FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«196979899100689»
forever_STEAUA07.03.2007 09:09

Asta daca si noi castigam... Cu Oli nu se stie niciodata... :evil:

Virgil07.03.2007 09:43

Doar nu te gândesti ca vom mai rata cele 3 puncte puse în joc.Nu ! Batem de data asta.Batem Farul si îl batem si pe Panduru. :wink:

forever_STEAUA07.03.2007 15:00
Membrii Comisiei de Disciplina au amanat solutionarea 'cazului Thereau' pentru ziua de joi, ora 14, cand va fi audiat si arbitrul de rezerva al intalnirii FC Vaslui-Steaua, Silviu Bogdan, cel care a determinat eliminarea stelistului.

In cadrul audierilor de la sediul LPF, Thereau a declarat ca nu a l-a lovit pe fundasul vasluian Dobos, asa cum sustin oficialii gruparii vasluiene. Verdictul final se va pronunta joi.

sursa: onlinesport

Virgil07.03.2007 21:07

Chiar dacã Iancu îsi face iluzii cu aducerea lui Zenga la Poli Timisoara, fostul antrenor al Stelei stie una si bunã. "Eu în România nu ma întorc. Eu am spus o vorbã. Pentru mine în România existã doar Steaua".

Sa se linga pe bot Iancu.

FanSteaua4Life07.03.2007 23:25
are cineva inregistrarea meciului sau cel putin faza in care este eliminat Thereau???

Cei de la Steaua afirma ca au o proba video care sustine nevinovatia lui Cyril...

Am intrebat pt ca eu am fost atent la faza aia cand s-a dat la televizor mciul si nu mi s-a parut ca Thereau l-ar fi calcat pe cap pe dobos, exact cand s-au ciocnit dobos a cazut jos iar Thereau i-a intins mana sa il ridice...daca este adevarat ca nu l-a calcat inseamna ca este a 3a greseala flagranta in 2 meciuri in Liga 1 in defavoarea noastra...

radical08.03.2007 01:17

Emoţii pentru Dinamo

În cursa pentru cîştigărea trofeului au mai rămas doar 3 echipe care se află în campionat pe loc de Ligă. Dintre formaţiile calificate în "sferturile" Champions League doar Chelsea, Manchester şi AS Roma se află în acest moment pe o poziţie în campionatul propriu care să le asigure la toamnă un loc în grupele Ligii. Aceasta înseamnă că dacă trofeul va fi cîştigat de o altă formaţie în afara celor trei, Dinamo, care e greu de crezut că mai poate rata titlul în România, va fi nevoită să joace un tur preliminar înainte să intre în grupe.

În acest caz nefericit, echipa din Ştefan cel Mare are şanse foarte mici să fie cap de serie în turul 3 preliminar şi ar putea întîlni echipele clasate pe locurile 3 şi 4 în Italia, Spania sau Anglia.

Cum arată clasamentele în cele trei ţări rămase în lupta pentru cîştigarea Ligii

Spania

1. Sevilla 25 50p

2. Barcelona 25 49p

3. Valencia 25 46p

4. Real Madrid 25 44p

5. Zaragoza 25 42p

Italia

1. Inter 26 70p

2. AS Roma 26 54p

3. Palermo 27 45p

4. Lazio 26 43p

5. Empoli 26 41p

6. AC Milan 26 40p

Anglia

1. Manchester U 29 72p

2. Chelsea 28 63p

3. Liverpool 29 53p

4. Arsenal 27 52p

5. Bolton 29 47p

Sursa: GSP

INCEPE TELENOVELA :lol:

bodanelu08.03.2007 08:01

Anul asta CL e in curtea echipei Liverpool :)):D

forever_STEAUA08.03.2007 08:32
Tabela noua la meciul cu Dinamo

STADION Tabela de marcaj mult asteptata în Ghencea, înca din perioada când ros-albastrii jucau în Liga Campionilor, este gata. Tabela, care a costat 1.200.000 de euro, este realizata în Japonia, la cele mai înalte standarde. Deoarece Steaua are terenul suspendat doua etape, una pe care a jucat-o la Oradea, cu UTA, cealalta urmând a se disputa la Craiova, pe 17 martie, cu FC Arges, noua tabela de marcaj va fi pusa în functiune abia pe 7 aprilie, la derby-ul din Ghencea cu Dinamo.  

sursa: prosport

bodanelu08.03.2007 09:35

numai bine, se pot pune si versurile la noile melodii cantate de galerie, astfel sa le invete toata lumea :)

forever_STEAUA08.03.2007 14:18
Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe Cyril Thereau pentru două etape şi l-a amendat cu 2.000 RON.

sursa: gsp

Acesta va lipsi in meciurile cu Farul si Arges...

EternalK08.03.2007 14:28

Tatăl lui Dică a încetat din viaţă în jurul orei 14:00 după ce a luptat cu o boală cruntă, ciroza. Jucătorul s-a învoit de la Clinica din Bologna şi şi-a vizitat tatăl în spital weekendul trecut. La vederea fiului, Constantin a spus: "Ce bine că ai venit, ca să te mai văd încă o dată". Înmormîntarea va avea loc sîmbătă.

R.I.P :(

Bogdan4Steaua08.03.2007 14:50
Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe Cyril Thereau pentru două etape şi l-a amendat cu 2.000 RON.

sursa: gsp

Acesta va lipsi in meciurile cu Farul si Arges...

Azi se va judeca si recursul Stelei. Suspendarea ar putea fi redusa la o etapa.

forever_STEAUA08.03.2007 15:02

Bogdane, nici nu stiu cum ar fi mai bine. Poate se gaseste vreun arbitru in meciul cu Argesul care va cere cartonas rosu pentru Cyril pentru ca s-a uitat mai urat la el... :evil:

Virgil08.03.2007 16:03

Si când te gândesti ca pe arbitrul meciului Roma - Lyon,nu l-a impresionat nici sângele care curgea siroaie din nasul lui Cristian Chivu,dupa cotul primit de la Fred.Ca urmare nu a acordat nici macar galben.Pentru ca nu a vazut nimic.Iar arbitrul de rezerva nu a observat nici el.

***alex***08.03.2007 17:33
Azi se va judeca si recursul Stelei. Suspendarea ar putea fi redusa la o etapa.

Pana la urma se va judeca luni asta insemnand ca la Constanta nu joaca sigur.

Comisia de Apel va analiza, luni, recursul jucãtorului stelist, Cyril Thereau, privind suspendarea pentru douã etape primitã pentru cartonașul roșu din meciul cu FC Vaslui. FC Steaua poate face recurs la decizia luatã astãzi de Comisia de Disciplinã a FRF în decursul a cinci zile. Totuși, francezul va ispãși prima etapã de suspendare în meciul contra Farului Constanța, programat sâmbãtã de la 20:45.

prosport.ro

Bogdan4Steaua08.03.2007 17:59

Da, recursul se va judeca luni.

In alta ordine de idei, Gigi Becali a declarat la emisiunea "6 vine presa" pe B1TV ca i-a inchiriat lui Elton o casa. In zilele urmatoare vor sosi la Bucuresti mama jucatorului precum si doi frati ai acestuia. Acestia vor locui impreuna cu Elton. Partea interesanta este ca Elton are un frate de 15 ani, foarte talentat conform spuselor lui Becali. Pustiul ar urma se joace la juniorii Stelei. Poate realizam doua transferuri cu aceasta ocazie. :)

axl2308.03.2007 20:18

oare cat de inalt o fi fratele mai mic(?!) al lui Elton?

:D:D:D

Bogdan4Steaua08.03.2007 20:19

Si eu mi-am pus aceeasi intrebare. Becali nu a precizat acest aspect. Oricum, vestea nu poate decat sa ne bucure.

Later edit:

Sevilla - Sahtior 2-2.

Iata ca spaniolii nu sunt de neinvins asa cum declarau unii.

flo220309.03.2007 19:21
Tatăl lui Dică a încetat din viaţă în jurul orei 14:00 după ce a luptat cu o boală cruntă, ciroza. Jucătorul s-a învoit de la Clinica din Bologna şi şi-a vizitat tatăl în spital weekendul trecut. La vederea fiului, Constantin a spus: "Ce bine că ai venit, ca să te mai văd încă o dată". Înmormîntarea va avea loc sîmbătă.

R.I.P :(

ai fi putut sa-ti schimbi deviza, macar pt postarea asta :?

78cat11.03.2007 08:16

doamneeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! cum jucam?! cred ca unii jucatori nuprea mai au ce cauta pe la Steaua. pur si simplu nu fac nimic. daca esti atent la jucatorii care nu sunt in apropierea mingei ii vezi cum freaca duda pe teren :(

I.N.Money11.03.2007 13:00

Suporterii Stelei: "Mercenari, sînteți mercenari!"

Suporterii Stelei i-au acuzat la sfîrșitul meciului pe jucãtorii lui Cosmin Olãroiu. Cu cîteva minute înainte de sfîrșitul partidei, din sectorul stelist al stadionului au început sã curgã reproșurile. "Mercenari, sînteți mercenari!" și "Vã bateți joc de noi!". Cu excepția lui Croitoru și Badea, care au salutat suporterii, fotbaliștii Stelei s-au îndreptat cãtre vestiar, lucru care i-a enervat și mai tare.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, s-a dus cãtre suporteri. "MM, scoate-i din vestiar!", i-au cerut managerului. Reproșurile i se adresau acum lui Stoica: "Ce cautã Gigel Coman la Steaua?! Dã-l afarã pe Nicolițã, cã ne-am sãturat!". MM a stat de vorbã cu suporterii vreme de 20 de minute și a încercat sã-i tempereze, sã le explice situația: "Ați vãzut cã și azi am avut ocazii, ar fi trebuit sã cîștigãm, dar s-a ratat mult". La un moment dat, le-a dat dreptate fanilor care-i acuzau pe fotbaliști: "O sã dãm sancțiuni, vã promit eu!".

stelisti.ro

korynna11.03.2007 13:28

vorbe...nu cred pana nu vad!sunt niste nesimtiti.n-au putin respect pentru cei care i-au sustinut mereu.nici macar nu pot sa-si miste fizicul sa salute galeria.ce sa le faci daca sunt vedete....

zicea lumea ca suntem aroganti si noi le raspundeam ca avem de ce...avem:"mari vedete",care au ajuns sa fie arogante si cu noi

Danntes11.03.2007 15:41

Maria Andrieş crede că preşedintele Stelei o face pe "Poliţistul rău"

Nu greşeşte niciodată. E un heirupist infailibil. În primul rînd. În al doilea, e manager de club. El face, el strică, el drege, el se dă la ei, dacă pe ei nu-i cheamă Gigi, el laudă, el transferă, el critică, el montează, demontează şi remontează echipa. Îi dă înainte sau o dă la-ntors, fără să clipească.

La al optulea meci fără victorie în deplasare, cînd scandalul e deja copt, iar nemulţumirile au dospit, MM găseşte de cuviinţă să se spele pe mîini. Ce-i drept, era şi timpul să se răcorească, după ce şi-a tot băgat mîna-n foc pentru unul sau pentru altul. Acum îi scoate pe jucători la înaintare, mîine - pe antrenor. Pe el - niciodată.

El nu greşeşte. N-a greşit nici un transfer! Au greşit jucătorii că s-au transferat, înainte de a-şi da seama că nu fac faţă la Steaua. Că "li se oferă mai mult decît dau", cum constata MM sîmbătă seară. Din lotul Stelei pentru meciul cu Farul, peste jumătate sînt fotbalişti aduşi de Stoica. Fotbalişti pe care preşedintele din Ghencea îi ameninţă acum cu "sancţiuni disciplinare" şi cu "discuţii serioase". Ce-o să le spună? Că fotbalul se compune din două părţi: partea cărnoasă şi partea bănoasă? Sau pune direct "vîna de bou" pe ei?

Prima sancţiune el o merită. Pentru fiecare transfer aiurea, să-i mai cadă o pernă de sub fund, ca prinţesei îngîmfate din poveste. Oricum, pică tot pe moale. Iar dacă vrea să afle vinovaţii, prima discuţie serioasă ar trebui s-o aibă cu el însuşi. Nu cu jucătorii. Dar MM nu greşeşte. Intuiţia lui? N-are cusur. Viziunea lui? N-are limite. Spiritul de conservare? E ireproşabil.

Nu greşeşte. Are un simţ care-l plasează fără greş în tabăra învingătorilor. În partea lucrătorilor, care taie, spînzură, sapă şi mătură. În partea celor care dau sancţiuni disciplinare şi nu le primesc niciodată. În partea celor care poartă discuţii serioase, dar numai cînd şi cum le convine.

Ce fel de joc joacă MM acum? El e Poliţistul rău şi Oli Poliţistul bun? El bagă spaima în jucători, tună şi fulgeră în vestiar, iar antrenorul face o figură moale, umană, prietenoasă? Dacă-i aşa, la ce bun tactica asta răsuflată de sectorist? Poate dă rezultate în beciul Procuraturii, dar nu în vestiarul Stelei. Degeaba o face pe zbirul cu fotbaliştii pentru care şi-a pus obrazul. Îi sperie pentru un meci, pentru două, nu pentru nouă. Nu pentru un sezon.

MM nu greşeşte. Intenţiile lui sînt mereu bune în ceea ce priveşte poziţia sa la club. Dar ar trebui să încerce un altfel de joc. El să fie managerul cel bun, care să facă transferuri bune şi să aibă declaraţii de bun-simţ. Iar Olăroiu să fie antrenorul, nu babysitter-ul copilaşilor muştruluiţi de MM!

Consider un articol de prima pagina pe site-ul acesta.

Legionaru11.03.2007 18:59
Gigi Becali crede cã antrenorul Stelei este depãșit de situație. "Este prietenul meu, dar cînd echipa nu cîștigã și nu joacã, Olãroiu este vinovat. Înseamnã cã e depãșit de situație", a spus Becali. "Nu știu ce probleme are. Dacã mã consult cu unii și cu alții, am sã aflu și ce probleme are".

Patronul Stelei îi dã mînã liberã managerului Mihai Stoica. "Nu mã bag dacã Mihai dã sancțiuni", a spus Becali.

Uite fratilor ca a luat Gigi pozitie.....oricum cred ca in mare masura sezonul e compromis.Pacat ca trebuie sa traim si astfel de momente,dar asa e la fotbal,suisuri,coborasuri.Totusi sperante mai sunt daca luam puncte de la rapid si blatem pe Dinamo...dar cu jocul asta....

Bogdan4Steaua11.03.2007 23:34

"Gigel Coman va plati scump pentru ceea ce a facut, a avut noroc ca brigada de arbitri nu a vazut gestul. Am avut o discutie in vestiar cu jucatorii, acolo unde intru foarte rar. Niciodata nu discut cu ei despre felul in care joaca. Le-am spus ca daca in meciul cu Farul cineva va comite un gest de indisciplina va plati scump. Va asigur ca Gigel Coman va plati scump. Daca un jucator face asa ceva dupa ce am spus, inseamna ca nu mai sunt respectat voi taia in carne vie. Nu stiu daca va fi despartire sau amenda".

Declaratie Meme Stoica in aceasta seara la Fanatik Show.

Se pare ca apare un prim semn de normalitate: despartirea de Gigel Coman.

«196979899100689»