Boloni a dezvaluit ca nu ar fi deloc deranjat daca Steaua ar ajunge in Liga a 2-a
Sigur ca ar deranja, eu personal nu cred ca m-as simti socat.Daca se va intampla, vom fi abatuti.
Mostra de jurnalism de secolul XXI.
Boloni a dezvaluit ca nu ar fi deloc deranjat daca Steaua ar ajunge in Liga a 2-a
Sigur ca ar deranja, eu personal nu cred ca m-as simti socat.Daca se va intampla, vom fi abatuti.
Mostra de jurnalism de secolul XXI.
Le ceri prea mult jurnalistilor sa scrie in asa fel incat sa aiba si sens
.
Titlu pe jegsp: Cu lacrimi in ochi, Ciobanul a transmis prin MM un comunicat: "Mă retrag definiv din viata publică!"
Cu lacrimi in ochi, postez si eu acum: in sfarsit Fecali a intrat intr-o campanie politica nelimitate si n-o sa-l mai vad pe nicaieri!
Anthony Nwakaeme Nnaduzora, acesta e numele complet al lui Tony, atacantul care a terminat sezonul trecut in tricoul Universității Cluj si care a venit la Bucuresti pentru a negocia un transfer in Ghencea.
Ahahahahhahahah.... Steaua si-a mai luat un Nikolic. ![]()
Doar ca asta are peste 30 de ani. Cu mult peste 30 de ani ![]()
http://www.eoficial.ro/opinii/2013/06/cum-...igi-dormi-bine/
Si pana mai de curand declara ca face cancer la limba daca nu se duce la interviuri. Ii uram (cu) de toate...
Ahahahahhahahah.... Steaua si-a mai luat un Nikolic.
Doar ca asta are peste 30 de ani. Cu mult peste 30 de ani
Stap putin ca in primul rand nu a semnat oficial nimic. In al doilea rand nu este atat de slab tehnic precum Nikolic si pe langa asta nu e sigura informatia privind varsta....el spune ca are 24 si atata vreme cat nu sunt probe privind contrariul, nu vad de ce nu l-am crede.
Hai ba...
In primul rand Nikolic e o petarda. In al doilea rand "atat de slab tehnic precum Nikolic" nu spune nimic despre el, ca 1 e mai mare ca 0 da' tot nu e 10. In al treilea rand, daca ala zice ca are 24, sigur are peste 30. In al patrulea rand, daca e liber de contract, e deja al Stelei.
cel mai atacant isi trage Steaua. o sa dea multe goluri pentru suflarea stelista
Ahahahahhahahah.... Steaua si-a mai luat un Nikolic.
Doar ca asta are peste 30 de ani. Cu mult peste 30 de ani
Nu toti negrii mint in legatura cu varsta. E usor sa o faci in tari anarhice, in care evidentele sunt greu de tinut. Tony e nigerian, nu angolez.
Scrie pe sportro ca Steaua nu a fost inclusa de UEFA pe lista cluburilor unde vor face vizite la bazele sportive in vederea cupelor europene. Asta inseamna ca e exclusa sau ca mall arena e o bijuterie europeana? *-*
Scrie pe sportro ca Steaua nu a fost inclusa de UEFA pe lista cluburilor unde vor face vizite la bazele sportive in vederea cupelor europene. Asta inseamna ca e exclusa sau ca mall arena e o bijuterie europeana? *-*
Probabil exclusa...
Da, cred ca e cam clara treaba. Euro Pa !
Multumiri lui MM pentru ca a linistit ieri suporterii. ![]()
E clar.
Jegul e disperat!
Ia fiti atenti:
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/foto-becal...tul-400596.html
Jegul cere sa fie eliberat cateva luni ca sa "finanteze" Steaua. E MEGADISPERAT!
Cica Steaua moare fara el ![]()
Si imi place ca stie acum istoria echipei ![]()
Probabil de pe wiki ![]()
Imi place ca se lauda cu performantele care nu sunt ale lui: trofeele europene, cele 104 meciuri fara infrangere.
Trogloditii ar trebui sa inteleaga din asta ca Jiji nu baga bani la Steaua, ci o imprumuta cu bani. 82 de contracte de imprumut in 8 ani...
Nu trebuie sa zicem noi nimic. Judecatorii trebuie sa fie monumente ale prostiei ca sa puna botul la asa ceva. Nu are cum sa-i mearga. Dar pe mine ma amuza. Mie imi place sa il vad cat e de disperat.
Asta e la fel ca toate discutiile alea cu CEDO. El spera ca la CEDO aia vor analiza din nou cazul si il vor gasi nevinovat. BULLSHIT! La CEDO analizeaza aia doar daca i-au fost respectate drepturile in timpul procesului. (dreptul la avocat, etc) Aia de la CEDO n-au cum sa il elibereze.
Am unele informatii care zic ca singura sansa ca Becali sa scape de la puscarie inainte de termen este sa lase Steaua. Abia atunci cica ar putea fi gratiat. Informatiile astea le am de la niste oameni politici din Bacau.
Am unele informatii care zic ca singura sansa ca Becali sa scape de la puscarie inainte de termen este sa lase Steaua. Abia atunci cica ar putea fi gratiat. Informatiile astea le am de la niste oameni politici din Bacau.
Sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu.
Am citit de un asa zis proiect de lege, al "gratierilor in masa", cred ca aici ar fi cheia intregii afaceri.O alta mascarada pe fata, o alta palma data de actuala putere poporului....
Ar fi culmea, dupa ce ca are in palmares mai multe condamnari si o executa numai pe cea mai mare plus un eventual spor, sa mai fie si gratiat. Cum a scris LDS, poate asa se manifesta modul de indreptare al oamenilor rai.
Eu zic sa avem grija la ce ne dorim .
Acum vreo 10 ani, am vrut cu orice pret sa scapam de Paunescu si l-am acceptat pe ala . Si n-a fost bine !
Acum, vrem sa scapam de puscarias dar nu trebuie sa acceptam inlocuirea lui cu mafia politica, indiferent de zona din care vine .
"Printre noile reguli impuse de UEFA este si una care poate afecta in mod direct Steaua, aflată in pericol după ce patronul Ciobanul a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru dare de mita
Astfel, pasajul spune că o persoană aflată sub jurisdictia UEFA la momentul comiterii unei infractiuni nu va fi ferit de sanctiuni doar pentru că in prezent nu se mai află sub jurisdictia UEFA.
În 2008, cand Ciobanul a oferit bani jucatorilor de la U Cluj pentru a câștiga meciul cu CFR Cluj, acesta figura in acte drept patronul Stelei. Ciobanul a vandut, insa toate actiunile in 2010, iar in prezent nu mai apare in niciun act legat de Steaua.
Un alt pasaj din regulamentul UEFA stipulează că meciurile aranjate, mita sau coruptia se vor pedepsi indiferent de gravitatea faptei si, in functie de gravitate, cluburile vor fi excluse intre 1 si 10 ani din comeptitiile europene.
gandul.info
Eu zic sa avem grija la ce ne dorim .
Acum vreo 10 ani, am vrut cu orice pret sa scapam de Paunescu si l-am acceptat pe ala . Si n-a fost bine !
Acum, vrem sa scapam de puscarias dar nu trebuie sa acceptam inlocuirea lui cu mafia politica, indiferent de zona din care vine .
Daca nu mai exista oameni normali care sa devina patroni a echipelor de fotbal atunci ce rost mai are sa te agiti pt o echipa? Ne multumim cu o jigodie pt ca poate fi si mai rau? Incetam sa vrem schimbare in mai bine pt ca s-ar putea sa fie, din nou, mai rau? Masochisti frate nu suporteri...asa ziceau si sclavii cica stai bah tyronne Johnson, nu fugi de la omu asta alb ca poate ala de peste drum e mai al dreaq...
"Noua campioana are contract de inchiriere cu Armata pentru baza sportiva din Ghencea, acolo unde isi desfasoara antrenamentele. De asemenea, ros-albastrii au evoluat si pe arena din Ghencea in sezonul recent incheiat, avand de plata o chirie de trei milioane de lei, adica aproape 700.000 de euro.
FC Steaua risca sa fie executata silit, asa cum s-a intamplat si in urma cu un an. Atunci, Ciobanul a mutat echipa la Mogosoaia, iar Steaua a disputat partidele programate pe teren propriu in mai multe orase din tara.
Chiar daca are datorii financiare, echipa din Ghencea si-a platit recent datoriile salariale fata de jucatori.
Acestia au toate platile la zi iar datoria fata de stadionul din Ghencea probabil ca nu va fi platita in viitorul apropiat, fiind stiute problemele financiare ale Stelei, dupa ce Ciobanul a fost incarcerat."
Sport.ro
ca se tot vorbea in alt topic de Ghencea casa noastra unde nu se plateste chirie...si bla bla ![]()
Vorbeau visatorii. Utopienii.
Vorbeau visatorii. Utopienii.
Ei, sa fii utopic nu-i un defect, defect e atunci cand esti utopic si eclectic, si si mai defect e atunci cand esti utopic, eclectic si vrei sa-ti impui opinia cu forta.