1 la mana
A cere 700.000 de euro in conditiile astea economice e o batjocura
Ce conditii economice ma, prietene?! Tu esti constient ca anul trecut FRF a avut profit de 1 milion de euro?
Tu esti constient cat castiga o echipa ca Steaua din participarea in cupe europene?
Imi vorbesti de conditii economice de parca echipa de fotbal Steaua Bucuresti e vreun IMM care se zbate sa supravietuiasca.
Pai, daca aia castiga atat de multi bani din bilete, din publicitate, din nu mai stiu eu ce, de ce sa fiu eu prost sa le dau chirie mica?
Din nou, tu pui botul la minciuni ciobanesti.
In toata lumea civilizata a fotbalului e o goana dupa stadioane cu mai multe scaune. West Ham isi paraseste stadionul pe care a jucat timp de 100 de ani pentru Stadionul Olimpic, care e o uratenie dar care are o capacitate de 20.000 in plus. Chelsea, Liverpool, Barcelona si-ar dori noi stadioane... daca tu crezi ca viitorul Stelei e in Ghencea, chiar cu orice investitor viitor, te inseli amarnic. Cel care va veni isi va dori fie un alt stadion, fie sa ramana pe National Arena. 27.000 e sub potentialul Stelei (iar a plati 700.000 pentru privilegiul de a pierde bani e un non-sens).
Da' nu conteaza ce cred eu. Sefii echipei sa ia o decizie si gata. Daca lor li se pare ca pe National Arena e mai bine, sa mute echipa acolo. Daca li se pare mai bine in Ghencea, sa stea acolo.
Ma doare-n cot pe mine treaba asta, ca nu eu decid ce si cum la echipa aia. Da' sa nu se mai planga, sa nu se mai dea victime. Ca nu se poate si pe National Arena si in Ghencea in acelasi timp. Desi sunt sigur ca ciobanul la asta viseaza. Sa joace meciul pe un stadion da' sa vanda bilete in amandoua.
35.000 de euro
De unde ai scos tu suma asta? Iti garantez eu ca Steaua scoate mult mai mult de atat din bilete.
Ca nu-i 5 lei biletu' pentru tot stadionu'.
Cand a revenit Piturca la echipa, cu Craiova, cu stadionul plin: 300 de mii de euro! Atat a scos.Asta pentru un meci. De unde ai scos tu 35 de mii? Poate atat au castigat vanzatorii de Cola la meciul ala.
Ghencea e cea mai buna baza sportiva din tara. Alte echipe n-au asa ceva. Altii merg in alte orase sau in alte parti ale orasului ca sa faca pregatirea. Ghencea e un complex sportiv, nu un stadion. Steaua nu plateste banii aia doar pentru stadion. Plateste pentru a utiliza intreg complexul sportiv.
Tie ti se pare mult pentru ca ai auzit ca Alba Iulia ii da Unirii stadionul gratis. Pai si normal ca i-l da gratis, ba! Ca Unirea Alba Iulia e o echipa vai de curu' ei. Si nu e de mirare ca a falimentat si a disparut. Compari acum o echipa falimentara cu Steaua, o echipa care a avut in fiecare an profit de multe milioane de euro(culmea! asta desi platea chiria aia jupiteriana)? Unde-i legatura? Ca nu pricep.
Zgarcenia ciobanului v-a cam luat mintile.