FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17980818283689»
_yang08.11.2006 07:38

Piturca vrea sa demonstreze ca-l urmareste pe Ogararu prin aceste convocari "fantoma". De fapt el nu-l va convoca probabil niciodata pe jucatorul Ajax-lui.

E prea mandru pentru a-si recunoaste greselile.

Virgil08.11.2006 08:35

La acuzele venite din partea lui Gigi Becali, care a spus cã fotbalistii nu mai au prestatii bune pentru cã au buzunarele pline si cã "Dicã joacã numai la fite",Oli a spus :"Gigi este patron. E normal sã fie nemultumit. Poate cã a fost un pic cam dur cu jucãtorii, dar e dreptul lui. O sã explic si ce e cu Dicã. A jucat 26 de meciuri în acest sezon si peste 50 de la finalul lui februarie, în conditiile în care a avut numai douã sãptãmîni de pauzã în varã. El s-a pregãtit bine, însã e om, si se cunoaște si la el oboseala", a declarat Oli.

Tehnicianul a explicat si din punct de vedere tactic de ce Dicã a avut de suferit duminicã seara. "Cu Unirea Urziceni a fost marcat pe tot terenul, la Madrid a fost în marcaj la Emerson, lucru care-i limiteazã posibilitãtile de exprimare. La Piatra Neamt nu s-a simtit foarte bine, era afectat de declaratiile din ultimele zile, dar nu e nici o problemã, am discutat cu el. Se va pregãti în continuare la fel si nu cred cã se va întîmpla de multe ori sã mai aibã evolutii ca la Piatra Neamț", a comentat Olãroiu.

www.gsp.ro

Cristocea si Nesu sunt refacuti !

Cristocea va reveni ca titular în banda stîngã, la mijlocul terenului, în vreme ce Nesu va fi folosit ca fundaș stînga, Oli urmînd sã aleagã dintre Petre Marin si Stancu pentru fundasul dreapta. Cu Cristocea si Nesu pe teren, în acelasi timp, Steaua a disputat în acest sezon, 10 partide, în nici una dintre ele nefiind învinsã. În schimb, dupã ce ei s-au accidentat, trupa lui Oli a pierdut 3 jocuri din 7 posibile.

WWW.gsp.ro

Mirel Rãdoi a simtit dureri la genunchiul operat. Dupã revenirea de la clinica din Bologna, mijlocasul Stelei a intrat într-un program special de antrenamente, însã a resimtit dureri. Revenirea lui în programul normal de pregãtire se amînã, el urmînd sã se pregãteascã, în continuare, separat.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

_yang09.11.2006 06:19

E bine ca Oli ia apararea jucatorilor.

alexys09.11.2006 15:05

dupa parerea mea,Olaroiu e un antrenor bun dar care nu se poate impune in vestiar.

Mihai_7709.11.2006 15:46

In legatura cu revenirea lui Mirel, eu cred ca ar trebui sa mai aiba rabdare si sa nu forteze o reintrare a sa. Ar fi pacat pentru ca daca tot a stat atat pe margine, sa se accidenteze iar. O sa aiba el ocazia sa-si demonstreze valoara in C.L. in anii urmatori.

_yang10.11.2006 13:09
Comsin Olaroiu considera ingrijorator faptul ca "ros-albastrii" nu izbutesc sa inscrie primii, dar este multumit de rezultat: "Sunt multumit de scor, dar faptul ca nu reusim sa marcam primii si sa ne impunem de la inceput cum ar trebui, ma ingrijoreaza."
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Ghionea_Impor..._ca_suntem.html

Ori Oli nu prea se uita la meciurile Stelei, ori sunt ziaristii astia mai prosti decet prevede legea!

Virgil10.11.2006 14:57
Desi a declarat de multe ori cã nu îl mai intereseazã fosta sa echipã, la meciul de la Hunedoara, Andrei Cristea a dorit sã le demonstreze suporterilor veniti de la Timisoara cã Steaua nu mai este în sufletul sãu. Dupã ce a înscris de douã ori, Cristea a fost schimbat în minutul 78. Jucãtorul s-a îndreptat spre galerie, care îl chemase la salut, iar la îndemnul suporterilor a scandat injurii împotriva Stelei.

Un Stelist adevarat nu ar fi facut în ruptul capului asa ceva.Rusine Cristea ! Rusine Poli !

***alex***10.11.2006 14:57
Intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial, se prezinta situatia lui Mirel Radoi: "Dupa operatia de la Clinica Isokinetic, jucatorul Mirel Radoi a efectuat prima perioada a recuperarii in Italia, la Bologna. A obtinut acceptul ca urmatoarea etapa a recuperarii sa o efectueze in Romania, alaturi de coechipierii sai de la Steaua, sub atenta indrumare a staff-ului medical si tehnic. Bineinteles, recuperarea se face urmand exact programul primit de la Clinica Isokinetic.  

La interval de o luna, medicii italieni il programeaza pe Mirel Radoi la un consult care are loc in Italia. Ultimul test efectuat de jucatorul Stelei a fost inaintea meciului cu CFR Cluj, mai exact pe 11 octombrie 2006, consult in urma caruia a primit acceptul de se pregati in Bucuresti. Mirel Radoi se afla la Bologna pentru a efectua testul la care era programat, initial, pe 11 noiembrie", se arata in comunicat.

"Iacob și Rãdoi vor reveni doar când vor fi sutã la sutã apți!In cazul ambilor jucatori (n.r. Radoi si Iacob), graficul recuperarii este absolut normal, ba chiar evolutia lor este extrem de imbucuratoare, intregul proces decurgand asa cum au prevazut medicii italieni de la cele doua clinici la care au fost operati Mirel Radoi si Victoras Iacob.  

Bineinteles ca nimeni nu va risca in cazul celor doi fotbalisti, verdictul final urmand sa fie primit din Italia, iar cand Mirel si Victoras vor reveni, o vor face doar cand sunt suta la suta apti", a anuntat site-ul oficial.

Phire10.11.2006 17:13
Rădoi este apt de joc!!!

Siteul oficial al Stelei anunţă: " Mirel Radoi poate reveni in programul normal de pregatire alaturi de coechipierii sai de la Steaua. In urma examenului la care a fost supus, vineri, de catre profesorii Nanni si Marcacchi, s-a constatat ca jucatorul Stelei este refacut si este apt de joc. Mirel Radoi se va alatura echipei in cel mai scurt timp, pregatindu-se sa revina pe gazon dupa o pauza de aproape 5 luni. "

sursa: gsp.ro

Eh, asta e intr-adevar o veste foarte buna :D Deci va juca cu Kiev-ul :D

Bogdan4Steaua10.11.2006 17:15

Una dintre cele mai bune vesti din ultimul timp, alaturi de cea a revenirii lui Vasilica Cristocea.

I.N.Money10.11.2006 18:31
Ziarul Averea

"Este macinat de suferinta tatalui"

Antrenorul care l-a descoperit pe Nicolae Dica, fostul mare portar Gheorghe Cristian, a acceptat sa explice pentru Averea motivele pentru care jucatorul-cheie al Stelei traverseaza o perioada mai proasta.

Fotbalistul are probleme in viata personala din cauza tatalui sau, care a suferit doua interventii chirurgicale si se simte in continuare rau. "Nicolae este un baiat foarte sensibil si sufletist. il macina mult greutatile pe care le are cu tatal sau. Dansul a fost operat de curand de doua ori, are probleme mari la ficat. Acum, colac peste pupaza, a facut si aprindere la plamani pentru ca a stat prea mult pe spate, iar Nicolae a fost nevoit sa alerge pe la spitale din Bucuresti si Pitesti", ne-a povestit antrenorul care l-a crescut pe Dica la FC Arges.

"Nicolae nu se poate detasa de problemele de acasa. Este foarte  

In ultima perioada, Dica a avut prestatii foarte slabe, care i-au starnit mania patronului Gigi Becali

apropiat de familie si de cei dragi si de aceea este atat de  

In ultima perioada, Dica a avut prestatii foarte slabe, care i-au starnit mania patronului Gigi Becali

marcat.  

Este un baiat foarte calculat si cu o viata personala ireprosabila. N-o sa-i gaseasca nimeni nici o hiba in viata de familie. In plus, nu bea, nu fumeaza, nu pierde noptile, e foarte cuminte... Este un profesionist adevarat. Cand a venit ultima data acasa - dupa meciul cu CFR, in care a si marcat doua goluri - era tare suparat. Chiar imi spunea ca nu mai are timp deloc pentru familie. N-a apucat nici sa-si faca cununia religioasa, doar botezul copilului. Pe copil nu prea il vede, pentru ca sta la Pitesti... Chiar zicea ca pana se lasa de fotbal copilul trece clasa intai", continua Gheorghe Cristian.

Antrenorul nu a fost de acord cu iesirea patronului Gigi Becali la adresa lui Dica: "Nu-l cunosc personal pe Becali, dar cred ca a spus acele lucruri la nervi. Practic, a vrut sa dea un exemplu celorlalti - si pe cine putea sa certe decat pe copilul cel mai bun?" Fostul mare portar considera ca mijlocasul echipei din Ghencea trebuie sa fie sustinut de echipa pentru a putea iesi in evidenta: "El este un tip  

tare, dar se pierde atunci cand cei din jur nu-l ajuta. Nu poate sa razbata singur. Pot sa compar situatia lui cu cea a lui Hagi pe cand juca la nationala. Daca nu il ajuta echipa, nu putea face totul singur. Daca echipa e la pamant, poti sa ai si zece Hagi sau zece Dica in teren. La Nicolae mai e si oboseala, uzura si presiunea asta permanenta la care a fost supus in ultimul timp".

A jucat 26 de meciuri

Oboseala lui Nicolae Dica este explicabila prin prisma numarului mare de meciuri jucate de la inceputul sezonului competitional pana in prezent. Golgeterul Ligii I a jucat 26 de meciuri cu Steaua in campionat, Cupa Romaniei si Champions League si la echipa nationala. Pana la pauza competitionala, daca nu se accidenteaza si va fi folosit in acelasi ritm, decarul campioanei va ajunge la nu mai putin de 35 de partide, un adevarat record pentru un fotbalist roman.

Second day edit:

Gazeta Sporturilor

Stelistul Marius Toma a fost convocat în lotul echipei naționale de tineret!

Antrenorul principal al echipei naționale de tineret a României, Emil Sãndoi, a anunțat cei 18 jucãtori care au fost convocați pentru jocul amical cu echipa similarã a Greciei, programat miercuri, 15 noiembrie, la ora 17:00, pe Stadionul CNAF Mogoșoaia. Din lotul convocat de Sandoi, face parte si un stelist, portarul Marius Toma.

Foarte interesanta aceasta ultima veste..

forever_STEAUA12.11.2006 16:54
Neaga in finala

Performanta a lui Adrian Neaga in Coreea de Sud. Echipa sa, Seongnam Chunma, s-a calificat in ultimul act al campionatului. In semifinalele play-off-ului, Seongnam, cu Neaga printre titulari, a invins cu 2-1 pe FC Seul. In finala (dubla mansa, 19 si 26 noiembrie), va intilni pe Suwon Bluewings.

sursa: gsp

Iti tinem pumnii, Adriane :)

Virgil15.11.2006 08:00

Pârâciosii

Clubul din groapa a împrumutat din experienta perversa a clubului aflat în vecinatatea podului Grand si cere masuri drastice împotriva lui Gigi Becali,într-un memoriu adrest FRF.Asta într-un moment în care marele filantrop ispaseste o suspendare de 1 an si 8 luni,ca urmare a reclamatiilor cumulate ale lui Arpad Paszkany,Sorin Corpodean si Miklos Nagy.

Intr-un memoriu adresat Federatiei Romane de Fotbl(FRF),FCDinamo Bucuresti cere investigarea declaratiilor domnului Gigi Becali la adresa clubului din Sos Stefan cel Mare.Ultimele afirmatii ale reprezentantului clubului Steaua,facute în cadrul unor emisiuni televizate si preluate apoi în presa centrala,lezeaza corectitudinea clubului Dinamo si a echipelor participante la competitia interna,a oficialilor,a arbitrilor,etc

In cazul în care clubul nostru se gaseste vinovat dupa aceste declaratii,atunci FC Dinamo trebuie sanctionat,conform regulamentelor interne.Daca nu,Dinamo cere masuri drastice împotriva domnului Gigi Becali.

Pâna la pronuntarea comisiilor abilitte ale Federatiei Române de Fotbal,reprezentantii FC Dinamo(conducatori,antrenori,jucatori)au intrat în silenzio stampa,în semn de protest pe o perioada nedeterminata.Este singura forma de a protesta împotriva unui om care a jignit clubul si a pus la îndoiala,în fata opiniei publice,rezultatele si evolutia echipei noastre în aceasta editie de campionat : 14 victorii din 15 posibile

Auzi la ei ce tupeu.De parca nu ar sti lumea cu cine are de-a face.Becali nu a facut decât sa aduca la cunostinta publicului larg,declaratia lui Bâlba(Poli Iasi),conform careia FC Dinamo a oferit echipei iesene 2000 de euro/jucator pentru egal si 3000 de euro/jucator pentru victorie împotriva noastra.Lucru interzis clar de regulament.De asemenea,atitudinea asistentilor, favorabila clar echipei Dinamo,în meciurile în care nu sunt în stare sa învinga fara metode specifice.

Vezi meciul de la Cluj,cand CFR-ului i-a fost anulat un gol perfect valabil;vezi atitudinea asistentului Nagy,din cauza caruia a fost eliminat gratuit Thereau.Etc.

Ovy7115.11.2006 15:17

Salut baieti !

Sunt un nou user al siteului si un infocat suporter al Stelei dar totodata si un Dj amator care dispune de un software bogat in computerul meu. Am compus o piesa se numeste : DJ OVY - SUNTEM STELISTI !!! si o puteti descarca de pe linku-ul:

http://www.sendspace.com/file/8mwpxc

Sper sa va placa !

----------------------------------

Suntem cu Steaua prin legende si povesti

Pentru totdeauna a noastra Steaua Bucuresti ! :idea:

cisco15.11.2006 15:51

Destul de dragutz dar.. ai mici scapari si nu prea rimeaza. ar trebui sa scoti scratch`urile alea.. si sa mai umbli pe la cuvinte sa rimeze.. si mai micsoreaza pitch`ul ..sa fie o idee mai lent.. btw da mi pm cu idu`tau

Ovy7115.11.2006 16:10

Da m-am gandit ca ceva n-o sa fie bine insa am rectificat-o. Am redus din pltch-uri si am scos scratch-urile. O s-o pun din nou pe link.

Am refacut-o dar cuvintele le-am lasat fiindca dupa parerea mea cam rimeaza, zic eu. Am redus din scratch si din pitch-uri. Asadar:

http://www.sendspace.com/file/pp09zt

-------------------------------------------

:lol: FORZA Steaua :lol:

I.N.Money16.11.2006 13:09
Pârâciosii

Clubul din groapa a împrumutat din experienta perversa a clubului aflat în vecinatatea podului Grand si cere masuri drastice împotriva lui Gigi Becali,într-un memoriu adrest FRF.Asta într-un moment în care marele filantrop ispaseste o suspendare de 1 an si 8 luni,ca urmare a reclamatiilor cumulate ale lui Arpad Paszkany,Sorin Corpodean si Miklos Nagy.

Intr-un memoriu adresat Federatiei Romane de Fotbl(FRF),FCDinamo Bucuresti cere investigarea declaratiilor domnului Gigi Becali la adresa clubului din Sos Stefan cel Mare.Ultimele afirmatii ale reprezentantului clubului Steaua,facute în cadrul unor emisiuni televizate si preluate apoi în presa centrala,lezeaza corectitudinea clubului Dinamo si a echipelor participante la competitia interna,a oficialilor,a arbitrilor,etc

In cazul în care clubul nostru se gaseste vinovat dupa aceste declaratii,atunci FC Dinamo trebuie sanctionat,conform regulamentelor interne.Daca nu,Dinamo cere masuri drastice împotriva domnului Gigi Becali.

Pâna la pronuntarea comisiilor abilitte ale Federatiei Române de Fotbal,reprezentantii FC Dinamo(conducatori,antrenori,jucatori)au intrat în silenzio stampa,în semn de protest pe o perioada nedeterminata.Este singura forma de a protesta împotriva unui om care a jignit clubul si a pus la îndoiala,în fata opiniei publice,rezultatele si evolutia echipei noastre în aceasta editie de campionat : 14 victorii din 15 posibile

Reactiile la acest tragico-comic comunicat al clubului din Groapa nu au ezitat sa apara:

Gsp

Lupescu: "Pedepse maxime pentru Gigi Becali!"

Ionut Lupescu cere ca Gigi Becali sa fie sanctionat! Patronul Stelei a afirmat ca partida Dinamo - Otelul Galati a fost aranjata, explicand ca totul s-ar fi aranjat la Hotel Phoenicia din Capitala. Printr-un comunicat oficial, conducatorii lui Dinamo au anuntat ca ros-albii au intrat in silenzio stampa, pana cand Gigi Becali nu va fi sanctionat pentru declaratiile sale. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu si presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, cer ca Gigi Becali sa fie din nou sanctionat de Comisia de Disciplina."E foarte greu sa iesim in Europa cu asemenea personaje. Ar trebui aplicate pedepse maxime pentru astfel de declaratii", a spus Ionut Lupescu, completat de Dumitru Dragomir. "Daca nu are dovezi, nu ar trebui sa vorbeasca. Amenzile sunt prea mici."

Suntem "stupefiati" ca tocmai Lupescu a sarit in apararea echipei din Stefan cel Mare :roll: :roll:

mircea_zion16.11.2006 21:36

am si eu o intrebare si nu stiu unde sa o scriu si m-am gandit sa o scriu aici, sper ca nu se supara moderatori pe mine ....Mirel Radoi a fost pe chatul de pe acest site sau dupa acel oficial ?

Phire16.11.2006 21:46

Pe cel oficial. Desi eu sper sa-l vedem intr-o buna zi si pe site-ul asta :)

SteauaToronto16.11.2006 23:20

O sa vedeti pe alt jucator pe chatul asta in curand : :D

alice4steauaBUC16.11.2006 23:47

Eu nu inteleg dc se mai supara astia cand li se mai spun "milogi" :?:

Si...parca nu mai e corsicanu liderul de galerie...eu asa auzisem....in fine....

Ma refer la suporterii rapedului, apropos de ce a spus papillon... :lol:

galacticulstelist17.11.2006 03:37

@ Phire

Rãdoi este apt de joc!!!

Eh, asta e intr-adevar o veste foarte buna :D Deci va juca cu Kiev-ul :D

Revenit pe gazon în meciul cu FC Național din etapa trecutã, dupã o pauzã de 5 luni și 5 zile, Mirel Rãdoi a vorbit ieri despre starea în care se aflã în acest moment. "Sînt refãcut, dupã ultimele teste fãcute a reieșit cã sînt apt de joc. Cînd voi juca din nou un meci întreg? Depinde de forma fizicã, pentru cã nu sînt sutã la sutã pus la punct, chiar dacã am fãcut pregãtire douã luni", a spus Rãdoi într-o discuție cu fanii, pe chat-ul siteului oficial.

Cãpitanul campioanei s-a referit apoi la partida cu Dinamo Kiev, de marți: "Cu siguranțã, nu voi fi titular. Am nevoie de cîteva meciuri pentru a ajunge la capacitate maximã. De jucat, am șanse sã joc în fiecare meci, dar depinde cît pot sã duc din punct de vedere fizic. Acum, dupã operație, parcã piciorul e altul. Mi-au lipsit rezultatele echipei și atmosfera de pe stadion. Am trecut printr-o perioadã foarte, foarte grea și nu aș mai risca nimic", a spus Rãdo

Phire17.11.2006 13:46

Si nu ne zici si noua cine? :D Macar un indiciu, acolo... :)

@ galacticulstelist

Da, am vazut ce-a zis Radoi pe chat -chiar 'live' :D - si mi-a parut rau ca nu exista sanse sa fie titular in meciul de marti. Oricum, macar vreo 30 de minute tot o sa poata juca, nu? :?

alinutzzza_dica17.11.2006 14:54

Un indiciu,ceva?:D..chiar sunt curioasa..sper sa fie Dica dica10 steagcruce2 dica10

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2006 15:17

:evil: >>>Nu conteaza cine vine,conteaza ca este de la Steaua,asa ca hai sa avem putina rabdare si vom afla cine va veni!!>>> :twisted:

«17980818283689»