In acest moment Cocis ar fi util si ar avea un retur la dispozitie sa demonstreze ce stie!
In acest moment Cocis ar fi util si ar avea un retur la dispozitie sa demonstreze ce stie!
Oli, certat de Radoi
SCANDAL Atmosfera "extraordinara" de la echipa începe sa se deterioreze. In cantonamentul de la Coverciano, capitanul Mirel Radoi s-a luat de tehnicianul Olaroiu, conform ziarului Libertatea
Mihaita Nesu, Daniel Oprita si Andrey Nazario se afla la recuperare la clinica Isokinetic din Bologna. Nicolae Dica va lipsi cinci luni dupa ruptura suferita la ligamentul anterior al genunchiului drept.
Lista de indisponibilitati este de fapt mai mare, iar pâna acum s-a ascuns acest fapt, alte doua nume fiind în "piuneze": Cyril Thereau si Vasilica Cristocea au suferit rupturi musculare!
Asa se explica si faptul ca francezul nu a fost folosit în cele doua partide amicale din cantonamentul de la Coverciano, Olaroiu sustinând ca atacantul sau a fost menajat pentru ca acuza o stare de oboseala. Intr-o situatie asemanatoare se afla si Cristocea, care a suferit o recidiva a rupturii musculare de acum câteva luni. Surse apropiate echipei din Ghencea sustin ca, iritat de numeroasele accidentari, capitanul Mirel Radoi nu s-a mai putut abtine si s-a luat de Oli chiar în cantonamentul de la Coverciano, de fata cu toti colegii. "Bai, Oli, ce antrenamente sunt astea, de ne rupem unul dupa altul? Ce ne faci? Cu cine o sa mai jucam?", ar fi rabufnit jucatorul cel mai îndragit de finantatorul Gigi Becali. De furia capitanului nu au scapat nici preparatorul fizic Fernado Hipolitti, considerat al doilea vinovat dupa Oli, dar nici medicul echipei, Radu Paligora.
La sosirea în Ghencea a tehnicianului Cosmin Olaroiu, primul care l-a laudat a fost Mirel Radoi, care a declarat ca-l considera cel mai bun tehnician cu care a lucrat pâna în respectivul moment. "Oli este antrenorul meu preferat dintre cei cu care am lucrat pâna acum. Are un stil de lucru pe gustul meu", a spus Radoi în momentul în care Oli a semnat, anul trecut, cu Steaua.
Hipolitti, aratat cu degetul
Multi fotbalisti de la Steaua vorbesc pe la colturi ca Olaroiu se încrede foarte mult în preparatorul fizic Fernando Hipolitti. Interesant e ca italianul a fost acuzat de acelasi lucru si pe vremea când era la Rapid. La acea vreme, formatia giulesteana a avut nu mai putin de sapte jucatori accidentati dupa un cantonament de iarna, lucru care a stârnit pâna la urma si nemultumirea conducerii, care i-a desfacut contractul
de munca.
In legatura cu aceasta stire,daca prima parte sunt aproape sigur ca este o noua inventie marca ProSport,finalul articolului e extrem de interesant,prezentandu-ne "reusitele" medicului din perioada in care se afla la Rapid.
si eu vroiam sa pun aceeasi stire, doamne cat pot sa abereze cei de la prosport...
Sa speram ca ne vom trezi cu un brazilian inlocuitor de masura pentru Dica la intoarcerea lui MM de peste ocean. Cat despre articolul ProSport citat mai sus, sunt 100% sigur ca partea cu cearta este o pura inventie, la fel cum sunt "rupturile musculare" ale lui Thereau si Cristocea. Cel putin, in cazul lui Thereau, nu-mi vine sa cred ca ei sunt aceiasi care au scris, intr-un articol precedent, despre cat de tare trage el la antrenamente si cat de profesionist e. Normal ca omul daca a tras tare, se simte un pic obosit, nu e nimic obisnuit aici, la fel cum nu e nimic obisnuit la un antrenor care isi menajeaza jucatorii cand vede ca are un sfert din lot accidentat. Nu vrea sa riste nimic! De la asta pana la a inventa rupturi musculare si certe intre capitan si antrenor, este, cred eu, pura fictune. ProSport a intrat din nou in rolul ziarului de 2 bani care fabuleaza porcarii despre echipa noastra. Sincer, cred ca le place acest rol...insa eu imi rezerv dreptul de a-i face mincinosi si tampiti.
EDIT:
Despre Hippoliti:
Nu stiu exact cand a fost adus el la Steaua, si cand a fost la crapizi. Nu cred ca e cazul sa acuzam nimic daca noi avem performante de 2 ani cu relativ putine accidentari lucrand cu el, si acuma avem multe accidentari. Motive se pot gasi in duritatea jucatorilor adversi (Oprita, Nesu) sau in simple accidentari stupide, ghinioniste (Andrey, Dica). Acum, daca el a venit asta-vara de exemplu, si a fost responsabil strict pentru perioada sezon 2006-2007, atunci e alta mancare de peste, si putem intreba oare de ce numarul accidentatilor nostri a cazut exponential odata cu aducerea lui.
Cat despre articolul ProSport , sunt 100% sigur ca partea cu cearta este o pura inventie, la fel cum sunt "rupturile musculare" ale lui Thereau si Cristocea.
Motive se pot gasi in duritatea jucatorilor adversi (Oprita, Nesu) sau in simple accidentari stupide, ghinioniste (Andrey, Dica).
Probabil ca Mirel nu i-a certat pe Oli,Hippoliti si Paligora,dar e posibil sa-i fi întrebat ca de la jucator la antrenor,etc.
Daca nu a facut-o pâna acum,consider ca ar cam fi timpul sa poarte o discutie serioasa cu ei.
Despre preparatorul fizic,om cu antecedente asemanatoare la Rapid,cred ca ar trebui sa i se rezilieze contractul si sa fie adus unul care chiar se pricepe.Poate chiar tras la raspundere.
Referitor la accidentarile lui Andrey si Dica,eu nu cred ca sunt stupide si nici simple.Ele au venit pe fondul unei sensibilitati a genunchiului stâng,fost operat,la Andrey,în conditiile în care acesta a intrat neîncalzit suficient în plin antrenament.
In ceea ce îl priveste pe Dica,cred ca accidentarea a survenit în urma uzurii acumulate si neobservate la genunchiul drept,în cele peste 100 de meciuri jucate în ultimii trei ani.
Toata lumea vorbeste de Hippoliti, dar se pare ca uita ca in anturajul medical al echipei si-a facut simtita prezenta de ce ceva timp si un personaj obscur, grecul Nickos...
La jucatori ce le da in cantonamente de mancare?
Hippoliti, Paligora, Nikos ne-au aburit toti atunci cand se accidentase Radoi, care pana la urma a fost operat dupa cum zisese de la inceput doctorul nationalei Pompiliu Popescu.
Iar acum jucatorii cad ca spicele, se rup prea usor. Dupa ce am citit "performantele" lui Hippoliti la Rapid, cred ca acest preparator e un fel de Carlos in domeniul sau. Va fi greu sa-i dea afara pentru ca Oli si Meme au incredere in stafful medical si concedierea lor ar insemna sa-si recunoasca greseala. Aici ar trebui interventia in forta a lui Gigi!
Aflu noutati...Andrey a fost trimis la antrenament incomplet incalzit? Asta chiar nu este ghinion, este o greseala grava, din partea celui responsabil cu incalzirea si pregatirea fizica a jucatorilor, adica Hippoliti! In cazul lui Dica nu stiu ce sa zic...da, e posibil ca uzura acumulata sa fie de vina, insa Oli, Paligora sau marele Nikos
n-ar fi trebuit sa simta asta? Si sa il menajeze poate? Nu stiu...prea multe intrebari...prea multe incertitudini. Oricum, dupa cum ati spus si voi, antecedentele lui Hippo la crapeed pot fi mai mult decat revelatoare. Daca omul nu stie sa isi faca meseria, treaba lui, dar sa nu platim noi ponoasele!
O noua serie de minciuni in "Libertatea" si "Pro Sport"
Suporterii Stelei sunt din nou supusi unor avalanse de minciuni sfruntate, care incearca degeaba sa destabilizeze atmosfera din cadrul echipei. In editiile lor de marti, 23 februarie, cotidienele "Libertatea" si "Pro Sport" au prezentat sub semnatura aceluiasi autor un articol conform caruia ar fi existat un scandal intre capitanul echipei, Mirel Radoi, si antrenorul Cosmin Olaroiu in cantonamentul din Italia. Nimic mai fals. Jucatorii ros-albastri si-au manifestat indignarea fata de cele aparute in presa prin dorinta de a intra in silenzio stampa fata de cele doua publicatii, pana cand "Libertatea" si "Pro Sport" nu vor dezminti oficial cele aparute. De asemenea, vor fi retrase acreditarile celor doua cotidiene mai sus mentionate pentru meciul de la Bucuresti cu FC Sevilla din Cupa UEFA.
sursa : site-ul oficial
Acest comentariu trebuia postat aici : http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=99206#99206
Moderatorii
si s-a facut lumina in cazul acesta ![]()
Mihai Stoica : "Acel atât de necesar departament de scouting exista la Steaua, iar la ora actuala controlam destul de amanuntit pietele pe care le consideram importante.Eu nu sunt scouter, doar observ jucatorii care îmi sunt semnalati de oamenii trimisi de noi"
Ne-am fi dorit sã mai realizam un transfer, sa aducem un jucator de alt profil, care sa aduca un plus de viteza si de fantezie în joc, dar nu e asa de usor cum cred unii.Ajax l-a urmarit pe Ogararu aproape 30 meciuri pâna a înaintat o oferta. N-am ajuns la acelasi nivel, dar nici nu voi propune jucatori pe care i-am vazut de doar doua-trei ori.
4,2 milioane de euro este profitul realizat de Steaua în 2006, an în care a încasat 19,5 milioane, majoritatea din vânzari, participarea în Champions League si bilete, si a cheltuit doar 15,3 milioane, din care 5,2 milioane pentru achiziții.
Dupa Gazeta Sporturilor
Hamutovski vrea sã revinã la Steaua
Vasili Hamutovski ar vrea sã revinã la Steaua. Portarul din Belarus, legitimat la Tom Tomsk, a refuzat sã-și reînnoiascã contractul care se terminã în vara acestui an.
"Dupã cum stiți, am fost recent în România pentru a-mi ridica medalia de campion cu Steaua. Cei de la club nu ar avea nimic împotrivã sã mã întorc acolo la sfîrșitul contractului cu Tom. Totuși, este cam devreme sã discutãm despre asta. Oricum, Steaua nu a reușit sã îmi gãseascã un înlocuitor. Anul trecut, au adus un portughez, dar a avut o evoluție nefericitã, iar acum nici nu mai este la echipã. Tocmai de aceea speranța de a participa în Liga Campionilor nu mi-am pierdut-o", declarã Hamutovski în "Ziarul"
In conditiile in care ne aflam acum,Hamu e asteptat cu bratele deschise de catre fanii Stelei.
dar nu prea vrea MM acest lucru.
Comisia de Apel a FRF s-a reunit astăzi la ora 17.00 pentru a lua o decizie în legătură cu incidentele din finalul meciului cu Pandurii, de la sfârşitul turului de campionat, în urma cărora giuleştenilor le-a fost suspendat terenul trei etape. Comisia de Apel a FRF a redus suspendarea în cazul Rapidului la o singură etapă şi o amendă de 20.000 RON, astfel că Rapid va putea juca în Giuleşti împotriva Stelei. În urma deciziei Comisiei de Apel, Rapid va disputa o singură etapă la 150 de km de Bucureşti, şi anume, partida cu Politehnica Timişoara
sursa gsp
Cum era de astepta...parca vad ca ne suspenda si pe noi doua etape si dupaia nu o sa ne reduca suspendare...
Steaua dezminte orice conflict
ProSport îsi exprima regretul fata de persoanele care s-au simtit lezate de articolul "Oli, certat de Radoi", aparut în numarul de marti al ziarului, preluat dintr-un alt cotidian. In respectivul material era prezentat un presupus conflict între antrenorul si capitanul ros-albastrilor, lucru dezmintit de ofiterul de presa al Stelei, Paul Andone.
sursa: prosport
Am trait sa o vad si pe asta :lol:
In alta ordine de idei:
Şi veşti bune pentru Steaua
După Cristocea, revenit acum 4 zile la antrenamente, de aseară şi Thereau se pregăteşte normal
Una dintre grijile lui Olăroiu în privinţa jucătorilor accidentaţi s-a risipit aseară. La al doilea antrenament al zilei, defăşurat în cantonamentul din Cipru, de la Larnaca, a participat, pentru prima dată după 10 zile, şi Cyril Thereau. Acesta a acuzat probleme musculare în stagiul din Italia şi a fost menajat de la antrenamente.
Aseară, Thereau s-a pregătit din nou alături de echipă. Astfel, Cyril va avea fix 3 săptămîni de pregătire la sută la sută din capacitate pînă la meciul tur cu Sevilla.
Staff-ul medical al campioanei a reuşit să-l recupereze şi pe celălalt jucător cu probleme musculare din lot, Vasilică Cristocea. Mijlocaşul a suferit o întindere în chiar prima zi a cantonamentului din Italia şi a ratat ambele meciuri amicale de la Coverciano. Acum, el este refăcut sută la sută şi de 4 zile participă cot la cot cu colegii săi la antrenamentele lui Olăroiu.
sursa: gsp
www.UEFA.com
Mircea Sandu a fost ales în Comitetul Executiv al UEFA
Preşedintele FRF s-a situat pe locul 3 în preferinţele votanţilor:
Angel Maria Villar (Spania) 42 voturi
Senes Erzik (Turcia) 37 voturi
Mircea Sandu (România) 32 voturi
Sper sa ajute fotbalul Romanesc cat mai mult...
Sandu e un individ prea viclean sa nu reuseasca.Are nenumarate relatii in Europa si cred ca urmeaza o perioada mai buna pentru fotablul din Romania.
Interesant faptul ca Tolontat spera ca in locul lui Mircea Sandu sa fie marioneta fratilor Becali,Gheorghe Popescu !
Întrebat dacã va fi de acord ca Dinamo sã dispute meciurile din Liga Campionilor pe stadionul Steaua, Argãsealã a rãspuns: "Întrebarea asta e de anul trecut, anul acesta sunt altele. Nu se pune problema, ei vor face investiții, pentru cã o echipã de Liga Campionilor trebuie sã și scoatã bani din buzunar, nu doar sã bage și Dinamo are puterea sã investeascã".
sursa : stelisti.ro
Pai vor baga, dar nu clubul Dinamo ci MI-ul, nu ati vazut ca a alocat banii pentru modernizarea centrului sportiv??? Altii baga bani din buzunarul propriu, Dinamo si rapid din banii nostri... :evil:
La ce stadion are Dinamo nici Dumnezeu nu-l poate face de UEFA Champions League.
Te înseli pustiule.Dumnezeu poate face orice.
Era o figura de stil :lol:
Figura de stil ? Wow,umbli la fineturi ? Si la mine tot figura de stil era.![]()
:lol: :lol: :lol:
cat de tare .. omu cu figuri de stil .. care vine cu o personificare ceva metafoara ??? :lol: :lol: scz pt offtopic