Toata lumea se pricepe la politica si fotbal. Din aceasta multime, "toata lumea", unii, si anume cam toti cei inregistrati aici pe forum, se pricep la jurnalism. Prin felul in care critica articolele aparute in Gazeta si nu numai. Lucru pe care il faci si tu, Virgil. Desi, de remarcat asta, ei sunt profesionisti.
Eu nu sunt in masura sa ii dau ordine ei, lui forever_STEAUA, asta e clar, deci daca toata lumea a luat-o si a interpretat-o cum ai facut tu, atunci recunosc si imi fac mea culpa, am gresit. Stiu doar ca felul in care am gandit-o si am tastat chestia aia nu era in nici un caz sub forma de ordin. Deci, inca o data, daca a parut altfel, regret. Dar ideea in sine o sustin in continuare. Tot mi se pare aroganta, ceea ce am bolduit acolo...
Misogin pentru ce? Pentru ca i-am atras atentia ca a fost cel putin nesuferita? Serios acuma, n-ar trebui sa se simta jignita, dar nu suport cand sunt luat peste picior, sa mi se raspunda in doi peri sau cu gura deschisa pe jumatate "a la Stolojan". Imagineaza-ti-o pe f_S spunand "live" ceea ce m-a deranjat pe mine, si o sa realizezi ca am dreptate.
Si nu, n-am pretentia ca sunt educat, nu afirm in gura mare chestia asta, pt ca nu sunt un wannabe, si daca cineva interpreteaza gesturile si vorbele mele intr-un anume fel, n-o sa ma dau peste cap sa-i demonstrez ca nu-i asa. Mi-e suficient sa o stiu eu si cei din jurul meu. Cei apropiati.
E a doua oara cand observ pe propria-mi piele ca pe acest forum nu prea se poate discuta liber. Nu se poate exprima o parere daca e diferita de cele ale "granzilor", nu se pot aduce argumente, ce mai, nu se poate face nimic daca nu este "avizat" de sus.
Asta e, cer scuze daca m-am abatut de la subiect si voi incerca sa ma opresc aici.
P.S. Virgil, nu mai sterge posturile...
P.P.S. E o rugaminte, nu un ordin.
editare facuta un pic mai tarziu:
Am gresit si cand am apreciat afirmatia doctorului Anghelescu ca fiind penibila. Am exagerat, intr-adevar. Sustin in continuare ca nu mi se pare sa aiba un temei real, dar e departe de a fi intr-adevar penibila.