Ana, esti sigura ce ai scris corect 2 EURO ? Ma cam surprinde, doar 2 euro, 7 lei adik .... wou...
si oricum e un stdion aproape cat Santiao Bernabeu
Ana, esti sigura ce ai scris corect 2 EURO ? Ma cam surprinde, doar 2 euro, 7 lei adik .... wou...
si oricum e un stdion aproape cat Santiao Bernabeu
Poate 20 si 110 euro. N-au cum altfel.
2 EUR!!! Este corect! 2 EUR!!!!! Si uitati-va pe lista celor mai scumpe orase din lume si o sa vedeti pe ce loc e Kiev-ul! O sa va mirati cand o sa vedeti ca e mai scump ca bucurestiul.... si ce preturi au! La Dynamo - Real Madrid cel mai scump bilet o sa fie 700.000 lei de-a nostri!
Citatul a fost din GSP,nu am bagat de la mine...Daca e o greseala,e greseala lor...Uitati-va si voi,nu-mi sariti in cap degeaba... ![]()
"Am avut si vom avea mereu Boala pe GSP"
NE NAM CHEF SA LE fac audientza la astia de pe gsp.... ![]()
Portsmouth nu a renunţat la Rădoi
Rădoi la Portsmouth din iarnă?
Gruparea engleză din Premier League nu l-a uitat pe căpitanul Stelei. Cel puţin aşa lasă de înţeles directorul executiv Peter Storrie (foto): "L-am avut pe Rădoi în vizor în vară şi poate fi o ţintă pentru noi în ianuarie". Mai mult, oficialii lui Portsmouth sînt la curent cu accidentarea lui Rădoi, semn că îl ţin în continuare sub observaţie pe jucătorul Stelei: "Îl aşteptăm să joace în ultimele meciuri din Liga Campionilor". Totuşi, o posibilă trecere a lui Rădoi la formaţia engleză depinde şi de refacerea mijlocaşului la închidere Manuel Fernandes, împrumutat de la Benfica Lisabona. Portughezul va fi transferat definitiv, în schimbul a 7 milioane de lire, în cazul în care îşi va reveni după o accidentare ce îl ţine departe de gazon de două luni. Dacă Fernandes nu va confirma, Rădoi va deveni principala ţintă a lui Portsmouth, pentru care Gigi Becali a cerut 11milioane de dolari în vară. (Vlad Roşca)
sursa stelisti via gsp
Ah, nu, nu din nou... :cry:
Daca Radoi o s-apuce sa joace macar in ultimele meciuri din grupa, si se pare ca da, sigur o sa intre in vizorul unor echipe cu adevarat puternice.
Daca tot o sa trebuiasca sa plece in iarna -desi eu inca sper ca Gigi sa-si respecte promisiunea aia cu cresterea substantiala a salariilor, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa plece-, macar sa se transfere la o echipa mare, dupa cum merita, unde sa i se dea sansa sa joace.
Nu la Portsmouth... :cry:
ETA: Astia de la Pro TV au anuntat ca Steaua a facut o noua achizite. O fi iar vreo 'bomba' de-a lor, sau ceva serios? Te pomenesti ca l-au luat pe sarbul ala... :?:
Daca prima oara a fost o mare teapa,o chestie de imagine,de ce n-ar fi si a doua oara la fel?
Mi-as dori sa plece la o echipa mare,nu la o anonima... ![]()
nu e nici o achizitie in randul jucatorilor... au cumparat o tabela din sidney, care a fost folosita la olimpiada, si a costat 1,2 mil euro. are 165 mp si o sa fie functionala la meciul cu Lyon!
Da, asa e, era vorba de tabela. Am sperat si eu aiurea.... :lol: :lol:
Fanii Stelei nu vor putea ocupa Piața Universitãții dacã echipa din Ghencea va câștiga meciul din 26 septembrie contra lui Olympique Lyon. Motivul este sommet-ul Francofoniei, care are loc în București în perioada 25 – 29 septembrie. Anunțul a fost fãcut într-o conferințã de presã de Cristian Preda, secretar de stat în Ministerul de Externe, care a avertizat cã o astfel de manifestație ar putea aduce prejudicii de imagine României.
Preda a mai declarat cã, în cazul în care suporterii se vor îndrepta totuși spre centrul Capitalei, ei vor fi opriți de forțele de ordine mobilizate special pentru acest meci. În sezonul trecut, Piața Universitãții a devenit locul tradițional de celebrare a succeselor Stelei.
sursa :gsp INCREDIBIL!!! :x :x :x
Asa s-a zis si inaintea meciului cu Standard,mare o sa le fie surpriza cand se vor trezi iar cu 15.000 de oameni acolo.
Da` de ce ar trebui sarbatorita o eventuala victorie cu Lyon la Universitate? Sarbatoresti cand te califici nu dupa o victorie...
Asa au sarbatorit unii dupa meciul tur cu Boro...
Ne-am calificat in grupe dupa atata timp si-am picat si cu adversari puternici. M-as multumi si cu locul 3, numai sa facem o fata frumoasa.
Lyon e vazuta de multi drept cea mai tare echipa din grupa. Cred ca si un egal ar merita sarbatorit (sa dea Domnul sa fie la ei acasa), daramite o victorie. 8O
Am injurat noi Ziua Francofoniei dar s-ar putea sa se dea 3-4 zile libere pentru toata lumea aproape ![]()
Cand asta? Dupa 15 cumva? ![]()
Sindromul Columbeanu
Nu e de mirare ca Lobont a gresit în meciul cu Bulgaria. Trebuia sa ne asteptam la astfel de probleme dupa ce portarul (apropo, în afara de echipa nationala si de antrenamentele Fiorentinei, unde mai apara?!) a gafat impardonabil la celebrul 2-5 cu Danemarca. Imediat dupa acel moment, Iordanescu si Filipescu au încasat reprosurile, iar umbrela l-a pastrat pe Lobont curat si uscat. Toleranta publicului e la fel de condamnabila si vinovata ca si integrarea sa intre simbolurile actualei echipe nationale, probabil pe baza prieteniei cu capitanul Chivu.
Tot asa, nu ne poate lua prin surprindere superficialitatea lui Contra. Inconstant, mediocru, suficient si recalcitrant, este beneficiarul fraudulos al încrederii atâtor selectioneri. Porecla "Gurita" si prietenia cu Mutu explica de ce si el, asemenea lui Lobont, este considerat om de baza.
Sunt doua exemple de fotbalisti care au profitat de vidul valoric aparut la nationala dupa retragerea generatiei lui Hagi pentru a-si face abonament pe viata la statutul de tricolori titulari. Genul anchilozat etern în titulatura de "mare speranta", cei doi sunt exemplare perfecte ale marii minciuni pe care o traim la nivel de prima reprezentativa. Ei sunt exponentii unei generatii ratate si care acum pare sa paraziteze o noua campanie de calificare.
Sa fie clar! Fotbalul românesc nu s-a ridicat din nou pe seama lui Chivu, Mutu, Lobont sau Contra. Nu, în spatele lor a aparut un nucleu decent, mai putin înstarit, dar infinit mai motivat si poate chiar mai valoros. Tamas, Cocis, Marica, chiar Rosu si Codrea, ca sa nu mai vorbim de Coman, Banel sau Dica, merita mai mult decât planul secund. Ei ar trebui sa imprime ritmul, sa arate orgoliu si foame de performanta, asa cum fac la echipele de club. Altfel risca si ei, asemenea generatiei de chefuri specializate în ratari ale turneelor finale, sa ajunga sa sufere de sindromul Columbeanu. Indiferent de rezultat, sa priveasca senini, împacati cu soarta si cu conturile bancare, cu pupilele care le tradeaza autosuficienta.http://www.prosport.ro/index.php?section=a...dex&id=4978
Vad ca si ziaristi incep sa isi dea seama pe ce criterii se selecteaza jucatoii pentru nationala...
Cand asta? Dupa 15 cumva?![]()
ar fi bine dupa 15, nu miar strica sa mai dorm si yo pan la 10 :lol:
Am inteles ca s-ar putea sa fie intre 25-29. 8)
Ce interesant, s-a spus la Antena 1 ca Stadionul Steaua ar fi indeplinit toate conditiile pentru a fi in aliniamentul stadioanelor din UEFA Champions League; UEFA nu ne-a obligat sa facem toate modernizarile care le-am facut pana acum, ci doar ne-a recomandat, mare om Gigi asta :!:
Felicitari jucatorului nostru pentru golul inscris cu Albania !!!! ![]()
![]()
![]()
Gigi Becali a mărit salariile a 10 jucători cu 30 la sută, iar aceştia cîştigă acum cîte 120.000 de euro pe an
Imediat după ce Steaua s-a calificat în grupele Champions League, Gigi Becali a anunţat că fiecare dintre titulari va primi o sumă-record drept bonus pentru această performanţă. "Dau fiecărui titular cîte 100.000 de euro impozabili", a declarat Becali. La două săptămîni după succesul din Ligă, patronul roş-albaştrilor le-a pregătit o altă surpriză jucătorilor săi şi a hotărît să pluseze la salariile fotbaliştilor.
"Am decis să le măresc contractele jucătorilor care sînt mai vechi la echipă şi am ajuns la o medie de 120.000 de euro. A fost o mărire cu 30 la sută la majoritatea dintre ei. Şi-au făcut foarte bine datoria faţă de club şi era normal să le dau un surplus la salariu. Nu se pune problema să le măresc şi celor noi, pentru că ei abia au venit la echipă şi le-am dat contracte bune", a declarat Becali.
Patronul Stelei nu este la prima mărire de contracte, el făcînd acelaşi lucru şi după meciul cu Betis, din optimile de finală ale Cupei UEFA, cînd salariul lui Nicoliţă a ajuns de la 60.000 la 90.000 de euro. În plus, cînd a hotărît să-l păstreze la echipă pe Mirel Rădoi, i-a crescut venitul anual pentru sezonul în curs la o jumătate de milion de euro.
"Este o tactică de-a mea. Vreau să creez o prăpastie între Steaua şi celelalte cluburi din ţară în privinţa salariilor jucătorilor, pentru ca toţi fotbaliştii să-şi dorească să vină aici"
Gigi Becali
MM şi Argăseală au primit cîte o vilă!
Pe lîngă fotbalişti, Gigi Becali şi-a premiat şi membrii staff-ului administrativ pentru calificarea echipei în Liga Campionilor. Managerul general, Mihai Stoica, directorul executiv, Valeriu Argăseală, şi directorul economic, Iulian Ghiorghişor, vor primi din partea patronului cîte o vilă şi o bucată de pămînt de 500 de metri pătraţi în comuna Pipera! "Ei sînt generalii mei de la echipă şi fără ei n-aş fi reuşit niciodată să ajung în Champions League. Vila şi pămîntul valorează cam 250.000-300.000 de euro fiecare", a declarat ieri Gigi Becali. MM are un salariu la club de 3.000 de euro lunar, iar Argăseală cîştigă 2.000 de euro.
Antrenorul a refuzat mărirea salariului
Gigi Becali i-a promis lui Olăroiu că îi va mări contractul în cazul calificării în Ligă. Oli a refuzat însă propunerea patronului, care a dorit să-i facă un salariu anual de 400.000 de euro, tot atît cît i-ar fi dat lui Hagi, dacă acesta accepta să antreneze în Ghencea în vara lui 2005. "Nu trebuie să existe diferenţă mare de cîştiguri între antrenor şi jucători, pentru că nu mi se pare normal să iau eu mult mai mult decît ei. Pînă la urmă, eu depind în foarte mare măsură de ei", a explicat Oli refuzul. El cîştigă 150.000 de euro pe an.
Prima lui Oli: ceas de 50.000 de euro
Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, va primi din partea lui Gigi Becali o primă mai puţin obişnuită pentru intrarea în grupele Ligii. "Îmi tot spunea mereu că îi place mult ceasul meu. Ei bine, i-am zis că o să-i fac cadou unul la fel, care mă va costa 50.000 de euro. Fac acest efort pentru că ştiu că este un colecţionar de ceasuri de bună calitate", a explicat Becali. Ceasul este Audemars Piguet (foto), are minutarul şi unele componente din aur de 18 carate şi, de asemenea, conţine safire, care sînt sculptate pe coronament.
Aceasta majorare a salariilor este de bun augur.
Toata admiratia pentru Oli, care demonstreaza, nu pentru prima oara -dupa ofertele pe care le-a refuzat- cat bun-simt si modestie are. Se vede ca intr-adevar pentru el, munca si performanta conteaza mai mult decat banii. ![]()
Foarte buna ideea lui Gigi de a mari salariile, ma bucur ca si-a respectat promisiunea, si sper s-o tina tot asa, sa se-ajunga ca jucatorii nostri sa nu mai fie tentati sa plece la alte echipe doar din cauza salariilor ![]()
Aceasta majorare a salariilor este de bun augur.
Ce pacat ca aceasta marire de salariu coincide cu scumpirea exagerata a biletelor pentru meciurile din Liga Campionilor.
da dar totusi e bine au prime mari au moral mai mare . salarii mai mari la fel.o sa jooace mai motivat