1. Eu sper din tot sufletul ca la vara sa ne despartim de Olaroiu si nu de Croitoru. Oricum, acestea sunt speculatii marca Prosport(baietii au mai inventat o stire doar de dragul de a umple paginile).
2. Referitor la transferurile celor de la Dinamo: cei de acolo sunt zgarciti la punga, dar au un antrenor cu tupeu. Sunt promovati tineri gen Radu Stefan, Ropotan sau Liviu Ganea. Jucatorii pe care i-au adus de afara sunt cel mult mediocri: Blay, Ze Kalanga sau Mendy(plus alte esecuri gen Moss, Smirnovs, Romanovs, Caceido, Stanici, etc.) . Pentru ei cartea castigatoare a fost experienta: au defilat in tur cu Ganea, iar Catalin Munteanu a adus si aduce un mare plus la acest capitol. Acelasi lucru valabil si in cazul lui Lobont. Jucatori experimentati plus jucatori tineri cu dorinta de afirmare, asta a fost reteta succesului la Dinamo, si au reusit acest lucru investind bani putini. Intr-o astfel de echipa, mediocritatea unor jucatori gen Blay nu mai conteaza. Au stiut ce sa investeasca si unde sa investeasca. Au intuit ca au nevoie de un portar cu experienta si l-au adus(aici bravo lor, au facut eforturi sa il aduca pe Lobont si au reusit). Aveau nevoie de un jucator experimentat la mijloc si l-au adus pe Catalin Munteanu.
In contrast, noi am aruncat cu banii pe fereastra pe transferuri dictate de Oli si am pastrat in lot jucatori care nu isi mai au locul in echipa. Trei jucatori au confirmat 100%(Elton, Cyril si Vali Badea). Nu vorbesc de Croitoru pentru ca nu i s-a dat sansa de a juca. In rest...
Ganditi-va: Stancu, Ov. Petre si Coman ne-au costat 2.4 mil euro. Am luat 3 jucatori(doi foarte slabi si unul mediocru - Ov. Petre). Daca eram baieti destepti, luam pe acesti bani un singur jucator, dar bun. Aici vorbesc de un fundas lateral de valoare. Pfertzel de la Livorno, de care se vorbea anul trecut are o valoare de piata cifrata undeva in jurul a 2.5 - 3 mil euro. Sigur, ar cere un salar mai mare decat media de la Steaua, dar daca vrei sa aduci un fundas valoros, fara a risca, trebuie sa faci sacrificii.
De asemenea, au fost pastrati inutil unii jucatori: Lovin, Bostina sau Baciu.
Inca o chestie: daca Banel era sub comanda lui Rednic, credeti ca mai era titular?? In nici un caz. Uitati-va cum l-a desfiintat pe Ze Kalanga dupa un meci impotriva Benficai. Noi ii cocolosim si ii incurajam la nesfarsit. Joaca cine merita, cine este mai in forma. Acest principiu ii lipseste lui Oli. De aici si sezonul dezastruos pe care il traversam.