FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17576777879689»
I.N.Money13.10.2006 14:29

@yang

Au zis aseara cei de la Pro TV.

simona9013.10.2006 15:14

Super Stire.

Phire13.10.2006 16:57
Nu se schimba,ci se va lansa pe piata un intreg rand vestimentar care va purta insigna Stelei,de la costume la butoane pentru camasi.

Asta e cumva ca urmare a colaborarii cu Bigotti?

Bogdan4Steaua13.10.2006 18:02

Nu este exclus. Probabil ca o parte din linia vestimentara va fi creata de Bigotti sub marca Stelei.

_yang14.10.2006 14:49

E bine ca progresam si din punctul asta de vedere !

Virgil14.10.2006 20:37

BKP si Marian Iancu ar putea abandona Politehnica din varã.Prezent in emisiunea "In prelungiri", la TVR Timisoara, alaturi de profesorul Ion V. Ionescu, presedintele Politehnicii Timisoara, Marian Iancu a facut si o declaratie oarecum socanta, avand in vedere declaratiile lui de dragoste exprimate de-a lungul timpului Timisoarei.

"Investitorul îsi va continua activitatea pînã la varã, dar de atunci rãmîne de vãzut ce se va întîmpla" , a fost declaratia boss-ului banatean, referindu-se la implicarea BKP la club.

Sursa : http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/BKP_ar_pute...a_din_vara.html

I.N.Money14.10.2006 20:43

Interesant esta ca acum cateva zile se pare ca Iancu a fost rugat insistent de sefii galeriei cat si de catre unii membrii ai echipei de sub pod sa investeasca in Giulesti.

Phire14.10.2006 20:44

Vaaaaai, probleme in Paradis? :lol: :lol:

Asa-i trebuie umflatului aluia de Iancu. I-a dat Dumnezeu rezultate si echipa pe masura caracterului sau infect.

Dupa ce o sa termine si cu Poli, pe cat pariu c-o sa-l vedem in curand la Rapid? :roll:

Virgil14.10.2006 20:47

Pe ceva concret.Tin puriul.Pardon,pariul. :wink:

I.N.Money14.10.2006 20:50

Sa vedem cum vor reactiona atat de civilizatii fani timisoreni daca acest lucru se va intampla...

steaua-steaua-steaua14.10.2006 20:52

Rezultat final: Getafe-Real Madrid 1-0

Ronaldo a fost eliminat in min. 90 in urma primirii celui de-al doilea cartonas galben.

Virgil14.10.2006 20:54

Deja s-au impartit in doua tabere.Unii zic "bine ca pleaca",altii,mai numerosi,au morcovul cu tot cu frunze...

_yang14.10.2006 22:25

Numai sa nu vina la Steaua... altfel oriunde s-ar duce tre' sa ne doara-n .... ca n-are ce sa ne faca !

Phire15.10.2006 10:06
Pe ceva concret.Tin puriul.Pardon,pariul. :wink:

:lol: :lol:

@yang

Iancu la Steaua? 8O Doamne fereste!

Cred ca doar daca-i trece prin cap chestia asta, il ia Becali la alergari de slabeste imediat! :lol:

Ala-i rrapidist 1000% :evil:

In other news...

Prestatiile lui Carlos Fernandes din ultimele partide i-au facut pe oficialii Stelei sa se gândeasca din ce în ce mai mult la achizitionarea unui alt goalkeeper care sa îl înlocuiasca pe portughez din aceasta iarna. Prima varianta pare a fi Martin Tudor

Mai mult, managerul Mihai Stoica a fost plecat la mijlocul acestei saptamâni în Italia, unde se pare ca a încercat sa gaseasca solutii viabile pentru înlocuirea lui Carlos.

sursa: prosport

E bine ca si-au dat si MM, si Oli seama ca ne mai trebuie un portar. Macar asa, ca sa stie Carlos ca nu are locul de titular asigurat. Poate asa o sa se ambitioneze si n-o sa mai gafeze, stiu eu :? ...

M-ar bucura revenirea lui Tudor in iarna, si poate la anul il luam inapoi si pe Hamu, ca tot declara ca ar vrea sa se intoarca la Steaua din vara :)

_yang15.10.2006 13:08

Pai eu ce zic... N-are antistelistul ala ce sa ne faca si asta il doare mult prea tare ...

Cat despre Matin Tudor cred ca ar fi cea mai buna achizitie din iarna !

I.N.Money15.10.2006 13:12

Daca intr-adevar se doreste aducerea unui portar din Liga 1,Marius Popa este acela.

In aceasta saptamana GSP-ul a semnalat ca atat asta iarna,cat si in vara Olaroiu a incercat aducerea fostului sau elev,dar s-a izbit de refuzul conducerii din Timisoara,dar nu si al jucatorului,care se pare este incantat sa evolueze iar sub bagheta lui Olaroiu.

Gaby17.10.2006 07:14

Mirel Radoi a anuntat ca nu va juca pe Bernabeu, pentru a nu risca o reaccidentare. Un vis se destrama...

Personal, cred ca Olaroiu, Becali si mai ales Radoi au vrut sa forteze o reintrare a capitanului chiar si in meciul din aceasta seara, macar si pentru a apara un rezultat mare pe final. Gheata pe picior poate sa spuna ca s-a incercat fortarea jucatorului dar genunchiul nu tine.

cristian01417.10.2006 07:47

Ar fi fost o surpriza extraordinara sa intre Mirel in teren chiar in seara asta. Din pacate nu se poate. Oricum chiar daca ar fi fortat o intrare cu siguranta nu ar fi jucat la capacitate maxima si risca o accidentare mai grava sau gresea. Nu poti sa stai deoparte 2 luni fiind accidentat si sa revii intr-un meci cu Madridul.

Il asteptam pe capitan la ultimele 2 meciuri, cu Lyon in Franta si cu Kievul acasa.

FORZA Steaua !

Hai ca se poate.

I.N.Money18.10.2006 13:25

Din pacate dupa meciul de aseara am fost facuti praf in presa internationala.

Unele ziarele spaniole au taxat aceasta comparatie stupida a Stelei cu Barcelona declarand sec:"Real a maturat pe jos cu Barcelona B!"

alinutza1618.10.2006 19:07

am vauzt la stiri ca Oli a fost sanctionat dde federaztie pt ca la' jignit pe Corpodean la meciul Dinamo-Steaua si ca 3 etape Oli nu o s mai fie p bank la meciuri.ce pakt..:(..c nedreptate!pe Oli il sanctioneaza dar pe Corpodean ca nu arbitreaza bine nu'l sanctioneaza.park totzi sunt impotriva Stelei :evil: :evil:

I.N.Money18.10.2006 19:13

Olaroiu a fost suspendat de 3 ori in viata sa de antrenor,de fiecare data dupa un raport intocmit de arbitrul numarul 1 al Romaniei din acest moment,Sorin Corpodean .Coincidenta? :roll:

Phire18.10.2006 19:24
Mirel cica a pasarit antrenamentul cu gheatza la picior ... :cry:,stie kreva ce sa intamplat ? Sper sa nu fie ceva  grav . . .

N-a fost nimic grav, am inteles ca Mirel trebuie sa-si puna gheata pe genunchi dupa fiecare antrenament.

A fost MM la 'Fanatik Show' azi, si a spus ca a inceput deja sa caute noi jucatori, urmand sa plece chiar maine sa urmareasca un meci din Cupa UEFA cu acest scop.

A mai spus ca se-ncearca aducerea unui portar (poate chiar a 2), insa nu din Romania -deci pica varianta Tudor?- . Iar varianta Lobont e exclusa (din fericire).

P.S. Ma uit acum la Chelsea-Barca si-mi musc mainile de ciuda la gandul ca Hilario putea fi al nostru :(

strezahuzum18.10.2006 20:19
A fost MM la 'Fanatik Show' azi, si a spus ca inceput deja sa caute noi jucatori, urmand sa plece chiar maine sa urmareasca un meci din Cupa UEFA cu acest scop.

Da Doamne ! Sa nu fie insa iarasi vreo petarda ...

P.S. Ma uit acum la Chelsea-Barca si-mi musc mainile de ciuda la gandul ca Hilario putea fi al nostru :(

Nee... multumeste-i lui "MM" pentru asta. Nu tii minte cu cat tam-tam l-a adus pe vedeta noastra draga, Carlitos ?

apparte19.10.2006 02:37

Voi nu vi-l aduceti aminte pe Hilario din perioada Porto(era dupa plecarea lui V.Baia la Barca)si d'aia vorbiti asa usor...Carlos e tatic pe langa el(am vazut la el gafe mai mari decat ale lui Carlos si avea aproximativ varsta lui Carlos) chiar retin ce spunea comentatorul despre el"greseala hilara a lui Hilario"...e drept,acum are mai multa experienta,dar a fost doar 1 meci,mai asteptati putin...

_yang19.10.2006 12:47

@apparte

Asta nu-l scuza insa pe Carlos...

«17576777879689»