ai dreptate, nu-l lasa :cry:
ai dreptate, nu-l lasa :cry:
Ca tot vorbeam de portari...
Carlos, Cernea şi Toma, afară!
La iarnă, Steaua se va despărţi de toţi cei 3 portari pe care îi are în momentul de faţă în lot
Despărţirea de portughezul Carlos a fost deja anunţată oficial de Gigi Becali imediat după eşecul cu Real Madrid, partidă în urma căreia lusitanul a pierdut şi postul de titular. "Pînă în decembrie rămîne aici, după care să-şi vadă de treaba lui", a spus Becali despre Carlos.
În plus, Steaua se va despărţi la iarnă şi de ceilalţi doi goalkeeperi din lotul actual. Cornel Cernea şi Marius Toma nu sînt nici ei pe placul antrenorului Cosmin Olăroiu. Primului i se reproşează în primul rînd, ca şi lui Carlos, faptul că, din cauza vieţii de noapte pe care o are, nu dă randament atunci cînd e folosit. Apoi, are deja 30 de ani şi nu mai poate fi privit ca o variantă de perspectivă.
În privinţa lui Toma, care are 20 de ani, el nu este văzut ca un talent, staff-ul actual al campioanei avînd două argumente. Primul, că deşi este în lotul Stelei de doi ani, el nu a făcut deloc progrese, în tot anul 2006 nejucînd nici o partidă şi fiind o singură dată rezervă. Doi, fostul antrenor al roş-albaştrilor, Walter Zenga, unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut vreodată Italia, se arăta mereu nemulţumit de faptul că Toma nu deţine calităţile necesare pentru a fi un goalkeeper de talia Stelei.
sursa: gsp
Daca in principiu as fi de acord cu punerea pe liber a lui Carlos si Cernea, nu-nteleg de ce ar trebui si Toma dat afara. Daca n-avea calitati de portar de ce a fost adus la Steaua? Iar in caz contrar, de ce nu i s-a dat nici o sansa pana acum? Cum sa faca progrese daca e de 2 ani la Steaua si n-a aparat in nici un meci oficial? :?
@Phire
Tu asculti la tot ce debiteaza [.......]astia???Sunt pana peste cap de gsp, prosport, spt, fanatik, si restul redactilor care incearca sa ne invrajbeasca impotriva echipei...Maine poimaine vom auzi in gsp ca toata echipa va fi vanduta, nu ma mira...eu unul incerc sa ma detasez de tot ce inseamna presa sportiva romaneasca...
Decenta, bunul simt si schimbul civilizat de idei definesc fcsteaua.ro.
Scopul forumului este acela de a promova discutii intre suporterii Stelei, de a stimula comunitatea online a suporterilor ros-albastri, in nici un caz de a injura echipele rivale,suporterii lor,etc.
Moderatorii
exact, ziaristii isi fac si ei treaba, au si ei copii de hranit acasa :lol:
n-ai ce sa le faci
Ce tupeu nesimtit are nenorocitul asta, auzi, ar juca la Steaua...
Ce sa caute la noi dupa ce striga M... Steaua in urma meciului din UEFA cand au parasit inaripatii competitia?
Eu nu vreau sa plece Carlos de la Steaua. :cry:
dupa cum joaca baiatu asta de la Vaslui (frunza) cred ca ar trebui sa-i facem tricoul ros/albastru. eu zic ca are fata de Steaua. urmariti-l si voi.
Frunza e un foarte bun fotbalist.S-a remarcat în mai multe meciuri.Cred ca locul lui e la Steaua.
Olãroiu: "Carlos a greșit, dar parcã este vînat"
Cosmin Olãroiu a evitat sã anunțte portarul care va apãra cu Real Madrid. "Depinde de Carlos, depinde de Cernea, cine va apãra", a spus Olãroiu. "Nu am cum sã spun cu trei zile înainte cine va fi în poartã".
Antrenorul Stelei considerã cã portughezul este vînat. "El a greșit, dar parcã este vînat. S-a scris cã a fost undeva înainte de meciul cu CFR. Nu se putea. A fost în timpul lui liber, nu avea voie, dar pentru asta s-au luat mãsuri", a spus Olãroiu.
Gigi a fost destul de clar aseara, asa ca stim si cine va fi in poarta la meciul cu Real.
FC Arges - Otelul 3 - 1 ! Va vine sa credeti ? Mi se pare imposibil ca echipa care a invins Steaua,sa fie invinsa etapa urmatoare de lanterna clasamentului.Si nu oricum,ci la o diferenta de doua goluri... :lol:
S-a întamplat o minune sau conducatorii Argesului au început sa plateasca victoriile ?
Pai intr-un fel joci cu Steaua, si in altul cu lanterna rosie...Ca, daca stam sa ne gandim, Otelul a luat bataie si de la FC Vaslui, tot cu scorul asta...
Eu as pune-o mai degraba pe seama talentului lui Dorinel
Oricum, pentru noi e de bine, ca se mai distanteaza otelarii de noi ![]()
Nu Otelul este problema ci Rapid si eventual CFR Cluj.
Sigur ca da.Am spus-o doar ca fapt divers.Vad ca nu a impresionat pe nimeni.Cum traiti voi numai pentru Steaua... :lol:
Mihai Stoica: ''Renuntam la titlu''
Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica a anuntat din Spania ca ros-albastrii renunta la lupta pentru titlu.
Meme a declarat ca noul obiectiv al Stelei este obtinerea locului trei in Champions League in acest sezon si ocuparea pozitiei secunde in Liga I.
preluat de pe www.onlinesport.ro.
Daca si jucatorii gandesc la fel nu e de mirare de ce jucam asa prost in ultima vreme.Poate azi sunt mai optimist, dar 12 puncte inseamna 4 jocuri pierdute de Dinamo (sa zicem cu Steaua, Cluj, Rapid si Timisoara).Pentru asta noi trebuie sa ne jucam sansa in continuare si sa nu mai cedam puncte.Oare MM nu are incredere ca echipa poate castiga toate meciurile?
Sau sunt vorbe de genul " transferam jucatori care au jucat la campionatul mondial"?
Nu este vorba de asta. Sa spunem ca Dinamo mai pierde puncte in retur(de exemplu cu noi si cu Rapid). Dar iar ganditi-va cu ce echipe are Dinamo meciuri in ultimele etape: Poli Iasi, Urziceni, Gloria, Ceahlaul. Cred ca nu are rost sa mentionez faptul ca in cazul in care dinamovistii vor fi in impas, cele 4 echipe le vor oferi 12 puncte pe tava iar cu noi vor rupe pamantul. Daca acest campionat s-ar juca pe bune as mai spera. Insa dupa ce am vazut cum au jucat iesenii cu Dinamo si cum au jucat cu noi sau cu Rapid am incetat sa sper. Valabil si pentru unii jucatori ai Gloriei Bistrita. Urmeaza alte meciuri de pomina cu Unirea Urziceni sau Ceahlaul.
Ogãraru convocat pentru Spania - România
Federația Românã de Fotbal a trimis azi faxuri de convocare pentru 11 jucãtori români legitimați la cluburi din strãinãtate, pe care selecționerul echipei naționale, Victor Pițurcã, i-a convocat pentru meciul amical Spania – România, programat în ziua de 15 noiembrie a.c., de la ora 22.00 (23.00 – ora României) pe stadionul "Ramon de Carranza" din Cadiz....
Sa nu ii faca din nou figura.
Deoarece acest topic acapareaza multe discutii si forumul incepe sa devina plictisitor, la propunerea utilizatorilor inchidem acest topic urmand ca stirile sa aiba topicuri separate.
In urma consultarii între moderatori am hotarât ca
STIRILE ZILEI sa se redeschida si sa functioneze ca simplu topic.
Motiv : de la inchiderea lui nu a mai fost postata nicio stire si nici traficul nu a crescut.
Liber la postari !
E mai usor asa...
Felicitari !
Ca de obicei, Piţurcă a renunţat la Ogăraru
Din cauza faptului că, în ultima perioadă, nu au evoluat în mod regulat la echipele lor de club, selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a decis să renunţe la jucătorii George Ogararu (AFC Ajax Amsterdam) şi Paul Codrea (Siena) – acesta din urmă abia revenind după o accidentare, în perspectiva meciului amical Spania – România, programat în ziua de 15 noiembrie a.c., la Cadiz. Azi, FRF a înştiinţat în mod oficial cele două cluburi şi, bineînţeles, jucătorii în cauză despre decizia luată.
Sunt satul pana peste cap de piti asta, da nu mai il chema frate deloc, nu mai il amagi pe saracu baiat, de fiecare data o sa faci la fel??? :evil:
@FanSteaua4Life
Stiam cu totii ca asa se va intampla...
Ia uitati aici ceva haios ![]()
Fanii rapidisti au furat din magazine!
O scena de film s-a petrecut la intoarcea suporterilor rapidisti de la partida cu Otelul Galati.
Cele doua autocare cu suporteri rapidisti au fost trase pe dreapta de masinile de Politie, la Buzau. Actiunea a avut loc dupa ce autoritatile locale au primit informatii ca suporterii furasera din magazinele unei comune.
Fanii Rapidului au plecat fara sa plateasca dintr-un magazin aflat pe marginea drumului in comuna Vizireni, cu alimente si tigari, deodorante etc.
Pentru a evita un dosar penal, liderul galeriei Rapidului, Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu, s-a intors la Vizireni pentru a achita produsele, dupa ce el insusi luase parte la jaf!
Civilizatie la astia, nu gluma :wink:
sursa: ols
@FanSteaua4Life
Stiam cu totii ca asa se va intampla...
Da macar nu mai il convoaca deloc...ce rost avea, si asa nu il va lua niciodata...