FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«134567689»
Melku15.05.2006 13:36

Mai degraba Liga Campioanei pentru ca exista o singura echipa care merita titlul acesta :)

Campioni am fost

Campioni vom fi

Pana vom muri

STEAAAAAAAAAAAAUAAAAAAAA BUCUUUUUUURESTI!

:lol:

I.N.Money15.05.2006 14:18

Cred ca din 1998 pana azi au schimbat de vreo 4 ori numele.

Marea problema a fotbalului romanesc este schimbarea numelui si a sistemului competitional,ca in rest este perfect.

Gasim echipe care joaca meci de meci corect,gasim jucatori care unele meciuri le joaca senzational si apoi in mod surprinzator joaca slab ,iar lista continua :lol:

cANAL15.05.2006 21:04

Carlos nu a fost selectionat pentru Cupa Mondiala in locul sau fiind preferat Bruno Vale(Estrela Amadora).

stella15.05.2006 21:57
Carlos nu a fost selectionat pentru Cupa Mondiala in locul sau fiind preferat Bruno Vale(Estrela Amadora).

nashpa.... da macar e ceva de capu lu bruno vale?

Melku15.05.2006 22:45

"Surse din anturajul patronului Stelei susţin însă că acesta ar fi hotărît deja suma pe care să o ceară pe jucător, aceasta fiind de aproximativ 1,5 miloane de euro." (gsp.ro)

Este vorba de Bostina,se pare ca va pleca din vara.

Virgil16.05.2006 05:10

"Rãzvan Rotaru, Dan Udrea

Nu exista etapa la finalul careia cel putin una dintre cele 4 candidate la titlu sa nu conteste violent arbitrajul. Cristi Borcea l-a pus la zid pe Augustus Constantin dupa Dinamo - Sportul (4-5), MM Stoica a luat foc în urma partidelor FC Național - Steaua (0-0) si Gloria - Steaua (1-0), in vreme ce Rapid s-a considerat dezavantajata cu FC Vaslui (1-1) si Pandurii (0-0).

Gazeta a analizat erorile importante facute de arbitri în meciurile celor 27 de etape scurse pana acum. Steaua a fost defavorizata de arbitrii în 4 meciuri, cele mai evidente fiind jocurile din Cotroceni si de la Bistrița, doar de douã ori fiind avantajatã, ultima data cu CFR Cluj.

Si Rapid se poate plânge de prestatiile "oamenilor" in negru, formatia din Grant avand o situatie cat de cat echilibrata. In schimb, Dinamo a avut nu mai puțin de 5 partide în care erorile arbitrilor i-au adus puncte in clasament și doar douã în care a fost defavorizata. In fine, liderul Diviziei A, Sportul, desi s-a plans mereu in turul campionatului, n-a fost defavorizatã decat in douã meciuri, cu Farul și Poli, din care totuși a scos 4 puncte. La polul opus, a fost avantajata în 4 întalniri.

Sursa :http://gsp.ro/index.php?a=43540&shift=1

Rezultatul erorilor arbitrilor au adus :

Sportul a fost avantajata cu 10 puncte,

Dinamo cu nu mai putin de 9 puncte,

Rapid e pe total 0 in aceasta afacere,iar

Steaua a pierdut 6 puncte.

Ganditi-va unde eram acum cu 6 puncte in plus.Eram virtual campioni.

Rusine arbitrilor implicati in aceste cazuri.

sorin_77716.05.2006 06:19

eu nu mai ii inteleg pe astia de la Dinamo si rapid... pai ei vorbesc??? Dinamo si avantajata si tot vai de fotbalul lor... :lol: :lol: :lol: ...

KroNos^16.05.2006 07:25

Dinamo a uiata cum e sa fie arbitrata cinstit si daia se plange acum cand nu mai castiga nimic.

Oare de ce in Europa Nu au facut nimic in ultimii 15 ani?

Oare or fi de vina jucatorii lui Dinamo ca nu mai stiau ce inseamna meci cinstit, in care trebuie sa pui osul la bataie si sa muncesti pentru 1 gol?

Acum vreo 2 ani in Prosport sau in Gazeta, ca nu mai stiu sigur in care, era o statistica cu posibilele meciuri trucate in ultimi 3 ani dinaitea statisticii.

Si Dinamo era marele lider cu peste 15 meciuri, urmata de rapid si Steaua cu cateva meciuri suspecte(3-4).

Oare Steaua si anul acesta Rapid au avut si or sa mai aibe rezultate in Europa pentru ca muncesc pentru punctele castigate in campionat? DA.

Virgil16.05.2006 11:28

16 mai 2006

"Steaua, Rapid si Sportul se bat în acest sezon pentru a cuceri cel mai important titlu din Romania in ultimii 15 ani. Indiferent de echipa care va fi campioana, vom beneficia de statutul de cap de serie in turul 2 preliminar, urmand sa intalnim formatii din Macedonia, Malta, Georgia sau Cipru. Din al treilea tur, doar Steaua si Rapid vor beneficia de acest statut, evitand echipe ca Inter Milano, Liverpool, Ajax, Werder Bremen, Valencia sau Real Madrid. Dacã Sportul va caștiga in premiera campionatul in Romania, va fi plasata n urna echipelor care nu vor fi cap de serie.

In ceea ce privește Cupa UEFA, ambele echipe din Romania care se vor califica in aceasta competiție vor fi capi de serie in turul 1 preliminar, urmînd sa dea piept cu echipe din Andorra, San Marino, Albania sau Malta.

46,381 este coeficientul UEFA al Stelei

30,381 este coeficientul UEFA al Rapidului

"Vom juca in grupele Ligii. In vara, voi face cateva transferuri-bomba si ne vom bate cu toti granzii Europei"

Gigi Becali, presedintele Consiliului de Administratie Steaua"

Sursa : www.gsp.ro

I.N.Money16.05.2006 14:38

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=108427

Inca un exemplu de ce javra a devenit acest Viorel Moldovan...

I.N.Money16.05.2006 14:47

http://gsp.ro/index.php?a=43609&shift=1

Gino Iorgulescu ,presedinte in Ghencea?

Virgil16.05.2006 14:49

Asta denota ca se oftica.Lasa-i sa dea oftica in toti,sa castigam noi campionatul,sa ramana cu buzele umflate si sa ne muste de buci.

In fond cam asta fac de cand se stiu.Poate-or crapa de atata oftica.

vlad7516.05.2006 14:53

Stirea zilei,care suna mai mult a basmul zilei este Iorgulescu presedinte la Steaua

doar la antena1 la stiri

sursa:http://www.gsp.ro/index.php?a=43609&shift=1

Virgil16.05.2006 15:01

Nu mi se pare deloc banc.Chiar avem nevoie de un presedinte adevarat ca Gino,pentru cele 8 luni cat MM isi va ispasi suspendarea.

Melku16.05.2006 15:04

Gino s-a descurcat cu National in conditii financiare imposibile, logic si rational ne gandim ca poate face mult mai multe avand in vedere stabilitatea financiara de la echipa noastra, cu toate astea eu personal nu privesc cu ochi buni aceasta miscare.

forever_STEAUA16.05.2006 15:12

Am impresia ca daca vine si Gino Iorgulescu nu mai trebuie sa ne facem griji din cauza antrenorului. :twisted: Oricum acesta nu ii va lua locul lui MM. Totusi ar putea fi un "transfer" bun. Dar momentan e doar un zvon.

Virgil16.05.2006 15:20
Am impresia ca daca vine si Gino Iorgulescu nu mai trebuie sa ne facem griji din cauza antrenorului.  :twisted: Oricum acesta nu ii va lua locul lui MM. Totusi ar putea fi un "transfer" bun. Dar momentan e doar un zvon.

Cum adica nu ii va lua locul ? Va functiona chiar pe problemele lui MM,la vedere.

Probabil ca la inceput se vor implica impreuna in problemele specifice postului,apoi Gino va ramane singur.

Acest om va reabilita imaginea managerului general la Steaua.Si totul va fi ok.Nu vor mai fi voci care sa-l cheme la rampa pe MM pentru belelele pe care si le-a facut singur(lovitura cu pumnul,aroganta si toate nimicurile de care era taxat de presa).

forever_STEAUA16.05.2006 15:31

@Virgil

Daca e asa cum spui tu, ramane o singura intrebare. Cat poate sa reziste cineva ca Gino Iorgulescu langa Gigi? In cazul lui MM stim cu totii raspunsul. Parerea mea ca pentru club cel mai bine ar fi o colaborare intre cei doi.

vlad7516.05.2006 16:06
Nu mi se pare deloc banc.Chiar avem nevoie de un presedinte adevarat ca Gino,pentru cele 8 luni cat MM isi va ispasi suspendarea.

Virgil este o diferenta intre basm si banc

Sincer si mie mi-ar placea coptat iorgulescu in conducere.Dar avem o varsta,asa ca nu mai credem in spiridusi.Cel putin eu.

FanSteaua4Life16.05.2006 17:05

Virgile da vad ca ti s-a pus pata rau pe MM...

Voi nu intelegeti ca MM este suspendat doar oficial din functia de Manager General?Adica nu are voia sa reprezinte clubul, acest lucru cu sigurasnta ca il va face Argaseala in locul sau, asa ca nu va mai puneti probleme voi ca nu are cine conduce clubul...

Apropo, de acum incolo il iert personal pe MM pentru ce a facut si il voi sustine pana la capat, si cu cat vor fi altii mai inversunati impotriva lui cu atat mai mult il voi apara eu...

PS:Astept sa ma injurati...

Virgil16.05.2006 18:06

Eu chiar te aplaud.Si te anunt ca l-am iertat de mult si ca am facut public pe forum acest lucru.

Nu stiu de unde ai tras concluzia ca am ceva impotriva lui MM,care mi-e chiar simpatic.

Asa ca,mai usor cu supozitiile.:|

Dar daca esti intr-una din zilele tale nefaste,te inteleg.

Oameni suntem.

redandblue16.05.2006 20:19

Din ciclul "lauda-te gura ca-ti dau prajitura'...powered by prosport.ro:

Walter Zenga va antrena pe FC Arges!!!

sigur... si tata pe Real Madrid!!!

radooku_steaua16.05.2006 20:27

da cica salariul solicitat de Walter Zenga in arabia saudita ar fi de 2 mil$.... sunt sigur ca marele patron nou al argesului are bani sa il plateasca pe Zenga si sunt la fel de sigur ca Zenga va veni la o echipa extrem de buna care se bate pentru castigarea campionatului... minciunile prosportului devin din ce in ce mai nesimtitite si mai exagerate

DTP-Ludacris16.05.2006 20:34

Zenga la Arges ? :lol:

Deja a spus ca in Romania nu se va mai intoarce decat la Steaua... :wink:

radooku_steaua16.05.2006 20:38

deja cred ca in fituica asta pot sa apara si stiri bomba gen.... murinho se bate pentru preluarea postului de antrenor la FC building vanju mare, Ronaldinho este trimis in tribuna de catre antrenorul echipei FC Bihor ca nu avea loc in lot, schumacher vrea sa piloteze la echipa dacia in campionatul de formula I, presedintele basescu cumpara echipa Steaua si o transforma in satelitul guvernului transferand jucatorii ca tariceanu, boc, funar , vadim , echipa de handbal a Stelei se lupta pentru retrogradare iar echipa de rugby a dinamovistilor se duce la biserica...

«134567689»