Pe hartie bulgaroii au echipa mai buna ca a noastra. La noi doar Mutu, Chivu, poate Contra joaca titulari la echipe din vest.
Daca va intra Ghionea titular ? .. 8)
Pe hartie bulgaroii au echipa mai buna ca a noastra. La noi doar Mutu, Chivu, poate Contra joaca titulari la echipe din vest.
Daca va intra Ghionea titular ? .. 8)
Stadionul Ghencea e gata sâmbătă
Patronul firmei angajate pentru refacerea stadionului de fotbal din Ghencea, Mihai Oprea, a declarat că lucrările la stadion vor fi încheiate sâmbătă, 2 septembrie, informează corespondentul ROMPRES.
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=9276
:lol: :lol: :lol:
[/b]
In sfarsit ne intoarcem pe Ghencea.Dar trebuie recunoscut faptul ca si Lia ne-a purtat putin noroc!
In sfarsit ne intoarcem pe Ghencea.Dar trebuie recunoscut faptul ca si Lia ne-a purtat putin noroc!
Nu o sa uit niciodata atmosfera de la meciul cu Standard!
Piece of Mind nu stii cat pot sa te 'invidiez' pentru asta.Imi dau seama ce a fost acolo.Pot spune ca Lia este a 3'a casa.Oricum numai noi suntem in stare sa umplem pana la refuz acel stadion!
Mijlocaşul Sorin Paraschiv a părăsit azi cantonamentul echipei naţionale de la Constanţa, după ce în cursul antrenamentului efectuat dimineaţă a suferit o întindere, a declarat ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia.
"În această zi s-a renunţat la un jucător. Sorin Paraschiv a suferit o întindere la picior în cursul antrenamentului de dimineaţă, iar în cursul serii sau joi dimineaţă se va decide dacă va veni sau nu cineva în locul lui", a spus Zaharia.
sursa: prosport
asta mai lipsea
Iancu il lauda pe Oli. e un antrenor campion si ii ureaza bafta in CLsursa stirile sportive A1
Thereau înscriind un gol. "Are viteză mai bună ca Iacob, nu protejează mingea la fel de bine ca el, dar are o demarcare excelentă" au fost concluziile lui Oli, care l-a văzut ca un înlocuitor perfect pentru Victoraş Iacob, accidentat la genunchi şi inapt încă o lună şi jumătate. gsp.ro
http://www.gsp.ro/index.php?a=54195&shift=1
Bine ca a ajuns aici, am avut emotii sa nu mai fie doar zvonuri, totusi mici emotii mai am pana il prezinta.
Prezentarea este joi la 16:00 pe stadionul Stelei si va fi transmisa in direct de catre postul TVSport.
Poate pana atunci mai aduce conducerea macar un jucator... Doamne ajuta!
FORZA Steaua!
"Becali: "Vom mai aduce jucători"
Gigi Becali consideră că transferul lui Cyril Thereau este un cîştig pentru campioana României. "Mihai Stoica mi-a spus că Thereau este un jucător bun. Cred că este mai bun decît Mazilu", a declarat finanţatorul Stelei pentru TV Sport. Becali a spus că a oferit 2 milioane de euro pentru Mazilu şi s-a înţeles cu Vasile Şiman să apară în presă suma de 1,5 milioane de euro. Patronul Sportului Studenţesc a confirmat acest lucru.
Becali a anunţat că Steaua nu a încheiat campania de achiziţii. "Vom mai aduce cîţiva jucători pînă la sfîrşitul perioadei", a spus boss-ul Stelei. Perioada de transferuri în Liga Campionilor se încheie astazi. "
Sursa: GSP
Asadar, se pare ca azi va fi zi plina la Steaua.
Off-topic:Am auzit ca Steaua va sustine un amical sambata la Buzau,cu Gloria.Voi ce stiti?E adevarat ca e amical,sambata la 11 sau nu???
S-au gasit in ultima zi sa umble dupa Stancu si O .Petre !
Cred ca acum ar trebui sa fim multumiti de lot iar din iarna sa vina Tibi Balan ca si asa daca vine acum degeaba ca e accidentat !
@ Ice_Angel
Steaua va disputa sambata -2 septembrie, de la ora 11.30- un meci amical cu Gloria Buzau, partida urmand sa aiba loc in orasul divizionarei B. Campioana Romaniei isi respecta, astfel, promisiunea facuta dupa castigarea campionatului suporterilor stelisti din Buzau si revine in orasul in care se simte ca acasa.
sursa: site oficial
Brazilianul Claudio Cacapa, fundasul si cãpitanul echipei franceze de fotbal Olympique Lyon, s-a accidentat la coapsa dreaptã si ar putea rata meciul cu campioana României, Steaua, din cadrul grupelor Ligii Campionilor, programat pe 26 septembrie, la Bucuresti. Asta e o veste buna pentru noi, el fiind stalpul apararii echipei franceze. Pacat ca nu a auzit de Steaua.... :twisted: :twisted: :twisted:
La stadionul Steaua se lucrează intens si se speră ca până la meciul cu Lyon, arena sa fie pregatita pentru un meci de Liga Campionilor
La stadionul din bulevardul Ghencea lucrarile de amenajare erau în plina desfasurare ieri dupa-amiaza. Se lucra la spatiul de lânga gazon, la treptele de la tribuna oficiala, se vopseau gardurile, acestea fiind se pare lucrurile pe care comisarii UEFA care au venit în urma cu doua saptamâni le-au gasit în neregula. "Asteptam ca sa vina din nou comisia de la UEFA. Ei vor sosi luni în România iar verdictul va fi dat marti. Speram ca nu vor fi probleme pentru ca eu cred ca îndeplinim standardul cerul de forurile europene pentru Liga Campionilor. Vrem sa ne prezentam în fata fanilor în cea mai importanta competitie intercluburi din Europa", ne-a declaat directorul executiv Valeriu Argaseala.
Gazonul se prezenta în conditii bune si oficialii Stelei sunt siguri ca vor putea juca meciul cu Lyon pe stadionul Ghencea. "Este bine ca revenim în Ghencea pentru ca aici avem publicul foarte aproape de noi", a declarat Cosmin Olaroiu.
http://prosport.ro/index.php?section=artic...n=index&id=4343
''Sînt super fericit! Mi s-a îndeplinit un vis, acela de a juca la Steaua", a declarat, pentru Realitatea, Ovidiu Petre. "De astãzi o sã am cîteva antrenamente în fiecare zi pentru a putea reveni la capacitate maximã și sper sã fac treabã bunã, mai ales cã voi lucra din nou cu Oli. Sper sã cîștig campionatul cu Steaua și sã facem o treabã cît mai bunã în Liga Campionilor".
Cred ca mor Polistii de ciuda! :lol:
Si altii care mai viseaza la titlu! :lol:
Patronul Politehnicii Timișoara, Marian Iancu, a spus cã principalul motiv pentru care a acceptat ca Ovidiu Petre sã plece în Ghencea a fost insistența jucãtorului de a ajunge din nou sub comanda lui Cosmin Olãroiu.
"N-am vrut sã punem piedici Stelei, deși o puteam face. În primul rînd, mi-am realizat scopul de a-l vinde pe Ovidiu și apoi am ținut cont și de preferința lui. Trebuie sã ne înțelegem și cu Galatasaray, pentru cã avem sã le plãtim turcilor un procent din transfer", a declarat Iancu.
Ce inimosi sunt?!?!? :lol: :lol: :lol:
Iancu asta n-o fi stelist ?????????? steagcruce2 steag2 steagsimplu steaua_ro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@_yang
Cam in aceeasi masura in care sunt eu rapidista si dinamovista la un loc :twisted: :twisted: :twisted:
@forever_STEAUA:
Sa inteleg ca lucrezi pentru GSP ?! :roll:
@Motanu D
Da, in timpul meu liber... Care lipseste cu desavarsire ![]()