FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«199100101102103689»
lumeaeamea20.03.2007 23:02

Daca Elton era cumparat de o alta echipa decat Steaua nu observa nimeni ca e prea mic.La fel si cu Carlos.De ce nu vb presa de Gaev sau de transferurile esuate de la Poli?pt ca nu ar mai vinde nimic.de parca Carlos a fost singurul portar di Roamania(si nu numai) care facea gafe.De parca numai MM a esuat unele transfruri. Restul cluburilor mereu au facut tranferuri senzationale.Cate goluri a dat Griffits de un milion si nu stiu cati euro? si presa nu zice nimic despre asta, sau Mazilu.Daca-i aducea MM pe astia la Steau vezi ce-si mai auzea.toata presa ii era in cap.

Bogdan4Steaua21.03.2007 00:03

"Autocar de cinci stele pentru Steaua

Conducerea clubului din Ghencea a inceput cautarile pentru achizitionarea unui superautocar pentru elevii lui Cosmin Olaroiu.

Gigi Becali le-a permis Stoica si lui Argaseala sa cheltuiasca oricat, insa va trebui sa ii placa si lui noua bijuteire. "Sa dea oricat, dar sa imi placa mie", a spus Becali.

Oficialii au pus deja ochii pe o bijuterie in valoare de 600.000 de euro."

Sursa: Onlinesport.ro

bodanelu21.03.2007 07:01

nu cred...

stiu ca Steaua are semnat contract cu firma Dacos, dar nu stiu exact pe cat timp este valabil.

axl2321.03.2007 09:17

sa-l duca la pimp my ride sa le faca stand pentru lautari.

:D

Bogdan4Steaua21.03.2007 12:55

Am vazut stirea si la un buletin de stiri sportive, deci chiar cred ca se va realiza.

sorin_77721.03.2007 14:25

Autocarul, pe langa magazinul care se va deschide sunt doua stiri imbucuratoare... Sa speram ca se vor materializa aceste dorinte...

forever_STEAUA21.03.2007 17:36
Duminica a fost programat amicalul pe care ros-albastrii îl vor disputa cu echipa de pe locul patru al campionatului bulgar, Litex Loveci. Formatia bulgara i-a propus marti echipei din Ghencea un meci de verificare, care urmeaza sa se joace la Ruse. Jucatorii celor doua formatii convocaţi la echipa nationala nu vor fi prezenti la meciul de duminica.  Desi initial partida trebuia sa se dispute în România, din cauza ca jucatorii extracomunitari din lotul lui Litex aveau nevoie de viza, s-a ajuns la solutia Ruse. Informatiile ne-au fost furnizate de ofiterul de presa al clubului bulgar, Dolly Dimitrova.

sursa: prosport

Autocarul a costat doar 200.000 ... Aceeasi sursa il citeaza pe Gigi...

gone24.03.2007 08:52

Cornel Dinu l-ar prefera tot pe Codrea: "Teoretic, trebuie ţinut cont de armele de atac şi de siguranţa în apărare. Important la acest nivel este în primul rînd să nu iei gol. Aş juca în faţă cu Cociş, Marica, Mutu, iar la mijloc i-aş pune pe Rădoi şi Roşu să-i blocheze pe Sneijder şi pe Van der Vaart, care sînt foarte rapizi. În concluzie, l-aş alege pe Codrea, Nicoliţă putînd juca eventual într-un trib surinamez"

gsp

predatorpulse724.03.2007 10:14

Ce sa mai zicem de filozofu securist dinu care face pe smecheru de fiecare data cand are ocazia.Da el indicatii cand tocmai el a fost intors de foresta de la 4-0. Banel are clar niste limite pe care nu o sa le depaseasca prea curand dar de ce moralistu de dinu il jigneste? Ce sa-i faci gena aia de securist care se crede peste toti iese la iveala din cand in cand...

Tocmai ce am citit pe site-ul fanatik cum tatal lui Danciulescu spune ca baitul sau era stelist de mic si ca si in ziua de azi e stelist,dar ca a plecat de la echipa din cauza lui piti,si ca sta la Dinamo ca e platit bine si joaca la fel de bine din profesionalism.

Lucrul asta mie imi pare cam tras de par,ok a plecat din cauza lui piti dar sa pleci tocmai la rivala Dinamo si sa stai acolo pana in ziua de azi?

N-avem nevoie de stelisti "manjiti" gen denis serban,Danciulescu etc. Mi se pare cam vrajeala articolul,mai degraba un articol in care sa loveasca pe piti,pentru ca stim conflictul acestuia cu grasu de ivanovici.

In privinta meciului cu olanda poate scoatem un punct desi as vrea sa-i batem pe ingamfatii astia.

Lavrente_sb24.03.2007 13:28

poate cineva sa imi spuna unde pot urmari sau macar auzi meciul pe net?

Mersi fain la toti care se obosesc sa imi raspunda!

strezahuzum24.03.2007 18:56

Poti vedea meciul pe jumptv.com pe Dubai Sports Channel, dar trebuie sa-ti creezi cont si te costa $10 (cel putin o luna).

Sau http://www.myp2p.eu/Matches/Match5.htm numa ca trebuie sa ai instalate niste programe

nitnerolf24.03.2007 19:11

http://www.liveonsat.com/

Netherlands-Romania

canale care transmit meciu:

DigitAlb Premium 2

Dubai Sports 1

ESPN Atlantic

ESPN Brazil

ESPN Israel

ESPN Latin America

NTV+ Football

Polsat Sport

SBS 6

Sport 2 (Ukr)

SuperSport 1 Nova

TV7 Bulgaria

TVR 1

***alex***26.03.2007 15:28

Fostul antrenor al Stelei, Emerich Jenei, a fost decorat de Administrația Prezidențialã cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a II-a, ordinul fiind semnat de președintele României, Traian Bãsescu.

sursa: G.Sp.

danielcristian26.03.2007 15:38

" Patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat luni, pentru NewsIn, ca ar prefera ca meciul din semifinalele Cupei României dintre timisoreni si Steaua sa se joace în Giulesti, pe stadionul Rapidului, si nu la Piatra Neamt, asa cum a stabilit Federatia Româna de Fotbal. "

sursa onlinesport

ii e frica umflatului ca nu o sa aiba sustinatori!Oricum,oriunde am juca,**** nu are sanse... :lol:

steaua8926.03.2007 22:01

Stie cineva daca e adevarat ca Steaua nu va avea galerie cu rapid???

alice4steauaBUC27.03.2007 00:08

@steaua89

Din cate am inteles, galeria Stelei va avea o sedinta miercuri si atunci se va hotari daca se va merge sau nu in giulestia! :wink:

Virgil27.03.2007 06:55

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, la TV Sport Special, cã România va juca partida de pe teren propriu cu Olanda din luna octombrie a acestui an pe stadionul Steaua. Acesta si-ar fi dorit ca nationala sã continue la Piatra Neamt, dar spune cã UEFA nu ar fi permis ca un joc de asemenea calibru sã se dispute pe un stadion cu o capacitate de 10.000 de locuri.

Sursa : www.onlinesport.ro

AU27.03.2007 11:13

Galeria Stelei vine pânã la urmã la meci

2007-03-27 12:44:00

Deși existau zvonuri conform cãrora galeria roș-albastrã nu dorește sã își încurajeze echipa la meciul Rapid - Steaua, disputat pe Giulești, unul dintre liderii galeriei steliste a declarat pentru Atac cã fanii echipei din Ghencea vor fi prezenți pe stadionul "Valentin Stãnescu".

"Ne gândim doar la mesaje pentru acest meci. Dacã jandarmeria își face treaba nu va fi scandal în zona stadionului. Noi avem un traseu dinainte stabilit așa cã dacã vom fi pãziți bine de forțele de ordine nu am putea crea incidente chiar dacã am vrea", a mai spus același șef de galerie.

DEZINFORMARE SAU........?

sper ca nu ne vom scinda chiar in momentul cand trebuie sa fim uniti.

forever_STEAUA27.03.2007 11:16

@AU

Si acel sef de galerie nu are nume, porecla ?

Probabil va aparea un comunicat oficial din partea galeriei...

unikt128.03.2007 09:01

Am auzit aseara la Stiri Sportive ca urmeaza un nou transfer la Steaua ... este adevarat ? aduce Becali un alt jucator din afara ?

Motanu D28.03.2007 09:23

@unikt1:

La Steaua vor mai veni jucatori cu siguranta. Problema nu e 'daca' ci 'cand'... ;)

Edit: mesajele tale par a contine mai degraba reclama ascunsa... Exista sectiune de reclame daca vrei sa promovezi un anume site..

***alex***28.03.2007 15:20
Întrunitã astãzi, Comisia de Disciplina a FRF a decis suspendarea jucatorului stelist Gigel Coman pentru douã etape în urma memoriului depus de Farul Constanța. Clubul de pe "Litoral" a solicitat suspendarea lui Coman pentru faptul cã fotbalistul campioanei l-a lovit cu cotul în cap pe Gurițã în partida Farul-Steaua, scor 1-1. Gigel Coman va lipsi, astfel, la partidele pe care echipa din Ghencea le va susține cu Rapid și Dinamo.

Referindu-se la afirmațiile oficialului dinamovist Cristian Borcea, care a declarat cã Dinamo este cea mai iubitã echipã din România, patronul campioanei a replicat pe mãsurã. "În primul rând, Borcea trebuie sã rezolve o mare problema: sã nu se mai ducã la meciuri cu TAB-ul (n.r. autospecialele Jandarmeriei). Diferența este cã dinamoviștii urcã si coboarã cu TAB-ul, în timp ce eu vin cu Maybach-ul și merg printre oameni".

stelisti. ro

danielcristian28.03.2007 18:54

Bine ca am scapat de el macar pt meciurile astea doua!In felul asta,sansele noastre de a castiga cresc considerabil! :lol: :lol:

Phire28.03.2007 22:23

Da' nu puteau sa-i dea mai multe etape de suspendare? :lol: Cam pana pe la vara?... :lol:

c.ronaldo1729.03.2007 16:50

Bai, nu fiti rai, ca altu pe stanga daca se accidenteaza Nesu nu mai avem.

«199100101102103689»