FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17677787980689»
I.N.Money19.10.2006 13:05
Gazeta Sporturilor

Gigi Becali l-a acuzat dupã înfrîngerea cu Real și pe Olãroiu, cu care susține cã e bun prieten, însã Hagi a fost tot mai des vãzut în preajma patronului Stelei. "A greșit tactica. A jucat defensiv, a fãcut o echipã defensivã și fricoasã deoarece și lui i-a fost fricã", a tunat Becali la doar o zi dupã ce, într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca, susținuse cã "Oli este mai valoros decît Capello". Atitudinea durã a lui Becali are în spate și apropierea tot mai mare pe care Hagi a încercat-o fațã de patronul din Ghencea în ultima perioadã. Regele este nașul de cununie al lui Becali și, recent, a fost vãzut tot mai des în preajma lui Gigi

Nu-mi place deloc vestea asta,chiar daca este vorba de Regele Hagi,nu cred ca acesta poate face fata la Steaua.Nu cred ca este oportuna sosirea lui aici,nici in postura de presedinte.

***alex***19.10.2006 13:25

Patronul Stelei a spus cã se va implica direct la echipã. "Vom lua mãsuri, dar pînã atunci mã voi implica eu direct. De 3 luni nu m-am mai bãgat peste Oli, l-am lãsat în pace, am crezut cã echipa e pe drumul cel bun, dar m-am înșelat amarnic. Gata, ajunge, am lãsat echipa pe mîna coloneilor și e degringoladã! La Madrid, va interveni generalul, adicã eu. Trebuie sã preiau hãțurile echipei și o sã vedeți cã poate vom pierde, dar o vom face cu onoare și demnitate, ceea ce n-am avut marți searã", a declarat Becali. gsp.ro

S-au luat 3 milioane de euro pe Ogararu si s-au cumparat 2 jucatori pe partea dreapta, Saban 250.000 euro si Stancu 200.000 euro. Acum o sa mai vina si banii din Liga Campionilor. Daca Gigi vrea ca Steaua sa faca fata echipelor mari, sa cumpere jucatori mai scumpi cu valoare mai mare si sa vada atunci ca Olaroiu va sti sa-si faca treaba!

Phire19.10.2006 18:29
Gazeta Sporturilor

Gigi Becali l-a acuzat dupã înfrîngerea cu Real și pe Olãroiu, cu care susține cã e bun prieten, însã Hagi a fost tot mai des vãzut în preajma patronului Stelei. "A greșit tactica. A jucat defensiv, a fãcut o echipã defensivã și fricoasã deoarece și lui i-a fost fricã", a tunat Becali la doar o zi dupã ce, într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca, susținuse cã "Oli este mai valoros decît Capello". Atitudinea durã a lui Becali are în spate și apropierea tot mai mare pe care Hagi a încercat-o fațã de patronul din Ghencea în ultima perioadã. Regele este nașul de cununie al lui Becali și, recent, a fost vãzut tot mai des în preajma lui Gigi

Nu-mi place deloc vestea asta,chiar daca este vorba de Regele Hagi,nu cred ca acesta poate face fata la Steaua.Nu cred ca este oportuna sosirea lui aici,nici in postura de presedinte.

Nici mie nu-mi place stirea asta :evil: . Becali e chiar prost (sa nu folosesc un termen mai dur) daca a inceput sa dea in echipa acum, sau, mai rau, daca i s-a facut chef de inca un "soc la echipa" (chestia cu apropierea lui Hagi ma face sa iau in calcul si posibilitatea inlocuirii lui Oli cu Hagi).

Tot respectul pentru jucatorul Gica Hagi, insa parerea mea e ca el NU e antrenor. Nu se compara cu Oli.

Si-n plus, n-am sa uit cum el a refuzat sa vina la Steaua anul trecut, cand i s-a propus postul de antrenor. :?

P.S. Ce-o fi in mintea lui Jiji cand zice ca 'va face echipa'? Se-apuca de antrenorat, mai nou? :roll:

cristian01419.10.2006 19:12

Nici mie nu mi-a facut placere sa citesc despre o posibila venire a lui Hagi la Steaua. Cu tot respectul pentru Gica jucatorul, dar ca antrenor este slabut. S-a vazut asta la Timisoara, Bursaspor si chiar la Galata chiar daca a avut ceva rezultate. Hagi e genul de antrenor care are rezultate doar cu o echipa gata formata, iar in momentul de fata la Steaua e mult de munca. Avem 9 pct. de recuperat in Romania si 3 meciuri foarte importante in UCL. Aceasta numire a lui Gica la Steaua e total nepotrivita in contextul de fata. O schimbare de antrenor ar bulversa si mai tare jucatorii.

papillon19.10.2006 23:19

Ia uite ce zic astia de la spt.ro

Pleaca Oli?

Gigi Becali il vrea pe Hagi pe banca Stelei.

Esecul usturator suferit in fata galacticilor de la Real Madrid pare sa fi involburat apele in Ghencea. Pe linga acuzele extrem de dure la adresa jucatorilor Saban si Carlos, patronul Stelei, Gigi Becali, s-a aratat nemultumit si de tactica antrenorului Cosmin Olaroiu: "A gresit tactica. A jucat defensiv, a facut o echipa defensiva si fricoasa, deoarece si lui i-a fost frica". Mai multe persoane din anturajul sau i-au sugerat ca un antrenor precum Hagi, care a jucat la cel mai inalt nivel, ar fi tratat cu mai multa indrazneala un meci cu o asemenea miza si le-ar fi impartasit din spiritul lui de luptator.

Desi declara ca are incredere totala in Olaroiu, se pare ca patronul din Ghencea se gindeste din ce in ce mai serios la aducerea pe banca tehnica a lui Gica Hagi. Nici managerul general al Stelei, Mihai Stoica, nu este strain de dorinta sefului sau. Pentru ca nu este convins de calitatile manageriale ale lui Hagi, Mihai Stoica ar prefera aducerea unui antrenor strain. Din acest motiv, MM se afla in tratative cu doi tehnicieni din straina tate: germanul Pierre Littbarski si italianul Serse Cosmi, ambii liberi de contract.

Cosmi este unul dintre cei mai carismatici antrenori italieni, el ducind Udinese, in 2005, pina in grupele Ligii Campionilor. FC Sidney este ultima borna de pe CV-ul tinarului antrenor german, Littbarski reusind sa cistige titlul de campion al Australiei in luna martie a acestui an, inainte de a pleca de la echipa.

sursa: spt.ro

Deci ne cautam antrenor acum? E pe bune? Dupa 2 rezultate pe care, hai sa fim sinceri, le anticipam cu toti

Stiti ce-i trebuie lui Oli? Inca o victorie in UCL, posibila in fata Kiev-ului. Sa vedeti atunci cum se schimba iarasi opiniile la 180 grade

Noroc ca astia de la sport total au spus atatea bazaconii de-a lungul timpului ca e greu sa-i mai crezi

FanSteaua4Life20.10.2006 00:18

Hai mai ce draq, ati inceput sa credeti toate bazaconile scrise de jurnalisti, nici acum nu v-ati dat seama ca se arunca in echipa noastra pentru a destabiliza atmosfera???De cativa ani incoace numai asa se intampla...

vik20.10.2006 06:15

Sper sa fie doar un zvon neadevarat. Fereasca Dumnezeu sa-l aduca antrenor pe Hagi !!!! I-am vazul "calitatile" de antrenor in repetate randuri!

flo220320.10.2006 06:40

poate ca vrea sa ne "curete" de tot :evil:

ady4steaua20.10.2006 07:52

da asa este ..in ultimul timp nici jurnalistii nu mai stiu de capul lor..scot din gura numai minciunele si glume de prost gust :lol: :lol: :lol:

I.N.Money20.10.2006 13:27
Stelisti.ro

MM a plecat dupã Cech

Dupã ce a declarat cã portughezul Carlos nu mai are ce cãuta la Steaua, managerul clubului, Mihai Stoica, s-a pus pe cãutãri pentru a gãsi înlocuitor. MM a plecat în Cehia pentru a-l aduce pe Cech, titularul din poarta naționalei Cehiei dupã accidentarea lui Petr Cech, anunțã Realitatea TV. Nu este vorba de Petr Cech, accidentat grav în campionatul Angliei, ci de Marek Cech, rezerva sa de la echipa naționalã. Portarul în vîrstã de 30 de ani apãrã la Slovan Liberec. Asearã, cehii au jucat în Cupa UEFA, cu FC Sevilla, partida încheindu-se la egalitate, 0-0.

Daca vestea este reala eu zic ca mai bine ramanem cu Carlos.

L-am vazut aseara pe acest baiat pe Eurosport si este extrem de nesigur,a avut mare noroc la un sut de la vreo 30 de m pe care era sa-l scape in poarta.

Poate a avut o zi nefasta,desi la prima vedere nu pare un portar de valoare.

Virgil20.10.2006 13:36
Dacã îl va transfera pe Marek Cech, Steaua nu l-ar putea folosi în Cupa UEFA. Asta pentru cã forul european are niste conditii precise în ceea ce priveste transferurile.

Portarul ceh a apucat sã joace în Cupa UEFA pentru Slovan Liberec, astfel cã Steaua nu-l va putea utiliza decît în meciurile de campionat.

Agy_2320.10.2006 13:37

Pai ce facem ? Sarim din lac in putz. Daca il aducem pe Marek Cech asta ne curatam de tot. Mai bine cu Carlos . In plus ca cehul este si destul de batran 30 ani. :roll:

***alex***20.10.2006 14:46
Comisia de apel a Federației Române de Fotbal a decis astãzi sã anuleze suspendarea antrenorului Stelei, Cosmin Olãroiu. Marți Comisia de disciplinã pronunțase o suspendare de trei etape în baza raportului întocmit de Sorin Corpodean la partida Dinamo - Steaua, scor 1-0.
gsp.ro

Ce s-a intamplat cu Mircea Sandu? 8O

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a tinut sa faca precizari despre dezinformarile grosolane care au aparut pe diferite canale media: "Referitor la Carlos, nu am spus niciodata ca acesta nu are ce cauta la Steaua. Nu am spus acest lucru despre vreun jucator si nici nu o voi spune vreodata. Am declarat doar ca portughezul traverseaza o perioada dificila in cariera si ca in perioada de pauza competitionala vom mai aduce cel putin un portar in Ghencea. Nu am fost la Liberec, la meciul de Cupa UEFA, am fost in tara, am urmarit meciul de Divizia C dintre Steaua II si Petrolul Braila, iar duminica voi fi prezent la Galati"
steauafc.ro

Deci nici vorba de Marek Cech!

ktalyn20.10.2006 20:38

un portar nu e batran la 30 de ani, nu varsta e o probl la marek cech ... eu l'as vrea innapoi pe M.Tudor!

cristian01420.10.2006 20:40

GSP-istii au spus ca MM a fost la meci, sa-l urmeareasca pe acel Cech. Ce sa mai credem oare ? Probabil in weekend merge la Torino sa-l vada pe Buffon si seara se duce in Spania sa-l mai vada o data pe Casillas sau poate pe Valdes, in "El Clasico".

simona9020.10.2006 21:21

sa nu se mai bage Jiji atata in treaba lui Oli cu jucatorii etc..el stie cel mai bine ce are de facut.si eu il respect pe Hagi dar nu cred ca ar fi ok pentru el si echipa[inclusiv fanii Stelei]sa vina la Steaua in postura de antrenor.acum ,ce facem ii schimba ca pe sosete?si daca doamne ajuta ca Steaua sa-si revina :atunci o sa il vedem pe Jiji din nou cu declaratii ,precum"tot respectul pentruoli,el e cel mai bun".asa face gigica :lol: cand echipa joaca bine ...e normal sa fie fericit[cu totii suntem] dar cand se intampla sa greseasca ...gata pentru el toti sunt de vina.Nu e CORECT Jiji. :evil:

Phire20.10.2006 21:41
Deci nici vorba de Marek Cech!

Mai bine. Ce ne faceam noi cu un portar de 30 de ani, fara drept de joc in Cupa UEFA? Il puneam pe Cernea in poarta la meciurile alea, iar cu Cech jucam doar in campionat si Cupa -in conditiile in care se vorbeste de plecarea lui Carlos la prima oferta-? :roll:

M-astept ca MM sa aiba idei mai bune de-atat. :?

cristian01420.10.2006 21:49

@Phire

Nu cred ca a fost asta ideea lui MM cu acest portar Cech. Eu cel putin n-am auzit nici o declaratie de-a lui la TV, si ce nu vad cu ochii mei, nu mai cred. Dupa atatea intoxicari in presa una in plus ce mai conteaza ? Ne-am obisnuit deja.

cristian01421.10.2006 00:07

In Romania termenul de "scouter" nu exista pentru ca presedintii de club (in cazul nostru MM) si antrenorii aduc jucatorii la echipa fara a-i urmari in prealabil o mai mare perioada de timp. Cele mai elocvente exemple : aducerea lui Thereau, Carlos sau Saban. Cel putin primul a fost adus la Steaua in urma unui singur meci vizionat jucat de fosta sa echipa Charleroi cu Standard, deci a fost descoperit 'accidental' de Olaroiu. Sa fim sinceri, l-am fi transferat pe francez daca se accidenta Iacob ? Normal ca nu; de aici rezulta ca transferurile noastre din alte campionate nu au nici o logica. Nici lui Gigi nu i-ar conveni sa infiinteze un astfel de departament la Steaua pentru ca asta presupune costuri destul de ridicate pentru 2-3 sau mai multe persoane care sa ocupe aceste functii. In cazul de fata antrenorii romani fac deplasari prin alte tari sa-si urmareasca viitorii adversari, lucru care nu se intampla in Occident. Nu cred ca Mourinho sau Capello au mers in recunoastere pe la alte cluburi sa transfere jucatori.

Stiu ca la Steaua s-a incercat asa ceva cu Titi Dumitriu dar nu s-a reusit. In Liga lui Mitica transferurile se fac si pe baza de prietenii, conducatorii de cluburi propunandu-si jucatori pe baza legaturilor amicale cu altii din aceeasi breasla. Uitati-va la cazul lui Mazilu pentru care Steaua a oferit mult mai mult decat Rapidul, dar in cele din urma jucatorul a ajuns in Giulesti gratie amicitiei dintre Siman si Copos.

Orice club cu stare financiara buna si care se respecta are o astfel de sectie, dar o sa mai curga apa pe Dambovita pana apar si la noi.

flo220321.10.2006 06:35

daca imi permiteti, cluburile cu adevarat mari( gen Ajax, barca, real etc)urmaresc in principal jucatori f tineri(eventual juniori sau chiar mai jos)pe care-i cumpara , ii aduc la echipa si ii cresc intr-un anumit climat de performanta. cum se fac transferurile in Romania,de pe net sau un joc sau doua vazut,este carpeala pe fata.din zeci de transferuri, daca iese unul sau doua la plesneala :roll:

Virgil21.10.2006 08:08

Si totusi :

Gigi Becali a anunțat clar dupã meciul cu Real Madrid cã "portarul Carlos n-are valoare de Steaua și nu mai are ce cãuta aici". MM Stoica l-a completat, spunând cã în iarnã va transfera unul sau chiar doi goalkeeperi. Primul nume de care campioana României s-a arãtat interesatã este cehul Marek Cech.

Acesta este jucãtorul campioanei Slovan Liberec si rezerva, la echipa nationalã a Cehiei, a mult mai cunoscutul Petr Cech, de la Chelsea Londra.

În vârstã de 30 de ani, Cech este vãzut de Steaua ca o tintã pentru la iarnã si datoritã experientei sale foarte mari pe plan extern, dar si pentru cã a fost în sezonul trecut unul dintre cei mai buni jucãtori ai lui Slovan, care a câstigat titlul în Cehia. Practic, în acest moment, dupã accidentarea de duratã a lui Petr Cech, Marek Cech devine primul portar al reprezentativei Cehiei, selectionatã la care a fost convocat în premierã în urmã cu douã sãptãmâni, când s-a disputat dubla cu Irlanda si San Marino.

cechII.jpg

foto : http://www.fcslovanliberec

Marek Cech

- e nãscut pe 8 aprilie 1976

- are 1,87 metri si 83 de kilograme

- a venit la Slovan Liberec în vara lui 2004 de la Spartak Trnava

- a fost integralist în toate meciurile disputate în acest sezon de Slovan Liberec

- în acest moment, dupã accidentare lui Petr Cech, este primul portar al nationalei Cehiei

Partida Slovan Liberec - FC Sevilla 0-0, de joi searã, a fost arbitratã de o brigadã din România, cu Alexandru Tudor la centru. Arbitru de rezervã a fost Alexandru Deaconu, care a vorbit asearã despre portarul Marek Cech. "Cel mai mult la el m-a impresionat cã ieșea foarte bine pe centrãri. Sevilla l-a avut în teren pe Kanoute, de aproape doi metri, dar n-a reusit sã dea niciodatã cu capul, pentru cã Cech i-a luat toate mingile. Apoi, a iesit de multe ori cu mingea la picior, a dat sigurantã echipei. E un portar peste ce am vãzut la echipele din România", a declarat Deaconu.

www.gsp.ro

cristian01421.10.2006 08:30

Si de Carlos se spunea ca era cel mai bun portar din Portugalia in momentul transferului. Imi rezerv anumite indoieli si in privinta lui Cech. :roll:

Virgil21.10.2006 08:47

E dreptul tau.

Un lucru as remarca.Carlos nu era titular în nationala Portugaliei.Nu se afla nici macar în lotul largit.

Cech este.Titular într-o echipa nationala valoroasa.

I.N.Money21.10.2006 09:03

Marek Cech interventii in meiul cu Sevilla:

http://www.youtube.com/watch?v=SsmmE0YLylE

Prima ocazie impreuna cu un fundas au reusit sa il blocheze pe Kanoute,iar la a 2 a a respins complet aiurea mingea.

Probabil va fi monitorizat in continuare de conducerea Stelei.Sunt curios insa,acum cu accidentarea groaznica a lui Peter Cech,daca acest portar va deveni solutia numarul 1 a nationalei Cehiei :?

cristian01421.10.2006 10:05

Daca l-am transfera pe Cech, acesta nu ar putea evolua in Cupa UEFA si am 'pedala in gol' la capitolul portari. Tot cu Carlos ramanem, sau mai rau..cu Cernea sau Toma in cupele europene, goalkeeperi fara experienta. Din Romania nu vad ce portar ar putea face fata la Steaua, poate Popa sau Martin Tudor, dar mi-e greu sa cred ca Poli l-ar ceda pe primul, sau CFR-ul pe ex-stelist. Cam nasoala situatia la capitolul asta si sunt tare curios cum o sa gestioneze conducerea aceasta problema.

Nici cu aducerea lui Lobont nu sunt de acord. Acel hibrid de croncanitoare cu maidanez nu poate sa joace la noi si nu cred ca MM ia in calcul varianta asta..poate doar Gigi.

«17677787980689»