cum e cand ma citezi fara sa mentionezi sursa ?![]()
Cam la fel ca atunci cand faci un site pentru a prezenta stirile din altul!
cum e cand ma citezi fara sa mentionezi sursa ?![]()
E citat identic de pe un site rival, insa imaginile sunt de la Pro TV.
Apropo, Virgil, cum e cand ma citezi fara sa mentionezi sursa ?
Salut Cristi!
Pe tine te-am citat ? Ai vazut ce bine functioneaza telepatia ?
Lui axl sa stii ca i-am trimis link-ul prin p.m.
Merci, nu l-am primit, dar auzisem ceva
. In alta ordine de idei, am incercat sa creez o avalansa, pentru ca e nevoie de asa ceva, in conditiile in care rapidistii injura ca la usa cortului si nimeni nu ia masuri. Am profitat si de pozitia noastra, asa incat sper sa aiba ecou. O zi buna!
cum e cand ma citezi fara sa mentionezi sursa ?
Aici esti in eroare! Nimeni nu imi spune ce si cum sa scriu, din fericire. Iar ei sunt una, noi - alta. A, ca ne intersectam, asta e viata, e firesc. Retine ca unele chestii le dam noi si ei doar ne fac trimiteri. Si inca ceva: poate ai vazut ca stirile nu prea seamana, ba uneori mai ne promoveaza ce nu apare la ei (vezi exemplul recent Bacau-Steaua). Stii si tu ca nu poti face ceva bun fara sprijin. Bafa!
Cristi, mi-ar placea sa te cred, insa numai exprimarea asta "ei", "noi" e cam aiurea
E posibil sa ma insel, insa nu esti chiar in aceeasi incapere cu "ei"?
In momentul cand majoritatea stirilor aruncate la oha de "ei" sunt prezentate in stilul "intra pe stelisti.ro si afla cum miroase bashina lui nea Gigi" mie mi-e cam lehamite. Spune-mi sincer: tu, ca stelist, vrei sa afli asemenea stiri? Ca stelist, nu ca cititor de presa.
In fine, nu vreau sa crezi ca am ceva cu "concurenta", pentru ca fcsteaua.ro si siteul lui Voiculescu sunt siteuri de profile diferite ![]()
PS: Care-i schema? De ce postezi cu useri diferiti in acelasi topic?
@George Stan
OFF TOPIC: Pt ca, cu userul cristianotopeanu e "stelist pana la moarte" :twisted:
ON TOPIC: referitor la declaratiile lui il muce: daca prostia ar durea, unii ar putea trai doar anesteziati!
Gigi Becali a câştigat procesul cu ANAF
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a câştigat litigiul cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, azi, printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă a Tribunalului Bucureşti, care a menţinut hotărârea instanţei inferioare privind ridicarea sechestrului instituit de Agenţie asupra averii sale.
sursa: fitzuica de doi lei vechi.
si-acum domnilor, spuneti-mi si mie ce sa mai cred!
in gsp citesc azi ca Razvan Lucescu a injurat impreuna cu galeria rapidului echipa Dinamo.
pe stelisti.ro si aici citesc ca a injurat echipa Stelei.
stelisti.ro nu e o ramurica a gsp?
si daca e de ce dati stiri contradictorii? ce sa inteleg? ca a injurat ambele rivale? si daca n-a injurat decat una, pe care dintre ele, si de ce nu se retracteaza cealalta stire?
si domnilor, ma adresez acum celor de la fcsteaua.ro, o stire se verifica de trei ori din trei surse diferite, asta pana sa devina credibila si gata de publicare!
La ce stire te referi cand te adresezi celor de la fcsteaua.ro?
On topic: interesanta manvra gsp: au spus initial adevarul (ca puradelul a injurat Steaua), apoi au intors-o ca a injurat Dinamo
Nu dadea bine cu campania de infrumusetare a subpodarilor negri, cu imnul lor minunat pe care il apreciaza ciobanii.
Cristi, mi-ar placea sa te cred, insa numai exprimarea asta "ei", "noi" e cam aiureaE posibil sa ma insel, insa nu esti chiar in aceeasi incapere cu "ei"?
vreau sa stiu si eu daca e chiar incaperea aia micuta din reclama si daca ai si un birou micut, micut. ![]()
![]()
![]()
ca sa-ti raspund la intrebare, George, e vorba de stirea cu Lucescu al mic injurand Steaua, uite ca eu m-am ofticat prima data pentru ca-l apreciez, iar acum nu mai stiu ce sa cred si pe cine a injurat cu adevarat.
si-mi pare ca stirea asta a aparut suspect de repede pe forum, adica a fost luata direct de pe stelist.ro, si chiar a fost luata de buna, fara sa fie verificata din alte surse. parerea mea.
@axl23
Initial si pe gsp a aparut aceeasi stire, conform careia razvanel a injurat Steaua. si sa fim seriosi, ce treaba ar fi avut razvanel cu echipa patrupedelor?
Finantatorul echipei FC Steaua, Gigi Becali, a castigat meciul cu ANAF, anunța AMOS News. Tribunalul București a decis astazi sa respinga recursul înaintat de ANAF, la decizia Judecatoriei Sectorului 3 de a se ridica sechestru de pe averea lui Becali.
ANAF a instituit, la jumatatea lunii octombrie a anului trecut, sechestru asigurator asupra averii lui Gigi Becali, ca acționar al FC Steaua, si a solicitat raspunderea în solidar a acestuia pentru datoriile clubului catre stat, în valoare de circa 11 milioane de euro.
Sursa info :
www.gsp.ro
Rezultatul sondajului initiat de GSP./16:49/19.05.06
Cine are dreptate în scandalul iscat între Mircea Lucescu si Steaua ?
Mircea Lucescu 34.64% 1124 voturi
MM Stoica, Emerich Ienei si Ioan Sdrobis 65.36% 2121 voturi
Total voturi 3.245
In momentul cand majoritatea stirilor aruncate la oha de "ei" sunt prezentate in stilul "intra pe stelisti.ro si afla cum miroase bashina lui nea Gigi" mie mi-e cam lehamite. Spune-mi sincer: tu, ca stelist, vrei sa afli asemenea stiri? Ca stelist, nu ca cititor de presa.
PS: Care-i schema? De ce postezi cu useri diferiti in acelasi topic?
Fii atent:
1. Nu cred ca asemenea stiri sunt trimiteri catre noi
De exemplu, ia ziua de azi, cand au facut trimitere la ce a zis Olaroiu la conferinta de presa si ce am scris eu despre conflictul Steaua-Lucescu din 1998. Astea nu sunt chiar "basini" ![]()
2. Am postat cu useri diferiti pt ca broserul meu retine anumiti useri. Mai mult, mi-am sters singur Semnatura (care face reclama unui site rival) ![]()
si-acum domnilor, spuneti-mi si mie ce sa mai cred!in gsp citesc azi ca Razvan Lucescu a injurat impreuna cu galeria rapidului echipa Dinamo.
pe stelisti.ro si aici citesc ca a injurat echipa Stelei.
stelisti.ro nu e o ramurica a gsp?
Gsp a prezentat lucrurile dintr-un punct de vedere (in pagina respectiva), iar noi am prezentat pe site ce ne interesa pe noi, stelistii. E atat de simplu....
Cat despre "ramurica", inca nu ni s-a interzis (sau mie) sa scriem pe site-ul concurent (ma rog...) ce am scris despre Rapid, desi se stie legatura intre patronul lor si cel al Antenei. Asa ca...
Cristi, mi-ar placea sa te cred, insa numai exprimarea asta "ei", "noi" e cam aiureaE posibil sa ma insel, insa nu esti chiar in aceeasi incapere cu "ei"?
Incaperea e una, iar ce fac la site este alta. Nimeni nu mi-a impus vreo directiva, ca daca era asa, iti dai seama ca se taia tot ce am zis de Rapid (nu din partea Gazetei, ci din alta parte
). Dovada ca inca troneaza pe Home astazi conflictul Steaua-Lucescu. Pana mi se va interzice ceva, ma bucur de libertatea de exprimare si e tot ce conteaza.
Asa ca, acoperisul este una, mancarea este altceva. Sper ca, in fine, m-am facut inteles.
Sper ca, in fine, m-am facut inteles.
Da, in fine... :lol: :lol:
avand in vedere cele scrise mai sus cat si cele din alt topic, nu-mi aduc aminte care, iata ce propun: desfiintarea tuturor saiturilor (traiasca pruteanu!) steliste, datorita disensiunilor si tensiunilor dintre suporteri, si infiintarea urmatoarelor:
- societatea regala ros-albastra
- marea loja stelista
- ritul romanesc ros-albastru
- fidelli ros-albastrii de Bucuresti (cu corespondente in fiecare oras)
- consiliul sublim suveran de Ghencea
- marea loja ros-albastra a marelui glob roman
- colegiul sublim al printilor societatii regale secrete din Ghencea
- loja sublima a adevaratului si unicului templu
- loja sublima a adevaratului si unicului templu, antic si acceptat
- stricta observanta templiera ros-albastra
- ritul stelist, antic, autentic si acceptat
- iluminatti din Ghencea
- cavaleria spirituala a miscarii ros-albastre
- ritul romanesc ros-albastru rectificat
- ritul romanesc ros-albastru rectificat, antic, autentic si acceptat
- stricta observanta est-europeana ros-albastra
- directoriu roman al provinciei Ghencea
- Liga hermetica ros-albastra, antica si acceptata
- ordinul cavalerilor templului sfant, cu trimitere directa la observanta din Ghencea
- loja initiatica a hermeticilor ros-albastri si nu numai.
- ritul stelist, antic si acceptat, cu 33 de grade ierarhice
- inaltul asezamant ros-albastru
- societatea ros-albastra din Ghencea
- alianta internationala a democratiei fotbalistice, cu diferite grade si nivele ierarhice
- marea loja stelista din Romania
- stella matutina rossa-azzura
- red&blue fellowship
- fraternitatea ros-albastra eterna, antica, autentica si acceptata
- templi rossa-azzura equites synarchici,
toate incepand cu www si terminandu-se cu .ro
in urmatorul post voi scrie si diferitele grade ierarhice corespunzatoare precum si regulile de angajare.
![]()
![]()
![]()
L-am auzit acum la stirile din sport pe Gigi, a zis ca vrea un imn, o combinatie dintre George Enescu si Maria Tanase, in genul asta :lol:
Si a zis ca aia de la Rapid sunt ai dracu ca in loc sa-si puna imn o manea, au pus o melodie romaneasca :lol: Aici le-a zis-o!
Si a zis ca aia de la Rapid sunt ai dracu ca in loc sa-si puna imn o manea, au pus o melodie romaneasca :lol: Aici le-a zis-o!
Go Jiji go ! :lol:
Mi-e sa nu-l inlocuiasca pe Scooter cu Adi de la Valcea ! :lol:
Nus ce ar vrea Becali sa faca in legatura cu imnul nu am auzit nimic! dar sper sa ii vina mintea la cap si sa uite in alte directii nu Maria Tanase si nici George Enescu!
Oricum membrii formatiei Scooter sunt foarte mandrii de faptul ca echipa fanion a Romaniei Steaua Bucuresti are drept imn melodia lor!!
Sursa: Observatorul Antena 1; Stirile Pro TV; Prima TV; si lista poate contiua erau multe televiziuni acolo!
In legatura cu Ochirosii mai e o chestie ciudata! Otelul Galati a dat in judecata Steaua la tribunalul sportiv de la Lousanne ca cica Steaua l-ar fii cumparat ilegal pe Ochirosii!
Sincer mie mi-ar parea foarte rau sa-l dam pe pustiul asta e foarte bun!!
stirea zilei este faptul ca Ioan Andone nu este decat fiul nereusit al lui Gospodin Mircea Lucescu.Bastardul de Falcosu' mi-a intarit convingerea ca Gospodin Mircea Lucescu,beat fiind, o omenit-o pe mama lui Falcosu in papushoi.Si uite asa a aparut o corcitura a marelui antrenor Gospodin Mircea care se lauda intr-una cu:...necastigarea C.C.E.,necastigarea Supercupei Europei,s.a.m.d. Ando tipa ca si tac-su cel vitreg ca Steaua pune presiune pe arbitrii.Bai nea Mircea,pana sa vii in tara sa-ti dai cu parerea tipai ca din gura de sarpe ca o fura arbitrii pe Sahtior si ca trag cu Kiev.Tu ce dracu ai facut???N-ai pus presiune pe arbitrii???..Nea Ando daca seful mananca o portie mare de rahat,de ce sa nu bagi si tu ca nesimtitul in tine o portie si mai mare de rahat??? The Family Lucescu nu va mai suport,de fapt nu v-am suportat niciodata!...nici macar cand va dadeati diplomati,ipocritilor!
P.S. si sa nu uit!!!...si Alin Buzarin(frustratul) mananca o portie mare de rahat alaturi de The Familiy Lucescu pentru cea ce a scris in GSP de astazi!
L-am auzit acum la stirile din sport pe Gigi, a zis ca vrea un imn, o combinatie dintre George Enescu si Maria Tanase, in genul asta :lol:Si a zis ca aia de la Rapid sunt ai dracu ca in loc sa-si puna imn o manea, au pus o melodie romaneasca :lol: Aici le-a zis-o!
Lasa ca o sa vedeti voi ce imn o sa faca Gigi! :lol: :lol:
Vad ca pe forumul asta, unde incepuse bien de tot cu comentarea stirilor zilei, a inceput o lupta ciudata intre site-uri, gazete, etc.
propun sa revenim la stirile legate de fotbalul de azi si sa-i lasam in plata Domnului pe Lucescu senior, ca pe asta l-am tot batut, cu juniorul nu prea ne iese treaba.
Stirea de azi e ca duminica avem meci greu cu sportul si s-au pus in vanzare la stadionul nostru bilete; am un amic care a fost si cica bate vantu' pe la case; degeaba va razboiti aici intre site-uri daca la adevaratul razboi o sa fim doar 1000-1500 de stelisti. Am auzit ca rapidistii se baga la greu sa ocupe locuri; dati si voi mai multa importanta meciului asta pe site si mai lasati-i pe Gigi, scooter, Dinamo si Lucescu senior.
Puiu Antohi, a recunoscut şi el: "Da, Lucescu a venit la noi în cabină şi a spus că trebuie să dea Cămătaru 3 goluri pentru a ieşi golgeter. Normal că Lucescu neagă, dar toţi cei 11 care am fost atunci în vestiar am fost dobitoci şi ni s-a părut că a venit el în cabină? Meciurile cu Steaua se jucau pe bune, în schimb în partidele cu Dinamo de cele mai multe ori trebuia să pierdem". gsp.ro
Prin declaratia asta cred ca s-au lamurit niste lucruri si Lucescu ar fi bine sa nu se mai dea porumbel cand de fapt este CIOARA (bineinteles termenul chiar NU este folosit in mod jignitor) ![]()
In Gazeta de azi iese la lupta Danut Lupu, de partea lui Lucescu. In schimb de partea cealalta vine replica lui Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si a lui Helmut Duckadam. Este o rusine sa spui ca Steaua a castigat CCE, pentru ca pana in semifinale am jucat cu echipe slabe, il roade invidia ca nu a avut asemenea performante si el. A cautat-o cu lumanarea, acum iese la iveala ceea ce a facut Lucescu in campionatul romanesc.
In Gazeta de azi iese la lupta Danut Lupu, de partea lui Lucescu. In schimb de partea cealalta vine replica lui Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si a lui Helmut Duckadam. Este o rusine sa spui ca Steaua a castigat CCE, pentru ca pana in semifinale am jucat cu echipe slabe, il roade invidia ca nu a avut asemenea performante si el. A cautat-o cu lumanarea, acum iese la iveala ceea ce a facut Lucescu in campionatul romanesc.
Diferenta dintre Duckadam si Lupu este :unul a castigat gloria eterna si este in Guiness Book iar altul din nefericre pentru noi,romanii,este in baza de date a politiei elene.Si in registrul puscariilor de pe la greci!
danut lupu a fost intotdeauna un inconstient si un magar, mai ales la campionatul mondial din italia, cand a batut penalty-ul ala la misto, mi-a stat inima atunci. mai bine ar fi ratat el.