Pentru orice stire importanta despre Steaua,va rog sa precizati sursa si sa mentionati link-ul.Altfel nu cred ca va prezenta mare garantie,iar discutarea ei ar fi lipsita de sens.
Pentru orice stire importanta despre Steaua,va rog sa precizati sursa si sa mentionati link-ul.Altfel nu cred ca va prezenta mare garantie,iar discutarea ei ar fi lipsita de sens.
Ar fi fantastic pentru Mirel sa ajunga la Liverpool, plecarea lui nu ar fi asa amara avand in vedere ca Liverpool este totusi un club mare si in acelasi timp cred ca i se potriveste de minune campionatul englez asa cum lui Ogararu cred ca i se potriveste de minune campionatul francez.
Cu siguranta ar fi niste regrete in cazul plecarii celor doi dar totusi ar fi imbucurator ca reusim sa dam jucatori mari unor echipe puternice (cel putin financiar) din campionate bune in perspectiva echipei nationale pentru ca fara doar si poate Radoi si Ogararu ar creste valoric la cele doua echipe.
Dar o sa fie extrem de greu sa prinda un loc de titular,pe postul lui daca nu ma insel la Liverpool sunt Gerrard si Xabi Alonso,iar amandoi joaca foarte bine.. :roll:
@I.N.Money
Radoi este dorit la Liverpool in cazul in care pleaca Gerrard
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/
S-a desemnat brigada care va arbitra meciul Rapidului de vineri, observatorul de arbitri urmînd a fi însuşi şeful Comisiei Centrale de Arbitri, Costică "Vîlcea":
Marius Martiş (Focşani) -Dragoş Iliescu (Craiova), Sebastian Stoianov (Constanţa).
Rezerva: Eugen Roşu (Babeni)
OBS. JOC: Sorin Satmari (Bucureşti)
OBS. ARB: Gheorghe Constantin (Rm. Vîlcea)
Ce CV are Marius Martiş (Focşani) ? Desi nu cred ca trebuie sa ne facem griji din cauza lui... Ne-au "linistit" tata jean si UTCopos
Ce CV are Marius Martiş (Focşani) ? Desi nu cred ca trebuie sa ne facem griji din cauza lui... Ne-au "linistit" tata jean si UTCopos
Ideea era ca observator nu este altul decat seful arbitrilor...Gh.Constantin
P.S.oare se va musamaliza un posibil aranjament intre Rapid si excrescenta sa,Gloria??
Eu zic ca,dimpotriva,Costica-Vâlcea va fi cu ochii pe ei.
Cel putin asta ar fi ideea.
Sefii bistriteni refuza banii lui Becali, jucatorii nu spun nu...
sursa : gsp
Prin ce a zis horoba: "sa stea cat mai departe de echipa noastra" a recunoscut ca Becali le-ar putea incurca planurile.
O stire de ultima ora pare aducerea lui Stancioiu de la Sportul Studentesc
Stirea pusa de tine se confirma :
"Dupã partida disputata impotriva Gloriei Bistrita, elevii lui Cosmin Olaroiu au primit doua zile libere, timp pe care portarul Carlos l-a petrecut in Portugalia. Lusitanul s-a intors ieri in Romania, cu o cursa din directia Frankfurt, dar a refuzat sã faca vreo declaratie. In schimb, oficialii gruparii din Ghencea sunt la un pas de a-l inregimenta pe portarul Eduard Stancioiu (Sportul Studentesc), care va sosi la Steaua în aceastã varã."
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=107264
Personal ma gandesc ca e doar o stratagema de-a Conducerii,acum inainte cu circa 10 zile de meciul cu Sportul,pentru a slabi vigilenta lui Stancioiu.
Altfel,stiu ca s-a mai discutat in trecut de posibila venirea la noi a portarului Sportului.
Mai mult cred ca il face sa incerce sa faca un meci mare ca sa demostreze ca are valoare de Steaua.
Aseara la TV se vorbea de Curca,azi de Stancioiu,maine cine urmeaza? :?
Portarii pe care ii avem sunt peste Stancioiu!!! Este aberant sa dorim sa transferam un asemenea portar!
am vazut ca Ogararu este transferat la OM din vara motivele fiind ca a fost oferit un pret bun, 1,5 mil de euro si pentru ca este fundas
Portarii pe care ii avem sunt peste Stancioiu!!! Este aberant sa dorim sa transferam un asemenea portar!
De acord cu tine! A facut si el destule gafe, iesiri aiurea la centrari...
In privinta lui Ogararu, cred ca va pleca sigur!
stancioiu' nu este o solutie....este si mic de inaltime....insa ar fii buna concurenta pentru Carlos
http://www.gsp.ro/index.php?a=42880&shift=1
Va invit sa vedeti o incercare puerila de a sensibiliza opinia publica a unui hot..
va invit sa vedeti o incercare puerila de a sensibiliza opinia publica a unui hot..
atita nesimtire n-am vazut in viata mea...ai face un bine sa te spinzuri domnu' serea!!!
L-am vazut si eu la TV pe Serea. Daca nu as sti ce furturi a facut, aproape ca l-as crede. Apropo, nu cred ca masina si-a cumparat-o din bani cinstiti.
Later edit:
Un comentariu excelent marca Vochin:
"Jos huliganul!
Andrei Vochin
Huliganul la Galaţi
Prima etapă a campionatului 1999-2000. Echipa huliganului MM Stoica, Oţelul Galaţi, juca la Bistriţa. Înainte de joc, nesimţitul s-a întîlnit cu Jean Pădureanu. Părinteşte, cu căldura pe care numai un tată o poate emana, Lordul i-a făcut o propunere hitleristului.
Prost-crescutul n-a vrut să asculte sfatul celui mai mare promotor al Diazepamului în Divizia A. A început meciul, cu Vădana la centru şi subsemnatul la cronică, şi Galaţiul a făcut ordine pe teren. Echipa manageriată de bestie domina trupa domnului Pădureanu. A luat şi conducerea pe tabelă, moment din care arbitrul a început recitalul. În ciuda vîntului din pupa fluieraşului, Gloria n-a putut ţine pasul cu Oţelul, care a cîştigat cu 3-2. În aceeaşi zi, pe Giuleşti, murea un fotbalist, Vrăbioru.
La sfîrşitul acelui sezon foarte relaxat de prietenii domnului Pădureanu, echipele noastre din cupele europene au avut următorul parcurs: Dinamo şi Craiova, eliminate de Polonia Varşovia, respectiv Pobeda Prilep, în turul preliminar, Rapid, eliminată de Liverpool în turul 1. Din luna septembrie ne-am întors la un campionat în care domnul Pădureanu n-a avut nici o emoţie cu Gloria.
"Mihai, hai să ne înţelegem ca oamenii de fotbal şi să începem liniştiţi sezonul. Eu acum, tu în retur"
JEAN PĂDUREANU, august 1999
Huliganul la Steaua
Cu cîteva zile înainte de startul sezonului 2004-2005, ajuns cameleonic pe scaunul lui Ion Alecsandrescu, epigonul Sfinxului a făcut ce-a făcut şi l-a îndepărtat pe Victor Piţurcă de pe banca Stelei. Imediat, antiromânul l-a convins pe Gigi Becali să-l numească pe Zenga. Apoi, trezindu-se singur în club, a început să umble şi la politica de transferuri. Într-un an a eliminat din lotul Stelei fotbaliştii care se îmbrăcau de la copii şi a adus bărbaţi de la 1,80 în sus. Apoi, s-a apucat şi de vestiare, dar nu de zugrăvit, cum îl sfătuiseră unii mai vechi prin Ghencea, ci de atmosferă. A extirpat în scurt timp aerele de vedetă şi le-a înlocuit cu răsuflări de luptători. Mai mult, a luat la pumni un suporter, care venea în Ghencea încă de cînd el nici nu ştia unde e Gara de Nord. Doar pentru că-l înjura din toţi rărunchii, dar cu dragoste, pe Dică şi pentru că i-a trecut familia printr-un tratat de sexologie.
La capătul acelui sezon, Steaua a cîştigat titlul după o pauză de 4 ani, graţie unui gol decisiv marcat de Dică, şi a ajuns pentru prima dată după 12 ani în primăvara europeană, acolo unde a mai făcut un pas în plus, eliminînd Valencia. La jumătatea lui martie, ne-am reîntors la campionat. Am găsit Lordul şi Gloria la mijlocul ierarhiei.
Huliganul în Europa
Sezonul 2005-2006. Trei echipe româneşti se califică în faza grupelor şi de un lucru sîntem siguri.
Nu ne vom întoarce la campionat pînă în decembrie. Deşi nesimţitul de Stoica l-a atacat dur pe Răzvan Lucescu, legîndu-se de cercelul din ureche şi de nodul de la cravată, antrenorul din Giuleşti îi oferă o lecţie de sportivitate.
"Mărturisesc că ne-a ambiţionat parcursul european al Stelei de anul trecut, am văzut că se poate şi am reuşit şi noi să ajungem în primăvara europeană"
RĂZVAN Lucescu, decembrie 2005
Răzvan nu s-a oprit aici. A eliminat Hertha, apoi Hamburgul şi am ajuns, noi, gazetarii, şi ei, suporterii, să avem un sfert de finală românesc în Cupa UEFA. Rapidul lui Răzvan contra Stelei lui Protasov şi a lui Olăroiu. Da, da, a lor, nu a nesimţitului care, după ce l-a uşchit pe Zenga şi i-a făcut vînt şi lui Ţiţi Dumitriu, n-a pus la echipă un fost jucător al Stelei. Deşi, la Galaţi s-a folosit şi de Ţiţi, l-a debutat şi pe Ilie Dumitrescu, l-a reintegrat în lumea antrenorilor Diviziei A şi pe Lăcătuş. Ce jigodie! Dar, mă rog, revenind...
La finele acestui sezon, Steaua manageriată de acest huligan e prima echipă românească calificată în semifinalele unei cupe europene după 16 ani. La începutul lui mai ne-am întors la campionat. Gloria lui Jean Pădureanu este la jumătatea clasamentului. Liniştită. Pentru că n-a mai găsit oameni de onoare cu care să se joace de-a Divizia A, Lordul şi-a pus în sfîrşit un antrenor: Neluţu Sabău. Turbată ca şi bruta care o manageriază, Steaua a devenit o adunătură de nevrotici, de paranoici care au ajuns să se automutileze. Normal, cine se aseamănă se adună. Cică echipei i s-a tras de la faptul că a fost la cîteva minute de finala Cupei UEFA şi că Serea, urmaşul lui Vădana de acum 7 ani, i-ar fi refuzat nişte penaltyuri şi o fază iminentă de gol. Aiurea, nenorocitul ăla de Stoica a distrus-o!
Dacă nu credeţi, accesaţi baza de date a Jandarmeriei. Acolo, pe lista neagră a huliganilor, e locul brutei. Nu în fotbalul românesc, al cărui patriarh, Jean Pădureanu, a fost decorat de FRF, în decembrie, pentru "60 de ani de marketing la nivel înalt".
10 mai 2006 "
Sursa: GSP
@Bogdan4Steaua
Intr-adevar superb articolul lui Vochin.
Cel m-ai mult mi-a placut faza cu inlocuirea jucatorilor care se imbracau de la copii... :lol: :lol:
nu cred ca Radoi va pleca la Liverpool, sa fim seriosi, in plus ce legatura are ziarul Averea cu fotbalul, a fost doar o stirea prin care sa isi faca si ei recalama, ce surse pot avea ei sa stie ca Mirel va pleca in Anglia; oricum din cate am inteles nici la Gerrard nu se pune problema sa plece de pe Anfield, el semnand un contract pe o durata mai lunga de timp si exprimanu-si dorinta de a continua la Liverpool.
Stancioiu mi se pare un portar bun si cred ca ar fi potrivit pt Steaua, il urmaresc de ceva timp cu atentie si chiar mi-l doresc in Ghencea
Speculatii de doi lei. Meme a spus clar: echipa care il va achizitiona pe Ogararu(nu a dat nume, dar aproape sigur este vorba de George) a oferit 5 milioane pentru Mirel si Gigi i-a refuzat. Este vorba de Ol. Marseille.
S-a vorbit despre mai multe cluburi din Anglia care ar fi interesate de Radoi dar nu s-a dat nici un nume. Sa speram ca va ramane macar un an.
@Bogdan4Steaua
Excelent articol intr-o perioada in care media e turbata impotriva Stelei.
Admini postati acest articol pe pagina pricipala. E cel mai bun articol al lui Vochin pe care l-am citit eu. E pacat sa nu il vada toti cei care intra pe acest site dar nu mai citesc gsp (eu sunt unul dintre ei).
Ionicã Serea este în depresie: "Nici mama care m-a nãscut nu mã mai crede".
@tuturor:discutati despre transferuri la topicul dedicat transferurilor si anume:http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=3490
" Prestatia brigazii conduse de Ionica Serea de la meciul Gloria Bistrita Steaua ar fi fost motivata de Dina*o cu un bonus in valoare de 50.000 de euro, conform Fanatik" stire aparuta in Prosport azi
intersant...
Au spus acum la TV cum ca virgula Curca de la Farul ar vrea la Steaua ... chiar el a spus-o
SURSA : Pro TV ![]()