FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1100101102103104689»
axl2301.04.2007 15:11

Ce-i cu incidentele alea de la mall de care vorbesc astia de la TvSport? Stie careva?

Dj01.04.2007 15:13

Eu am trecut prin Plaza...de la 1 pana pe la 3 si nu am vazut/auzit nimic..

S-or fi certat cativa pe acolo si acum fac astia subiect de stiri!

bodanelu01.04.2007 15:15

Cica s-ar fi batut. Prietena mea era acolo si mi-a zis ca erau niste baieti care alergau si jandarmii dupa ei.

Dani200501.04.2007 15:26
Bai, nu fiti rai, ca altu pe stanga daca se accidenteaza Nesu nu mai avem.

Mai bine lipsa decat parlitu' ala de Coman!

Dj01.04.2007 16:07

Nu stiu daca va uitati la TvSport...ce milogi spurcati..rupe-le gatul Jiji :)

predatorpulse701.04.2007 16:10

Echipa trebuie sa se daruiasca si sa castige diseara,sa nu joace la egal,pentru ca suntem Steaua. M-am uitat la meciul CFR Cluj - Poli AEK Timisoara si am constatat ca AEK Timisoara ramane aceeasi speranta eterna si prosti suntem daca nu-i batem si nu luam apoi cupa Romaniei.

Oricum dupa aceste 2 derby-uri exista o latura pozitiva: daca iesim cu capul sus(adica sa ramanem la 2 pc de Cluj sau sa-i depasim) va fi putina liniste,daca iese rau Olaroiu pleaca,lucru care ii va bucura pe unii.

Frustrarea mea cea mai mare nu este faptul ca s-ar putea sa intre altii in Liga,ci ca o vor face pe munca noastra.Ma uitam astazi la Cluj si nu mi se parea o echipa extraordinara,desi avea relatii de joc si imi spuneam "asta e echipa din fata noastra?". Si apoi ma uit la clasament si vad ca gloria este la 1 pc de noi. Gloria Bistrita!? Atat de rau am ajuns? Dupa cum vorbeam cu un prieten,nu contracandidatele noastre sunt cu 15 lungimi in fata noastra ca joc,problema este ca noi am iesit in decor rau de tot.Acesta nu este sezonul nostru,pur si simplu. Dupa anumite greseli manageriale,accidentarile unor jucatori,arbitraje infecte,am avut si ghinion(javrele dau gol in ultimul minut,suntem egalati la Iasi in ultimul minut,Farul da gol la faza urmatoare golului nostru,Vaslui da gol dupa o deviere norocoasa si exemplele pot continua)

Sper sa ne revenim diseara si vreau ori victorie ori infrangere,dar NU EGAL.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

***alex***01.04.2007 20:50

Ochirosii este ca si copilul meu, ma bucur foarte mult pentru el. N-o sa provocam pe nimeni

Mihai Stoica, manager general Steaua

Asta este fotbalul. Asteapta greseala adversarului. Acum avem un moral bun pentru partida cu Dinamo, pe care trebuie sa o câstigam.

Dorin Goian, fundas Steaua

Este o victorie de 6 puncte, a fost un meci foarte greu, asa cum ne asteptam. Ne-a fost foarte greu fara suporteri în tribuna, dar îi asteptam la meciul cu Dinamo. Sunt sigur ca si ei s-au gândit la noi, chiar daca nu au fost aici. Rapid este o echipa foarte buna, care au jucat deschis

Banel Nicolita, mijlocas Steaua

A fost un meci foarte greu. Victoria noastra este meritata. In astfel de meciuri nu conteaza durerea, strângi din dinti si continui. In continuare, batalia pentru locul doi se va da în trei: noi, Rapid si CFR Cluj. Asa se manifesta ei fata de noi, dar le-am facut o noua rima: Mirel Radoi, v-am batut cu trei la doi

Mirel Radoi, fundas Steaua

La sfârsitul campionatului noi vom fi pe locul doi

Petre Marin, fundas Steaua

prosport.ro

axl2301.04.2007 21:17

Suspect, mai toti de la Steaua care au dat declaratii afirma ca Rapidul e o echipa buna, foarte buna. Ce scenariu mai e si asta? Ca nu cred ca i-a lovit fair-play-ul brusc.

c.ronaldo1702.04.2007 03:52

Ironie dom'le, ironie! :lol:

Dj03.04.2007 17:41

Iar a declarat Becali ca pe el nu-l deranjeaza ca javrele sa joace in Ghencea meciurile din Liga

deja incep sa il urasc si mai tare pentru ce face cu Steaua...marioneta lui personala!

Turbez daca vad mizerabilii aia in peluza noastra! :(:(:(

c.ronaldo1703.04.2007 17:50

Prostul nu ar fi Gigi, ci Dinamo. Nu va dati seama ce umilinta ar fi pentru ei sa joace in Ghencea.

El Nino_904.04.2007 10:35

Ar fi si mai prost daca nu le-ar lua o gramada de bani

Horica04.04.2007 13:59

Va fi vai si amar de peluzele si tribunele noastre daca vin catzei sa joace la noi. Sper sa nu fie asa bou incat chiar sa-i lase. Eu cel putin nu vreau sa vad stadionu distrus.

***alex***04.04.2007 15:15

Comisia de Disciplinã nu a aprobat astãzi solicitarea clubului Steaua de a se anula cartonașul galben primit de Goian în partida cu Rapid. Fundașul Stelei nu va putea juca sîmbãtã, cu Dinamo.

stelisti. ro

Era de asteptat..

c.ronaldo1704.04.2007 15:27

Un cuplu Baciu - Lovin ar fi bun pentru Cantaretii de la Dinamo.

Bogdan4Steaua04.04.2007 15:28

La meciul cu Dinamo vom avea cel mai probabil un cuplu format din Ghionea si Radoi in centrul defensivei.

Referitor la suspendarea terenului milogilor: probabil vor ramane cu doua etape de suspendare in urma recursului.

EternalK04.04.2007 16:53

Comisia de Disciplină a decis ca în afara amenzii primite de Rapid, 20.000 RON, clubul giuleştean să fie suspendat 3 etape. Acest lucru înseamnă că Rapid va trebui să dispute 3 partide de pe teren propriu la minimum 150 de km de Bucureşti.

Partida cu Dinamo se va disputa probabil pe un stadion din Bucureşti, conducerile celor două echipe urmând să se înţeleagă în această privinţă.

Partidele pe care Rapid trebuie să le dispute la o distanţă de cel puţin 150 de km.

Rapid - Dinamo (etapa a 27-a)

Rapid - Poli Iaşi (etapa a 29-a)

Rapid - Oţelul (etapa a 31-a)

c.ronaldo1704.04.2007 17:04

Se mai face un apel si Rapid va plati vreo 10 mii si nimeni nu a auzit si vazut nimic. Ca de obicei!

oradeanu04.04.2007 20:33

Pe ANTENA 3 se anunta un grav accıdent de cırculatıe, vıctıme fiind jucatori ai echipei de volei Steaua. Parca scria de 3 morti.

23:51

S-a schimbat schimbarea. Acum e vorba de Volei Club Ramnicu Sarat.

Astia is varza rau .

La meciul cu Dinamo vom avea cel mai probabil un cuplu format din Ghionea si Radoi in centrul defensivei.

Referitor la suspendarea terenului milogilor: probabil vor ramane cu doua etape de suspendare in urma recursului.

Astia nu sunt accidentati?

Ghionea parca pleaca in Italia pt investigatii, iar Radoi nu s+a mai antrenat deloc dupa meciul cu Rapid.

Bogdan4Steaua04.04.2007 20:54

Isi vor reveni cei doi pana la meciul cu Dinamo. Nu cred ca rateaza Mirel derby-ul. In ceea ce il priveste pe Ghionea, perioada de pauza a fost destul de lunga si cred ca il vom vedea in teren. In cel mai rau caz mergem pe tandemul Radoi-Baciu.

Later edit: Mirel si Cyril vor juca aproape sigur, conform presei sportive.

c.ronaldo1705.04.2007 03:47

Ce bine ar fi. Daca nu s-ar mai accidenta nimeni ar fi excelent.

PS: Au trecut 2 luni de la ultima accidentare grava. Bravo! :oops:

korynna05.04.2007 05:35

@ oradeanu

Eu am auzit de un accident al echipei de volei Dinamo. 3 morti,dintre care 2 jucatori si o fata,iar al patrulea se zbate intre viata si moarte la Floreasca.

Bogdan4Steaua05.04.2007 09:21

" Tragedie la VCM Râmnicu Sărat! Voleibaliştii Gabriel Trandafir şi Lucian Mocanu au decedat într-un grav accident de circulaţie

Doi componenţi ai echipei de volei VCM Râmnicu Sărat au decedat miercuri seară, într-un grav accident de circulaţie produs în dreptul localităţii CăldăruşAnca din judeţul Buzău. Maşina în care se aflau sportivii s-a izbit de un TIR, aceştia decedînd pe loc. Constantin Porumbescu, coechipier cu cei doi, a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău. Prietena lui Constantin se afla în maşină cu cei trei voleibalişti a decedat pe loc. Aceştia se întorceau spre Bucureşti, de la meciul susţinut în faţa formaţiei Explorări Baia Mare. "

Sursa: GSP.ro

Este vorba de echipa VCM Ramnicu Sarat. Nu mai vorbiti aiureli. Oricum, e un eveniment tragic.

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

forever_STEAUA05.04.2007 10:05
Steaua a depus apel în această dimineaţă la decizia Comisiei de Disciplină care a decis, ieri, să nu anuleze cartonaşul galben arătat de Lubos Michel lui Goian în partida cu Rapid.

Apelul Stelei se va judeca astăzi, de la ora 17.

sursa: gsp

korynna05.04.2007 10:31

@ bogdan4steaua: eu am zis ce am auzit la antena 1 de dimineata. Nu e vina mea ca in loc sa informeze, ei dezinformeaza.

«1100101102103104689»