FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«18182838485689»
floyd8401.12.2006 14:05

Nu are legatura cu Steaua, dar mi s-a parut unul dintre cele mai bune articole de azi O sarbatoare recenta

***alex***04.12.2006 11:08

Managerul general al echipei FC Steaua, Mihai Stoica, a ironizat, luni, într-o conferințã de presã, rezultatele obținute de Dinamo în cupele europene și i-a atacat dur pe directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, și pe președintele clubului Poli Timișoara, Marian Iancu.

Oficialul FC Steaua a fost ironic în privința performanțelor înregistrate de Dinamo în cupele europene, precizând cã formația Bayer Leverkusen putea fi învinsã și de IOR Balș. "A venit Manchester United cu echipa a treia și i-a bãtut. Se spunea cã Dinamo nu a mai pierdut din 2001 acasã în cupele europene. Pãi era și greu, pentru cã nu prea a jucat. Dacã nu joci, nu ai cum sã pierzi. Bine, pierduserã cu Fletcher și O'Shea și mai știu eu cine... I-au bãtut pe Bayer Leverkusen, am vãzut un cuplu de atacanți germani concert Spitalul de Urgențã: Helciug-Barbarez și Crãciunescu - Voronin. ªi IOR Balș îi scotea pe nemți. Lui Barbarez îi mai lipsea acordeonul. Când vor ajunge acolo sus din munca lor, atunci sã vorbeascã de Steaua", a spus Stoica, mențIonând cã Steaua a ajuns acolo unde se aflã pe munca jucãtorilor, "pe golurile lui Vali Badea sau intervențiile lui Carlos".

Mihai Stoica l-a criticat și pe directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, pentru comentariile la adresa arbitrajelor de la partidele Stelei: "De doi ani și jumãtate uitasem cã existã Borcea. Acum și-a regãsit talentul oratoric și a început sã vorbeascã numai și numai de Steaua. Cred cã a început sã îi fie teamã, deși distanța e foarte mare. Probabil cã nu o sã mai întâlneascã echipe cu jucãtori fãrã vitezã, care aleargã pe lângã minge acompaniind-o în poartã. Borcea discutã despre arbitrajele Stelei. Cât tupeu trebuie sã ai sã discuți de ajutorul primit de Steaua când Steaua a fost mai mult decât dezavantajatã? Neșu e la Bologna, dupã o intervenție chiriurgicalã care a avut loc înainte ca accidentarea sã necesite intervenție chirurgicalã. Onofraș l-a aruncat în spital pe Neșu, așa e Steaua ajutatã de arbitri".

Stoica a precizat cã echipa antrenatã de Cosmin Olãroiu a jucat în toate meciurile importante "în zece", iar cu Dinamo chiar "în nouã". "Iar Borcea își permite sã numere câte penaltiuri am primit noi... Pãi am primit, pentru cã atacãm. Deja e prea mult. Borcea n-are voie sã vorbeascã de Mirel Rãdoi și de jucãtorii Stelei, care au fãcut cele mai mari performanțe de dupã revoluție. Au fãcut performanțe inimaginabile. Cine credea cã Steaua va trece de Valencia, cã va spulbera pe Betis, cã va juca împotriva lui Real Madrid și împotriva celei mai bune echipei din lume, Lyon, când în fotbalul românesc unii se mândreau cã au fãcut amical cu Real Madrid și au luat cinci, ținând minte golurile lor", a afirmat Stoica.

Managerul general al FC Steaua a fost ironic în privința variantei ca Dinamo sã întâlneascã FC Barcelona: "Atunci Borcea când se va trezi pãsãrelele vor ciripi, caișii vor înflori și zãpada se va topi. Sã vinã Barcelona la București sã joace cu Dinamo, dar nu știu unde, cã e cam greu".

Mihai Stoica l-a ironizat și pe președintele clubului Poli Timișoara: "A apãrut acest personaj la Timișoara, care recitã o poezie compusã de un actoraș de mâna a șasea, de o vedetã TV expiratã. În schimb, când este pus în fața unui dialog, încearcã o glumã proastã și apoi se oprește cã nu are ce sã discute. Îi pun în vedere sã nu mai vorbeascã de Steaua și de jucãtorii Stelei. Dorin Goian este unul dintre cei mai buni jucãtori români la ora actualã și autorul ultimului gol al echipei naționale într-o partidã oficialã. Aceastã încercare de a pune presiune și a discredita un jucãtor valoros ca Goian îmi dã o lehamite totalã. Nu mai continui cu acest personaj care sper sã se așeze unde îi e locul".

prosport.ro

Era si cazul sa apara un raspuns "a la Meme", prea multe mizerii atacau Steaua in continuu si inca ataca. Sa-si vada de echipele lor ajunse stim noi cum pe primul loc, de domnul de la Timisoara n-are sens sa vorbesc...

***alex***04.12.2006 14:46

Sunt nevoit sa revin cu poate cele mai tari declaratii ale lui Meme de cand e la Steaua :

Mihai Stoica a menționat cã trei calificãri consecutive în primãvara europeanã, lucru din ce în ce mai greu pentru fotbalul românesc, reprezintã un record absolut, Steaua urmând sã joace în faza urmãtoare meciurile 41 și 42 în cupele europene în ultimele trei sezoane. Se pare cã sunt echipe care în toatã istoria n-au avut atâtea meciuri, chiar dacã luãm în calcul și amicalele. Chiar nu se înțelege unde este locomotiva - fãrã nicio legãturã cu Rapid - fotbalului românesc? România a ajuns sã se batã cu Portugalia pentru trei echipe în Liga Campionilor. E meritul Stelei, în primul rând, apoi al lui Rapid și Dinamo", a spus el.

Mihai Stoica a comparat atmosfera de pe stadioanele Steaua și Dinamo, ironizându-i pe oficialii echipei rivale. "La noi tribune pline, fotbal adevãrat, iar ei joacã lângã Spitalul de Urgențã, cu unii care seamãnã cu ãia de la Spitalul de Urgențã. Probabil din rațiuni de securitate cei de la Dinamo au salvat stadionul și au ținut 6.000 de locuri libere. E cam urât sã te rogi sã-ți vinã oamenii la meci, având stadionul în centru. La Steaua - Jiul au fost 16.500 de spectatori plãtitori. Se pare cã suntem acum 65 la sutã din țarã, nu 60 la sutã. De-aia sunt tribune pline aici, vezi și faze precum cea în care a marcat Ovidiu Petre", a spus Stoica.

El a menționat cã ideea ca Dinamo sã joace în Ghencea în Liga Campionilor a fost o glumã și a ironizat chiar și arena "câinilor". "Ce sã caute Dinamo aici cu 3.000 de spectatori pe imensitatea asta? Dinamo are un stadion frumos, cu nocturnã, cu scaune... Bine, cã stai la oficialã și nu vezi nimic, e altceva", a adãugat Mihai Stoica.

Mihai Stoica a declarat cã este foarte greu în Liga Campionilor, iar Steaua n-a fost pregãtitã pentru aceastã competiție și pentru o grupã așa valoroasã. Stoica a vrobit despre ªahtior, "înțepãndu-l" pe Mircea Lucescu. "ªahtior este echipã cu buget nelimitat, cu un antrenor experimentat, e drept, nu la cel mai înalt nivel, la cel mai înalt nivel în ultima perioadã a carierei, și e în pericol sã nu se califice nici în Cupa UEFA. Apoi, Hamburg nu are niciun punct. Noi avem patru puncte, șase goluri marcate, într-o grupã cu cea mai bunã echipã din toate timpurile, Real Madrid, echipa secolului trecut, care ar putea fi și a acestui secol, dacã e lãsat Capello sã-și facã treaba", a subliniat managerul Stelei.

Mihai Stoica a dezvãluit cã nu a fost degeaba în Brazilia și a precizat cã Steaua nu este interesatã de transferul jucãtorilor Emeghara și Vranjkovici. "N-am fost la plajã, nu era vreme de plajã, iar carnavalul e prin februarie. Am umblat din oraș în oraș. Mã deranjeazã invențiile cu nu știu ce jucãtori, cã Vranjkovici e dorit de Steaua. E jucãtor bun, nu-l dorim pe Vranjkovici. S-a spus cã-l dorim pe Emeghara. E jucãtor bun, cã are boalã pe copiii de mingi e problema lui, dar nu-l dorim. A fost o discuție, iar acum încearcã sã-i facã cotã, se cam târâie. Sã caute în altã parte bani, am înțeles cã e cam strâmtorat (n.r. - Marian Iancu)", a comentat Stoica.

Phire04.12.2006 15:43

N-am mai ras cu atata pofta de mult timp :lol: :lol: L-am vazut si azi, la conferinta de presa, cand iar a dat niste replici memorabile :lol:

Poate ca nu e toata lumea de aceeasi parere cu mine, dar personal ma bucur mult ca a revenit MM cu declaratiile sale acide si spumoase la adresa rivalilor. Il respect atat pentru calitatile sale de manager -desi a mai gresit si aici-, cat si pentru faptul ca sare in apararea Stelei, si a jucatorilor (vezi cazul Radoi), atunci cand sunt atacati de toate nulitatile -e nevoie de unul ca el sa le puna la punct-.

Piece of Mind04.12.2006 16:10

Da, MM a fost absolut senzational astazi, dar uneori mi-as dori sa nu se coboare la nivelul unui puscariabil de teapa lui Marian Iancu. Nu de alta, dar taraste si imaginea clubului pe care il reprezinta acolo...

Virgil05.12.2006 14:02

35616_stoica.gif

Capul Pooli Timisoara l-a dat în judecatã pe managerul Stelei, anuntã NewsIn. "L-am dat în judecatã pe Meme Stoica", a spus Mariana Iancu. Umflatul de la Pooli Timisoara a luat aceastã decizie în urma afirmatiilor fãcute de Mihai Stoica, care a spus cã locul lui Mariana Iancu este la puscãrie pentru devalizarea statului.

"Dacã dna Mariana Iancu vrea sã mã dea în judecatã, nici o problemã. Am mai spus si repet, în opinia mea, locul ei e la puscãrie", a spus MM Stoica la sosirea în Franța.

Inspirata din [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

steauahooligan05.12.2006 14:38

N-au pic de respect pentru singura echipa romaneasca din UCL....cel putzin pana anul asta:x

I.N.Money09.12.2006 12:30

Onlinesport

Meme: ''Nu exista nici o oferta pentru Dica''  

"Declaratia președintelui de la Lyon care a spus in presa ca vrea sa negocieze pentru Dica m-a pus pe ganduri. Am stat langa el patru ore si nu a zis nimic. Poate a glumit cupresa, dar eu va pot spune ca nu exista nici o oferta pentru Dica, nici o discutie de transfer", a declarat Mihai Stoica.

Stirea o cunoastem,dar priviti insa numele trecut de cei de la onlinesport,care vad ca folosesc gluma rasuflata a delicventului timisorean.

Ar fi culmea ca si Prosport-ul si Gsp-ul sa ii copieze pe cei de la Onlinesport, pe viitor . 8O

forever_STEAUA09.12.2006 13:05
Managerul General al Stelei, Mihai Stoica si Directorul Executiv al Medsana Bucharest Medical Center, Vassilis Chaniotis, au oficializat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa un contract de parteneriat. "Asa cum v-am obisnuit, Steaua colaboreaza doar cu cei care sunt numarul 1 in domeniul lor de activitate. Medsana este singura clinica din Romania de acest gen, iar colaborarea noastra este durabila si va fi una pe termen lung. Sper totusi, sa avem de facut cat mai putine vizite la dansii", a spus managerul general al Stelei. "Este o onoare sa colaboram cu Steaua, cea mai buna echipa din Romania. Medicina sportiva este foarte importanta si vrem sa punem si noi umarul la succesele Stelei", a declarat Vassilis Chaniotis.

sursa: site oficial

***alex***09.12.2006 13:32

Stirea o cunoastem,dar priviti insa numele trecut de cei de la onlinesport,care vad ca folosesc gluma rasuflata a delicventului timisorean.

Ar fi culmea ca si Prosport-ul si Gsp-ul sa ii copieze pe cei de la Onlinesport, pe viitor . 8O

onlinesport... si tragi apa! :lol:

ktalyn10.12.2006 10:08

Adio Carlos!

"Portughezul nu a fost inclus în lot pentru meciul de azi şi va părăsi mîine România. Definitiv. Anunţată ca iminentă, plecarea portughezului Carlos Fernandes se va materializa în aceste zile. Portarul născut în Congo nu a fost inclus în lot pentru partida de astă-seară cu Universitatea Craiova, lucru care nu s-a mai întîmplat pînă acum din momentul venirii sale în România, în luna februarie a acestui an" gsp.ro

Imi voi aminti cu drag de meciurile lui cu Betis, cu standard acasa si meciul de la Kiev... dar nu mai putea ramane aici dupa ce a gresit copilareste in repetate randuri ! Cernea e peste el si merita sa ramana in poarta !

52-3971-calcos.jpg

c.ronaldo1710.12.2006 10:34

Goodbye Carlitos !!! Goodbye my friend !!!

Phire10.12.2006 10:34

Asa e, Carlos merita multumirile noastre pentru lucrurile bune pe care le-a facut, pentru ca si datorita lui am trecut de Betis, si am intrat in CL.

Pacat ca despartirea de el n-a putut fi una amiabila (ma refer la atitudinea conducerii fata de el).

Drum bun, Carlos!

mircea_zion10.12.2006 10:35

sper sa nu fie suparat ca pleaka :cry: oricum noi trebuie sa ne aducem aminte cu bucurie despre el cand a scos 2 , 3 ocazii clare de poarta in diferite meciuri si acele greseli copilaresti vor fi uitate imi pare rau pt el dar asa este soarta cateodata mai cruda... :cry: :cry: :cry: :cry: Salut Carlos numai bine si tot ce iti doresti , la multi ani ca a fost ziua ta si ai grija de tine !!!!!!! :)

c.ronaldo1710.12.2006 10:36
Asa e, Carlos merita multumirile noastre pentru lucrurile bune pe care le-a facut, pentru ca si datorita lui am trecut de Betis, si am intrat in CL.

Pacat ca despartirea de el n-a putut fi una amiabila (ma refer la atitudinea conducerii fata de el).

Drum bun, Carlos!

Da, dar la fel nu putem uita nici meciurile cu Rapid, Boro, CFR sau Real Madrid...

Phire10.12.2006 10:56

@ c.ronaldo17

Nici n-am zis altceva. Pentru toate gafele alea merita sa plece. Dar la fel de adevarat e ca trebuie sa apreciem si lucrurile bune pe care le-a facut pentru echipa. :)

steaua8910.12.2006 12:10

onlinesport... si tragi apa! :lol:

OLS sunt niste copiatori notorii. Singurele momente in care creierul le functioneaza sunt cele in care inlocuiesc anumite substantive proprii cu ceea ce li se pare amuzant.

Avand in vedere varsta celor care fac site-ul ala si pregatirea lor, ar trebui sa ne dam seama cu cine avem de-a face :D.

ktalyn10.12.2006 13:28

Drum bun, Carlos!

Da, dar la fel nu putem uita nici meciurile cu Rapid, Boro, CFR sau Real Madrid...

ai uitat Lyon'u ..:( !

forever_STEAUA11.12.2006 05:26
Vesti bune de la UEFA

CASTIG Partidele disputate de Thereau (în centru) si compania în Liga Campionilor au fost profitabile  

PROFIT Steaua va mai încasa un milion de euro, iar Rapid si Dinamo câte 100.000, doar pentru ca forul european a strâns prea multi bani din competitiile organizate în acest an

Diferenta dintre o participare în Liga Campionilor si o participare în Cupa UEFA este evidenta si atunci când vine vorba de bani.

Daca Steaua se poate lauda ca a câstigat aproape 8,1 milioane de euro, Dinamo si Rapid nu pot spune ca s-au ales cu sume consistente pâna acum. Se stie ca în Cupa UEFA banii vin doar din faza optimilor de finala, dar si atunci câstigurile nu sunt însemnate. De aceea, la sfârsitul acestui an, atunci când a fost vorba de împartirea profitului realizat de forul continental, prapastia dintre cele doua competitii a iesit si mai mult în relief. Zilele trecute, directorul general al UEFA, Lars Christer Olsson, a facut un anunt îmbucurator, mai ales pentru formatiile mici: "Datorita excelentelor rezultate realizate de competitiile europene s-a obtinut un surplus de profit de 40 de milioane de euro, care va fi redistribuit cluburilor. Din cele 40 de milioane, 32 vor fi repartizate în cote egale echipelor participante în faza grupelor Ligii Campionilor, iar restul de 8 milioane vor fi virate celor 80 de cluburi calificate în turul întâi al Cupei UEFA". Astfel, echipa campioana, Steaua, va mai încasa un milion de euro, iar Rapid si Dinamo vor primi câte 100 000.  

Cu acest milion obtinut pe neasteptate, Steaua ajunge la un câstig de 9,1 milioane de euro în doar câteva luni, ceea ce înseamna cea mai mare suma de bani încasata vreodata de o echipa româneasca în urma unei participari în Liga Campionilor.

sursa: prosport

Piece of Mind11.12.2006 09:07

Daca nu ma insel, acesti bani vor veni in transe la club. Oricum, nu ma astept ca o mare parte din aceasta suma sa fie directionata pentru transferuri...

sorin_g11.12.2006 09:08

Eh, am auzit ca niste marginasi de prin Rahova nu prea au bani de curent si intretinere...

M@rmota11.12.2006 09:12

Oho..si vin si sarbatorile..colindatorii... :lol:

radooku_steaua11.12.2006 11:17
Eh, am auzit ca niste marginasi de prin Rahova nu prea au bani de curent si intretinere...

stai in rahova? :lol: :lol:

***alex***11.12.2006 15:13

In urma rezultatelor obtinute de Cosmin Olaroiu la Steaua, Sindicatul Fotbalistior, AFR, a decis, astazi, sa il desemneze pe tehnicianul stelist antrenorul anului 2006

stelisti.ro

Era si normal

sorin_g11.12.2006 15:59

Cred ca au fost numai dinamovisti in comisia aia.

«18182838485689»