FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«16869707172689»
giovani11.09.2006 11:43

Cine este acest Daniel Ciuraru ?

Stie cineva de el si unde a lucrat pina acuma ?

SSK11.09.2006 13:04

Sa fie intr-un ceas bun !

Virgil11.09.2006 13:12
Cine este acest Daniel Ciuraru ?

Stie cineva de el si unde a lucrat pina acuma ?

E tot ce am gasit pe Google despre el :

226) Daniel CIURARU (Futsal Manager / National Futsal Committee Member)

Melku11.09.2006 13:56
"Iatã! Joc la Ajax, nu se vede? Ce pot sã fac, dacã selecționerul nu mã cheamã?", se întreabã fundașul dreapta, care are o nelãmurire: "Cînd mi-a trimis telegrama de convocare aveam un singur meci, în Supercupã. Cînd am fost anunțat cã nu mai sînt în lot, jucasem deja douã partide în campionat. I-am spus lui Dan Apolzan, care m-a sunat atunci, cã e ciudat". Ogãraru e curios: "Mã va cãuta cineva acum de la «naționalã» sã vadã ce-am fãcut?".

http://www.gsp.ro/index.php?a=55486&shift=1

Sper totusi sa il TITULARIZEZE la urmatorul meci...[......] :wink:

I.N.Money11.09.2006 14:36

Dupa meciul cu Albania,l-am vazut pe selectioner ca Oga este varianta a 3 a,deci se pare ca in meciul cu Belarus titular este anuntat Badoi :roll: .

c.ronaldo1711.09.2006 14:47

daca il baga pe Badoi cu Belarus atunci ori e orb nea pizzi ori are ceva cu George...

PS: Am voie sa deschid un topic gen : ANTI-Piturca ? :lol: :lol:

Kristy_Cj11.09.2006 16:27

Relax nu il baga pe Ogararu nici in meciul cu belarus...nu are inca meciuri la nationala si nu a intrat in program...gaseste Piturca ceva motive :(

Alextds12.09.2006 02:26

La cum joaca Ogararu daca nu avea o selectie la nationala in meciul cu Olanda era titular ... in nationala Olandei.

RobYnho12.09.2006 07:06

MM Stoica a comentat ironic agresivitatea jucãtorilor rapidiști și în special a fundașului Cristian Sãpunaru. "Pentru un picior în cap, un pumn sau cot în gurã, sã fii eliminat mi se pare o exagerare, cartonașe galbene erau suficiente. Bãiatul ãla care spune cã am avut un diferend la Supercupã și inventeazã, lovește cu capul, nimeni nu ia nicio mãsurã, lovește iar, iar nu ia nimeni nicio mãsurã. Apoi, lovește într-un meci internațional, acum am înțeles cã este în dizgrație", a spus el.

cmt-steaua12.09.2006 07:34

Asa e pitzi... nai ce sa ii faci ... :(

imi pare rau pt George , k nu apuca nimic la nationala

forever_STEAUA12.09.2006 08:18
Romania - BELARUS SE VA JUCA PE STADIONUL Steaua

Decizia a fost luata in urma raspunsurilor primite din partea Federatiei din Belarus (BFF) si a UEFA, care au acceptat solicitarea FRF de a nu mai juca acest meci la Constanta, oras care fusese anuntat initial ca loc de disputare.

Astfel, partida dintre reprezentativele Romaniei si Belarusului, programata la 7 octombrie, in grupa G a preliminariilor Euro-2008, va avea loc pe stadionul Steaua, de la ora 20.15 a informat Federatia Romana de Fotbal (FRF).  

Echipa nationala a Romaniei revine pe stadionul din Bulevardul Ghencea dupa patru ani, ultimul meci disputat pe arena din Ghencea fiind Romania - Norvegia, scor 0-1, in preliminariile Euro-2004, la 12 octombrie 2002.

sursa: spt

Virgil12.09.2006 08:19

O stire exceptionala.Nationala se întoarce pe cel mai tare stadion al Tarii.

skorpio1512.09.2006 08:20

Si Piturca.. :twisted:

RobYnho12.09.2006 08:34

Steaua București a ajuns la Kiev. Aeronava Romavia care i-a transportat pe steliști a ajuns cu bine dupã incidentul de azi dimineațã. Cursa charter a fost nevoitã sã se întoarcã din drum din cauza unor probleme la un geam. În jurul orei 13, delegația Stelei a plecat spre Kiev cu aceeași aeronavã.

***alex***12.09.2006 09:16

A inceput Drumul catre Atena...

_yang12.09.2006 09:17

Daca jucam toate meciurile in Ghencea iar Piti mai lasa din orgoliile lui mai avem o sansa de calificare...

forever_STEAUA13.09.2006 13:09
Linia vestimentara "Steaua"

Conducerea ros-albastrilor doreste sa creeze o linie vestimentara care se va numi "Steaua" si ale carei articole de imbracaminte vor purta emblema echipei din Bulevardul Ghencea. Noul brand va fi creat dupa modelul marilor case de moda si va produce costume pentru barbati, pulovere, camasi, treninguri, tricouri sau sorturi.  

Emblema ce se va regasi pe fiecare produs vestimentar va fi actuala stema a clubului, in interiorul careia vor fi trei culori: rosu, galben si albastru. In spatele acestei idei se afla managerul general al Stelei, Mihai Stoica, care vrea, astfel, sa ofere posibilitatea tuturor stelistilor sa se mindreasca cu echipa pe care o sustin. Nu se stie inca data la care suporterii campioanei vor putea gasi in magazine haine din linia vestimentara a campioanei.

sursa:spt

FanSteaua4Life13.09.2006 13:16

Sa vedem ce va iesi...daca vor fi de buna calitate si sa arate bine eu voi fi unul dintre clientii fideli... :)

bodanelu13.09.2006 13:17

si eu zic acelasi lucru! e o prima miscare destul de buna! apropo de angajarea directorului de marketing: in urmatoarea zi ma uitam cu prietena mea pe un site de job-uri online si vad anunt: rapid angajeaza director de marketing, minim 10 ani experienta

Virgil13.09.2006 14:49

@ forever_STEAUA

Gânduri de marire la MM.Dar cum sa porti costume cu emblema Stelei pe strada,la servici sau la o petrecere ? Pe tricouri,shorturi,treninguri,DA,sigur ca merge.

forever_STEAUA13.09.2006 14:56

@Virgil

Nu mai fi carcotas... :twisted:

Crezi ca nu o se gaseasca si persoane care , sa zicem, in ziua unui meci important al Stelei, sa imbrace la serviciu un costum pe care sa fie emblema Stelei?

Virgil13.09.2006 15:48

Departe de mine ideea de a cârcoti.Era o simpla opinie.

Ma gândesc ca acum când la club exista un director de marketing,care ar trebui sa cunoasca chichitele acestei activitati,marketingul la Steaua nu se va mai face la voia întamplarii ci pe baza legilor care guverneaza aceasta disciplina.

forever_STEAUA15.09.2006 12:24
Din luna septembrie, Bigotti este noul sponsor al echipei din Ghencea

Steaua Bucureşti a încheiat un parteneriat pe durata unui an de zile cu cea mai cunoscută firmă de accesorii pentru bărbaţi. În urma semnării acestui parteneriat, întreaga echipă, dar şi staff-ul tehnic vor beneficia de vestimentaţia Bigotti.

sursa: gsp

Virgil15.09.2006 12:34

Bigotti nu e noul sponsor,ci un nou sponsor !

Bogdan4Steaua15.09.2006 12:51

Becali dubleaza primele

"Patronul Stelei a anunţat primele pentru meciurile cu Lyon şi Real Madrid. Acestea sunt duble fata de meciul cu Dinamo Kiev.

După ce au primit câte 20.000 de dolari pentru victoria cu Dinamo Kiev, "militarii" au şansa unui câştig foarte frumos, numai dacă vor îi învinge pe francezii de la Lyon, sau pe vedetele Realului.

O victorie în faţa francezilor va fi răsplătită cu 30.000 de dolari, iar una în faţa "galacticilor" va fi răsplătită dublu faţă de meciul cu Dinamo Kiev, 40.000 de dolari. "

Sursa: Onlinesport

Se pare ca aspectul financiar nu este o problema. Totul este ca jucatorii sa dea totul pe teren si sunt sigur ca o vor face.

«16869707172689»