FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17071727374689»
DanStan19.09.2006 22:02

Lazar tocmai s-a autoproclamat cel mai bun mijlocas la inchidere din tara. Ce-si face omul cu manuta proprie ...

Toti vor sta cu ochii pe el. Daca pana acum facea o greseala i se trecea cu vederea, ca doar juca la o echipa mica si nici nu era 'cel mai bun'. Acum insa sunt suficiente cateva greseli in urmatoarele meciuri si s-ar putea sa regrete faptul ca l-a lovit grandomania.

Hiram20.09.2006 12:33

Sincer sa fiu nici nu prea l-am vazut pe lazar pe teren. Baiatul incearca sa iasa in evidenta, iar ceea ce vedem acum la el este varful sau de forma. Bine ca nu a ajuns la Steaua. :lol:

I.N.Money21.09.2006 14:01
Stelisti.ro

Pãdureanu refuzã sã amîne meciul cu Steaua

Președintele Gloriei Bistrița, Jean Pãdureanu, a refuzat sã amîne întîlnirea cu Steaua. «Lordul» a motivat cã echipa se aflã deja în cantonament la Brașov și cã nu-și poate bate joc. În plus, președintele Gloriei a spus cã a fost contactat de Valeriu Argãsealã sãptãmîna trecutã pentru a amîna meciul cãruia i-a solicitat o hîrtie cu datele la care ar urma sã se joace, dar cã pînã acum nu a primit nici un rãspuns din partea oficialului Stelei

Oare de ce nu ne mira raspunsul celor din Bistrita? :roll:

Later edit:

MM Stoica: "Trebuie sa vedem jandarmi in puscarie"

Mihai Stoica s-a referit la modul in care suporterii Stelei au fost tratati in timpul meciului cu Dinamo si dupa terminarea acestuia. "Vreau ca suporterii Stelei sã fie lãsați în pace. Nu trebuia ca dupã meci sã existe o organizare a jandarmilor demnã de Piața Universitãții, cu suporteri scoși din taxi și bãtuți în ultimul hal. Vom face o verificare, existã zvonuri cã un suporter deja nu mai existã printre noi.  

Cum pot justifica jandarmii cã femeile au ajuns în spital? Cine le dã dreptul acestor animale sã facã asta? Trebuie sã vedem jandarmi în pușcãrie. S-a dat în noi cum nu s-a mai vãzut. De ce nu s-a procedat ca de fiecare datã, ca suporterii sã stea pe stadion 20 de minute? Acum i-au ținut 50 de minute, timp destul pentru acești ucigași sã se regrupeze și sã batã, sã tragã. Existã mãrturii care m-au oripilat. A fost o acțiune premeditatã. Este inadmisibil sã se ajungã sã se tragã în plin centru al Capitalei", a rabufnit MM.MM Stoica: "Vreau sa vad daca ma impusca si pe mine"

Managerul Stelei, Mihai Stoica, considerã reacția jandarmilor ca fiind aproape de un genocid. "Ce s-a întîmplat cu suporterii este inadmisibil. Nu cred cã își putea imagina cineva cã în anul 2006 forțele de ordine pot comite aproape un genocid: suporteri împușcați, femei bãtute, suporteri maltratați, spitale pline de suporteri. Cred ca voi sta in galerie, vreau sa vad daca ma impusca si pe mine", a spus MM Stoica.  

"Vina apartine diriguitorilor fotbalului romanesc, nici pe vremea lui Postelnicu nu erau asemenea arbitraje. Nu stiu daca președintele FRF este incoruptibil sau greu coruptibil dar asta e presedintele pe care-l avem. Regret acum ca l-am sustinut pe Mircea Sandu", a tunat MM.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Virgil21.09.2006 14:11

Cred ca Padureanu spune adevarul.Ideea amanarii meciului a fost a lui M.Sandu.Gloria si-a dat acordul si a asteptat solicitarea Stelei.Daca nu a venit,asta e,jucam.

I.N.Money21.09.2006 14:14

Sa vedem mai este timp,in principiu pare ciudata decizia de nu a amana acest meci,dar cred ca Oli vrea ca acest meci sa se joace,iar o eventuala victorie ar fi benefica pentru moralul echipei inaintea meciului cu Lyon.

gone22.09.2006 12:26

Thereau suspendat 2 etape, Corpodean arbitru nr 1. E clar, anul asta Dinamo nu mai poate pierde campionatul. :cry:

I.N.Money22.09.2006 12:31

Ba mai mult,singurul jucator al echipei de sub pod care a aratat ceva in afara de lovituri miselesti,Viorel Moldovan a fost si el suspendat 2 meciuri exact cat sa nu joace cu Dinamo :roll: .

gone22.09.2006 12:33
Ba mai mult,singurul jucator al echipei de sub pod care a aratat ceva in afara de lovituri miselesti,Viorel Moldovan a fost si el suspendat 2 meciuri exact cat sa nu joace cu Dinamo :roll: .

Nimic neaspetat. Arbitrul de la Dinamo - Rapid v-a fi Tudor sau Augustus. Si observator tata Valcea.

_yang22.09.2006 13:35

Si Dinamo va castiga din pacate... :(

DanStan22.09.2006 15:25

Javrele n-au decat sa castige campionatul. Oricum n-au valoare.

Acum important pentru Steaua e sa-si imbunatateasca jocul si sa faca spectacol meci de meci. Nu conteaza daca aia isi pun arbitrii de casa sa ne decimeze sau isi invata jucatorii sa fie nesimtiti. Fireste, conducerea si suporterii trebuie sa protesteze la fiecare nedreptate, insa treaba jucatorilor si a antrenorilor e sa faca in asa fel incat adversarii sa intre in trepidatii numai la gandul ca vor juca contra Stelei si vor fi umiliti.

Virgil22.09.2006 15:54
Intrunita vineri, 22.09.2006, Comisia federala de disciplina a luat urmatoarele decizii:

a) Suspenda pe presedintele Consiliului de administratie al FC U Craiova, Mititelu Adrian, pentru 12 etape si o penalitate de 9000 lei.

b) Sanctioneaza clubul FC U Craiova cu ridicarea dreptului de organizare pe teren propriu a jocurilor oficiale pentru 2 etape si o penalitate de 6750 lei. Suspendarea de 2 etape se va executa incepand cu etapa a 11-a;

f) Suspenda pentru pentru 2 etape si-l penalizeaza cu suma de 3000 lei pe jucatorul Moldovan VIOREL (FC RAPID);

h) Suspenda pentru 1 etape si-l penalizeaza cu suma de 140 lei pe jucatorul Nicolita Banel (FC Steaua)

i) Suspenda pentru 2 etape si-l penalizeaza cu suma de 2000 lei pe THOREAU Cyril (FC Steaua);

Biroul de presa al LPF

Asta-i culmea nerusinarii ! LPF în ce mocirla te afli.Mitica esti in rahat pana la gât !

Gigi ai vrut razboi,ai razboi.

Ii doare pe ei undeva ca jucam noi cu rezervele.Cred ca le-ar fi si mai bine daca nu am mai juca de loc.

PS Nici macar nu-i scriu corect numele lui Thereau.De pronuntie ce sa mai zic...Când îi aud pronuntand ba Tereo,...îmi vine sa-i bat.

Asta pentru ca tot gazduim întalnirea la vârf a francofoniei.

_yang22.09.2006 16:12

Macar de ar fi asta cea mai mare problema (pronuntia)... :(:(:(

***alex***22.09.2006 16:18

Este incredibil!!! Cum se poate sa-i dea lui Thereau 2 etape??? Nesu si Moldovan au luat tot 2 etape pentru un fault criminal respectiv un cot in gura!

Din nou se loveste in Steaua, nu-i intereseaza ca vom juca cu rezerve, Corpodean a fost azi rasplatit pentru ceea ce a facut duminica!

NU STIU CE SE POATE FACE!!! CINE POATE OPRI MAFIA DIN FOTBAL???

***alex***22.09.2006 21:05
Meciul Ceahlãul - Poli Timișoara devansat  

Comitetul executiv al LPF a hotãrât devansarea meciului Ceahlãul - Poli Timișoara cu o zi, de pe data de 30 septembrie pe 29 septembrie. Gheorghe ªtefan, Marian Iancu, și secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, nu au reușit însã în primã fazã sã explice reprogramarea.

Dupã cîteva ore, Gheorghe ªtefan a gãsit și motivul pentru care s-a devansat meciul, o prezentare de cai, motiv demontat însã de președintele clubului Hipism Piatra Neamț

"E o sãrbãtoare a noastrã a pietrenilor, facem o prezentare de cai", a spus Gheorghe ªtefan.

"Pe data de 30 eu nu am nici un fel de activitate de aceastã naturã", a replicat Costache Lupu, președintele clubului Hipism Piatra Neamț.

Întâmplãtor sau nu, în seara de 30 septembrie, la 360 de kilometri distanțã de Piatra Neamț va avea loc nunta lui Dan Sandu, fiul președintelui FRF, Mircea Sandu, nuntã la care oficialii celor douã echipe n-ar fi ajuns dacã meciul s-ar fi jucat în aceeași searã.  

gsp.ro

Iata ca pentru o nunta se poate amana un meci, dar pentru Steaua, echipa romaneasca din Grupele Champions League NU SE POATE FACE NIMIC !!!

c.ronaldo1723.09.2006 07:14

sansele ca Steaua sa castige Campionatul sunt egale cu sansele de a castiga Dinamo Liga Campionilor... Daca sar afla acolo :cry: :cry:

Virgil23.09.2006 07:25

Nu e adevarat.Steaua are inca sanse reale sa câstige campionatul.Au trecut de abia 8 etape,mai sunt 26 !

In 26 de etape s-o intampla ceva si cu Dinamo.Nu le poate castiga pe toate.In retur o asteapta Poli Timisoara,Steaua si Rapid acasa.Apoi sunt destule echipe in campionat care le pot incurca : CFR,Otelul,etc.

Odata demascate arbitrajele pro Dinamo,sunt convins ca nu se mai poate merge cu avantajele oferite de arbitri,ca pâna acum.

Nero23.09.2006 08:21

Faci pariu ca se poate? De ce te-ar mira, din moment ce - dupa toate scandalurile astea de arbitraj - "ei" incearca sa ne arata ca "ei" sunt sefii!? Fac referire (si) la lista FIFA.

Altfel, sigur ca speranta moare ultima, daca n-ar fi asa, am juca in divizia C. TREBUIE sa ne jucam sansa, oricat de mica ar parea.

forzateaua

c.ronaldo1723.09.2006 11:50

@Virgil

Eu nam zis ca Steaua nu are sanse de a castiga campionatul, am zis ca sunt foarte, foarte mici pt ca LPF, FRF si toate porcariile astea sau aliat impotriva Stelei... Gandestete ca daca Steaua ar lua al 3-lea titlu' la rand ce camp. plictisitor pentru Borcea, Iancu(Poli si ala d l national), Copos etc. ar fi... Si in plus nu ar mai baga nimeni bani in fotbalul Din Romania pt ca Steaua ar fi de neoprit... si gandestete ca M.Sandu si Mitica ar da "faliment"... asa ca nu e mai profitabil pt aia de la Liga 1 sa ia Dinamo campionatul.... uitate cum joaca Dinamo in Cupa UEFA unde e imposibil sa mai cumpere arbitri... 1-0 cu o echipa de divizia b BEITAR JERUSALIM, 3-4 la xhantis, 1-1 iar cu BEITAR... chiar o echipa care bate cu 1-4 pe Dynamo Kiev nu poate bate oo alta echipa care face 1-1 cu Beitar Jerusalim si pe teren neutri?

Sa fim seriosi... Nu va ajunge nimeni la nivelul Stelei... Zimi o echipa din Romania care ar mai putea bate la Kiev ( macar cu 0-1 ) care ar putea bate la Sevilla, la herenveen (la sccor) ??? Steaua E SINGURA DIN Romania CARE NU NUMAI CA SI-A BATUT ADVERSARII, DAR ESTE SINGURA CARE IA FACUT SA PLANGA....

I.N.Money23.09.2006 12:40

Eu zic sa asteptam meciul lor de la Pitesti,daca si acolo meciul va fi decis de arbitrii atunci inseamna ca tot scandalul si intamplarile din ultimele zile nu au putut sa inlature deloc mizeria din arbitraj.

Daca si dupa scandalul facut de Penescu ieri,arbitrajul va fi pro Dinamo atunci sansele unei echipe de a ii prinde din spate se reduc considerabil.

Motanu D24.09.2006 21:09

hentzicu-157281090de424ee04844_660_463_.

Va place ce gol demn de Maradona a dat Zicu ?

Si cica pe ei ii fura arbitrii. Hai sa fim seriosi.

Virgil25.09.2006 07:13

Comunicat

Bucuresti, 04 noiembrie 2005

Comunicat

Analizand proliferarea unor pagini de internet care preiau articole si stiri din editiile electronice ale ziarelor si agentiilor de presa sfidand reglementarile dreptului de autor, Consiliul de Onoare al CRP solicita detinatorilor respectivelor pagini de internet sa inceteze incalcarea legislatiei in vigoare.

Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei.

Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor. Membrii Clubului Roman de Presa vor analiza oportunitatea infiintarii unui organism independent care sa fie imputernicit de detinatorii de drepturi sa le gestioneze in numele si beneficiul lor.

Membrii Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa vor solicita interventia ORDA pentru a sanctiona activitatea acelor detinatori de pagini de internet care nu se vor conforma legislatiei in vigoare privind drepturile intelectuale.

Consiliul de Onoare al

Clubului Roman de Presa

Melku25.09.2006 16:54

Alta tampenie MADE IN Romania.

Rossoblu25.09.2006 18:36
Clubul Steaua cercetat pentru spălare de bani  

Oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor a făcut o sesizare la Parchetul General, prin care le cere procurorilor de la Crimă Organizată să verifice modul în care, în perioada 2003-2005, clubul de fotbal Steaua a fost finanţat, au declarat surse judiciare pentru Pro TV.  

Potrivit acestor surse, o monitorizare extrem de minuţioasă a avut loc în ultima perioadă de timp, ocazie cu care s-ar fi stabilit că unele sume de bani, de ordinul miliardelor de lei vechi, provenite de la firme off-shore din paradisuri fiscale, ar fi intrat în conturile clubului Steaua şi ale unor jucători. De aici, ar fi plecat spre alte conturi, ale căror proprietari nu au fost identificaţi, sau ar fi fost scoase diverse sume de bani. Sursele citate au precizat că ancheta este la început în acest caz.

Contactat de Pro TV, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a dezminţit orice implicare a sa şi a clubului său în acest caz. "Sunt nişte comunişti mincinoşi, intoxicatori, manipulatori şi nu sunt sănătoşi la cap. Sunt nişte nenorociţi. Steaua şi eu nu avem nicio legătură cu niciun off-shore din străinătate", a precizat Becali.

Gigi Becali a devenit, la începutul anului 2003, patron al societăţii SC FC Steaua SA, nou constituită, care administrează clubul de fotbal. Până atunci gruparea a fost administrată de AFC Steaua.

am impresia ca se pregateste ceva masiv, ..de ce credeti ca au fost date doar 1000 biletele suporterilor Stelisti in Stefan cel Mare? de ce credeti ca dinamovistii au furat bannerul cu ajutorul jandarmilor?

a fost o inscenare de la bun inceput, suporterii trebuiau sa fie cat mai putini pt a nu opune rezistenta contra jandarmilor, se pregateste intimidarea suporterilor in cazul unor masuri abuzive asupra clubului Steaua, daca n-au putut gasi nimic necurat la adresa lui Gigi Becali se urmareste distrugerea Stelei pt estomparea politica a lui, rugati-va Stelisti maine sa batem le Lyon, un eventual succes ar face-o pe Steaua intangibila in mana acestor scursuri,

_yang27.09.2006 08:42
Comunicat

Parca paginile de unde sunt preluate informatiile ar fi cu plata...

Si ca sa se oftice si mai mult ia uitati de ce n-au fost prea multi jandarmi la meci

PENIBIL Ministerul Administratiei si Internelor ne-a informat ieri ca meciul Stelei din Liga s-a jucat pe Stadionul Giulesti, cu Rapid.

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...dex&id=7911

flo220327.09.2006 15:38
Oficialii echipelor Rapid, Dinamo şi Poli Timişoara, George Copos, Nicolae Badea şi Marian Iancu, s-au întâlnit, luni seara, la hotelul Crowne Plaza, proprietatea patronului giuleştean.  

Se pare că cei 3 oficiali şi-au dat întâlnire pentru stabilirea unui regulament al conducătorilor de cluburi, considerând că există prea multe atacuri între reprezentanţii formaţiilor din Liga I şi din acest motiv se creează tensiuni şi la nivelul suporterilor şi al jucătorilor. Întâlnirea celor 3 nu este prima de acest gen, astfel de evenimente având loc şi în trecut.  

Întrebat dacă Dinamo, Rapid şi Poli Timişoara încearcă realizarea unei coaliţii împotriva echipei Steaua, Nicolae Badea a răspuns: "Doamne fereşte! Nu e vorba despre nici o coaliţie împotriva celor de la Steaua. Aceasta nu a fost o întâlnire oficială a cluburilor şi de aceea nu a fost nimeni de la Steaua. Iar între noi, Steaua şi Rapid există de ceva timp chiar o formă scrisă în ceea ce priveşte comportamentul fiecărui club vizavi de celelalte, dar care din păcate nu s-a respectat".

Principalul acţionar al Rapidului, George Copos, a confirmat, marţi, întâlnirea cu Nicolae Badea şi Marian Iancu, dar nu a dorit să facă public ceea ce s-a discutat. "Ne-am întâlnit şi am băut un ceai, atât", a spus patronul alb-vişiniilor

gsp.ro

ce draq coc astia?

«17071727374689»