FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17778798081689»
I.N.Money21.10.2006 16:27
Sport Total

Gigi Becali: "NISTE ZDRENTE!"

Patronul Stelei s-a dezlantuit impotriva jucatorilor care afirmau ieri, in exclusivitate pentru Sport Total, ca nu primesc nici jumatate din sumele cu care se lauda patronul ros-albastrilor. El spune ca, daca acesti fotbalisti vor dori sa plece de la Steaua, pot pleca gratis, la orice echipa isi doresc. Idioti, cretini, timpiti, acestea sunt celelalte apelative folosite de Becali.

"Nu cistigam nici jumatate din sumele care se vehiculeaza in presa", asa isi incepeau pledoaria, in numarul de ieri al Sport Total, mai multi jucatori ai Stelei, care se plingeau ca patronul Gigi Becali nu le ofera nici pe departe sumele cu care se lauda in presa.

Cum era de asteptat, reactia patronului stelist nu a intirziat, doar ca, de aceasta data, el nu a acuzat presa ca ar fi inventat aceste declaratii, ci s-a dezlantuit impotriva propriilor fotbalisti: "Jucatorii astia sunt niste idioti, niste timpiti si cretini, niste zdrente de oameni. Sa se duca idiotii la banca, sa-si verifice contul si o sa vada ca platile sunt la zi".

Pare o stire cusuta cu ata alba de cei de la SPT sa vedem daca apare vreun comunicat din partea clubului care va dezminte aceasta stire.

Phire21.10.2006 16:59

Ar fi bine, ca daca chestia aia se dovedeste a fi adevarata...sa nu mai aud de Jiji :evil:

***alex***21.10.2006 17:07
Becali: "Nu am zis despre jucatori ca sunt niste zdrente"

"Acel jucãtor este o un idiot și un tîmpit!" Acestea sînt cuvintele cu care o publicatie sportiva sustine ca Gigi Becali l-ar fi caracterizat pe un fotbalist al Stelei. Acesta s-a plîns unei publicații cã sumele pe care patronul Stelei le vehiculeazã în presã nu sînt cele reale. "Sã se ducã la bancã și sã vadã cã este cu banii la zi", a mai spus Becali, care s-a supãrat pe respectiva publicație dupã ce aceasta a generalizat, lãsînd sã se înțeleagã faptul cã patronul Stelei i-ar fi fãcut pe toți jucãtorii Stelei "zdrențe". "Nu-mi venea sã cred! Am spus doar de acel jucãtor și astãzi apare cã i-am fãcut zdrențe pe toți", a spus Becali. La plecare, patronul Stelei a gãsit și explicația pentru articolul scris de ziarist: "E homosexual! Vã spun eu cã ãsta e homosexual!"  

stelisti.ro
strezahuzum21.10.2006 19:34

Lasand la o parte aiurelile lui GG, ma uit chiar acum la meciul National - Craiova. L-am urmarit in particular pe faimosul Herea si sa stiti ca mi-a placut ce am vazut. Chiar are viteza, dar mai ales tehnica in alergare - dribleaza si intoarce adversarul direct foarte usor.

In conditiile in care Nicolita e iesit din forma, cred ca acest jucator ar putea fi o solutie pentru banda dreapta a Stelei - chiar si 1 milion daca platim, macar merita investitia decat sa aducem vreo petarda cu 500.000. Iar dupa ce Becali a declarat ca s-au incasat deja peste 8 milioane de $$ din CL, 1 milion n-ar trebui sa para o suma exorbitanta pentru Steaua.

Bineinteles, daca banii respectivi raman in conturile clubului si nu dispar in buzunarele lui JJ sau in alte destinatii dubioase ... :evil: :evil:

1on21.10.2006 20:34

Eu cred ca nu va veni doar Cech. Carlos sigur va pleca, asa ca pentru Cupa UEFA raman doar Cernea si toma sa apere pentru ca cech a jucat deja pt liberec. probabil (sper) se va intoarce Tudor.

Virgil24.10.2006 07:11

Dupa ce a pierdut cele trei puncte în disputa cu Dinamo, Steaua ar mai putea pierde alte trei pentru afirmatiile defaimatoare de dupa partida. Gigi Becali i-a adus acuze grave centralului Corpodean, pe care nu a ezitat sa-l si jigneasca. Acesta din urma a facut memoriu la FRF si chiar îl va actiona în judecata pe patronul formatiei din Ghencea. Joi 26.10.06, Gigi de Pipera este asteptat în fata Comisiei de Disciplina pentru a explica declaratiile sale.

thumb_124-15155-Jiji.jpg

Conform noului regulament, aprobat de Comitetul Executiv, o echipa ar putea fi amendata si penalizata cu trei puncte în cazul jignirilor proferate de unii conducatori la adresa oficialilor din fotbal.

Urmarea :

Furios din cauza faptului ca echipa sa risca sa fie sanctionata, Gigi Becali s-a dezlantuit duminica seara în cadrul emisiunii "Realitatea Sportiva". Patronul Stelei a avut un dialog dur cu directorul general al Federatiei Române de Fotbal, Ionut Lupescu,amenintându-l ca va convoca Adunarea Generala a presedintilor de cluburi pentru a schimba conducerea FRF.

www.prosport.ro

Ce-ar mai fi de spus ? Cand semeni vânt culegi furtuna.

E regretabil ca ne aflam cu sabia lui Mircea Sandu deasupra celor 24 de puncte ale noastre.

O eventuala depunctare ne-ar trimite pe locul 4,dupa Otelul si CFR.

Adevaratul vinovat (Corpodean) e bine merci,arbitreaza în cupele europene si asteapta daune morale de la Giginho Piperano.

gone24.10.2006 10:43

Virgil, stai linisit. Nu depuncteaza nimeni Steaua. Doar nu credem acum toate inventiile din presa.

_yang24.10.2006 21:17

Daca ar fi dupa presa acum jucam in Intertoto...

papillon24.10.2006 23:09

sincer? poate ar fi mai bine sa ne depuncteze acum...s-ar gandi si Gigi de 10 ori inainte sa deschida gura. Ma gandesc ca am mai avea timp sa recuperam. Dar parca vad ca nu se ia nici o masura, Gigi se culca pe-o ureche ca nimeni nu-i face nimic si o sa deschida gura iarasi in returul campionatului, cand fiecare punct va conta infinit mai mult. Si atunci Sandu&co nu-l vor mai ierta...

Ideea e simpla - sa termine cu atacurile astea. Blat sau nu, sa protestam pe cale legala si intr-o maniera civilizata. Gigi sa inteleaga ca nu mai suntem in evul mediu sa iasa el cu sabia pe camp si sa alerge dusmanii. Acum exista tribunale, comisii, suspendari, penalizari, poate sa faca mult rau echipei prin comportamentul asta.

FORZA Steaua

Stryker25.10.2006 10:48

DOAMNE FERESTE sa ne depuncteze !!!

Nu numai ca nu am mai avea NICI o sansa la titlu dar am fi in pericol sa pierdem si pozitia a doua !

Alessandro25.10.2006 10:59

De ce sa ne depuncteze?E adevarat ca Jiji abereza de multe ori,dar oare Borcea sau UTCopos nu o fac?Hai sa fim seriosi,daca vom fi depunctati va iesi mare scandal... :oops:

forever_STEAUA25.10.2006 12:32
Atacant albanez în probe la Steaua

Roş-albaştrii au în această săptămînă la antrenamente un nou jucător. Este vorba de atacantul albanez Riges Mehmeti. Acesta are 18 ani şi măsoară 1,90 metri, iar dacă îl va mulţumi pe antrenorul Cosmin Olăroiu, va semna cu echipa campioană. Mehmeti este al doilea străin venit în probe la Steaua în acest sezon după ce în vară roş-albaştrii au mai testat un atacant sîrb, care însă a fost refuzat de Olăroiu după ce l-a văzut la lucru în amicalul cu Gloria Buzău, cîştigat de stelişti cu 1-0.

sursa: gsp

cisco25.10.2006 12:46

Mda.. e tanar.. inalt.. dar sa vedem cat de bun e

puyol25.10.2006 13:02

pe spt.ro scrie ca Mirel s-ar putea sa se lase de fotbal :roll:

ce descreierati!!! :!:

Bogdan4Steaua26.10.2006 01:14

"Se stie portarul dorit de Steaua: Fabio Lopes

Se stia de miercuri ca Steaua umbla dupa un portar brazilian, fara sa se cunoasce numele acestuia. Joi, identitatea sa este dezvaluita de Evenimentul Zilei: Fabio Deivson Lopes Maciel, un portar atletic de 1,89 metri si 84 de kilograme.

Steaua cauta cu disperare un portar care sa-i ia locul lui Carlos Fernandes, portughezul de origine congoleza urmand sa fie pus pe liber in pauza de iarna.

Clubul din Ghencea s-a orientat in prima faza catre cehul Marek Cech, legitimat la Slovan Liberec. Acesta a fost urmarit la meciul cu FC Sevilla, din grupele Cupei UEFA, de managerul general Mihai Stoica, dar se pare ca a fost abandonat dupa ce a facut doua gafe mai mari decat ale lui Carlos...

Afland despre criza de portari de la Steaua, mai multi impresari s-au oferit sa ajute campioana. Unul dintre portarii propusi sa ajunga la Steaua este brazilianul Fabio Deivson Lopes Maciel. Sud-americanul in varsta de 26 de ani este insurat si are doi copii.

Nascut pe 30 septembrie 1980, Maciel este legitimat in prezent la Cruzeiro. Sud-americanul are un fizic impresionant (1,89 centimetri inaltime si o greutate de 84 de kilograme).

Oferta Maciel a venit prin intermediul unui impresar spaniol de origine romana. Procuratorul le-a trimis referinte despre portar atat antrenorului Cosmin Olaroiu, cat si managerului general Mihai Stoica - oficialul stelist care raspunde de campania de transferari. 'Oli' a primit inclusiv un DVD cu evolutiile lui Fabio Deivson Lopes Maciel.

Evaluat la 1,5 milioane de dolari

Cruzeiro solicita in schimbul portarului sau suma de 1,5 mi-lioane de dolari. Conform celor care-i reprezinta interesele, Maciel s-ar multumi cu un salariu de 300.000 de dolari pe sezon.

In Ghencea, cel mai bine platit jucator este Mirel Radoi (finul latifundiarului Gigi Becali), care incaseaza anual 300.000 de euro, dupa ultima marire de salarii care a avut loc la Steaua.

A castigat Copa America

Maciel si-a inceput cariera de fotbalist profesionist in 1997. Primul club care l-a legitimat a fost Uniao Bandeirantes. Un an mai tarziu, portarul s-a transferat la Atletico Paranaense. Stagiunea 1999-2000 l-a gasit pe Maciel in tricoul celor de la Cruzeiro. A urmat trecerea la Vasco da Gama, cu care portarul a castigat trei campionate si Cupa Braziliei.

In 2005, Fabio s-a intors la Cruzeiro. Maciel a fost selectionat cu regularitate la nationalele Under 17, Under 21 si Under 23 ale tarii sale. In 2004, Brazilia a castigat Copa America, iar Maciel a fost rezerva lui Julio Cesar, portarul care apara in prezent buturile italienilor la Internazionale Milano."

Sursa: Onlinesport

Daca se adevereste informatia, cel putin teoretic, "viitorul suna bine".

papillon26.10.2006 04:42

mda, se scriu atatea ca nu stii ce sa mai crezi.

Are doi copii, deci nu e genul sa piarda noptile prin discoteci. Salariul e cam mare, dar cred ca se poate negocia.

Poate il place Oli si-l aducem din iarna

FORZA Steaua

Virgil26.10.2006 05:02

joueur.jpg

Foto:

http://www.sambafoot.com/pt/jogadores/555_Fabio.html

Nome completo Fábio Deivson Lopes Maciel

Data de nascimento 30.09.1980

em Nobres [MT]

Altura 189

Peso 94

Clube atual Cruzeiro [MG]

Posicao Goleiro

Cred ca Lopes nu are nici o sansa sa ajunga la Steaua.

Suma de transfer si salariul sunt imense.In plus nu se stie daca Steaua nu va lua plasa cu el,ca si cu Carlos.

Imi spune inima ca daca ar fi atât de mare pe cât este prezentat,ar fi zburat de mult la o echipa din vestul continentului.

Mai bine cautam unul in campionatul nostru.Unul cum ar fi Albut,Branet sau Vâtca.

_yang26.10.2006 08:48
Mai bine cautam unul in campionatul nostru.Unul cum ar fi Albut,Branet sau Vâtca.

Mai bine i-am da mai multe sanse lui Cernea care dupa vreo 10 meciuri la Steaua nu poate fi acuzat de nimic...Chiar si Toma merita sansa lui...

forever_STEAUA26.10.2006 13:23

@_yang

Dar nici nu imi da impresia unui portar sigur pe el... E adevarat ca nu are multe meciuri in picioare dar totusi...

"Vin gratis la Steaua!"

ENTUZIAST Albanezul Riges Mehmeti îsi doreste enorm sa ramâna în lotul ros-albastrilor

Mehmeti (foto) are doar 18 ani si a înscris anul trecut 43 de goluri pentru echipa a doua a lui Dinamo Tirana. Totodata, el este international de tineret Under 18, fiind selectionat de opt ori.

Riges nu a început tocmai rau nici actualul sezon. In campionatul albanez, tânarul international a jucat sapte meciuri, reusind sa înscrie 14 goluri pentru echipa a doua a clubului. "Paseaza foarte bine, alearga, este un jucator de viteza. Joaca fara frica si este foarte bine pregatit fizic!", l-a caracterizat pentru Libertatea impresarul Stefan Kokonashi. Agentul de jucatori a declarat, de asemenea, ca sunt sanse mari ca acesta sa ramâna în Ghencea datorita pretului sau mic, 80.000 de euro. Mehmeti are la dispozitie o luna pentru a reusi sa-i convinga pe conducatorii Stelei sa-l pastreze, timp în care va locui în minihotelul clubului.  

Mehmeti a marturisit ca a fost sfatuit de fostul stelist Albert Duro sa-si încerce norocul în România. "Sunt uimit de conditiile de aici. Nimic nu se compara cu ceea ce exista în Albania, aici totul e superior, inclusiv sedintele de pregatire", a spus albanezul, care ar refuza si bani numai sa faca parte din lotul lui Olaroiu. "Nu stiu ce sanse am, dar, sincer, mi-as dori din tot sufletul ca transferul meu sa se realizeze. Banii nu ma intereseaza! As juca si pe gratis la Steaua!", a conchis Riges Mehmeti.  

Baietii m-au primit foarte bine la primul meu antrenament. Tehnicianul Cosmin Olaroiu este o persoana care are rabdare cu jucatorii, explica totul foarte clar. Am ramas impresionat de Dica si de Goian! Stiu ca la acest club mare au jucat Hagi, Dan Petrescu si Adrian Ilie

Riges Mehmeti, atacant

sursa: prosport

Sentinţa în "cazul Steaua" s-a amînat pentru 9 noiembrie!!!

sursa: gsp

_yang26.10.2006 14:23

Poate da si bani albanezul sa joace la Steaua !

@forever_STEAUA

Da' ce Carlos iti da aceasta senzatie ?

forever_STEAUA26.10.2006 14:29

@_yang

In nci un caz! De aceea imi exprim umila parere ca avem nevoie de un PORTAR!!! Apropo, Sorin insista in vara pentru un atacant, oare nu se baga si la un portar? :D

_yang26.10.2006 14:52

@forever_STEAUA

Sorin ???

forever_STEAUA26.10.2006 14:55

@_yang

Sorin_777

flo220327.10.2006 13:31

se pare ca Martin Tudor ar vrea sa revina in Ghencea

sa speram ca vor si MM + Gigi :roll:

Phire27.10.2006 17:46

Din pacate, nu cred ca ei 2 vor constitui cel mai mare obstacol in calea realizarii transferului astuia, ci 'starea de razboi' dintre frustratul ala de Muresan si Becali. :roll: Daca nu se schimba lucrurile, ma-doiesc ca CFR-ul il va lasa pe Tudor sa plece la noi, chiar daca nu l-au mai folosit de mult :(

«17778798081689»