflat in ultimele sase luni de contract la Steaua.

Aflat la refacere la Bologna, la clinica Isokinetic, dupa accidentarea suferita in meciul cu Craiova, "Dinel" n-ar spune nu unui transfer la virtuala campioana a Romaniei.

Mai ales ca nu mai este agreat in Ghencea, el facand parte din "vechea garda" de pe vremea lui Victor Piturca. Drept urmare, lui Daniel nu i s-a oferit nici pana acum o prelungire a contractului scadent in vara

Sursa: Onlinesport, doamne de unde au mai aparut si astia :)))

axl2307.02.2007 03:30

daca stirea este adevarata, adica daca Dinamo chiar l-a contactat pe oprita in legatura cu un transfer, imi pare ca este o manevra parsiva. atacul lui Dinamo nu are nevoie de un jucator ca oprita, probabil vor doar sa creeze disensiuni in sanul echipei Steaua. dar parca nu-mi vine sa cred.

Bogdan4Steaua07.02.2007 06:20

Aiureli ale presei. Nu dati crezare tuturor zvonurilor de doi lei.

c.ronaldo1707.02.2007 06:33

Oprita la Dinamo ?! Mi se pare absurd. Oricum daca e advevarat ca Oprita ar fi tentat, sa se duca. Mai vezi ca azi apare stire Niculescu la Steaua.

Virgil07.02.2007 07:03

Nu cred ca Dinamo are nevoie de Oprita.Dar,mai stii ?

Curt a plecat de la noi la ei,cam în aceleasi circumstante : accidentare de lunga durata si contract neprelungit.

axl2307.02.2007 08:16

da, da' n-a facut mare branza acolo, sunt din ce in ce mai convins ca ori e o minciuna, ori e o strategie dinamovista de a creea probleme Stelei.

***alex***07.02.2007 08:37

Oameni buni! :lol:

Astazi cei de la ProSport au descoperit in sfarsit cu ce sistem joaca Oli. Nu e nici 4-4-2, 4-3-3, 4-1-3-2, 4-2-2-2 !

...Marius Croitoru era vazut în momentul accidentarii lui Dica drept unul dintre fotbalistii capabili sa preia sarcinile golgheterului stelist.

Antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, a decis însa sa schimbe sistemul de joc în 4-4-3 ...

http://www.prosport.ro/articole/Croitoru-n...s-a-impus/25931

Ce surpriza vor avea cei de la Sevilla!

Este intr-adevar o stire bomba!

mircea_zion07.02.2007 10:16

sper sa fie un 4-4-3 asa cum se zice , cred ca o sa fie o surpriza frumoasa pentru Sevillia , nu cred ca se vor astepta la asa ceva .. sa vedem cu ce vin ei ;) 8)

«19091929394689»