FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«16970717273689»
Cipper15.09.2006 14:24

Maine se pun in vanzare pachetele pt cei care nu au abonament. Ceea ce v-as ruga, pt cei care stiu sigur, la ce ora se deschid casele de bilete? Am vazut ca sapt asta s-a modificat programul adica se deschideau la ora 13 am impresia desi initial se deschideau la 10. Maine la ce ora se deschid?

Multumesc anticipat!

sorin_77715.09.2006 15:08

cred ca va fi nebunie la bilete... Argaseala avea dreptate... Se vor vinde toate, mai ales ca Steaua a facut un meci extraordinar in Ucraina...

flo220315.09.2006 17:20
La conferinta e presa sustinuta astazi de Steaua, Cosmin Olaroiu a dat de inteles ca Victoras Iacob ar putea evolua in meciul de duminica cu Rapid.

Intrebat care este situatia lui Jancker, Oli a raspuns: "Veti vedea la meciul de duminica!".

fanatik.ro

ooops! :lol: ce va faceti cip si ham? asta va mai lipsea :lol:

Phire15.09.2006 18:54

Serios? 8O Eu i-am auzit declaratia la conferinta de presa de azi si am avut impresia ca a zis-o in gluma, si ca Victoras doar o sa vina la meci, dar nu o sa evolueze.

Mamaaa, ce tare ar fi sa intre :D

MadFroG15.09.2006 20:10

Lol,normal ca a spus-o in gluma!!! :lol:

Victoras,revine cel mai devreme la meciul cu Real de pe 1 noiembrie.Nici atunci nu este sigur. :wink:

c.ronaldo1716.09.2006 07:57

Surkis: "Mai bine nu ne calificam în Liga Campionilor"

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, considerã înfrîngerea de miercuri drept o mare rușine pentru el. "Steaua a fost mai rapidã și mai puternicã și a meritat victoria. Este imposibil sã joci atît de mizerabil chiar și la 3-1 pentru adversar", a declarat Igor Surkis pentru site-ul clubului. "Le-am și spus jucãtorilor dupã meci cã mai bine nu ne calificam în Liga Campionilor decît sã pãțim o asemenea rușine. Pentru mine a fost o mare rușine. Sper ca jucãtorii sã tragã singuri concluziile

sursa [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

-cemi plac astia care declara lucruri deastea dupa meciuri cu Steaua...

-ce rea e Steaua, cam toate echipele dupe ce joaca cu Steaua isi dau antrenorul afara... :lol: :lol:

Piece of Mind16.09.2006 08:02

In acest moment, Iacob nu are loc in echipa, Badea si Thereau sunt peste el.

sfcristiano116.09.2006 09:07
Becali dubleaza primele

"Patronul Stelei a anunţat primele pentru meciurile cu Lyon şi Real Madrid. Acestea sunt duble fata de meciul cu Dinamo Kiev.

După ce au primit câte 20.000 de dolari pentru victoria cu Dinamo Kiev, "militarii" au şansa unui câştig foarte frumos, numai dacă vor îi învinge pe francezii de la Lyon, sau pe vedetele Realului.  

O victorie în faţa francezilor va fi răsplătită cu 30.000 de dolari, iar una în faţa "galacticilor" va fi răsplătită dublu faţă de meciul cu Dinamo Kiev, 40.000 de dolari. "

Sursa: Onlinesport

Se pare ca aspectul financiar nu este o problema. Totul este ca jucatorii sa dea totul pe teren si sunt sigur ca o vor face.

....din perspectiva Lyon-ului cred ca singua sansa pentru ei este sa stea in defensiva la Bucuresti.

HAI BAIETI, PE EI !

MadFroG16.09.2006 09:47

....din perspectiva Lyon-ului cred ca singua sansa pentru ei este sa stea in defensiva la Bucuresti.

HAI BAIETI, PE EI !

Looool! Lyonul nu s-a aparat cu Real Madrid,cu Bayern sau cu Ac Milan si o sa vina sa se apere cu noi ?

Pentru toti optimistii,ne asteapta probabil cel mai greu joc din ultimii ani,nu stiu ce sanse avem sa-i batem(va pot spune ca nu prea mari)..un rezultat de egalitate ar trebui sa ne multumeasca.

Baietii sa intre pe teren cu gandul la victorie,insa nu trebuie riscat nimic.Un rezultat de egalitate cu Lyon este foarte bun pentru noi.

Ne mentinem pe primul loc :D

Motanu D16.09.2006 10:58

Lyon e mult peste alte echipe cu (re)nume in momentul de fatza. Sa fim bucurosi daca scoatem egal.

Am jucat bine la Kiev dar asta nu inseamna nimic. Inca mai trebuie sa invatm cum sa jucam in toate meciurile la fel.

Hiram16.09.2006 11:03

"Scouterii" Cosmin Olaroiu si Mihai Stoica au pus ochii pe un pusti de 17 ani din Liga a doua, Sebastian Cojocnean, de la CS Otopeni, pe care vor sa îl transfere din iarna, având deja o discutie în acest sens cu gruparea din esalonul secund. Acesta joaca pe partea dreapta, iar viteza este principala sa calitate, el fiind remarcat la un meci din campionatul trecut, dintre CS Otopeni si Dinamo II. In 30 de minute, le-a dat dinamovistilor doua goluri, desi apararea "câinilor" era formata din Galamaz, Iordache, Lucian Goian si Radu Stefan, iar în poarta statea Matache. Olaroiu i-a cerut parerea si lui Florin Cheran, antrenorul echipei nationale Under 19, selectionerul spunându-i tehnicianului stelist ca nu a vazut de mult un jucator asa rapid.

(prosport.ro)

P.S. : Cand se va deschide un topic cu transferuri iarna 2007?

_yang16.09.2006 12:29

@Hiram

La iarna... :lol:

Melku16.09.2006 22:01
La antrenamentul de ieri din Complexul Ghencea, jucatorii Stelei au avut si un musafir neasteptat. Victoras Iacob a participat la pregatirea echipei dupa indisponibilitatea prelungita, cauzata de accidentarea la genunchi. Oli a dat un raspuns misterios cind a fost intrebat care este situatia lui Iacob: "Vedem duminica". (spt.ro)

Ok, ok dar ati uitat sa mentionati ca acesta a revenit la antrenamente :lol: deci declaratia lui Oli lasa loc de inteles ca e posibil sa intre, dar nu cred ca il va forta.

_yang17.09.2006 12:43
Boicot fațã de Steaua

•autor: Vitalie Hadei

Compania publicã "Teleradio-Moldova" a mai demonstrat încã o datã cã nu este o instituție profesionistã.  

Dupã ce a încheiat în ultimul moment acordul de transmisiune a Ligii Campionilor, care a demarat marți, responsabilii "postului public" au vrut sã boicoteze meciul Dinamo Kiev – Steaua București, în favoarea altuia. Surse demne de încredere din cadrul Companiei au declarat pentru JURNAL cã responsabilii redacției sport a postului de televiziune nu au anunțat de marți ce meci vor transmite miercuri. Cicã, le-ar fi sugerat cineva cã nu ar fi bine sã fie dat pe post meciul în care joacã Steaua București. "Transmiterea meciului dintre Dinamo Kiev și Steaua s-a decis în ultimul moment, chiar în seara zilei meciului. Era preconizat sã fie televizat alt meci", ne-au declarat aceleași surse de la "Teleradio-Moldova". Cuiva nu-i convine sã se adune multã lume la un loc și sã scandeze "Hai, România!", "Hai, Steaua!". Nu înțeleg de ce o echipã româneascã, care are foarte mulți suporteri în R. Moldova (ieri, pe strãzile Chișinãului am vãzut mai mulți tineri cu fulare cu inscripția "Steaua" la gât), sã fie boicotatã doar pentru faptul cã este de dincolo de Prut? Poate telespectatorii au avut noroc cã meciul a fost transmis în cele din urmã doar pentru faptul cã a jucat Dinamo Kiev, și nu pentru cã a jucat Steaua București. Pânã acum, Compania publicã a transmis toate meciurile cu participarea echipelor din Rusia și Ucraina, în detrimentul celorlalte meciuri, unele mai importante. Chiar și în comentariile celor de la M1 sesizezi o anumitã preferințã pentru echipele din Rusia și Ucraina. Mai puțin pentru cele din România. Era cât pe ce ca suporterii Stelei, care au așteptat zece ani ca aceastã echipã româneascã sã intre în grupele LC, sã nu poatã vedea meciul din cauza unor angajați ai regimului care nu vor sã recunoascã faptul cã vorbim aceeași limbã și cã suntem același popor.  

Vom urmãri de-acum încolo ce se va întâmpla cu transmiterea meciurilor în care va evolua Steaua în LC. Dacã vor fi transmise doar meciurile cu participarea echipelor rusești și ucrainene, ne vom interesa cu insistențã cine stã în spatele acestui boicot fațã de unica echipã româneascã în LC, iar zeci de mii de suporteri ai Stelei îl vor judeca pe pãpușarul acestor acțiuni antiromânești.

http://www.jurnal.md/articol.php?id=5442&c...&cat=11&editie=

MadFroG17.09.2006 13:37
La antrenamentul de ieri din Complexul Ghencea, jucatorii Stelei au avut si un musafir neasteptat. Victoras Iacob a participat la pregatirea echipei dupa indisponibilitatea prelungita, cauzata de accidentarea la genunchi. Oli a dat un raspuns misterios cind a fost intrebat care este situatia lui Iacob: "Vedem duminica". (spt.ro)

Ok, ok dar ati uitat sa mentionati ca acesta a revenit la antrenamente :lol: deci declaratia lui Oli lasa loc de inteles ca e posibil sa intre, dar nu cred ca il va forta.

Iacob revine peste o luna ;)

Probabil a trecut in vizita la colegi 8)

RobYnho17.09.2006 13:42

Ronaldinho vrea 12 milioane pe an!

Acesta este salariul pe care-l pretinde brazilianul pentru a-și prelungi contractul cu FC Barcelona. La 26 de ani, Ronaldinho e convins cã poate avea un salariu și mai mare. Mai mare de 9 milioane de euro, cît are acum? Da! Dacã Henry primește 9,9 milioane la Arsenal, atunci el trebuie sã fie și mai bine plãtit, crede brazilianul. L-a trimis pe fratele sãu, Robert de Assis, și impresar în același timp, sã trateze cu Barcelona. A patra negociere a contractului în patru sezoane! ªi cere 3 milioane în plus anual. Ronaldinho ar vrea sã joace pe "Camp Nou" pînã la 34 de ani .

puyol17.09.2006 13:55

hai ma ca n-are pretentii mari :D . serios vorbind , e prima oara cand ma indoiec de caracterul lui :(

Melku17.09.2006 15:44

@MadFrog

A revenit Iacob

Atacantul s-a antrenat ieri.

La antrenamentul de ieri din Complexul Ghencea, jucatorii Stelei au avut si un musafir neasteptat... (spt.ro)

Sau nu.

***alex***18.09.2006 16:30
In aceasta seara, pe OTV, de la ora 20:15, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, va vorbi despre etapa VII a Ligii 1 in cadrul emisiunii sportive Fanatik-Show.

prosport.ro

Se anunta o emisiune incendiara! :twisted:

flo220318.09.2006 17:37

l-a lasat cu emisiunea in cui! acum vorbeste umflatul cu telespectatorii :twisted:

I.N.Money18.09.2006 22:48
Gazeta Sporturilor

Safta atacat de rapidiști

Crainicul Stelei, Gabriel Safta, a fost agresat asearã de trei suporteri rapidiști. "Eram cu prietena mea la Plaza Romania. Cînd am ieșit, am gãsit mașina, o Dacia Supernova, cu cauciucul din stînga spate înțepat. Am remediat pana, dar la Lujerului mi-au sãrit în fațã trei indivizi, care m-au înjurat, m-au amenințat și mi-au spus sã las Rapidul în pace. Aveau bucãți de dale de la linia feratã. Au aruncat în mașinã. Aveam geamul deschis și una dintre pietre m-a lovit în umãr, dupã care, din ricoșeu, mi-a spart bordul mașinii. Am fãcut plîngere la Secția 22 Poliție, ofițerii de acolo fãcînd și o reconstituire", a povestit Safta, care s-a ales cu o zgîrieturã pe brațul stîng .

Si se mai intreaba de ce sunt facuti delicventi si puscariasi de toata lumea...

bodanelu19.09.2006 05:55

mi`a placut de Safta duminica cand a inceput acel concurs :)

cat despre gestul celor de sub pod: atat ii duce capul!

***alex***19.09.2006 11:57
Neșu a fost suspendat douã etape dupa eliminarea din partida cu Rapid București. Fundașul Stelei va plãti și o amendã de 3.000 de RON. Neșu va absenta din partidele cu Dinamo București, în deplasare, și Gloria Bistrița, pe teren propriu.

gsp.ro

alex_Ra219.09.2006 14:53
Costin Lazăr: "Sunt mai bun decât Rădoi!"

2006-09-19 17:01:00

Costin Lazăr este cunoscut ca fiind un tip ambiţios şi orgolios. Jucătorul Rapidului a fost întrebat de către un fan stelist pe chatul gsp dacă crede că Mirel Rădoi, care joacă pe acelaşi post ca şi rapidistul, este mai bun decât el. Lazăr a fost scurt şi tranşant: "Rădoi nu este mai bun decât mine."

Lazăr a oferit şi argumente pentru a-şi susţine afirmaţia: "Sunt mai bun decât Rădoi pentru că eu fac şi faza ofensivă."

Pentru că simpatizanţii Stelei au insistat ca Lazăr să spună că Rădoi, Lovin , Paraschiv şi Ovidiu Petre sunt mai buni decât el, giuleşteanul a ales să le răspundă în aceeaşi manieră: "Vreţi voi să recunosc? Bine, sunt mai bun decât ei."

sursa: www.gsp.ro

cine e lazar?!? ce a facut acest lazar in fotbal? ăsta vine din Divizia B si se crede vedeta... nici nu stie sa se lege la şireturi si vorbeste de Radoi

I.N.Money19.09.2006 15:28

Pana acum ceva vreme se ruga de Siman sa il lase la Steaua si acum s-a gasit sa vorbeasca.

Pentru cultura generala acestui mare jucator Costin Lazar,Mirel Radoi sezonul trecut a fost unul unul dintre cei mai buni pasatori in Liga 1,fiind si cunoscut drept un excelent executant de lovituri de la 11m.

Mai pe scurt,Mirel si in starea care se afla acum este peste acest Lazar.

«16970717273689»