FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1979899100101689»
Azzido11.03.2007 23:48

Solidari cu stelistul Dica

DOLIU Elevii lui Mircea Rednic au tinut sa-si prezinte public condoleantele fata de mijlocasul ros-albastrilor, Nicolae Dica. In cursul saptamânii trecute, tatal jucatorului stelist a decedat din cauza unei ciroze. Astfel, înaintea partidei din aceasta seara, fotbalistii liderului au afisat un banner pe care scria "Dica, suntem alaturi de tine!". Initiativa dinamovistilor a fost aplaudata de întreg stadionul.

GOD12.03.2007 07:44

E asta imi pare bine ca au lasat rivalitati-le intr-un moment ca acesta.

mircea_zion12.03.2007 15:29
Solidari cu stelistul Dica

DOLIU Elevii lui Mircea Rednic au tinut sa-si prezinte public condoleantele fata de mijlocasul ros-albastrilor, Nicolae Dica. In cursul saptamânii trecute, tatal jucatorului stelist a decedat din cauza unei ciroze. Astfel, înaintea partidei din aceasta seara, fotbalistii liderului au afisat un banner pe care scria "Dica, suntem alaturi de tine!". Initiativa dinamovistilor a fost aplaudata de întreg stadionul.

Macar atat sa faca si ei ..

axl2312.03.2007 15:31

@mircea_zion

dar ce-ai vrea sa faca mai mult? :roll:

forever_STEAUA12.03.2007 16:24
Gigi Becali a luat primele măsuri disciplinare: preparatorul fizic al Stelei, Fernando Hipolitti, a fost demis, iar fotbaliştilor le-au fost sistate primele până la finalul campionatului. "Este vorba de jocul lent al echipei, iar acest lucru ţine de preparatorul fizic. Mi-am mai pus două semne de întrebare: Iacob s-a accidentat fără să fie lovit de cineva, iar Dică s-a accidentat sărind la cap. Amenzi nu vor fi, e munca jucătorilor şi trebuie să îşi ia salariile. Dacă însă terminăm campionatul pe locul doi, vor primi primele şi poate chiar mai mult", a motivat oficialul echipei campioane decizia.

sursa: gsp

Era si cazul... Dar sper sa nu se opreasca aici...

In alta ordine de idei:

Derbiul Steaua - Dinamo, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 19.00, cu o zi înainte de Paşte, a anunţat, luni, Liga Profesionistă de Fotbal

sursa: prosport

strezahuzum12.03.2007 19:56

Niste decizii tipice pentru GG. Adica mult zgomot pentru foarte putin motiv si mult fum.

A blocat primele, lucru care nu cred ca deranjeaza foarte tare, si l-a dat afara pe preparatorul fizic. Desi era ceva in neregula cu individul, ca prea se accidentau jucatorii unul dupa altul, Hippoliti asta era ultimul pe lista vinovatilor. Pe primele doua pozitii erau Olaroiu, si MMincinosul. Desi primul pare sa aiba zilele numarate, al doilea pare sa fie inca bine infipt in scaun. Din pacate.

gone13.03.2007 13:23
La revenirea din Grecia, Gigi Becali le-a trasmis fanilor ros-albastri ca Steaua nu are nevoie de ei si sa nu mai vina la meciuri.

Finantatorul echipei din Ghencea a spus ca nu îl intereseaza parerea suporterilor pentru ca el este cel care baga milioane de euro pe când ei aduc doar suspendari sI amenzi pentru club. "Nu ma intereseaza parerea lor. Sa nu mai vina la meciuri. Sa stea acasa pentru ca si asa ne alegem de pe urma lor doar cu amenzi sI suspendari. Ce prapastie între suporteri si jucatori? Pe mine mã costa milioane de dolari si ma intereseaza de prapastie?", a comentat Becali.

:evil: Asta e presedintele celui mai mare club din Romania?

M@rmota13.03.2007 13:25

:roll: Nu pot sa cred....habar nu are ce e aia motivare crede ca banii fac totul. Daca ar putea ar juca si cu stadionul gol...Steaua sa castige si bani sa iasa. Parca ar plati niste sclavi pe plantatie..nu ii pasa de nimic.

De unde este articolul? Precizeaza si tu sursa te rog!

gone13.03.2007 13:29

Scuze, o scapare din cauza nervilor. E din ProSport:

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...=index&id=31261

Danntes13.03.2007 13:46

Imi este dor de zilele cand galeria avea curaj sa ii dea peste nas nenorocitului, mincinosului, agramatului, interlopului de cioban imputit.

Acum galeriei ii frica sa se ia de Meme, Oli dar de cioban...

korynna13.03.2007 16:48

este inadmisibil asa ceva...el care se mandrea cu galeria Stelei :evil: cata nesimtire!cum sa jignesti asa niste oameni care iubesc Steaua si fac atatea sacrificii?mai mare rusinea

forever_STEAUA13.03.2007 17:01
[...]  

Nu se va simţi împăcat pînă nu-i concediază pe suporteri. "Să stea acasă, decît să ne alegem de pe urma lor cu amenzi şi suspendări!". Să nu mai plătească abonamente, să nu mai cumpere bilete, Becali n-are nevoie de banii lor. "Ce prăpastie între jucători şi suporteri?". Are dreptate, prăpastia nu e acolo, ci în gîndurile lui Gigi.  

Întrebarea e: la televizor au voie să se uite? Dacă nu la meciurile Stelei, măcar la emisiunile unde Gigi face legea? Ei, ce zice Gigi? Are vreun gînd stabil despre asta? Dar de votat au voie să voteze suporterii Stelei? Sau numai dacă pun ştampila pe latifundiar? Altfel, să stea acasă, să nu cheltuie degeaba Gigi banii în campanie şi să piardă bani din cauza suporterilor!

Fragment dintr-un articol semnat Maria Andries - gsp

Bogdan4Steaua13.03.2007 20:31

"Directorul executiv al clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală, a anunţat ca secunzii lui Cosmin Olăroiu, Marian Necula şi Vasile Bolborea vor prelua, de marţi, şi atribuţiile preparatorului fizic, Fernando Hipolliti, concediat marţi."

Sursa: Onlinesport

strezahuzum13.03.2007 21:05
La revenirea din Grecia' date=' George Becali le-a trasmis fanilor ros-albastri ca Steaua nu are nevoie de ei si sa nu mai vina la meciuri.

Finantatorul echipei din Ghencea a spus ca nu îl intereseaza parerea suporterilor pentru ca el este cel care baga milioane de euro pe când ei aduc doar suspendari sI amenzi pentru club. "Nu ma intereseaza parerea lor. Sa nu mai vina la meciuri. Sa stea acasa pentru ca si asa ne alegem de pe urma lor doar cu amenzi sI suspendari. Ce prapastie între suporteri si jucatori? Pe mine mã costa milioane de dolari si ma intereseaza de prapastie?", a comentat Becali.

[/quote']

Asa deci. Iata cum pana la urma conducatorul iubit spune verde in fata ceea ce a aratat prin comportament tot timpul : il doare-n ... punga cu dolari de suporteri. Astia nu sunt buni, nu are nevoie de ei. Sunt buni doar cand platesc preturi exorbitante pentru bilete. Ideal ar fi sa plateasca si sa stea acasa. Prezenta lor deviaza atentia camerelor TV de la mareata personalitate plecata de langa stana cu mioare. :oops::oops:

Mi-e greata cand ma gandesc ca din pacate numele acestui exemplar este asociat cu Steaua. Mai crede cineva ca avem nevoie de un astfel de patron megaloman, mincinos, nesimtit si caruia nu-i pasa in realitate decat de magnific sa persoana ?

gone13.03.2007 21:12

Nu stiu daca a crezut cineva vreodata ca Gigi e benefic Stelei sau ca Steaua nu ar supravietui fara el.

Bogdan4Steaua13.03.2007 21:14

Gigi nu e benefic Stelei, dar banii lui da. Din pacate nu este chiar atat de usor sa atragi un investitor serios, dispus sa investeasca la club.

gone13.03.2007 21:22

Eu zic ca nu avem nevoie nici de banii lui. La ce nume are Steaua e imposibil sa nu gasesti oameni dispusi sa investeasca in echipa. Si pana la urma eu tot zic ca echipa poate fi sustinuta de suporteri.

Bogdan4Steaua13.03.2007 21:37

Suporterii nu ar putea sa tina echipa din punct de vedere financiar(desi ar fi ideal). Da, ar putea contribui la bugetul clubului, dar nu putem fara un alt investitor. Investitori gasesti, dar nu care sa investeasca masiv. Uitati-va la cei de la Dinamo, care vorbesc de buget de transferuri de 7-8 milioane si se axeaza pe jucatori liberi de contract(si acolo nu este un singur investitor, ci mai multi). Nici Copos nu investeste o avere la Rapid. Oameni gen Tiriac nu vor sa investeasca in fotbal, dupa cum s-a vazut.

gone13.03.2007 22:23

Copos a dat mai mult pe transferuri decat noi anul asta. Apoi, nu trebuie investitii masive la echipa. Nici Gigi nu a bagat asa de multi bani cum se lauda. Si in ultimul rand eu prefer mai putini bani si ceva mai multa mandrie, daca ai inteles.

Bogdan4Steaua13.03.2007 22:34

Cu putini bani nu se face performanta. Copos nu a investit o avere, stai linistit. A scos de pe Daniel Niculae cat am luat noi pe Ogararu si a investit aproximativ aceeasi suma de bani in transferuri. Si noi am luat plasa cu Stancu si G. Coman, si ei au luat cu Griffiths.

Repet: cu totii ne dorim investitorul perfect: sa iasa cat mai putin in fata, sa fie serios, sa investeasca masiv la echipa. Dar deocamdata acest lucru reprezinta un ideal.

bodanelu14.03.2007 05:58

prefer oricare alt investitor, decat unul care sa cerseasca voturi prin Steaua!

Bogdan4Steaua14.03.2007 10:52

Creste in voturi doar daca noi, suporterii, ii permitem acest lucru votandu-l. Votul meu nu il va obtine cu siguranta.

GOD14.03.2007 14:03

45567eltonsteauajd3.jpg

Elton a primit "cartea verde" şi poate debuta contra lui FC Argeş!

Steaua a primit certificatul internaţional de transfer al lui Elton, astfel că fotbalistul campioanei poate fi folosit împotriva lui FC Argeş în partida pe care echipa sa o va disputa sâmbătă, de la 20:45.

Fotbalistul transferat de la Corinthians este sub contract cu Steaua până pe data de 30 iunie 2010.

Elton a evoluat astăzi în "amicalul" pe care Steaua l-a disputat contra echipei-satelit Steaua II.

Azzido14.03.2007 14:44

"Cosmin Olãroiu: "Dacã nu câstig cu FC Arges, plec de bunãvoie de la Steaua"

Într-o discutie purtatã cu cei din conducerea clubului, Cosmin Olãroiu a afirmat cã, în cazul în care nu va câstiga meciul cu FC Arges, va demisiona. "Dacã nu voi cîstiga meciul cu FC Argeș voi pleca singur, nu trebuie sã mã dea nimeni afarã. Situatia ar deveni foarte delicatã si atunci as renunta de bunã-voie", le-a explicat Olãroiu sefilor sãi."

Sursa: GSP

flo220314.03.2007 17:11

stie cineva cum s-a miscat astazi Elton cu Steaua II ?

«1979899100101689»