FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«156789689»
korynna18.05.2006 19:36

lasa sa-si arate ei "diplomatia"!dar credeti k va fi oare criticat in vreun ziar?cred k dak era cineva de la Steaua care ar fi facut asta,i-ar fi sarit toti in cap si titlurile din ziare mari cat casa,scris si SENZATIONAL langa eventual.sa fie la ei acolo!

axl2318.05.2006 19:40

pai daca a facut asta inseamna ca e un magar, expresie care in ultima vreme a devenit insulta mea preferata.

sorin_77718.05.2006 19:42

Cred ca Lucescu ar trebui sanctionat... Nu este admisibil ce a facut el, mai ales ca face parte din confucerea unui club si practic un exemplu, din pacate negativ. Rusine!!! Razvane nu se face asa!!! Rusine!!!

I.N.Money18.05.2006 19:44

Dar nu o sa fie sanctionat,deci de Liga ,nici de presa.De ce? Pentru ca este baiatul marelui antrenor, Mircea Lucescu.

sorin_77718.05.2006 19:45

În sezonul european 2005-2006, Steaua este a 4-a echipã a Europei, Rapid a 11-a, iar Dinamo a 46-a

sursa GSP.ro

"...Steaua reușește o perfomanțã impresionantã! Echipa roș-albastrã este cea mai bunã reprezentantã a României, fiind pe locul 4 în Europa, dupã finalistele Champions League și cîștigãtoarea Cupei UEFA!"

detalii:

http://www.gsp.ro/index.php?a=43962&shift=1

Mai scrie si gazeta ceva bun de noi... fortati de imprejurari cred... :lol:

cristioto18.05.2006 19:56
pai tu de unde stii chestia asta, unde ai citit? sau ai vazut la t.v.? pe bune, chiar ma intereseaza unde ai auzit chestia asta.

E citat identic de pe un site rival, insa imaginile sunt de la Pro TV.

Apropo, Virgil, cum e cand ma citezi fara sa mentionezi sursa ? :)

cristioto18.05.2006 19:57
În sezonul european 2005-2006, Steaua este a 4-a echipã a Europei, Rapid a 11-a, iar Dinamo a 46-a

sursa GSP.ro

"...Steaua reușește o perfomanțã impresionantã! Echipa roș-albastrã este cea mai bunã reprezentantã a României, fiind pe locul 4 în Europa, dupã finalistele Champions League și cîștigãtoarea Cupei UEFA!"

detalii:

http://www.gsp.ro/index.php?a=43962&shift=1

Mai scrie si gazeta ceva bun de noi... fortati de imprejurari cred...  :lol:

Nu, fortati de realitate ... :)

axl2318.05.2006 20:00
pai tu de unde stii chestia asta, unde ai citit? sau ai vazut la t.v.? pe bune, chiar ma intereseaza unde ai auzit chestia asta.

stai linistit, te-a citat da' pe p.m.. :D

cristioto18.05.2006 20:02
:P .... Oricum, trebuia facut ceva in legatura cu rapidistii. Sunt de-a dreptul incredibili si voi lasa stirea aia acolo cat se poate. Mai mult nu cred ca pot face.
armanovici18.05.2006 20:05

Bine ai revenit Cristi :lol: .

Polemici?...Polemici?

cristioto18.05.2006 20:06

Deloc, dar citesc la fel de atent site-ul ;)

axl2318.05.2006 20:07

you two, get a room!

:D:D:D

sorin_77718.05.2006 20:52
:P .... Oricum, trebuia facut ceva in legatura cu rapidistii. Sunt de-a dreptul incredibili si voi lasa stirea aia acolo cat se poate. Mai mult nu cred ca pot face.

faptul ca acel articol apare ca fiind singurul semnat de pe prima pagina (poate intamplator) de catre un ziarist poate spune multe. Thks!

axl2318.05.2006 20:57

l-am vazut pe Gigi la Pro TV, cica: "o sa fac eu un imn, o s'vedeti voi ce imn o s'fac eu acuma!"

oare ce imn o sa faca el acuma?

cristioto18.05.2006 21:05

faptul ca acel articol apare ca fiind singurul semnat de pe prima pagina (poate intamplator) de catre un ziarist poate spune multe. Thks!

No comment! :D

armanovici18.05.2006 22:00
l-am vazut pe Gigi la Pro TV, cica: "o sa fac eu un imn, o s'vedeti voi ce imn o s'fac eu acuma!"

oare ce imn o sa faca el acuma?

O sa vedem noi ce imn o sa faca el acuma...parca il vad cum gesticula :wink: 8)

Melku18.05.2006 22:09

Mi-as dori unul cum il au cei de la Barca, imi place la nebunie! :roll:

Melku18.05.2006 22:31

"Cît voi fi eu la Steaua, Mircea Lucescu nu va călca în Ghencea ca antrenor, pentru că noi ne respectăm suporterii. Îi recomand să nu mai pronunţe numele Stelei pentru că l-am tot văzut spunînd că el nu va veni antrenor în România, la Dinamo, Rapid sau Steaua. Se propunea singur la noi"

"Are o problemă permanentă şi personală cu Steaua. E singurul care a atacat continuu Steaua fără vreun motiv. Acum are şi motivul: fiu-său e la Rapid"

Mihai Stoica

- Domnule Sdrobiş, MM Stoica spune că în 1987, Mircea Lucescu, la un meci Oţelul - Dinamo...

- Da, ştiu despre ce este vorba şi MM are dreptate. Lucescu a intrat în cabina noastră înainte de meci şi a spus că partida trebuie să se termine 3-3, iar Cămătaru să înscrie toate golurile lor pentru a cîştiga Gheata de Aur. Lucescu să îşi aducă aminte ce făcea şi apoi să deschidă gura!

- Ce anume făcea?

- Înainte de '89 venea cu Postelnicu şi ne punea la zid, cerînd în stînga şi în dreapta să-i dăm meciurile. Să dea cu pietre cel care nu a făcut păcate! Mircea Lucescu nu poate să arunce cu pietre după cîte nenorociri a făcut. Din cauza lui ne-am făcut de rîs în Europa, de au desfiinţat ăia Gheata de Aur.(Ioan Sdrobis)

gsp.ro

In plus si nea Imi i-a dat o replica pe masura acestui "mare antrenor".

Sper ca Lucescu si Jean Padureanu sa dispara mai repede din fotbal pentru ca reprezinta cancerul fotbalului romanesc.Nu inteleg cu ce tupeu vine in tara sa discute despre Steaua predicand ca de fapt el nu vorbeste in calitate de tata a lui Razvan. Invidia il roade si acum, l-a ros o viata intreaga, recunoscand intr-un ziar vechi (parca de prin 70-80) reprodus in Gazeta ca ii era ciuda ca nu a fost la Steaua.

_yang19.05.2006 04:42

- Sã trecem la duelul palpitant din acest final de sezon din Divizia A. Se va juca exclusiv pe teren?

- Mai întîi, vreau sã spun cã Rapid e un exemplu de comportament. Dar cred cã dupã incidentele de la Bistrița, campionatul s-a închis în mare mãsurã, arbitrilor li s-a dat o direcție clarã. S-a acreditat ideea cã Steaua a fãcut și a dres în Europa, iar acum este ajutatã! Dar așa a fost mereu.

- Puteți dezvolta subiectul?

- Așa se întîmpla și pe vremea lui Ceaușescu, iar acum e aproximativ la fel, nu mai cã s-a schimbat numele dictatorului cu alte nume. În perioada 1988-1989 la fel era: jucãtorii Stelei aveau cîte 10 cartonașe, dar nu erau niciodatã suspendați, Steaua juca meciuri de 100 de minute, pînã cînd dãdea golul victoriei, fotbaliștii Stelei se aruncau cu picioarele pe adversari fãrã sã fie penalizați. Apoi, arbitrii erau terminați dacã Steaua nu cîștiga, iar cei din Ghencea erau singurii care erau premiați în dolari, fiindcã erau ajutați financiar de patronul lui Panathinaikos.

- Veți fi acuzat cã țineți partea lui Rãzvan.

- Sã fie clar, sã nu-l amestecãm pe Rãzvan! Eu am trãit astfel de dezavantaje. Cînd am revenit în țarã ca antrenor, în '97-'98, m-au fãcut! Nu mai era Ceaușescu, era Hrebenciuc. ªi atunci s-a vrut ca Steaua sã iasã campioanã. Sã revenim la anul 1986! Steaua a cîștigat Cupa Campionilor Europeni, felicitãri pentru asta, dupã ce au jucat împotriva unor adversari fãrã nume, gen Vejle sau Kuusysi Lahti, doar ultimele douã echipe întîlnite aveau forțã în Europa. Cînd s-au întors de la Sevilla, i-am bãtut de douã ori: în campionat și în Cupã. Ce a urmat? M-au dat afarã de la echipa naționalã! ªi au fãcut schimbãri în toatã Federația și au pus steliști în toate comisiile. Nu întîmplãtor am reușit cu Dinamo eventul în 1990, dupã înlãturarea lui Ceaușescu.

"Am fost lovit de multe ori, nedrept, fiindcã performanțele mele ca antrenor pun în umbrã succesele Stelei în Europa"

Mircea Lucescu

"Niciodatã, în nici o țarã, nu s-a jucat doar pe gazon. ªi în România sînt intervenții din toate pãrțile. Steaua e deja campioanã"

Mircea Lucescu

"Pentru ca universul vostru se-nvirte in jurul nostru"

"Pentru ca fara noi ati fi mereu tristi"

"Pentru ca zilele voastre fericite ni se datoreaza"

"Invidiosilor! Sa strigam impreuna: Multumim Steaua ca existi"

sorin_77719.05.2006 06:54

Vreau sa il felicit pe Virgil cu ideea acestui topic, imi place la nebunie... parca ar fi holul de intrare intr-o casa... Casa Stelei, a fotbalului, a suporterilor... Aici ii gasesti pe toti si discutiile sunt atat de amestecate, subiectele se deschid si se inchid se intercaleaza... o nebunie... Exact ca in Galerie cand iti trec pe langa ureche tot felul de stiri si tot timpul ai impresia ca iti scapa ceva...

Marfa topicul... :lol:

sorin_77719.05.2006 06:58

"Am fost lovit de multe ori, nedrept, fiindcã performanțele mele ca antrenor pun în umbrã succesele Stelei în Europa"

Mircea Lucescu

Cum poate fratilor sa vorbeasca asa despre Steaua... E frustrat rau de tot, sufera... Face blaturi cu fisu in UEFA si vorbeste de intrecerea interna de parca ar cita din istoria lui, traita si inventata de el...

Virgil19.05.2006 07:06

Salut Cristi!

Pe tine te-am citat ? Ai vazut ce bine functioneaza telepatia ?

Lui axl sa stii ca i-am trimis link-ul prin p.m.

horse3719.05.2006 07:44

va dati voi seama ce performante are nea Mircea...he he, pai sa fi campion cu sd in ucraina nu-i de colea. ce campionat puternic in ucraina neamule...

ce cupa campionilor europeni, Emerich Jenei, sfert finalista la world cup, Anghel Iordanescu. dupa cum vedem "bronzatu" e ros de o invidie fara margini. una doua Steaua blatuieste. ar fi vrut ca razvanel sa-si puna si el la butoniera, pardon pana, un campionat. nea Mircea, mai nea cameleonule, Steaua o sa-ti stea in gat oricand si oriunde pt ca asa cum iti este si istoria ai vrut la Steaua dar nici cand nu vei pune piciorul in acest club.

puti lucescule!

gone19.05.2006 07:47

Il Muce nu stiu cum sa il mai ajute pe baietelul lui. "Tati, ma bate Steaua" :lol:

Virgil19.05.2006 07:57

Patronul Stelei, Gigi Becali , s-a dezlanțuit asupra familiei Lucescu, dupa ce mezinul a spus ca in acest sfarsit de campionat sunt unii care nu se pot purta elegant si pun presiune pe arbitri.

"M-am saturat de smecherii si de vrajeli din astea. Daca considera ca titlul este deja jucat sa nu se mai prezinte la meciurile care au ramas", a declarat Gigi Becali pentru editia de azi a cotidianului Libertatea. "Are figurile lui tac-su! Prin ceea ce spun la adresa echipei mele, atât Razvan, cât și Mircea Lucescu au demonstrat ca nu au onoare și demnitate. Nu vreau sa spun mai multe pentru ca familia lor are o buna imagine în România", a continuat latifundiarul.

Conducatorul echipei din Ghencea a tinut sa lamureasca si suspiciunile nascute pe seama partidei de la Bacau. "Puteam sa-i cer lui Doru ca baieții sã o lase mai moale, însa nu am vrut!", a precizat Becali, care a încheiat tot cu un atac la adresa lui Razvan: "Sa-si dea jos cercelul din ureche, ca nu e femeie! Si nu stau eu sa-i raspund unui cercel cu diamant".

Sursa : http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=109009

«156789689»