FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17374757677689»
_yang30.09.2006 14:05

Bai fratilor daca era prima data mai intelegeam (si Radoi a facut-o in cateva meciuri foarte importante) , dar la el devine o obisnuinta sa ne distruga visele...

Bogdan4Steaua30.09.2006 14:13

Prin interventia pe care a avut-o in meciul cu Standard Liege la 1-0 pentru belgieni eu cred ca din contra, a pus umarul serios la indeplinirea unui vis ce nu se mai realizase de 10 ani. Incearca sa vezi jumatatea plina a paharului.

Virgil30.09.2006 14:16

Ai dreptate.Eu cred ca ar trebui sa trecem peste acea greseala si sa privim în viitor.

Viitorul arata bine ?

_yang30.09.2006 15:16

@Bogdan4Steaua

La acea faza trebuie sa recunosti ca "vina" cea mai mare o are jucatorul belgian !

Hai sa fim seriosi si sa nu ne mai amagim singuri : Carlos si Lovin nu au ce cauta la Steaua...n-am nimic personal cu ei dar asta e adevarul !

bodanelu30.09.2006 17:24

sunt ai nostri, cu ei defilam! daca noi nu le luam apararea cine sa o faca?

***alex***02.10.2006 17:55
Dupa partida disputata duminica la Iasi, cativa dintre jucatorii Stelei resimt traumatisme, ca urmare a intrarilor peste limita regulamentului ale jucatorilor moldoveni, tolerate de arbitrul Lajos.

Astfel, Mihai Nesu a suferit o entorsa la genunchiul stang, fiindu-i afectat si meniscul colateral intern. Fundasul stanga al Stelei are piciorul imobilizat si urmeaza sa fie supus unei noi investigatii medicale peste o saptamana.  

Stelian Stancu s-a ales cu o disjunctie la umarul drept, el fiind de asemena imobilizat, iar un verdict in ceea ce il priveste va fi dat tot peste o saptamana.  

Valentin Badea a suferit o contuzie puternica la genunchiul drept, atacatul ros-albastrilor fiind retinut de la efort pentru cateva zile.

site-ul oficial

Se pare ca razboaiele visate de Gigi au devenit reale!

Phire04.10.2006 16:59
Coman două etape, Goian una!

Mijlocaşul Stelei, Gigel Coman, a primit două etape de suspendare după ce a fost eliminat în meciul cu Poli Iaşi (1-1). Dorin Goian a primit o etapă pentru aceeaşi partidă.

Gigi Becali suspendat opt etape, MM şase!!!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost suspendat opt etape şi amendat cu 5.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, pentru acuzaţiile formulate la adresa preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. Managerul general al echipei din Ghencea, Mihai Stoica, a fost suspendat şase etape şi amendat cu 5.000 de lei, ca urmare a memoriului depus împotriva sa de arbitrul partidei Dinamo - Steaua, Sorin Corpodean.

sursa: gsp

Comunisti nenorociti :evil:

RobYnho04.10.2006 17:05

Din cauza evenimentelor petrecute la derby-ul Dinamo-Steaua, terenul Stelei a fost suspendat o etapa. Aceasta a fost sentinta data de Comisia de Disciplina a FRF, intrunita astazi. Drept urmare, meciul Steaua-CFR Cluj se va disputa vineri, 13 octombrie, fara suporteri, urmand a fi televizat de TVR1.

Alessandro04.10.2006 17:49

Cata nerusinrae... :evil: incredibil...ma intreb,uluit, de ce stadionul Stelei a fost suspendat?Cu riscul de-am lua ban,imi[...................] nenorocitilor! :evil: :mrgreen:

Totusi,suntem pe forumul Stelei.

Moderatorii

_yang04.10.2006 17:52

Jandarmeria n-a fost suspendata...???

***alex***04.10.2006 19:16

Este nesimtire curata! O noua adunare a Mafiei a hotarat dupa aproape 2 saptamani de la disputarea meciului sa disputam meciul cu CFR cu portile inchise, numai ca sa nu se supere Dinamo si rapid!

Daca vroiau sa ne suspende trebuiau sa o faca imediat dupa meci, nu acuma!!!

:evil: :evil: :evil:

_yang04.10.2006 19:26

Nu era mai bine sa se astepte pana ce ancheta din interiorul jandarmeriei (care va stabili din punctul lor de vedere vinovatii) sa se dea decizia ??? Asta a zis Argaseala si are foarte mare dreptate numai ca oricum am fi fost gasiti vinovati dar macar jucam meciul cu CFR cu spectatori si cu urziceniul sau cu National fara...(2 meciuri infinit mai usoare) !

Kristy_Cj04.10.2006 23:44

Sper ca in iarna sa scapam de Carlos fernandez,m-am saturat de gafele lui,de ifosele de mare vedeta...n-a facut decat un meci cat de cat ok(cu Betis),in rest in toate a fost deageaba in poarta..cu standard,a fost mai mult o ratare decat a aparat el

focus05.10.2006 07:49
Sper ca in iarna sa scapam de Carlos fernandez,m-am saturat de gafele lui,de ifosele de mare vedeta...

Care ifose? Presa noastra la facut vedeta.El nici nu da interviuri in presa romana, nici nu apare la TV din proprie initiativa.Ca ii place sa se imbrace la moda asta e alta problema, si aici tot presa a sarit pe el...ca are asta sau cealalta.La antrenament, din ce am inteles eu , pare destul de serios privind munca si daca era plin de ifose asa cum spui tu, atunci sigur spunea si Gigi ceva de el.

forever_STEAUA05.10.2006 10:51
Jandarmeria n-a fost suspendata...???

Nu a fost suspendata, a primit o bine meritata vacanta dupa ce au ciomagit stelistii... :evil:

Sabbra05.10.2006 12:26

Selecţionerul echipei Belarusului, Iuri Puntus, a declarat, pentru presa din ţara sa, că obţinerea unui punct în meciul cu România, care va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.15, la Bucureşti, în preliminariile Euro-2008, reprezintă un obiectiv realist.

"Atmosfera de la Bucureşti este una infernală. Un punct la Bucureşti si trei cu Slovenia acasă sunt foarte bune pentru noi. Ne-am pregătit foarte serios şi vom încerca să câştigăm în ambele meciuri, dar patru puncte constituie un obiectiv realist. Aşa că, un punct la Bucureşti ar fi foarte bun. La Bucureşti vom încerca să ne apărăm bine şi să lansăm atacuri rapide, de care sperăm sa beneficieze atacantul Kornilenko", a spus Puntus, potrivit ziarului Pressball.

Fundaşul Dmitri Lenţevici a afirmat că fotbalul românesc este în ascensiune. "România nu este mai slabă decât Olanda. Fotbalul românesc este în ascensiune, cluburile româneşti au punctat în clasasmentul UEFA mai mult decât Italia sau Germania, iar Steaua de câţiva ani obţine performanţe în cupele europene. Va fi un duel complex, deşi nu există echipă invincibilă. Dacă vrem să ne calificăm, trebuie sa jucăm la victorie", a precizat Lenţevici.

susrsa: Mediafax

_yang05.10.2006 19:41

@focus A spus dupa semifinala din Anglia ca era de sarbatori in club cu Bostina

@Kristy_Cj Ma bucur ca exista cineva care are o parere ca a mea despre Carlos :)

@forever_STEAUA Am vazut ca nu erau la Dinamo-Rapid ...

Becali despre suporterii Stelei: ''Sunt batuti in cap''
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...&viewItem=10213

Cum sa joace Dinamo in Ghencea ... ??? Nu pot sa cred ce gandeste asta...

Bogdan4Steaua06.10.2006 03:15

" Mai sînt bilete cu Real

Spaniolii au anunţat conducerea Stelei că nu vor avea suporteri la Bucureşti, cele 2.000 de tichete rezervate urmînd să fie scoase la vînzare pentru fanii români. Imediat după ce s-a stabilit ţintarul grupei E a Ligii Campionilor, Steaua a rezervat fanilor lui Real Madrid 2.000 de bilete pentru meciul direct din Ghencea.În urmă cu cîteva zile, conducerea vicecampioanei Spaniei a anunţat-o pe Steaua că renunţă la rezervarea acelor tichete, pentru că fanii iberici nu se vor deplasa în Ghencea la meciul de pe 17 octombrie. "A fost o discuţie neoficială, însă luni vom avea probabil şi răspunsul lor în scris prin care renunţă la acele bilete", a declarat ieri Argăseală. Săptămîna viitoare, Steaua va scoate la vînzare cele 2.000 de bilete, toate la peluze, al căror preţ e de un milion de lei. Acestea sînt practic singurele tichete rămase disponibile pentru confruntarea cu Raul şi compania, restul de 22.000 fiind epuizate de mult.

Tot luni, Argăseală va merge la Madrid pentru a discuta cu cei de la Real şi cîte bilete vor primi suporterii români la jocul retur, de pe Santiago Bernabeu. Cererea Stelei e de 10.000, însă cel mai probabil spaniolii vor accepta maxim 7.000."

Sursa: GSP.ro

Virgil06.10.2006 05:22

Pentru meciul România- Belarus, pânã ieri la prânz se cumpãraserã doar 2.300 de bilete din 23.400 !

Alessandro06.10.2006 10:14

Nationala lu' Pitigoy e foarte atractiva... :lol:

STARforce06.10.2006 10:45

Cica s-a rupt Ghionea???WTF???Asta ne mai trebuie acum...

c.ronaldo1706.10.2006 10:54

m-am saturat de Gigi Becali... el vrea sa facem pace cu hotii.... la draq... sa joace javrele in Ghencea nu accept... E ca si cum am juca noi in Stefan cel mare.... v-ar place? plm... acum cateva zile Gigi spunea ca nu se va face pace niciodata Steaua-Dinamo-raipid si acum...

Sabbra06.10.2006 10:59

Ghionea nu va putea evolua în meciul cu Belarus

Fundaşul echipei naţionale a României, Sorin Ghionea, nu va putea evolua în meciul cu reprezentativa Belarusului din cauza unor probleme sciatice apărute în timpul antrenamentului de joi.

Ghionea a părăsit joi seară cantonamentul selecţionatei României de la Mogoşoaia pentru a efectua un set de analize suplimentare.

"Îmi pare rău pentru Ghionea. Era titular pentru meciul cu Belarus. Acum iarăşi vor fi frământări în lot, cu privire la cine va juca în locul lui", a declarat Victor Piţurcă.

Antrenamentul de azi al naţionalei a fost întrerupt de o rafală de ploaie, selecţionerul Victor Piţurcă trimiţându-i pe jucători la hotel pentru a nu răci. Surse FRF susţin că linia de fundaşi centrali pentru meciul cu Belarus ar putea fi alcatuită din Gabriel Tamaş şi Dorel Goian.

Meciul România - Belarus, din grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20.15, pe stadionul "Steaua" şi va fi condus de o brigadă de arbitri din Spania, avându-l la centru pe Alberto Undiano Mallenco. sursa: mediafax

Phire06.10.2006 13:34

Da' ce naiba le face Pitigoiul la antrenamente, de ne rupe jucatorii? :evil: Mai intai Para, acum Ghionea...

In ritmul asta, o sa stau cu sufletul la gura de fiecare data cand o s-aud ca e convocat un jucator de-al Stelei la Nationala...incep sa cred ca mai bine n-ar veni deloc...

Alessandro06.10.2006 14:44

De vina nu e Pitigoy,de vina este pregatirea fizica la club...preparatorul fizic e slab! :( Voi nu ati vazut ca avem mereu foarte multi accidentati?Sper sa nu lipseasca mult Sorin, m-am saturat de atatea accidentari! :evil:

«17374757677689»