FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«17475767778689»
Gaby07.10.2006 03:42

"Preparatorul fizic e slab". Pe asta de unde ai mai scos-o ? Hai sa vorbim de fotbal si sa lasam chestiile astea pe care nu le putem justifica nici cu o virgula.

Jucatorii se accidenteaza pentru ca sunt intr-o stare fizica avansata de oboseala si nu sunt obisnuiti sa faca fata unui ritm foarte alert de meciuri. Este problema tuturor cluburilor mari de pe lumea asta. Din cauza aceasta se fac echipa a doua poate chiar a treia, cu valori apropiate de prima echipa. Pai, credeti ca Ronaldo nu are un preparator fizic special numai pentru el ? Poate are si mai multi. Sa nu credeti ca un astfel de preparator nu are cel putin salariul lui Nesu la Steaua si nu sunt foarte bine pregatiti. Si totusi, Ronaldo este mai mult accidentat, pentru ca de la un anumit moment incolo, corpul uman, care se adapteaza greu la fotbalul foarte solicitant fizic din ziua de astazi, cedeaza. Este foarte simplu.

La noi, echipa a doua o incaseaza cu 9 - 0 de la nationala. Asta inseamna ca valoarea ei este 0. Aici este adevarata problema cu accidentarile. Ca nu ai inlocuitori de valoare. Ori, nu preparatorul fizic e de vina. De fapt, nu este de vina decat faptul ca Steaua trece in ultimii ani de la un sistem de joc cu maxim 45 de meciuri pe an la un sistem de joc cu 70 - 80 de meciuri pe an.

Virgil07.10.2006 04:47
La noi, echipa a doua o incaseaza cu 9 - 0 de la nationala. Asta inseamna ca valoarea ei este 0. Aici este adevarata problema cu accidentarile.

Pardon ! A doua echipa înseamna Steaua II din divizia C,nu echipa de rezerve din primul esalon.

Cum sa faca fata o divizionara C,cu jucatori in primii ani de seniorat,echipei nationale?Mai ales cand li se spune sa nu atace tare,sa nu faulteze...A fost un joc scoala la sfarsitul caruia divizionarii C au primit autografe si tricourile idolilor lor : Dica,Nicolita,Mutu,Goian,Chivu...

Gaby07.10.2006 05:38

Sunt de acord, Steaua II inseamna o echipa anonima de Divizia C si nu o echipa din care Steaua I isi poate trage jucatori oricand. Dar compara cu echipele mari, cu care ne intrecem in Liga Campionilor. Nu cred ca nationala noastra are vreo sansa sa scoata macar un 3 - 0 cu Real Madrid II, ca de 9 - 0 nu se pune problema. Si nici la ei Real Madrid II nu inseamna echipa de rezerve, ci doar o echipa de esalon secund.

ktalyn07.10.2006 08:53

pe mine ma'ngrijoreaza faptu ca ar avea si Goian ceva probleme, ar fi kiar culmea sa se accidenteze si el .....sper sa se refaca si Cristocea cat mai repede ! macar pt meciu cu real ca avem mare nevoie...

Alessandro07.10.2006 09:49
"Preparatorul fizic e slab". Pe asta de unde ai mai scos-o ? Hai sa vorbim de fotbal si sa lasam chestiile astea pe care nu le putem justifica nici cu o virgula.

...

Poate ca sunt cumva implicat si stiu mai bine! :wink:

Phire07.10.2006 11:36

^Cred ca adevarul e pe undeva la mijloc. :?

In alta ordine de idei...macar cu Badea nu vor fi probleme.

Olăroiu are în continuare mari bătăi de cap din cauza accidentării lui Cristocea. După ce a suferit o întindere înainte de meciul cu Dinamo, mijlocaşul stelist se pregăteşte separat, iar prezenţa sa în meciurile cu CRF Cluj şi Real Madrid este incertă. Doctorii echipei campioane speră să-l refacă pe ex-constănţean măcar pentru partida din Ligă cu "galacticii". În schimb, atacantul Vali Badea, accidentat în ultima etapă de campionat, la 1-1 cu Poli Iaşi, şi-a reluat ieri antrenamentele şi va fi apt pentru partida de vineri, pe care roş-albaştrii o vor disputa împotriva lui CFR Cluj.

[sursa: gsp]

Poate va putea fi recuperat si Cristocea, totusi...

Mai ramane doar sa aflam verdictul in privinta lui Nesu, Stancu si Ghionea... :?

E chiar grava situatia...nici nu-mi mai amintesc ultima oara cand am avut atatea probleme cu indisponibilitatile de lot:(

Gaby08.10.2006 09:58

Dupa ce a inscris aseara, Goian schiopata vizibil (nu stiu daca la TV s-a vazut). Sunt convins ca nu e intr-o stare prea buna nici el ...

I.N.Money08.10.2006 10:23

Se pare ca avem probleme destul de serioase in compartimentul defensiv.

Am citit acum 2 zile in ziarul Libertatea,ca zilele lui Bogdan Panait la Steaua sunt numarate,dupa ce a fost prins consumand peste masura mai multe beri,fiind trimis la echipa a 2 a.

Se pare ca acesta este principalul motiv pentru care ex-vasluianul nu prea a evoluat pana acum.

In alte ordine de idei,gsp zice asa:

Dani Coman: "Am fost înjurat pe tot parcursul primei reprize"

La finalul meciului disputat sâmbãtã seara de naționala României împotriva reprezentativei similare a Belarusului, scor 3-1 pentru echipa noastrã, portarul rapidist, Dani Coman era dezamãgit de atitudinea fanilor care au luat loc la peluza 1 a stadionului Ghencea, loc ocupat de obicei de fanii steliști:  

"Am fost înjurat pe tot parcursul primei reprize de așa-zișii suporteri,"a declarat Coman.

Mai mulți jucãtori ai naționalei au fost tratați la fel de cei care au ocupat peluza 1 și oficialii se gândesc serios ca echipa naționalã sã dispute meciurile pe un alt stadion, în provincie.

FANATIK RED-BLUE08.10.2006 11:49
Cica s-a rupt Ghionea???WTF???Asta ne mai trebuie acum...

Si eu am auzit ca s-a accidentat la antramentul Nationalei. Ar fi groaznic. :cry:

_yang08.10.2006 15:34

@stelistul_1000

Pai de asta ajucat Goian ca altfel juca Ghionea !

Virgil09.10.2006 11:20

Conducerea clubului Universitatea Craiova este interesata sa-l achizitioneze pe Gabriel Bostina. Mijlocasul stanga al Stelei a fost cerut de antrenorul Stefan Stoica, un fan al fotbalistului, inca de pe vremea cand antrena in Ghencea, ca secund al lui Oleg Protasov.

www.averea.ro

Nu cred ca e momentul ca Bostina sa fie vândut.La câte goluri avem în echipa de baza...

ktalyn09.10.2006 15:56

hai sa fim seriosi tre sa vanda aia toata echipa si tot n-au bani pt Bostina!!! asta nu credeam ca se poate intampla da' la Craiova va spun eu ca orice e posibil!

_yang09.10.2006 19:09

Mai bine cred in gsp decat in averea :

Wesley Sneijder a fost întrebat de un reporter TVR, dupã meciul cu Bulgaria, dacã va fi adversarul lui Ogãraru în partida Olanda - România, din martie 2007. Mijlocașul olandez a rãspuns: "ªtiu cã Ogãraru nu a fost convocat în ultimele 2-3 meciuri. Dacã Ogãraru nu e selecționat, înseamnã cã România are un fundaș dreapta foarte, foarte bun!"
http://www.gsp.ro/index.php?a=58710&shift=1
I.N.Money09.10.2006 20:58

Ogararu in acest moment este foarte bine vazut de presa olandeza si de colegii sai.

L-am vazut in aceasta vara cand se pregatea sa ofere un amplu reportaj celor de la Pro TV,Oga fiind pe bicicleta prin Amsterdam.

Atat Sneijder,cat si "fiorosul" Jaap Stam il tachinau si glumeau impreuna cu fostul nostru jucator.

Cat despre acel foarte bun fundas dreapta roman,olandezii il stiu foarte bine,doar le-a facut cadou primul gol de la meciul din iunie 2005.

forever_STEAUA10.10.2006 17:34
Telesport pe RCS-RDS  

Postul de televiziune Telesport va putea fi recepţionat începînd cu 12 octombrie 2006 de toţi abonaţii RCS-RDS, intrînd în pachetul de bază al operatorului de cablu. Astfel, ei nu vor mai trebui să plătescă suma de 5 RON pentru achiziţionarea acestui program.  

sursa: gsp

I.N.Money10.10.2006 17:50
UTA l-a legitimat ca jucãtor pe Marius Lãcãtuș!

Marius Lãcãtuș ar putea reveni pe gazon, anunțã TVR! El a fost legitimat de clubul la care activeazã ca antrenor, UTA Arad, ca jucãtor, și este posibil sã intre pe teren la una din partidele viitoare.

Gazeta Sporturilor

gone11.10.2006 08:01

Gigi a declarat ca Steaua nu ar fi castigat campionatul fara Mircea Sandu. Bravo. Sa ii multumim toti Nasului. :evil:

_yang11.10.2006 08:56

12-14 milioane de euro din banii publici pe renovarea gropii de gunoi a Romaniei , iar templul nu vor sa-l cedeze ... .

http://www.Steaua.ro/index/section/article...es/article/3117

I.N.Money11.10.2006 12:47

JJ prin aceasta declaratie,infirma toate datele din ziare care spun ca este nemultumit de Carlos:

GSP

Becali: "A meritat investiția"

Gigi Becali spune cã nu regretã cã în ianuarie a plãtit 700.000 de euro pe portughezul Carlos: "El ne-a dus în grupele Ligii, deci și-a scos banii înzecit". Gigi Becali a comentat ieri pe marginea transferului fãcut de Steaua la începutul acestui an, cînd l-a cumpãrat de la Boavista pe portarul portughez Carlos Fernandes în schimbul a 700.000 de euro. Deși Carlos a fost acuzat de toatã lumea în ultima vreme, mai ales dupã ce a gafat decisiv la primul gol din meciul cu Lyon, pierdut de Steaua cu 3-0, patronul campioanei a spus cã e mulțumit de "afacerea Carlos".

Acelasi ziar sustine ca Olaroiu inca se gandeste la aducerea lui Mariu Popa de la Poli Aek.

Virgil13.10.2006 05:04

Radoi la primul antrenament alaturi de colegii sai,dupa operatia de la Bologna.

untitled1-158825981043a9dad5c19_660_698_

imagine preluata de pe www.gsp.ro

dief0013.10.2006 07:08

sper sa il ajute Dumnezeu sa se intoarca cat mai repede in teren.

Ne-a fost dor de tine Capitane!

crafft13.10.2006 10:29

am auzit ca se schimba din nou sigla,sau am auzit prost?

_yang13.10.2006 10:34

Care sigla ???

I.N.Money13.10.2006 12:25

Nu se schimba,ci se va lansa pe piata un intreg rand vestimentar care va purta insigna Stelei,de la costume la butoane pentru camasi.

_yang13.10.2006 13:44

Unde ai vazut asta ???

E chiar interesant !

«17475767778689»