nu pot sa cred, s-a accidentat si Badea! sa-mi bag picioarele in meciul masii :evil:
nu pot sa cred, s-a accidentat si Badea! sa-mi bag picioarele in meciul masii :evil:
Vali Badea s-a accidentat!
Atacantul care a adus Steaua în grupele Champions League s-a accidentat în această seară în partida dintre Selecţionata LPF, la care a evoluat vîrful din Ghencea, şi Stranierii din Liga 1. El a ieşit lovit după 15 minute, şi-a pus o pungă de gheaţă pe pulpa stîngă şi a plecat spre vestiar.
parca ne-a blestemat cineva....toti jucatorii care se accidenteaza sunt numai de la Steaua...nu se poate asa ceva, s-a gresit cumva cu pregatirea fizica!
ceva s-a intamplat cu echipa,asta-i sigur!niciodata nu am avut atatia accidentati!
avand in vedere ca si-a pus gheata pe pulpa cred ca a suferit o intindere care in mod normal n-ar trebui sa fie grava. :cry:
sa speram dar pana la pauza cand aflam, am emotii. poate il vezi si pe Badea la bologna! cu cati bani i-am dat doctorului aluia, mai luam un jucator!
Sa fie de vina creatina si alte preaprate pentru cresterea masei musculare ?! :roll:
se pare ca nu este grava...a fots scos de Oli pt a-l menaja.
Sa fie de vina creatina si alte preaprate pentru cresterea masei musculare ?! :roll:
pai nu folosesc toti asa ceva?
Ba da.
Dar conteaza foarte mult CAT si CUM.
parca am mai auzit zvonul asta undeva...era invinuit preparatorul asta italian. hmmm... fara foc nu iese fum!
Ghencea va avea tabela de marcaj de ultima generatie.
"Este o plasma imensa, de 65 de metri patrati, achizitionarea ei fiind una din cerintele UEFA"
http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20...0&articol=11768
De multi ani imi doream asa ceva :lol:
In concluzie, putem zice ca ne-am scos.
Nu numai c-avem cel mai puternic lot din Romania, dar si cel mai modern stadion.
(desi n-ar strica sa-nlocuiasca si scaunele). Bancile de rezerva le-au schimbat deja?
eram cam obosit si ma gandeam la altceva
...
tu sti cat inseamna 6,5 metri patrat???Gandeste'te la un televizor de 2,8m pe 2,3m...
avetzi careva vreun link cu poze cu stadionul din Ghencea acuma dupa lucrari ?? ![]()
![]()
parca era cineva care se ducea si facea poze din cand in cand si le posta la galerii.
@FanSteaua4Life
E vorba de 65 de metri patrati, nu de 6,5 ![]()
Deci 8x8 sau 10x6 :lol:
Sunt curios daca va afisa si imagini din timpul meciurilor, reluari, etc Ar fi frumos.
In concluzie, putem zice ca ne-am scos.Nu numai c-avem cel mai puternic lot din Romania, dar si cel mai modern stadion.
(desi n-ar strica sa-nlocuiasca si scaunele). Bancile de rezerva le-au schimbat deja?
si yo as vrea sa inlocuiasca scaunele ca sunt cam decolorate ori stricate :x ...
Biletele pentru partidele de pe teren propriu pe care Steaua le va disputa in Liga Campionilor se vor pune in vanzare pe 9 septembrie, a declarat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala.
sursa: stelisti.ro
*Love* la gazonul ala! 8)
Pacat insa de scaune.. sa speram ca va fi mereu plin stadionul. ![]()
Gazonul e frumos,tribunele sunt cam nasoale dar pana la meciul cu Lyon mai e timp .
Tot pe Lia cu cip-cirip.. :evil:
Steaua va juca primul meci din acest an pe stadionul din Bulevardul Ghencea la 23 septembrie, în etapa a IX-a a Ligii I, împotriva formației Gloria Bistrița, a declarat directorul executiv Valeriu Argãsealã.
Meciul cu Rapid, programat în 16 septembrie, în etapa a VII-a, se va disputa, astfel, tot pe stadionul Național din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", deși inițial se dorea ca aceasta sã fie prima partidã a Stelei la revenirea în Ghencea.
Steaua va disputa pe stadionul din Bulevardul Ghencea toate meciurile pe teren propriu din grupa E a Ligii Campionilor: cu Olympique Lyon la 26 septembrie, cu Real Madrid la 17 octombrie și cu Dinamo Kiev la 21 noiembrie.
-prosport
Vreau acasa! :cry:
@FanSteaua4Life
E vorba de 65 de metri patrati, nu de 6,5
Ii explicam lui stelist_4_ever90, pt ca intrebase daca de 65 m patrati sau 6,5, si i-am spus ca 6,5 metri patrati e cat un televizor mai mare... :wink: