FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1625626627628629689»
Alexandru H.09.06.2013 18:50
Ei, sa fii utopic nu-i un defect, defect e atunci cand esti utopic si eclectic, si si mai defect e atunci cand esti utopic, eclectic si vrei sa-ti impui opinia cu forta.

Nu e defect sa fii nici elvetian, dar deh, cand se poate, gasim cusururi in toate.

Dinamo plateste pana in 50.000 de euro chirie anuala pentru Stefan cel Mare. Steaua ar plati 700.000. In ce lume paralela o astfel de afacere ar renta iar investitorul s-ar grabi sa bata palma cu reprezentantii Armatei? In timpul asta, poti castiga pe National Arena 4-5 milioane de euro in plus doar din bilete. Desigur ca mi s-a spus ca nu imi dau seama de valoarea economica a stadionului Ghencea, ca Armata sigur ar vinde stadionul probabil pe 1000 de eurocenti etc...

apparte9910.06.2013 04:03
Nu e defect sa fii nici elvetian, dar deh, cand se poate, gasim cusururi in toate.

Dinamo plateste pana in 50.000 de euro chirie anuala pentru Stefan cel Mare. Steaua ar plati 700.000. In ce lume paralela o astfel de afacere ar renta iar investitorul s-ar grabi sa bata palma cu reprezentantii Armatei?

Steaua isi pierde identitatea...are nevoie de Ghencea sa se refaca galeria sa mai uite omul de Becali...Asta afacere nu aia in care faci mai mult astazi si in 4 ani te trezesti fara suporterii emotionali...doar cu cetateni ce nu vin cind ploua...Cite steaguri au ambele peluze, combinat? 10? Cintece...si am sonorul la maxim si tot nu cred sa aud ceva...niste strigate ceva dar nimic de genul pre'89...si nici tornado de-ala "Steaua Steaua Steaua" ce se auzea pe Ghencea. Tu nu vezi ca astazi pe Ghencea vin 5000, max? Astia-s cetatenii ce li se pare Drumul Taberei prea departe...aia de veneau si la 2 dimineata nu mai vin ca nu se mai identifica cu Steaua asta...Afacere este sa mentii interesul in rindul alora ce ei insisi vor produce interes pt echipa/produs nu sa faci bani mai multi astazi si mine si poimiine, la prima zapada, sa vezi ca nu ai bani de schiuri...De asemenea, nu este exclus ca Ghencea sa coste mai mult cind patronul este un imbecil...

Daca ar fi echipa mea nici nu as socotii cit as face pe National sau cum se numeste chestia aia (care imi place de fapt) ci as sta in Ghencea la toate meciuriile vreo 2-3 ani, sa re-invat poporu' cu Steaua si cind ii vezi ca vin dupa tine oriunde...ti se umple stadionul oriunde joci, indifferent de adversar...atunci te muti la mai mare...si vezi cum se vand tricouri si scrumiere cu Steaua...afacerea merge singura, tu tot ce trebuie sa faci este nimic...Astazi Steaua este ca fosta iubita...mi se scoala cind ma gindesc la ea dar parca nu asa ca inainte. Cel mai bine vinzi cind faci conectia emotionala si exact asta distruge Becali...Tine minte ce iti spun daca vrei sa vinzi ceva la oameni: legatura emotionala...La ciinii vinzi orice daca ii lasi sa iti miroasa mina dar la oameni trebuie sa ii lucrezi emotional sau sa lasi pe aia care se pricep sa o faca, sa o faca unde stiu ei mai bine..pe Ghencea in cazul nostru. Becali vrea milioane acum ca e avar si prost...nu e de mirare ca este falimentar.

Adrian10.06.2013 07:49
Dinamo plateste pana in 50.000 de euro chirie anuala pentru Stefan cel Mare. Steaua ar plati 700.000.

700 de mii e mult in conditiile in care Steaua face usor suta de mii de euro la orice meci? Si asta e atunci cand stadionul nu e plin, deci la meciuri gen Steaua - Ciaklau'.

Acum cativa ani, iti amintesc, la Steaua - U Craiova, cu un stadion plin, 300 de mii de euro au intrat in seiful ciobanului.

In aceleasi an, stiu sigur, Steaua a facut 400 de mii de euro doar din abonamentele de la loje. Deci explica-mi si mie cum poate sa fie nerentabil?

Astea sunt doar povesti ciobanesti. Si, sincer, te credeam mai inteligent. Nu ma gandeam ca tu o sa pui botul la tot ce debiteaza ciobanul lacom. Normal ca aluia nu-i convine sa dea 700 de mii, ca e zgarcit. El ar vrea sa joace nu gratis in Ghencea. El ar vrea sa fie platit ca sa joace acolo. Asa gandeste ciobanul. Daca nu ii vin lui bani, nu e rentabil.

700 de mii de euro ii scoti usor din bilete, in primele 5 meciuri. Mai ales daca stii sa iti si vinzi imaginea si sa atragi oameni la stadion. Aaaa... dar ciobanul nu stia asta. Pai, asta nu e vina mea.

Doar pentru ca ciobanul, din prostia lui, i-a gonit pe oameni de la stadion, nu vad de ce ar trebui Armata sa accepte o chirie mai mica.

p.s. Gandeste-te ca Steaua face usor milionul de euro din bilete doar la un meci de cupe europene. UN SINGUR MECI. Inca ti se mai pare nerentabil?

nicobo7810.06.2013 08:12

Toata lumea se intreaba ce va patii Steaua si nu se intreaba deloc ce va patii Becali pentru ca el este personajul care a produs scandalul.

Eu ma intreb daca UEFA poate sa ai faca ceva lui in persoana .Prea multe de la Liga si federatie nu vad

De am vedea o suspendare pe viata sau minim 10 ani

clausblaus10.06.2013 08:46

Singura suspendare viabila este cea pe care o ispaseste in momentul de fata,orice alt tip de suspendare fiind frectie la picior de lemn.

Oricat l-ar suspenda UEFA nu vad cine l-ar putea impiedica sa-si vomite ineptiile pe motiv ca face cancer la limba daca nu vorbeste,cine ar garanta schimbarea ciobanului....daca se poate vorbi despre asa ceva?!

Alexandru H.10.06.2013 08:56
700 de mii e mult in conditiile in care Steaua face usor suta de mii de euro la orice meci? Si asta e atunci cand stadionul nu e plin, deci la meciuri gen Steaua - Ciaklau'.

Acum cativa ani, iti amintesc, la Steaua - U Craiova, cu un stadion plin, 300 de mii de euro au intrat in seiful ciobanului.

In aceleasi an, stiu sigur, Steaua a facut 400 de mii de euro doar din abonamentele de la loje. Deci explica-mi si mie cum poate sa fie nerentabil?

Astea sunt doar povesti ciobanesti. Si, sincer, te credeam mai inteligent. Nu ma gandeam ca tu o sa pui botul la tot ce debiteaza ciobanul lacom. Normal ca aluia nu-i convine sa dea 700 de mii, ca e zgarcit. El ar vrea sa joace nu gratis in Ghencea. El ar vrea sa fie platit ca sa joace acolo. Asa gandeste ciobanul. Daca nu ii vin lui bani, nu e rentabil.

700 de mii de euro ii scoti usor din bilete, in primele 5 meciuri. Mai ales daca stii sa iti si vinzi imaginea si sa atragi oameni la stadion. Aaaa... dar ciobanul nu stia asta. Pai, asta nu e vina mea.

Doar pentru ca ciobanul, din prostia lui, i-a gonit pe oameni de la stadion, nu vad de ce ar trebui Armata sa accepte o chirie mai mica.

p.s. Gandeste-te ca Steaua face usor milionul de euro din bilete doar la un meci de cupe europene. UN SINGUR MECI. Inca ti se mai pare nerentabil?

Pe National Arena, daca sa zicem ca prin absurd, ai juca toate 17 meciuri, plus vreo 6 europene, plus vreo 2 de cupa, ai ajunge la 25 de meciuri x 35.000 de euro. Adica 875.000 de euro. Pentru 175.000 in plus, primesti o capacitate dubla, un stadion modern si posibilitatea de a cere mai mult pentru bilete. Dupa cum am calculat, ai potentialul aici sa faci 4-5 milioane de euro in plus fata de Ghencea. Da, orice investitor se uita la treaba asta, nu viseaza la milioane utopice de euro de pe Ghencea.

Din punctul meu de vedere, Armata isi bate joc atat de marfa cat si de faptul ca a fost la un moment dat legata intrinsec de Steaua. A cere 700.000 de euro in conditiile astea economice e o batjocura si sper sa ramana baietii apvisti cu stadionul in brate. Cand faceau afaceri cu Jiji nu le putea; au ajuns acum salvatorii Stelei prin tunderea ei de bani. Insasi logica economica ar fi dictat ca sa-si reduca pretentiile dupa constructia stadionului national din moment ce era clar ca oferta lor a devenit exagerata.

In toata lumea civilizata a fotbalului e o goana dupa stadioane cu mai multe scaune. West Ham isi paraseste stadionul pe care a jucat timp de 100 de ani pentru Stadionul Olimpic, care e o uratenie dar care are o capacitate de 20.000 in plus. Chelsea, Liverpool, Barcelona si-ar dori noi stadioane... daca tu crezi ca viitorul Stelei e in Ghencea, chiar cu orice investitor viitor, te inseli amarnic. Cel care va veni isi va dori fie un alt stadion, fie sa ramana pe National Arena. 27.000 e sub potentialul Stelei (iar a plati 700.000 pentru privilegiul de a pierde bani e un non-sens).

clausblaus10.06.2013 09:23
Pe National Arena, daca sa zicem ca prin absurd, ai juca toate 17 meciuri, plus vreo 6 europene, plus vreo 2 de cupa, ai ajunge la 25 de meciuri x 35.000 de euro. Adica 875.000 de euro. Pentru 175.000 in plus, primesti o capacitate dubla, un stadion modern si posibilitatea de a cere mai mult pentru bilete..

Nu te contrazic,insa nu ai nevoie si de o baza de pregatire stabila,baza pe care nu cred ca ti-o asigura NA,deci alti bani in plus?!

Este clar ca buna ziua ca Steaua are nevoie de un stadion de capacitate mare,insa un stadion propriu unde sa-ti poti desfasura activitatile asa cum doresti si cand doresti si sa nu depinzi de programul sau toanele altora.

Adrian10.06.2013 09:28

1 la mana

A cere 700.000 de euro in conditiile astea economice e o batjocura

Ce conditii economice ma, prietene?! Tu esti constient ca anul trecut FRF a avut profit de 1 milion de euro?

Tu esti constient cat castiga o echipa ca Steaua din participarea in cupe europene?

Imi vorbesti de conditii economice de parca echipa de fotbal Steaua Bucuresti e vreun IMM care se zbate sa supravietuiasca.

Pai, daca aia castiga atat de multi bani din bilete, din publicitate, din nu mai stiu eu ce, de ce sa fiu eu prost sa le dau chirie mica?

Din nou, tu pui botul la minciuni ciobanesti.

In toata lumea civilizata a fotbalului e o goana dupa stadioane cu mai multe scaune. West Ham isi paraseste stadionul pe care a jucat timp de 100 de ani pentru Stadionul Olimpic, care e o uratenie dar care are o capacitate de 20.000 in plus. Chelsea, Liverpool, Barcelona si-ar dori noi stadioane... daca tu crezi ca viitorul Stelei e in Ghencea, chiar cu orice investitor viitor, te inseli amarnic. Cel care va veni isi va dori fie un alt stadion, fie sa ramana pe National Arena. 27.000 e sub potentialul Stelei (iar a plati 700.000 pentru privilegiul de a pierde bani e un non-sens).

Da' nu conteaza ce cred eu. Sefii echipei sa ia o decizie si gata. Daca lor li se pare ca pe National Arena e mai bine, sa mute echipa acolo. Daca li se pare mai bine in Ghencea, sa stea acolo.

Ma doare-n cot pe mine treaba asta, ca nu eu decid ce si cum la echipa aia. Da' sa nu se mai planga, sa nu se mai dea victime. Ca nu se poate si pe National Arena si in Ghencea in acelasi timp. Desi sunt sigur ca ciobanul la asta viseaza. Sa joace meciul pe un stadion da' sa vanda bilete in amandoua.

35.000 de euro

De unde ai scos tu suma asta? Iti garantez eu ca Steaua scoate mult mai mult de atat din bilete.

Ca nu-i 5 lei biletu' pentru tot stadionu'.

Cand a revenit Piturca la echipa, cu Craiova, cu stadionul plin: 300 de mii de euro! Atat a scos.Asta pentru un meci. De unde ai scos tu 35 de mii? Poate atat au castigat vanzatorii de Cola la meciul ala.

Ghencea e cea mai buna baza sportiva din tara. Alte echipe n-au asa ceva. Altii merg in alte orase sau in alte parti ale orasului ca sa faca pregatirea. Ghencea e un complex sportiv, nu un stadion. Steaua nu plateste banii aia doar pentru stadion. Plateste pentru a utiliza intreg complexul sportiv.

Tie ti se pare mult pentru ca ai auzit ca Alba Iulia ii da Unirii stadionul gratis. Pai si normal ca i-l da gratis, ba! Ca Unirea Alba Iulia e o echipa vai de curu' ei. Si nu e de mirare ca a falimentat si a disparut. Compari acum o echipa falimentara cu Steaua, o echipa care a avut in fiecare an profit de multe milioane de euro(culmea! asta desi platea chiria aia jupiteriana)? Unde-i legatura? Ca nu pricep.

Zgarcenia ciobanului v-a cam luat mintile.

MoWeed10.06.2013 09:30

@Alexandru H

Pentru 175.000 in plus primesti un stadion, nu un complex sportiv. Sunt convins ca intelegi diferenta dintre cele doua. Oare cat ar costa chiria la Mogosoaia pentru un an de zile?

Da, MAPN cere putin cam mult pentru stadion si, de aceea, zic ca este absolut necesar ca, pe viitor, stadionul Ghencea sa fie concesionat clubului si folosit de un eventual investitor. Trendul european este, intr-adevar, spre marirea capacitatii stadioanelor dar aici vorbim de Romania, o tara in care suma spectatorilor pe o etapa nu depaseste capacitatea stadionului lui Borussia Dortmund, de exemplu.

Steaua nu are nevoie de stadion de 55000 de locuri decat la meciurile foarte importante. In rest, ajung 30.000, ba chiar sunt prea multe.

Alexandru H.10.06.2013 09:53

35.000 de euro e chiria pe care Municipalitatea o percepe pentru un meci pe National Arena.

Pentru 175.000 in plus primesti un stadion, nu un complex sportiv. Sunt convins ca intelegi diferenta dintre cele doua. Oare cat ar costa chiria la Mogosoaia pentru un an de zile?

Da, MAPN cere putin cam mult pentru stadion si, de aceea, zic ca este absolut necesar ca, pe viitor, stadionul Ghencea sa fie concesionat clubului si folosit de un eventual investitor. Trendul european este, intr-adevar, spre marirea capacitatii stadioanelor dar aici vorbim de Romania, o tara in care suma spectatorilor pe o etapa nu depaseste capacitatea stadionului lui Borussia Dortmund, de exemplu.

Steaua nu are nevoie de stadion de 55000 de locuri decat la meciurile foarte importante. In rest, ajung 30.000, ba chiar sunt prea multe.

Daca vorbeam acum 2-3 ani, iti dadeam dreptate. 27.000 e suficient pentru o echipa ca Steaua. Nu m-am asteptat insa ca echipa sa umple in halul asta Stadionul National (chiar si la meciurile neimportante cu 10.000-15.000 de spectatori poti face profit, mai ales ca nu inchiriezi toate inelele disponibile). Perioada post-Jiji va fi, sper, fara scandalurile si mutra ciobanului dar nu va fi una in care vor fi anulate toate deciziile lui. Iar cea in care am folosit noul stadion va rezista mult dupa plecarea sa.

Eu nu spun sa nu folosim Ghencea. Daca chiria ar fi ca la Dinamo, e clar ca as semna cu ochii inchisi. Chiar si la 100.000, chiar si la 200.000... dar 700.000 e un pret nesimtit. Sigur ca la o adica si-ar permite Steaua sa plateasca banii aia anual. Dar de ce sa o faci cand ii poti forta pe apvisti sa-si reduca pretentiile? Alternativa la stadion o ai, alta echipa oricum nu isi permite sa plateasca banii aia - vor accepta sa stea cu complexul gol doar pentru ca sunt lacomi? Pe aici s-a uitat cam rapid ca Jiji a ajuns in parnaie alaturi de 2 reprezentanti ai Armatei. S-au gandit acum sa-si compenseze furturile alaturi de Jiji?

MoWeed10.06.2013 10:06

@Alexandru H

Voribim de un sezon in care echipa a avut rezultate mari in Europa, in care echipa nu a avut rival in Liga 1, in care Arena Nationala a fost relativ noua si lucrul asta a atras lumea la stadion. Steaua are aceiasi fani care acum 2-3 ani, cand nu erau rezultate, nu umpleau nici macar Ghencea decat la derby-ul cu Dinamo. Sa asteptam un sezon mai slab si apoi sa vorbim despre cat de des se umple Arena.

Eu cred ca Jiji si Armata au ajuns la acordul asta tocmai pentru a compensa smecheriile lui facute cu Armata si atunci cand a preluat Steaua. Probabil era o suma platita ca sa stea fara grija pentru smecheriile facute in trecut. De vreme ce a infundat puscaria pentru asta, normal ca nu mai vrea sa plateasca.

Oricum, un investitor serios nu ar investi intr-un stadion care nu este al lui deci este clar ca stadionul ar trebui concesionat pentru un numar de ani (clubul asumandu-si responsabilitatea de a-l moderniza/largi). Repet, Arena Nationala este stadionul care ar trebui folosit la meciurile europene si cele cu Dinamo. In rest, e mai logic sa ai un stadion propriu de 30.000 de locuri decat sa platesti chirie pe altul si sa stai la mana unui administrator inapt.

Adrian10.06.2013 10:11
Nu m-am asteptat insa ca echipa sa umple in halul asta Stadionul National

Ho, ma! Ca echipa n-a umplut nimic. Performanta a umplut stadionul. Ce faci daca intr-un sezon Steaua nu se califica in grupele cupelor europene? Ce faci daca echipa nu ia titlul?

Si oricum, performanta atrage doar un anumit timp. Daca Steaua se tot califica in grupele CL, dupa o vreme lumea nu va mai fi interesata sa vina la meciuri. Asta s-a intamplat in sezoanele trecute. In primul sezon in CL, stadionul era plin de nu puteai sa respiri. In al doilea sezon tot plin era. In al treilea deja vedeai locuri libere, multe locuri libere.

27 de mii nu e stadion mic. E foarte mare pentru fotbalul romanesc. 27 de mii o sa fie mic atunci cand Steaua o sa aiba 25 sau chiar si 20 de mii de abonati. Atunci da. Iti dau dreptate. N-ai ce face. Trebuie un stadion mai mare.

Da' cand tu strangi in medie 20 de mii de spectatori intr-un sezon cu performante importante, ce iti trebuie stadion de 50 de mii?!

Marius10.06.2013 13:53

Eu cand va spuneam ca avocatii lu' Gigel sunt semiretardati si paraleli cu meseria asta...

După ce s-a balbait putin, spunand că nu stie despre ce ce-i vorba, avocatul Barbuceanu si-a amintit subiectul din discutie si a incercat să contraatace: Și ce dacă sunt greseli gramaticale? De ce mă luati cu astea? În Justitie nu contează astfel de lucruri, nu inregistram acolo vreo lucrare stiintifică . Usor surprins de raspunsul avocatului, mi-am continuat pledoaria: Totusi, fiind vorba de un caz atat de mediatizat, cred că orice amanunt contează . Raspunsul m-a lasat din nou mască: Nu conteaza domnule, cum e scrisă! Și nici opinia dumneavoastră nu conteaza pentru că nu vă pricepeti! Cum adica motivul e pueril? Lasati-ne pe noi să ne facem treaba, nu vă mai dati cu parerea, cum ar fi să spun si eu despre site-ul Prosport că e pueril? . Aveti dreptul la această opinie... Insist, alt motiv privind eliberarea lui Ciobanul nu aveti? , am continuat dialogul. Ba avem, dar nu vi-l putem spune pentru că nu ne lasă familia. Ă'sta cu Steaua e doar unul dintre ele, nu vedeti că e luat din context? Haideti, vă rog, lasati-ne să ne facem treaba , a incheiat avocatul Barbuceanu. Și l-am lasat. Nu e treaba noastră să ne facem griji de apararea patronului Stelei. Pe 17 iunie se va lua in considerare această cerere, care nu e nici pe departe o lucrare stiintifică si prin ea se speră in eliberarea lui Ciobanul.

http://www.prosport.ro/sport-life/special/...atului-10945939

Adrian10.06.2013 14:03

Eu abia astept sa-i contopeasca pedeapsele.... INTR-O PEDEAPSA MAI MARE! aahahhahahahhah :D

Pana la urma, de mana lui a murit boul. Si asta e bine. La banii lui trebuia sa se fi mutat din tara asta de 10 ani. Sau macar sa isi fi luat niste avocati nedobitoci.

Desi eu cred ca el nu s-a uitat dupa inteligenta cand si-a luat avocati. Sunt destul de sigur ca si treaba aia a fost facuta pe prietenii, rudenie, batai de palme, linguseli, etc.

"Taci ma, ca acum vorbesc io" - cand iti zice ciobanul asta, daca esti om adevarat, cu coloana vertebrala, cu creier in cap, iti aduni toate hartiile, iti iei servieta si pleci dracului. Ca sa-i dai 2 palme si sa ii lipesti gura ca sa taca nu poti sa faci.

vlad10.06.2013 15:32

Na belea!

De pe site-ul oficial. Cap de afis.

http://www.UEFA.com/UEFA/footballfirst/mat...ary+proceedings

Nea Gigi trebuie sa iasa neaparat sa salveze prima castigatoare a CCE din estul Europei. Avocatii trebuie sa faca ce-i de facut.

Adrian10.06.2013 15:44

E simplu. Daca UEFA gaseste cea mai mica legatura intre cioban si Steaua(in momentul in care a avut loc treaba), echipa va sta pe bara la anu'.

Din moment ce judecatorii s-au pronuntat si au spus ca e coruptie, e cam greu sa zica ei ca nu e. Le-ar sari in cap toata Europa. Mai ales dupa ce i-au suspendat pe cei de la Fener.

vlad10.06.2013 15:50

Medelin Voicu a facut o declaratie fabuloasa acum:

"Gigi va avea si mai multe probleme acum,. Suporterii vor zice - uite, ma, in ce ne-a bagat asta. Bine , partea primitiva a suporterilor. Suporterul normal nu va gandi asa"

Sa mori tu , Medeline????? Esti FABULOS!

S-ar putea sa aiba dreptate daca ma gandesc mai bine. Rahatii aia de la DNA ne-au adus in starea asta ca au interceptat valiza. Bulangii aia 3 judecatori au nenorocit Steaua ca l-au condamnat pe nea Gigi.

Ce conducatori penibili avem. Nea Medelin este deputat in Parlamentul Romaniei.

Medelin Voicu a facut o declaratie fabuloasa acum:

"Gigi va avea si mai multe probleme acum,. Suporterii vor zice - uite, ma, in ce ne-a bagat asta. Bine , partea primitiva a suporterilor. Suporterul normal nu va gandi asa"

Sa mori tu , Medeline????? Esti FABULOS!

S-ar putea sa aiba dreptate daca ma gandesc mai bine. Rahatii aia de la DNA ne-au adus in starea asta ca au interceptat valiza. Bulangii aia 3 judecatori au nenorocit Steaua ca l-au condamnat pe nea Gigi.

Ce conducatori penibili avem. Nea Medelin este deputat in Parlamentul Romaniei.

rtj10.06.2013 16:46
E simplu. Daca UEFA gaseste cea mai mica legatura intre cioban si Steaua(in momentul in care a avut loc treaba), echipa va sta pe bara la anu'.

Trebuie neaparat sa gaseasca intre Gigi si Steaua? Pana la urma, si Teia Sponte a fost condamnat. Din cate stiu, ambii erau actionari la Steaua in perioada aia, asa ca nu cred ca o sa o lalaiasca mult UEFA.

Adrian10.06.2013 17:27
Trebuie neaparat sa gaseasca intre Gigi si Steaua? Pana la urma, si Teia Sponte a fost condamnat. Din cate stiu, ambii erau actionari la Steaua in perioada aia, asa ca nu cred ca o sa o lalaiasca mult UEFA.

Pai aia e legatura :)

Eu m-am exprimat gresit. Nu e daca, ci cand. Cand vor vedea legatura dintre cioban si Steaua, vor scoate echipa din cupele Europene, cel mai probabil pentru un an, asa o pedeapsa micuta. Ca sa nu zica nici ca nu au facut nimic, nici ca premierea e mita.

Desi premierea e mita, repet.

In momentul in care tu te duci si dai bani unui adversar, indiferent pentru ce, nu mai poate fi vorba de competitie corecta.

Din cate am inteles, in momentul valizei, ciobanul avea 27% din actiunile Stelei. Pe langa asta, Teia, omul care a carat valiza, era vice presedinte la Steaua. Si mai sunt si discutiile dintre jucatori. Ca Petre Marin l-a contactat pe Coman, care ii era fin.

Analizand obiectiv toate astea, ne dam seama ca UEFA nu are cum sa ierte Steaua. Facand asta, ar crea un precedent. Toti cei care ar da bani la adversari, ar urma sa spuna ca acei bani au fost de fapt premiere pentru nu stiu ce.

Adrian10.06.2013 17:51

Eu vorbeam in cel mai bun caz pentru cioban.

In cel mai rau caz, Steaua ar putea fi suspendata multi ani din cupe europene, mai ales ca ciobanul a fost bagat la puscarie, deci treburi serioase.

Marius10.06.2013 19:00

Astept reactia lui nn Stoica si imi doresc ca apelul la TAS sa fie facut de avocatii lui Gigel. Sa fie ceva pe genul 5>3

Arsenal1886Steaua194710.06.2013 19:50

Pentru mine e destul de clar ca Steaua nu joaca in Europa la anul . Si cat a visat gigelush la alea 30 milioane din Liga :D S-a dus dracu banutu' la buzunar.

Asta e pentru Cioban cu dedicatie :

Umbla vorba prin targ ca "cazierul"(adaptat dupa situatie,scuze pentru cacofonie) tau e cam nasol

Ca nu o duci prea bine, ca portofelu' ti-e cam gol

Nu pot sa spun ca sunt suparat, de ce sa mint?

Nici nu-ti imaginezi ce bine ma face sa ma simt

Intelege, nimeni niciodata nu prea te-a iubit

Nu ai fost pe piata, ai fost usor de inlocuit

Cu greu ma cobor cu greu la nivelul tau

Dar trebuie neaparat sa-ti spun...'

Ce bine-mi pare ca ai luat teapa

Ce bine-mi pare ca ai pierdut

Ca toate hainele ti-au intrat la apa

Ca nu mai ai nimic din tot ce-ai avut.

Ce bine-mi pare ca ai luat teapa

Ce bine-mi pare ca ai pierdut

Ca toate hainele ti-au intrat la apa

Ca nu mai ai nimic din tot ce-ai avut.

Versuri de la: http://www.versuri.ro/

Marius11.06.2013 08:14

Are prosportu' la surse... te doare capu'

Adrian11.06.2013 10:28
Update Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, suspendati din functii? » Cei doi ar urma să fie trimisi in judecată pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave!

Update 12:05 Se pare că Mircea Sandu si Dumitru Dragomir vor fi audiati joi si, pină la finalul saptaminii, ar urma să fie trimisi in judecată pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Lucrurile nu s-ar opri aici! Nu este exclusă nici varianta ca procurorii să solicite suspendarea din functie a sefilor de la FRF, respectiv LPF, o dată cu trimiterea in judecată pentru acuzatia respectiva

Dacă se va solicita suspendarea, ea nu se va opera automat, ci va trebui să fie confirmată de judecator, in momentul in care procesul va intra efectiv pe rol.

------------------------------------------------------------------------------------------

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir ar putea avea o zi agitată astazi. Anumite surse sustin că presedintele FRF si cel al LPF ar fi fost chemati astazi, in mare secret, la sediul DNA. De asemenea, ar fi fost anuntat să se prezinte si avocatul care a reprezentat "Știinta" in ultima vreme, Mircea Moise.

Astazi trebuia să aibă loc conferinta saptaminală a sefului Ligii, insă acesta a anuntat că nu se va mai intilni cu presa pentru că a intrat in concediu. De asemenea, membrii Comitetului Executiv al FRF ar fi trebuit să se intilnească astazi, dar si această sedință a fost anulată fară prea multe explicatii.

Sursele Gazetei nu au reusit să confirme faptul că Sandu si Dragomir au fost citati la DNA.

Si uite asa incepe :D

rtj11.06.2013 11:31

Ar fi o adevarata lovitura sa ii suspende pe ciumpalacii astia. Oricum, chiar daca il suspenda sau nu pe Sandu, la FRF ramane aceeasi cloaca de infecti, in frunte cu Duru, Kassai si alte fosile comuniste, mai discrete.

Sandu prevazuse ca nu mai are mult timp la dispozitie si l-a ademenit pe Popescu, fostul sau rival, propunandu-l ca viitor sef, promitandu-i sprijin, in schimbul unei functii onorifice in cadrul federatiei, cica pentru "sfaturi".

Desi la nivel de imagine este o idee buna, Popescu fiind unul dintre cei mai valorosi fotbalisti romani, apreciat atat in tara cat si in afara, eu ii contest moralitatea. Practic, influenta clanului becali ar ramane asupra fotbalului romanesc in continuare.

Am vazut ceva la stiri cum ca Loti ar fi interesat sa participe la viitoarele alegeri, el spunand ca deja s-a informat in legatura cu unele lucruri si ca va da un raspuns in 72 de ore. Ei bine, acest fapt nu poate decat sa ne bucure, deoarece Boloni este un om a carui coloana vertebrala a ramas dreapta indiferent de situatie si pe care nu cred ca-l va atrage vreun mafiot ferefist in mizeria lor de acolo. In plus, se stie afinitatea lui pentru principiul cresterii si dezvoltarii jucatorilor tineri, vezi echipele pe care le-a antrenat in Franta si Sporting. Problema sa este ca nu prea are "spate", adica sustinere. Nu stiu in ce conditii va avea vreo sansa in fata mafiei lui Sandu si a lui Popescu, din pacate.

Eu nu pot decat sa-i urez noroc in cazul in care decide sa candideze, pentru ca va avea nevoie, dar si pentru ca merita, fiind unul din putinii ce pot schimba fotbalul romanesc.

P.S.: Din cate stiu eu, orice angajat al Federatiei Romane de Fotbal care are condamnare definitiva este dat afara. De ce Piturca e in continuare selectioner?

«1625626627628629689»