Pro Sport = colectiv redactional format din diletanti!
Pro Sport = colectiv redactional format din diletanti!
In gsp scrie ca Dica s-a accidentat in min 30 si a fost scos de pe teren dupa o lovitura la genunchi.Daca stirea este adevarata si accidentarea serioasa sa stiti ca ne-au ajuns blasfemiile lui Jiji cum il invoca el pe Dumnezeu tot timpul... Sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav si daca doamne fereste e ceva nasol, atunci ceva chiar e necurat cu genunchii jucatorilor nostri de cedeaza asa repede.
P.S. tot pe gsp am vazut niste imagini video cu cel mai talentat junior al nostru florentin matei,si intr-adevar este talentat pustiul insa ma intreb,oare va fi folosit pe la 17,18 ani in echipa mare a Stelei? Din pacate tind sa cred ca nu,pentru ca la noi nu prea se pun jucatori din pepiniera proprie.
oare cei 4 juniori care sunt in lot acum nu sunt de la pepiniera proprie?
@bodanelu
Degeaba, daca ii foloseste doar in cateva amicale...
cu Dica cum ramane? s-a accidentat usor sau e ceva mai grav?
Inca nu stim nimic. Probabil ca nu este nimic grav. A fost inlocuit pentru a nu risca o accidentare serioasa.
Am inteles ca e posibil sa lipseasca in jur de 2 saptamani (de la Stirile sportive de pe TVR1)
In orice caz, nu e prima oara cand imi vine sa pun la indoiala profesionismul echipei noastre medicale. Daca a ajuns si Dica sa se accidenteze :? ...
Sunt revoltat de lipsa lui Ianis Zicu din acest top ! :?Este o greseala impardonabila a celor de la Prosport
.
Sa nu uitam de Costin Lazar care se crede mai bun ca Radoi !
Greseli de neiertat a celor de la ProSport.
Povestea asta cu accidentarile incepe sa devina exasperanta. Daca si Dica s-a accidentat si lipseste, fie si o saptamana, inseamna ca avem o problema cu echipa medicala sau preparatorul fizic. Problema grava.
Anul asta s-au accidentat (grav) Radoi, Iacob, Cristocea, Nesu, Oprita, Andrey si acum Dica. E prea mult ca sa dam iarasi vina pe "ghinion". Ceva e putred ... si din pacate nu prin Danemarca ...
Eu nu cred ca are vreo legatura accidentarea lui Dica cu echipa medicala, de cand nu s-a mai accidentat Dica, pana acuma oare nu a fost aceeiasi echipa medicala??? probabil ca a intrat si el la minge si i-a dat unu peste genunchi, nici macar nu stim daca e adevarat, poate a avut si el o intindere ceva...
S-a accidentat la genunchi, cand a "aterizat" dupa un duel aerian, din cate am vazut la Stirile Sportive de la TV.
Dar nici eu nu vad cum ar fi putut echipa medicala sa previna treaba asta...
A facut probabil o entorsa.
Entorsele, luxatiile si fracturile sunt afectiuni ale aparatului locomotor care apar in urma unor traumatisme, frecvente in sezonul rece. Acestea sunt intalnite la cei care practica sporturile de iarna (ski, patinaj), dar apar frecvent si in activitatile obisnuite, casnice.
Entorsele si luxatiile se produc prin suprasolicitarea articulatiilor.
In cazul luxatiilor, suprafetele articulare de la nivelul capetelor osoase pierd contactul intre ele; apare o dislocare pentru care medicul ortoped trebuie sa intervina in vederea restabilirii raporturilor osoase normale (realizarea unei bune imbinari intre oase la nivelul articulatiei).
Entorsele sunt de obicei leziuni post-traumatice ale capsulei articulare si ale ligamentelor. Daca traumatismul este puternic, poate provoca si leziuni ale cartilajelor, ale muschilor si tendoanelor. Pot sa apara chiar rupturi de tendoane si de capsula articulara.
Tratamentul consta in :
- combaterea durerii
- repaus articular
- in functie de gravitatea entorsei: purtarea ciorapului elastic sau imobilizarea cu atela sau aparat ghipsat.
domn' doctor, e grav ??? :lol:
Dica va rata sigur Sevilla, posibil tot returul, spun stirile TVR. Prost moment...
Am auzit si eu.
Nu-mi vine sa cred cat ghinion putem sa avem :cry:
Later edit Stirile Pro TV il dau accidentat timp de o luna ![]()
Nu pot sa cred ca e atat de grav...
Aoleoooo.....Parca nu era asa de grav... :cry: cat ghinion...
Deja s-a atins o limita care da clar de gandit. Nici o echipa din Europa nu cred ca a mai avut atatia accidentati grav. Nu stiu care e motivul real pentru ca deja nu mai e intamplare... e ceva putred. Voi ce credeti?
Acum sa vedem ce o sa faca Becali fara Dica ca tot a vrut el sa nu joace Dica, sa aiba o echipa mai ofensiva...Daca chiar o sa rateze meciul cu Sevilia scad sansele sa mai castigam.Pacat...
Conducerea clubului FC Sevilla a anunţat că pentru returul cu Steaua va deschide o casă de tichete exclusiv pentru românii din Spania. Deşi pînă la primul meci dintre Steaua şi FC Sevilla, din "16-imile" Cupei UEFA, au mai rămas 27 de zile, conducerea campioanei, reprezentată de Valeriu Argăseală, a mers în această săptămînă în Spania pentru a pune la punct detaliile deplasării la jocul retur, de pe 22 februarie. Cu această ocazie a fost stabilit şi modul în care românii din Spania îşi vor putea procura bilete.
"Impresionaţi de ceea ce s-a întîmplat la partida cu Real Madrid, cînd am avut 25.000 de suporteri, cei de la FC Sevilla ne-au informat că în vederea meciului retur cu noi vor deschide o casă de tichete special doar pentru români. Aceasta va fi amplasată chiar la stadion, lîngă cele ale spaniolilor", a dezvăluit ieri Argăseală.Respectiva casă de tichete se va deschide în prima zi din săptămîna în care se va juca întîlnirea, adică luni, pe 19 februarie, şi oficialii lui FC Sevilla n-au anunţat că vor scoate la vînzare un număr limitat de bilete, urmînd să ia o decizie şi în funcţie de solicitările din acea perioadă.
Steaua a luat 500 de tichete
În afara biletelor pe care spaniolii le vor pune în vînzare pentru românii din Spania, conducerea lui FC Sevilla va oferi Stelei un număr de 500 de tichete. Acestea vor intra în posesia oficialilor roş-albaştrilor miercurea viitoare, iar cu o zi mai devreme se va stabili şi preţul lor. Oricine va dori să cumpere din România un astfel de bilet o va putea face dacă se va prezenta la tribuna oficială a stadionului din Ghencea, acolo unde se află birourile celor de la club şi unde se vor putea găsi tichetele. Pentru meciul de la Bucureşti spaniolii au solicitat doar 200 de bilete.
sursa: gsp
Becali vrea televiziune
Gigi Becali intentioneaza sa deschida un post de televiziune in urmatoarele luni.
Patronul Stelei a declarat pentru EVZ ca televiziunea urmeaza sa se numeasca Becali TV si ca a inceput deja constructia studiourilor, intr-o cladire din Baneasa.
Program de educatie crestina
"Va fi o televiziune de educatie crestina, cu slujbe religioase, dar si cu dezbateri cu oameni politici, istorici sau oameni de cultura", a declarat Becali pentru EVZ.
"Emisia TV va incepe cu "Tatal Nostru"", a spus Becali despre programul viitorului post TV. In grila, a continuat el, sunt incluse difuzarea slujbelor religioase, dar si emisiuni despre obiceiurile ortodoxe locale din Romania, vietile sfintilor, marii voievozi, suferinta preotilor in inchisorile comuniste si istoria partidelor politice.
De asemenea, filmele artistice prezentate se vor incadra in aceeasi tematica. Proiectul Becali TV urmareste si mese rotunde cu personalitati ale vietii politice si culturale. "Legatura dintre emisiuni este ca vreau sa imprim neamului romanesc morala crestina", a mai spus Gigi Becali.
Postul de televiziune nu are inca licenta de emisie. "Am inceput de anul trecut sa fac dosarul de licenta, dar mai trebuia sa iau o declaratie de la actionarii Steaua ca nu mai au mai mult de 20a intr-o alta televiziune", a declarat Becali.
El nu s-a hotarat inca daca va avea licenta pe numele lui sau pe cel al clubului Steaua. Proiectul, spune Becali, a fost facut de Silviu Prigoana. "Acum nu mai lucrez cu el", a afirmat Becali.
In loc sa faca Steaua TV el...
Nu-i dati idei ca o sa vedem meciurile Stelei comentate de diversi prelati... Sau rezumatele cu Evanghelia ca fond sonor...
Sunt curios daca o a aiba propria lui emisiune,si cum o sa se numeasca!! :lol:
n-o sa vedem niciun meci al Stelei pe becalitv, ar pierde prea multi bani sa nu le vanda in alta parte.
si chiar mi-i inchipui pe toti oamenii de cultura din Romania si nu numai inghesuindu-se la coada la dezbaterile TV.
Feyenoord a fost exclusa din Cupa UEFA!
Comisia de Apel a forului continental a decis ieri excluderea lui Feyenoord din editia 2006-2007 a Cupei UEFA, urmare a incidentelor petrecute la un meci din grupe al olandezilor, cu AS Nancy, pe 30 noiembrie. In 7 decembrie, UEFA o amendase pe Feyenoord cu 124.000 de euro, obligind-o sa dispute urmatoarele doua meciuri in C2 cu portile inchise. Olandezii au facut insa apel, respins ieri de forul continental, care a inasprit in schimb sanctiune.
Incredibila decizia celor de la UEFA,cred ca e timpul ca Platini sa il inlocuiasca pe Johansson in fruntea acestei comisii.