FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17172737475689»
_Answer_27.09.2006 16:59

Dinamo ar putea juca pe Ghencea

Oficialii FRF au avertizat miercuri pe Dinamo ca, daca se va califica sezonul viitor in Liga Campionilor, va trebui sa joace pe Ghencea.

Motivul este ca stadionul Ghencea este singurul omologat pentru partide din Liga Campionilor, avand toate facilitatile dorite de UEFA.

Luni s-a lucrat din greu pentru ultimele retusuri la stadionul Ghencea, care va gazdui debutul Stelei pe teren propriu in Liga Campionilor 2006/2007. Totul este impecabil, de la gazon si pana la iesirea spre celebrul tramvai 41. Tabela de marcaj a fost inlocuita cu una noua, dar provizorie, pana la venirea celei finale care costa 1 milion de euro.

Exista toalete ecologice si chioscuri pentru mancare si bauturi racoritoare.

Parcarea este asfaltata, deliminata clar si prevede locuri speciale pentru persoanale cu handicap.

Luni seara a fost montata si o noua tabela de marcaj, moderna. Aceasta va fi, insa, provizorie. Steaua a comandat o tabela noua care a costat 1 milion de euro, insa nu a sosit in timp util. Tabela provizorie are dimensiuni de 10 metri pe 7 metri si va permite afisarea de imagini video de la meci.

Sute de muncitori se ocupau de finisarea arenei, incepand cu aplicarea placilor de marmura pe scarile aflate la tribuna oficiala si pana la indepartarea resturilor de materiale din jurul stadionului.

Nu in ultimul rand, este noul gazon. Perfect este putin spus. Iarba este impecabila, suprafata de joc este ca in palma si este in totalitate din iarba naturala.

Nu se poate ceva !!!!!!!!!

flo220327.09.2006 19:29

ce sa caute javre in casa noastra ?:twisted: ar trebui sa-i spalam vreo luna sa aiba fata de asa o bijuterie! :lol: chiar or avea curaj?

Bogdan4Steaua27.09.2006 19:30

Cred ca trebuie sa fim si noi deacord. Sper sa nu fie cazul. :wink:

flo220327.09.2006 19:33

apropo de "oaspeti" aseara a stat la doua locuri de mine fratele lui corsicanu :evil: il puneau baietii sa strige HAI Steaua si el striga "hai Craiova ,Steaua ,rapid,cine-o fi...!"

sorin_77727.09.2006 19:45

eu zic ca daca GG e baiat destept nu lasa pe Dinamo sa joace in CL, dar nu cred ca o sa fie cazul... Dinamo nu va juca nici la anul in CL... :lol: :lol: :lol:

Gaby27.09.2006 20:06

Sorin, sper ca jucatorii Stelei considera Dinamo un pericol mult mai mare decat o faci tu. Dinamo este o trupa foarte, foarte tare anul asta si au un antrenor de mare calibru. Nu vreau sa fac nici un fel de comparatie cu Steaua. Dar eu zic ca trebuie luati foarte, foarte tare in serios. Trebuie sa spulberam absolut totul in cale de acum incolo (pentru asta ar trebui sa trecem poate si la jocul cu un inchizator) daca vrem sa avem vreo sansa sa le luam titlul pe care, in acest moment, il au in buzunar.

Anul acesta titlul se va lua pe fotbal, nu pe vorbe. Si pentru ca Steaua sa fie cea care ia titlul, trebuie fotbal, fotbal, fotbal.

Bogdan4Steaua27.09.2006 20:42
Anul acesta titlul se va lua pe fotbal, nu pe vorbe. Si pentru ca Steaua sa fie cea care ia titlul, trebuie fotbal, fotbal, fotbal.

Cei de la Dinamo te vor contrazice, sunt sigur. Asteapta numai dublele de vis: Dinamo-Ceahlaul, Dinamo-Gloria sau Dinamo-Urziceni. Titlul nu se joaca numai pe teren din pacate. O echipa nu poate merge ceas mai mult de 9-10 etape decat in cazul in care sunt ajutati atunci cand le este greu. Cu noi au fost ajutati din plin. Sa speram ca nu va fi cazul in meciurile cu Rapid, CFR Cluj sau Farul. Oricum, noi trebuie sa ii invingem in retur si sa avem de acum incolo un parcurs aproape perfect. Este prea devreme sa tragem concluzii, dar daca as avea garantia ca totul se va juca pe teren, nu as considera-o pe Dinamo campioana sub nici o forma. In momentul in care vor veni si rezultate mai slabe, se va produce un efect de domino. Vor aparea tensiuni la echipa si lucrurile nu vor mai fi atat de roz pentru ei.

Gaby27.09.2006 21:00

Dinamo va gresi pana la urma. Dar va trebui ca noi sa gresim mai putin decat ei.

In privinta meciurilor "cainilor": o sa fiu luat la injuraturi, este evident, dar tot imi spun opinia: cred ca in acest campionat au fost mai putin ajutati de arbitri decat Steaua. in meciul nostru cu Dinamo, ambele eliminari au fost corecte. Un cot, chiar finutz dat, tot cot este. Iar la Banel este greseala tehnica evidenta. Nu uita ca Dinamo n-a avut nici un 11 m pana acum.

Spre binele nostru: sa trecem peste credinta asta ca cineva ne fura. Scuze ca ma repet: Dinamo este o trupa foarte tare anul acesta si trebuie ca Steaua sa treaca peste frica si sa joace fotbal (ceea ce in campionat n-a prea facut pana acum). Altfel, Oli poate ajunge sa regrete ca a lasat pe sezonul viitor ce putea incerca cu mai mult curaj sezonul acesta.

DanStan27.09.2006 21:05

Aia e marea durere. O echipa cu adevarat matura invingea pe Dinamo chiar si in 10 oameni. Chhainii au atac bun dar apararea e vai de mama ei. Deocamdata insa Steaua nu reuseste sa joace 3-4 meciuri consecutive la nivel maxim. Cand vom reusi asa ceva vom defila in campionat.

Bogdan4Steaua27.09.2006 21:10

Eliminarea lui Thereau este nejustificata. Cea a lui Banel are acoperire, dar daca lucrurile au stat cum le-a relatat Banel, este si in acel caz vorba de rea-intentie(mi-e greu sa cred ca un jucator fair-play cum este Banel ar fi putut minti). Daca in meciurile europene Moti va cadea asa cum a facut-o in duelul cu Thereau, risca sa ia un cartonas galben pentru simulare, te asigur.

Sunt dezamagit de faptul ca pana si unii suporteri ai Stelei se lasa pacaliti de dezinformarile aparute in presa. Repet: in meciul cu FC Arges am fost si dezavantajati. In meciul cu Gloria penalty-ul poate fi considerat discutabil. Exemplele pot continua. Ideea este ca in meciurile noastre, au fost greseli indreptate catre ambele parti. In meciul Dinamo-Steaua s-a arbitrat intr-o singura directie. De ce nu se vorbeste despre Vaslui - Dinamo? Gazdele au avut un penalty neacordat dar mai grava mi s-a parut incapatanarea arbitrului care a refuzat sa ii dea lui Moti un cartonas galben dupa vreo 5 faulturi destul de dure, cartonas care l-ar fi sarit din schema la meciul cu noi.

Anul acesta miza este prea mare si cei de la Dinamo o stiu. Acolo este o mobilizare maxima. Arbitri, jucatori adversi, etc. Nu se vor opri.

Gaby27.09.2006 21:15

Bogdan, nu te contrazic doar de dragul de a te contrazice. As vrea ca Steaua sa vorbeasca si sa se vaite mai putin si sa faca mai multe. E usor sa dai vina pe arbitri, pe adversar, pe program, pe vreme. Poate ca si noi, suporterii, ar trebui sa ii permitem mai putin Stelei (mai exact, acelei parti din Steaua care este mai evidenta, pentru ca, pana la urma, noi toti suntem Steaua) sa se vaite si sa-i cerem mai mult fotbal.

papillon27.09.2006 21:19
 Cei de la Dinamo te vor contrazice, sunt sigur. Asteapta numai dublele de vis: Dinamo-Ceahlaul, Dinamo-Gloria sau Dinamo-Urziceni. Titlul nu se joaca numai pe teren din pacate. O echipa nu poate merge ceas mai mult de 9-10 etape decat in cazul in care sunt ajutati atunci cand le este greu. Cu noi au fost ajutati din plin. Sa speram ca nu va fi cazul in meciurile cu Rapid, CFR Cluj sau Farul.

La Farul parca a venit Ion Marin...deci pe Farul poti deja sa-i treci de partea lui Dinamo

Bogdan4Steaua27.09.2006 21:27

Da, dar se pare ca Ion Marin nu prea doreste sa ramana la Farul.

papillon27.09.2006 21:33
Spre binele nostru: sa trecem peste credinta asta ca cineva ne fura. Scuze ca ma repet: Dinamo este o trupa foarte tare anul acesta si trebuie ca Steaua sa treaca peste frica si sa joace fotbal (ceea ce in campionat n-a prea facut pana acum). Altfel, Oli poate ajunge sa regrete ca a lasat pe sezonul viitor ce putea incerca cu mai mult curaj sezonul acesta.

Sunt de acord ca trebuie sa ne vedem de jocul nostru...care deocamdata scartie. Echipa parca se pierde in derby-uri, nu stiu ce se intampla - ar trebui sa incepem sa avem acea constanta in joc care este apanajul echipelor mari. Nu vreau sa cred ca Steaua joaca bine numai cand pleaca din pozitia de outsider, trebuie sa ne facem jocul indiferent de rezultat.

@Gaby, Dinamo nu mi se pare extraordinara. Se zice ca au atac bun, dar n-au reusit sa ne dea gol in 90 min cu un om mai putin. Si nu uita ca au luat 3 goluri de la panaramele alea cu care au jucat

Eu sunt convins ca anul asta Dinamo e ajutata sa castige campionatul - dar pe mine ma intereseaza jocul Stelei. Mai precis faptul ca nu avem constanta de la un joc la altul. Nu ma pricep la tactici/antrenorat, dar de ce sa nu incercam sa jucam putin mai ofensiv? Cel putin cu echipele mai slabe din campionat. As vrea sa-i vad pe V. Badea si Thereau din primul minut, Dica eventual retras putin mai in spate. Sa incercam un 4-1-2-1-2, cu Paraschiv ca inchizator. Oli mi se pare un tip extraordinar de destept, cred doar ca-i trebuie putin mai mult tupeu

Da, dar se pare ca Ion Marin nu prea doreste sa ramana la Farul.

Ar fi bine...dar parca vad ca pleaca imediat dupa meciul cu cainii, dupa ce Dinamo bate, bineinteles. La fel cum pe V. Modovan l-au suspendat tocmai acum, inaintea meciului de duminica rapid-Dinamo. Asta dadea coate si ghionti la fiecare meci si n-a mai primit nimic, s-au gasit acum sa-l suspende

Gaby28.09.2006 06:50
As vrea sa-i vad pe V. Badea si Thereau din primul minut, Dica eventual retras putin mai in spate.

O singura observatie: Dica n-a dat niciodata randament la Steaua ca altceva decat atacant. Asta pentru ca este lent si daca faza il prinde mai in spate, o incetineste de tot. Macar asa, in fata, este mai aproape de poarta :)

forever_STEAUA28.09.2006 12:50
Thereau a ramas cu suspendarea de doua etape!

Comisia de Apel a Federației Române de Fotbal a hotãrît sã mentinã suspendarea de doua etape a lui Thereau. Acesta a primit rosu in partida cu Dinamo.

sursa: gsp

Macar de l-ar fi bagat pe moti in spital cu cotul ala... :evil:

Dica VORBEªTE ACUM PE CHATUL UEFA!!!

http://www.UEFA.com/competitions/UCL/news/...sId=462182.html

Virgil28.09.2006 15:16
Comisia de Apel a Federației Române de Fotbal a hotãrît sã mentinã suspendarea de doua etape a lui Thereau. Acesta a primit rosu in partida cu Dinamo.sursa: gsp

Macar de l-ar fi bagat pe moti in spital cu cotul ala... :evil:

Nu era nicio problema,Spitalul de Urgenta e in spatele stadionului,dar in acest caz si sanctiunea ar fi fost mai mare.

Bogdan4Steaua28.09.2006 15:49

Era logic ca vor mentine suspendarea. Daca ar fi redus-o la o singura etapa, ar fi insemnat ca accepta tacit eroarea brigazii de arbitri si ei nu vor acest lucru.

Virgil28.09.2006 15:57

Dimpotriva,acum accepta in mod tacit eroarea.Daca ar fi redus sanctiunea s-ar fi chemat ca ar fi recunoscut greseala arbitrului si a comisiei care a aplicat sanctiunea.

Caz tipic de complicitate.

Bogdan4Steaua28.09.2006 16:03

Din pacate, datorita unor formatori de opinie "binevoitori" din presa si nu numai, s-a lasat impresia ca eliminarea a fost justa si jaful incepe sa fie uitat. Mentinerea suspendarii atesta implicarea celor de acolo.

flo220328.09.2006 16:03
Mijlocasul stelist Sorin Paraschiv (foto stinga) a devenit pentru prima oara tata!

Sotia sa Ioana a nascut azi un baiat care va fi botezat David Ioan, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Paraschiv a declarat ca este cea mai fericita zi din viata sa si ca doreste sa-i dedice fiului sau victoria din meciul cu Poli Iasi, care va avea loc duminica, in etapa a X-a a Ligii I.

fanatik.ro

sa-ti traiasca para! sa fie sanatos si poate o sa joace tot la Steaua :D

Virgil28.09.2006 16:14

Cum sa-i traiasca para ? Sa-i traiasca baiatul ! :lol:

Phire28.09.2006 16:30

^Lol... :lol: :lol:

Sa-i traiasca! :D Si poate o sa faca si el ca Oprita si-o sa dea gol acum, cu Iasiul :)

P.S. Stie cineva unde se poate gasi transcrierea chat-ului cu Dica? :?:

Later edit Merci, Virgil :)

Virgil28.09.2006 16:32

Da.Chiar pe forumul nostru,la sectiunea "About Steaua".

Rossoblu28.09.2006 16:48

Gigi Becali: "Nu existã niciun fel de șanse ca Dinamo sã joace pe stadionul nostru"

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu este de acord cu propunerea lui Mircea Sandu, ca rivalii de la Dinamo sã evolueze în Liga Campionilor pe stadionul din Ghencea.

"Mircea Sandu sã hotãrascã la el în casã. Nu existã niciun fel de șanse ca Dinamo sã joace pe stadionul nostru. Nu îi las sã joace nici dacã vin cu bani la mine", a declarat pentru NewsIn, patronul stelist, care a continuat: "Nu vor juca niciodatã în Liga Campionilor. Mircea Sandu crede cã Dinamo va câștiga campionatul? Nu cred cã va fi așa".

Reacția lui Gigi Becali a venit în urma declarațiilor lui Mircea Sandu, care a propus ca în cazul în care Dinamo și Steaua se vor clasa pe primele douã locuri ale campionatului, cele douã rivale sã joace meciurile din Liga Campionilor pe arena din Ghencea, singurul stadion din România omologat de UEFA pentru partide din Liga Campionilor.

:D

N-ai specificat sursa.

Moderator.

gazeta sporturilor

«17172737475689»