FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«123456689»
adivro12.05.2006 12:05

eu sunt din Tulcea si nu am ocazia sa merg foarte des la meciurile Stelei dar acum sigur vin. Cat despre bilete nu cred ca pretul lor mic va face lumea sa vina la stadion .. ci o vom face toti pentru a demonstra tutror ca stim sa fim alaturi de echipa in momentele acestea .. vor castiga meciurile de pe teren prorpiu cu ajutorul nostru

forever_STEAUA12.05.2006 12:09

Olaroiu: ''Cea mai mare lupta trebuie sa o dam cu noi''

Cosmin Olaroiu a sustinut vineri de la ora 14:00 o conferinta de presa despre starea actuala de la Steaua si meciul cu CFR Cluj.

Iata declaratiile lui Olaroiu:

"Avem nevoie de liniste pentru a reveni la parametri normali. Avem o dorinta foarte mare de a castiga. Sper sa fi reusit sa trecem peste toata lucrurile care au fost in jurul nostru".

"Trebuie sa fim calmi, pentru ca s-a creat o mare presiune. La meciul cu Bistrita a fost o presiune pentru ca dupa eliminarea din Cupa UEFA s-a maturat pe jos cu Steaua, am fost desfiintati".

"Au venit erorile de arbitraj si erorile noastre care ne-au adus in aceasta stare. Trebuie sa fim calmi, jocul echipei Steaua este bazat pe ansamblu, iar cand esti sub o stare de nervi si presiune aces ansamblu nu poate functiona bine".

"Ttrebuie sa ne vedem de joc, numai asa putem castiga".

"Noi saptamana asta am lucrat, am incercat sa recuperam ceea ce pierdusem, pentru ca nu ne-am mai antrenat jucand din trei in trei zile. E usor sa spui unui jucator <<tu strangi!>>, <<tu acoperi!>>, daca nu exersezi..."

"Cel mai important pentru echipa este sa ne vedem de treaba noastra. Pana si doctorul a fost acuzat. Faptul ca noi nu folosim produse de la cei care le distribuie in Romania, nu inseamna ca vitaminizarea noastra nu este buna. Avem vitaminizare la nivelul unei echipe de top din Europa".

"Am jucat si la interval de 48 de ore si nu avem nici o accidentare. Asta spune tot despre starea fizica a echipei. Accidentarile noastre, fractura lui Iacob si entorsa lui Bostina si cele doua incidente de la Bistrita nu intra in aceata categorie".

"Carlos a fost acasa, si-a vazut familia si se afla intr-un tonus mult mai bun".

"Noi avem avantajul unui meci mai putin disputat in campionat si totul depinde numai de noi, putin ma intereseaza Gloria si Rapidul. Daca vom castiga restanta cu Bacaul, vom avea doua puncte avans, asa ca cea mai mare lupta trebuie sa o dam cu noi. Echipa are nevoie de sprijinul suporterilor mai mult ca oricand, asa cum a avut la toate meciurile".

sursa: onlinesport

Dj12.05.2006 21:12

cand vine vorba de niste declaratii..Olaroiu e de nota 10..

colaps12.05.2006 23:21

sentimente contradictorii m-au incercat zilele astea... l-am vazut pe patronul Stelei aleargand ca ultimul cershetor dupa autocarul celor de la bistrtiza sa-i plateasca... si m-am intristat... mi-am dat seama ca alearga dupa ei ca sa le plateasca pentru o farama de cinste... si m-au apucat toti dracii... sa ajungi sa stimulezi pe niste nenorociti ca sa-si apere corect sansele... ce face Gigi e periculos, foarte periculos pentru unii... daca a ajuns padureanu sa-si ridice vocea prin mass-media inseamna ca ceva se misca intr-o directie ce nu convine sistemului... asa ca sa ne asteptam la lovituri sub centura in continuare pentru ca vrand-nevrand Gigi a pus in miscare o masinarie care pana la urma sper ca se va dovedi geniala... trecand peste comentariile tutror ghertzoilor care se simt vezi-doamne oripilatzi de badarania lui Gigi, omul asta nu face altceva decat incalca acea lege a tacerii care a functionat ani de zile in fotbalul nostru... voi credeti ca degeaba i-a spus padureanu "pui de hitlerist" lui Meme? Gigi aduce in luminile rampei practici obisnuite din ultimii ani, folosite de toti, dar in spatele cortinei, asa ca acum la de-alde vama, Copos, padureanu, netzoiu si alti nenorocitzi, nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase... asteptam continuarea...

I.N.Money13.05.2006 08:07

Golgeterul din campionatul iranian la Steaua?

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=107797

Triphat13.05.2006 08:09

Eu nu cred nimic pana nu semneaza. Am avut parte de prea multe transferuri "bomb" in presa, de la MM... dar nimic.

***alex***13.05.2006 09:04

Ma mir ca nu au zis ca e din Kirghistan

Motanu D13.05.2006 09:57
Golgeterul din campionatul iranian la Steaua?  http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=107797

Asta suna a poveste marca Prosport. Asa ceva nu pot crede !

Daca era stire serioasa oare nu aparea si in celelate publicatii de sport ?!

alex_Ra213.05.2006 10:26

un iranian de 30 ani care costa un milion $...nu prea cred - vrejeli marca prosport

iL Napoletano13.05.2006 11:44

Ce parera aveti despre artocolul scris de o anumita nimfomana in gsp'ul de azi...Numele ei este Maria Andries!

http://www.gsp.ro/index.php?a=43156&shift=1

DTP-Ludacris13.05.2006 11:52

@iL Napoletano ..Despre ce era vorba ?

"Articolul solicitat nu exista in baza de date."

:roll:

Rossoblu13.05.2006 11:53

Gigi Ispititorul

Maria Andrieș

Sã vã ajute Dumnezeu sã-mi luați banii!

Gigi Becali

Becali a ieșit, sãracul, la cerșit, dar se vede de la o poștã cã nu-i obișnuit sã cearã, ci sã-i pice totul din cer sau de la minister. N-are nici tehnicã, nici texte ca lumea. Umblã, ca întotdeauna, cu improvizații și cu ochiul dracului în pungã.

Jucãtorii Bistriței poate voiau s-audã și ei un cîntecel, o poezioarã, ceva, un roman de Coelho. Poate s-o fi plictisit lumea de programul artistic al lui Gigi, sã-l mai varieze și el puțin. Pînã și puștii care bat metrourile își adapteazã repertoriul: colinde de Crãciun, "Mamelor din lumea-ntreagã" de 8 Martie etc. Gigi trebuie sã-și varieze și el oferta în funcție de cerințele pieței. Pentru jucãtorii de la Bistrița, de pildã, sã interpreteze o doinã din partea locului. Pentru cei din Timișoara, o horã din Banat și o învîrtitã din Senegal, pentru Mansour.

În felul lui abrupt și dezinhibat, Gigi Becali deschide, iatã, calea noii generații de cerșetori de pe scena publicã româneascã. Nu merge-n cîrje, se deplaseazã cu o mașinã superbelea. În loc de zdrențe puturoase, poartã ghiul și costum de mãtase. În loc de iconițe soioase și mototolite, scoate la paradã ditamai picturi ferecate în argint. În locul mãrunțișului rãsfirat în tocul de vioarã, Gigi fîșîie teancuri verzui de euro. În rest, l-ai putea confunda cu un predicator de autobuz, care anunțã apocalipsa între douã stații. "Nu fiți sclavi!", "Mîntuiți-vã, bãi, cã se apropie grupele Ligii!", "Sã vã conducã dracii, cã asta meritați!".

Gigi nu ispitește cu bube, ci cu bani. Nu-și expune cangrena pe trotuar, nu-și agitã ciotul de braț la intersecții, nu-și leagãnã pruncii în fațã la supermarket. Handicapul lui e averea. Își vînturã valuta fãrã numãr, fãrã numãr, sã filmeze, sã dea la știri, sã vadã toatã lumea cã da, banii sînt necazul lui, cu ei scormonește mila trecãtorilor. Banii l-au transformat din lider în milog isteric, pichetînd fãrã astîmpãr porțile afirmãrii.

De acum înainte, de cîte ori simțiți cã vã bagã cineva mîna în buzunar sau în geantã, sã nu intrați în panicã. Nu, nu e Bodu, care ia impozit. Mai degrabã s-ar putea sã fie Gigi sau alt disperat, gata sã dea banul ca sã-i dați meciul, votul și alte lucruri de strictã necesitate.

Înainte de a intra în concurențã neloialã cu homleșii, finanțatorul Stelei trebuia sã se gîndeascã de douã ori. În primul rînd, pentru cã-și falimenteazã electoratul, pe sãrmanii care-l sorb cu priviri flãmînde în parcarea stadionului. În al doilea rînd, pentru cã-și descalificã moral echipa. Gigi nu crede în Steaua. Nici în fotbal. Crede în mațe. În lãcomie. În prostie. În mizerie și sãrãcie.

Gigi fîșîie, Gloria suspinã, Horoba rînjește. Fir-ar ea sã fie de țarã, oricîți bani ai avea, tot milog ajungi!

13 mai 2006

Evita sa scrii cu litera ingrosata(bold).

Moderatorii

Motanu D13.05.2006 11:56

Articolul este cat se poate de clar si la obiect ! Asta este Gigi Becali ! Chiar daca unora le place sau nu !

Rossoblu13.05.2006 12:01

Nu merge-n cîrje, se deplaseazã cu o mașinã superbelea.

:lol: :lol: asta da exprimare

Kristy_Cj13.05.2006 15:15

Gigi e number one si cam il doare in patina ce scrie de el...daca as avea banii lui Gigi,masina lui,sa fiu patron la Steaua mi s-ar rupe,scuzati expresiile,ar putea scrie si ca sunt cersetor,taran,poponar,palmier,vazator de seminte...

Bai tot ii spuneti prost,omul asta e mai destept decat noi toti de pe forum,incult,da aveti dreptate,dar ce a facut pt fotbalul romanesc si nu numai pt Steaua,ar trebui stimat si respectat...n-am zis iubit pt ca inca nu merita,cand va aduce un trofeu european si sunt sigur de asta

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 06:25

:evil: >>>Daca nu-l ducea bibilica pe Becali nu avea el atatia bani,nu mi-a placut ca umbla dupa aia sa le dea banii,bai frate mai bine dai banii la echipa sau mai cumperi vreun jucator ceva,si eu daca as fii ca el m-ar durea la banana dar pana o sa-mi schimb eu screpul cu un maibach,nu o sa mai apuc sa-l conduc!> :lol: <,sper sa numai vad asa ceva din partea lui Gigi!!!si poate sa aduca jucatori si din cea mai nasoala tara de pe glob,dar macar sa stie sa joace fotbal!!>>> :twisted:

Gaby15.05.2006 11:39
"România are o şansă bună de a avea o echipă în grupele Champions League în acest an. Astfel, ca echipa campioană din acest sezon să fie cap de serie în turul 3 preliminar al Champions League, are nevoie de un coeficient mai mare decît 28.769.

Steaua are un coeficient de 46.381 (al 42-lea în Europa), iar Rapid unul de 30.381 (al 81-lea în Europa). Doar dacă Sportul Studenţesc ar deveni în premieră campioană, echipa care va reprezenta România nu va fi cap de serie."

Sursa: GSP

Se mai duce o teorie a lui Gigi, cum ca e in interesul Romaniei sa ia Steaua titlul, pentru ca are sanse mai mari sa intre in grupele UCL.

Totusi, e clar acum cat de mari sunt interesele pentru castigarea acestui campionat. Cine il castiga are 6 milioane de euro in plus, in mod normal.

Gaby15.05.2006 11:47
Se schimbă numele campionatului:

"Divizia A" va deveni "Liga I"

Este un nume ciudat, care va fi prilej de erori gramaticale frecvente.

Bogdan4Steaua15.05.2006 11:49

Si termenul "Liga lui Mitica" atat de des folosit pe la TV va parea mai normal. :lol:

Ayrton15.05.2006 11:56
Se schimbă numele campionatului:

"Divizia A" va deveni "Liga I"

Este un nume ciudat, care va fi prilej de erori gramaticale frecvente.

Nu e un nume ciudat. In Franta se numeste la fel! Cred ca acesta a fost modelul(avand in vedere schimbarile ce se vor face in urmatoarele sezoane).

PS: Se pare ca e si o problema legata de drepturile asupra marcilor.

Bogdan4Steaua15.05.2006 13:17

Si in Anglia se numeste tot Liga(PremierLeague, League 1, etc.). Si in Germania se numeste tot Liga(Bundesliga). Sa vedem daca ramane tot Burger. :)

forever_STEAUA15.05.2006 13:20

Motiv de bucurie pt dinamovisti, polisti, craioveni, rapidisti... Joaca si ei in sfarsit in Liga... :twisted: :twisted: :twisted:

Melku15.05.2006 13:29

Lasati-ne sa ne pregatim pentru Burgerliga! :D

Bogdan4Steaua15.05.2006 13:30

Ar putea sa o numeasca Liga Campionilor. Asa am rezolva o problema arzatoare care nu ne da pace de ani buni.

hooltras15.05.2006 13:33
Ar putea sa o numeasca Liga Campionilor. Asa am rezolva o problema arzatoare care nu ne da pace de ani buni.

si n-o sa avem o echipa in Liga Campionilor, o sa avem 18, o sa ne invidieze toata europa :twisted: :lol: :twisted:

«123456689»