@yang
Au zis aseara cei de la Pro TV.
@yang
Au zis aseara cei de la Pro TV.
Super Stire.
Nu se schimba,ci se va lansa pe piata un intreg rand vestimentar care va purta insigna Stelei,de la costume la butoane pentru camasi.
Asta e cumva ca urmare a colaborarii cu Bigotti?
Nu este exclus. Probabil ca o parte din linia vestimentara va fi creata de Bigotti sub marca Stelei.
E bine ca progresam si din punctul asta de vedere !
BKP si Marian Iancu ar putea abandona Politehnica din varã.Prezent in emisiunea "In prelungiri", la TVR Timisoara, alaturi de profesorul Ion V. Ionescu, presedintele Politehnicii Timisoara, Marian Iancu a facut si o declaratie oarecum socanta, avand in vedere declaratiile lui de dragoste exprimate de-a lungul timpului Timisoarei.
"Investitorul îsi va continua activitatea pînã la varã, dar de atunci rãmîne de vãzut ce se va întîmpla" , a fost declaratia boss-ului banatean, referindu-se la implicarea BKP la club.
Sursa : http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/BKP_ar_pute...a_din_vara.html
Interesant esta ca acum cateva zile se pare ca Iancu a fost rugat insistent de sefii galeriei cat si de catre unii membrii ai echipei de sub pod sa investeasca in Giulesti.
Vaaaaai, probleme in Paradis? :lol: :lol:
Asa-i trebuie umflatului aluia de Iancu. I-a dat Dumnezeu rezultate si echipa pe masura caracterului sau infect.
Dupa ce o sa termine si cu Poli, pe cat pariu c-o sa-l vedem in curand la Rapid? :roll:
Pe ceva concret.Tin puriul.Pardon,pariul. :wink:
Sa vedem cum vor reactiona atat de civilizatii fani timisoreni daca acest lucru se va intampla...
Rezultat final: Getafe-Real Madrid 1-0
Ronaldo a fost eliminat in min. 90 in urma primirii celui de-al doilea cartonas galben.
Deja s-au impartit in doua tabere.Unii zic "bine ca pleaca",altii,mai numerosi,au morcovul cu tot cu frunze...
Numai sa nu vina la Steaua... altfel oriunde s-ar duce tre' sa ne doara-n .... ca n-are ce sa ne faca !
Pe ceva concret.Tin puriul.Pardon,pariul. :wink:
:lol: :lol:
@yang
Iancu la Steaua? 8O Doamne fereste!
Cred ca doar daca-i trece prin cap chestia asta, il ia Becali la alergari de slabeste imediat! :lol:
Ala-i rrapidist 1000% :evil:
In other news...
Prestatiile lui Carlos Fernandes din ultimele partide i-au facut pe oficialii Stelei sa se gândeasca din ce în ce mai mult la achizitionarea unui alt goalkeeper care sa îl înlocuiasca pe portughez din aceasta iarna. Prima varianta pare a fi Martin Tudor
Mai mult, managerul Mihai Stoica a fost plecat la mijlocul acestei saptamâni în Italia, unde se pare ca a încercat sa gaseasca solutii viabile pentru înlocuirea lui Carlos.
sursa: prosport
E bine ca si-au dat si MM, si Oli seama ca ne mai trebuie un portar. Macar asa, ca sa stie Carlos ca nu are locul de titular asigurat. Poate asa o sa se ambitioneze si n-o sa mai gafeze, stiu eu :? ...
M-ar bucura revenirea lui Tudor in iarna, si poate la anul il luam inapoi si pe Hamu, ca tot declara ca ar vrea sa se intoarca la Steaua din vara ![]()
Pai eu ce zic... N-are antistelistul ala ce sa ne faca si asta il doare mult prea tare ...
Cat despre Matin Tudor cred ca ar fi cea mai buna achizitie din iarna !
Daca intr-adevar se doreste aducerea unui portar din Liga 1,Marius Popa este acela.
In aceasta saptamana GSP-ul a semnalat ca atat asta iarna,cat si in vara Olaroiu a incercat aducerea fostului sau elev,dar s-a izbit de refuzul conducerii din Timisoara,dar nu si al jucatorului,care se pare este incantat sa evolueze iar sub bagheta lui Olaroiu.
Mirel Radoi a anuntat ca nu va juca pe Bernabeu, pentru a nu risca o reaccidentare. Un vis se destrama...
Personal, cred ca Olaroiu, Becali si mai ales Radoi au vrut sa forteze o reintrare a capitanului chiar si in meciul din aceasta seara, macar si pentru a apara un rezultat mare pe final. Gheata pe picior poate sa spuna ca s-a incercat fortarea jucatorului dar genunchiul nu tine.
Ar fi fost o surpriza extraordinara sa intre Mirel in teren chiar in seara asta. Din pacate nu se poate. Oricum chiar daca ar fi fortat o intrare cu siguranta nu ar fi jucat la capacitate maxima si risca o accidentare mai grava sau gresea. Nu poti sa stai deoparte 2 luni fiind accidentat si sa revii intr-un meci cu Madridul.
Il asteptam pe capitan la ultimele 2 meciuri, cu Lyon in Franta si cu Kievul acasa.
FORZA Steaua !
Hai ca se poate.
Din pacate dupa meciul de aseara am fost facuti praf in presa internationala.
Unele ziarele spaniole au taxat aceasta comparatie stupida a Stelei cu Barcelona declarand sec:"Real a maturat pe jos cu Barcelona B!"
am vauzt la stiri ca Oli a fost sanctionat dde federaztie pt ca la' jignit pe Corpodean la meciul Dinamo-Steaua si ca 3 etape Oli nu o s mai fie p bank la meciuri.ce pakt..
..c nedreptate!pe Oli il sanctioneaza dar pe Corpodean ca nu arbitreaza bine nu'l sanctioneaza.park totzi sunt impotriva Stelei :evil: :evil:
Olaroiu a fost suspendat de 3 ori in viata sa de antrenor,de fiecare data dupa un raport intocmit de arbitrul numarul 1 al Romaniei din acest moment,Sorin Corpodean .Coincidenta? :roll:
Mirel cica a pasarit antrenamentul cu gheatza la picior ... :cry:,stie kreva ce sa intamplat ? Sper sa nu fie ceva grav . . .
N-a fost nimic grav, am inteles ca Mirel trebuie sa-si puna gheata pe genunchi dupa fiecare antrenament.
A fost MM la 'Fanatik Show' azi, si a spus ca a inceput deja sa caute noi jucatori, urmand sa plece chiar maine sa urmareasca un meci din Cupa UEFA cu acest scop.
A mai spus ca se-ncearca aducerea unui portar (poate chiar a 2), insa nu din Romania -deci pica varianta Tudor?- . Iar varianta Lobont e exclusa (din fericire).
P.S. Ma uit acum la Chelsea-Barca si-mi musc mainile de ciuda la gandul ca Hilario putea fi al nostru ![]()
A fost MM la 'Fanatik Show' azi, si a spus ca inceput deja sa caute noi jucatori, urmand sa plece chiar maine sa urmareasca un meci din Cupa UEFA cu acest scop.
Da Doamne ! Sa nu fie insa iarasi vreo petarda ...
P.S. Ma uit acum la Chelsea-Barca si-mi musc mainile de ciuda la gandul ca Hilario putea fi al nostru![]()
Nee... multumeste-i lui "MM" pentru asta. Nu tii minte cu cat tam-tam l-a adus pe vedeta noastra draga, Carlitos ?
Voi nu vi-l aduceti aminte pe Hilario din perioada Porto(era dupa plecarea lui V.Baia la Barca)si d'aia vorbiti asa usor...Carlos e tatic pe langa el(am vazut la el gafe mai mari decat ale lui Carlos si avea aproximativ varsta lui Carlos) chiar retin ce spunea comentatorul despre el"greseala hilara a lui Hilario"...e drept,acum are mai multa experienta,dar a fost doar 1 meci,mai asteptati putin...
@apparte
Asta nu-l scuza insa pe Carlos...