FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«145678689»
redandblue16.05.2006 20:41

@radooku

si MM s-a facut jandarm...

axl2316.05.2006 21:03

sincer sa fiu m-as bucura daca Zenga ar antrena argesul campionatul viitor. ne bate in tur cu 5-0 si apoi vine la Steaua sa-i batem pe argeseni cu 8-0. asta pentru ca Oli si-ar da probabil demisia de rusine. :D:D:D

Virgil17.05.2006 06:59

Va vine sa credeti ?

Echipa care a demonstrat cel mai ostil comportament impotriva noastra,scotandu-l din circuit pe Iacob o luna,al carei jucator Sapunaru i-a taiat urechea,la o intrare bestiala,lui Paraschiv,etc.nu a primit licenta pentru sezonul 2006/2007,ca urmare a neindeplinirii criteriilor de licentiere !

Poate face apel in termen de zece zile de la comunicarea hotararii.

spre_2417.05.2006 07:03

io nu cred ca e adevarat...sunt iar minciuni..de unde ai luat ?

Motanu D17.05.2006 07:05

Nici o problema. Pana la urma rezolva, ca de obicei, don Mitica !

Virgil17.05.2006 07:09

@ spre_23

Mai,tu esti Toma necredinciosul ? E o stire cat se poate de sigura.Mi-a parvenit pe telefonul scurt,direct de la FRF.

Am aflat primul.E posibil insa sa fi aparut si prin vreo gazeta de sport mai de Doamne ajuta.

FanSteaua4Life17.05.2006 10:18
E

Nu stiu de unde ai tras concluzia ca am ceva impotriva lui MM,care mi-e chiar simpatic.

Asa ca,mai usor cu supozitiile.:|

Dar daca esti intr-una din zilele tale nefaste,te inteleg.

Oameni suntem.

Nu era nici o supozitie "Cum adica nu ii va lua locul ? Va functiona chiar pe problemele lui MM,la vedere.

Probabil ca la inceput se vor implica impreuna in problemele specifice postului,apoi Gino va ramane singur."

Poate am inteles eu gresit insa eu nu vreau ca MM sa plece

Virgil17.05.2006 10:26

Ai inteles gresit,crede-ma.Nu am chef de explicatii acum,dar am sa-ti spun ca era putina euforie in opinia mea,cu gandul ca va veni la noi Gino,acest mare om de fotbal,care a reusit sa se descurce cu bani putini,mai mult decat onorabil.Aducand antrenori italieni si fotbalisti australieni care au tinut echipa intre fruntasele campionatului.

MM sa ramana.A dovedit ca e atasat de culorile noastre,ca sufera pentru echipa.

Singurul lucru pe care i-l reprosez e ca s-a lasat "facut" de Jean Padureanu.In fond ce i-a spus ?

Ca vrea sa-l vada mort ? Foarte bine si eu vreau,dar de ce in public si in starea aia de ravaseala ?

Atat.

redandblue17.05.2006 10:27

"Mircea Lucescu a declarat, potrivit [site din caracatita Gazetei Sporturilor] ca Steaua este ajutata in lupta pentru castigarea titlului. "S-a trasat o linie pe care trebuie sã o urmeze arbitrii, iar asta s-a vãzut la partida Steaua – CFR Cluj, in care oaspeților li s-a refuzat un 11 metri. E clar, Steaua e ajutata sa iasa campioana. Nu am niciun dubiu."

cu tot riscul...du-te in p... mea de tigan lucescule...!!!

Virgil17.05.2006 10:30

Asta e frustrarea lui.Sa i-o intelegem ?

Eu cred ca da,trebuie sa-l intelegem,dar sa nu dam doi bani pe ea.

A bagat bani multi la Rapid,fiul sau ar putea dobandi Gloria,dar vine Steaua cu arbitrii ei si totul se prabuseste...

nebunus17.05.2006 10:32

Aseara la "Om la Om" cu Florin Calinescu, Gigi a spus despre Mircea Lucescu: "Domne, e mare antrenor, dar sa nu se lege de arbitrii ca favorizeaza Steaua sau mai stiu eu ce. Si el a acuzat probleme cu arbitrajul in Ucraina la el acolo, dar sa nu se lege de noi..." Mai ales ca e fi-su la Rapid. Parerea mea este aceeasi, asa ca, nea Mircea, atata timp cat nu are legatura cu divizia A sau Liga I sau cum i-o mai zice, sa taca...!

vlad7517.05.2006 10:32

Mie imi pare mai mult a "faza zilei" si nu stirea zilei.Prestigiosul ziar de sport din Romania,prosport, face o legatura intre marele meci de cupa,Rapid-National si un oarecare meci Barcelona-Arsenal.

"O noapte,doua Cupe!" sursa: http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=108531

Dar gusturile nu se discuta,poate o fi mai interesant meciul din Cupa Romaniei.Totusi cam exagerata comparatia!

redandblue17.05.2006 19:54
Din ciclul "lauda-te gura ca-ti dau  prajitura'...powered by prosport.ro:

Walter Zenga va antrena pe FC Arges!!!

sigur... si tata pe Real Madrid!!!

se pare ca nu-i place pitestiul si va merge la Timisoara!!!

incredibil cum mai le scot astia!!!

Motanu D17.05.2006 19:55

Pai cum, nu ati aflat ca Zenga vine antrenor la CFR Pascani ? Am auzit ca i-au facut o oferta fantastica !

***alex***18.05.2006 06:48

"Cele douã echipe au jucat cinstit, chiar dacã în ultimele zile nu puțini au fost cei care au afirmat cã Bacãul se va preda fãrã luptã..."

Cam asa suna inceputul articolului legat de meciul Bacau - Steaua, din ProSport. In sfarsit scriu si ei ceva adevarat despre noi.

axl2318.05.2006 07:40
Pai cum, nu ati aflat ca Zenga vine antrenor la CFR Pascani ? Am auzit ca i-au facut o oferta fantastica !

pai daca e asa, e bine, veti trata cu mine de acum inainte daca vreti interviuri cu Zenga, tata a jucat la CFR pascani, apoi s-a retras la FC ruginoasa, dar a ramas foarte respectat in pascani, a fost gol-getter mai muti ani la rand, e un fel de legenda locala, ca al bundy. :D:D:D

Vladinho18.05.2006 11:27

lol? :roll:

Virgil18.05.2006 13:06

Se pare ca ofertele facute lui Zenga se tin lant.

Se zvoneste prin ziare ca si Poli Timisoara se afla in discutii avansate cu sotul exdomnisoarei Raluca Rebedea pentru preluarea echipei.

vlad7518.05.2006 13:31
Se pare ca ofertele facute lui Zenga se tin lant.

Se zvoneste prin ziare ca si Poli Timisoara se afla in discutii avansate cu sotul exdomnisoarei Raluca Rebedea pentru preluarea echipei.

cica s-ar intalni marti sa discute despre un posibil contract la Timisoara..poate pe ruta Timisoara via Bucuresti se intampla ceva.Nu zic mai mult

Bogdan4Steaua18.05.2006 16:06
"Cele douã echipe au jucat cinstit, chiar dacã în ultimele zile nu puțini au fost cei care au afirmat cã Bacãul se va preda fãrã luptã..."

Cam asa suna inceputul articolului legat de meciul Bacau - Steaua, din ProSport. In sfarsit scriu si ei ceva adevarat despre noi.

In contrast, vedeti articolele din Sport Total si OnlineSport. Cred ca redactorii de acolo ori nu au vazut meciul ori sunt batuti in cap.

Melku18.05.2006 18:11

L-am citit pe cel din Onlinesport si au incercat si un sondaj gen "Credeti ca a fost blat?", un sondaj care pur si simplu NU ISI AVEA ROSTUL. Cauta senzationalul si vor sa isi faca reclama denigrand Steaua cu riscul de a fi batuti in cap cum bine ii apreciezi. Dupa meci eu am crezut ca orice dubiu a fost inlaturat, eu unul am sustinut ca se va juca corect si asa consider ca s-a intamplat dar se pare ca mai sunt si oameni care vor sa creada neaparat in teoria conspiratiei.

I.N.Money18.05.2006 18:19

Daca si ala a fost blat,atunci astia sunt imbecili.

Cred ca cel mai bine ca toti membrii clubului sa intre intr-o "silenzio stampa" pe o perioada de timp,ca astia numai sa abereze stiu si ne fac noua rau.

Virgil18.05.2006 18:25

Gest incredibil al antrenorului R.Lucescu.

Dupa ce a castigat Cupa Romaniei, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a scandat pe stadionul Giulesti injurii la adresa Stelei, alaturi de galeria Rapidului. Lucescu s-a oprit cand a vazut ca este filmat.

Ce antrenor a mai procedat asa in toata istoria Diviziei A ?

Comisia de Disciplina a Federatiei ar trebui sesizata de conducerea FC Steaua,pentru ca infantilul antrenor alaturi de si mai infantilii jucatori din Giulesti sa-si primeasca "rasplata binemeritata"

Din acest gest se poate trage lesne concluzia ca bunele sale maniere afisate ostentativ cand i se ia cate un interviu sau cand se afla in public,sunt spoiala.

Neam de spoitori...

axl2318.05.2006 18:37

pai tu de unde stii chestia asta, unde ai citit? sau ai vazut la t.v.? pe bune, chiar ma intereseaza unde ai auzit chestia asta.

I.N.Money18.05.2006 19:36

@axl23

Au dat si imagini la stirile din Sport de pe Pro TV,Virgil are dreptate,tanarul Lucescu s-a abtinut doar din cauza faptului ca era filmat.

«145678689»