FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1623624625626627689»
drvladyk05.06.2013 15:01
premiere (gest nesportiv , dar practicat)

Perfect de acord, dar cand totul se face ca la circ aici se ajunge. Sau mai jos..

MoWeed05.06.2013 15:09

Mai neagra este stampila pusa dupa meciul cu Viitorul sau cel de la Brasov din primavara trecuta. Spun asta pentru ca, in cazurile respective, chiar am facut blat.

In alta ordine de ideei, Dinamo sau CFR chiar nu au ce comenta; nici daca blatuim un sezon intreg nu egalam mizeria lor

Adrian05.06.2013 15:25

Eu n-am inteles o chestie legata de premierea asta.

De ce, daca e corect sa premiezi, nu i-a premiat Steaua pe cei de la Timisoara, Rapid, dinam0, adica echipele puternice care au jucat cu CFR. De ce s-a trezit Steaua sa premieze fix o echipa pe care a batut-o cu 4-0.

Ce sanse aveau aia sa bata pe CFR?!

Sunteti voi 100% siguri ca banii aia au fost doar pentru un meci si nu pentru 2? Cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

Arsenal1886Steaua194705.06.2013 15:40

"Premierea" a fost pretextul. Ciobi s-a crezut mai destept ca altii si s-a gandit ca ii pacaleste. Ei uite ca nu a fost asa.

MoWeed05.06.2013 15:44

Daca si-ar fi vazut de treaba si nu ar fi facut circ, Jiji scapa fara nici o problema si ramanea si cu valiza. De data asta si-a facut-o cu mana lui.

Arsenal1886Steaua194705.06.2013 15:47

Lasa ca e mai bine asa. Prostul pamantului trebuia demult sa plateasca pentru circul pe care il tot facea. Acum .. pac pac a ajuns unde ii e locul. E doar o "zdreanta" cum ii placea lui sa behaie la televizor.

Arsenal1886Steaua194705.06.2013 16:14

Da. Bun jucator Mendoza. Avea niste centrari flacaul ala in el..pff. Dar deh.. depasea plafonul de 10k/luna. Nu avea cum sa ramana. Se suparau alde Gigel Coman,Plesan si ce lepre mai erau atunci pe la echipa. In plus, trebuia sa scoata 2gi mai mult din buzunar. Nu se putea asa ceva.

axl05.06.2013 16:20

Avea intradevar clasa dar parca era cam batraior.

Arsenal1886Steaua194705.06.2013 17:36

Avea vreo 29 de ani la vremea aia parca. Era meserie la centrari pe langa Banel de exemplu chiar si batranel asa.

axl05.06.2013 17:42

Desigur, in 2008 avea vreo 30 de ani. Pe hartie. Era bun, ce sa mai, dar batran. Dupa Steaua unde a plecat? Mexic, si-apoi Liga a treia din Turcia.

Arsenal1886Steaua194705.06.2013 17:46

Daca era mai tanar probabil nu ar fi venit in Romania. Ma mir ca nu a plecat la arabi.

axl05.06.2013 17:48

Imi aduc aminte ca atunci cand facea ceva memorabil avea zambetul ala specific rasei negroide, pe toata fata. Ma binedispunea.

Arsenal1886Steaua194705.06.2013 17:56

Avea si fizic oricum. Putea sa joace atacant lejer. Si pe Dayro la folosit Lacatus mijlocas de creeatie si el era varf. Deci nimic nou :D

clausblaus05.06.2013 18:37
Desigur, in 2008 avea vreo 30 de ani. Pe hartie. Era bun, ce sa mai, dar batran. Dupa Steaua unde a plecat? Mexic, si-apoi Liga a treia din Turcia.

Nici Wesley nu era tanar.........................(gaina batrana face zeama buna?)

apparte9906.06.2013 05:20

Cumparam rapidu? Cica costa doar 2.5 mil euroi...Daca pune fiecare stelist doar un euro, facem suma urgent, punem in contul organizatiei frumos-numita "Grupul de salvare al Giulestiului Drag" sa nu se prinda astia tuciurii, punem labele pe club, ii schimbam culoriile din alb/vinatul ochiului invinetit in negru/negru/negru, ii schimbam numele in Puroi Ghiulesti (sau Tomberonul Cringasi) in timp ce facem contracte de 24.000 de euro pe luna la primii 22 de indieni de-aia originali, din Mumbay, ca astia nu stiu ce inseamna tomberon, ori puroi, ca oricum ii platim cum i-a platit Copos, si, cel mai important, punem "presedintele clubului unul ales pe sprinceana ce le are cu conferintele de presa ca e musai sa cheme cite una la trei zile unde sa se ceara la "shuporteru singur impotriva tuturor" sa nu isi arunce puradeii pe teren ca vad rumanii la teve si "se ride de noi." De asemenea putina istorie nu strica deci re-aducem pe tricoul jegos soarele ala communist ce il aveau ei pe vremuri, si pancarta aia de la tribuna a doua (nu e peste ca stravidu nici "iechipa" ca rapedu) si ca tot e loc mai adaugam una "singura dorinta-o baie in riu Ganges, mincati-ash.". O, si renumim peluza inaripatelor: "Lovin." Dar nu, nu sunt de accord cu emblema clubului sa fie o cioara ca ne amendeaza UEFA pina le inchidem noi sandramaua la aia...nu, mai bine, si mai decent, emblema sa fie un portofel. Imnul clubului, sa nu mai cheltuim bani cu inregistrarea noua, poate fi bocanitu aluia cu ciocanu in rotiile de tren...il inregistram pe telefonul mobil direct din Gara de Nord dar cu atentie poate prindem si un scirtiit de tramvai sa se faca domle pielea de gaina pe inamicii albi cind aud imnul nostru de echipa. Si oricum se potriveste cu titlul actual, nu? Iar la intrare in stadion sa fie pancarta mare sa se vada pina in zgirie-norii din Giulesti-Sarbi "Hai rapedu, sa iau singe-n gura de nu."

Pare de nerealizabil? Va mai trebuie 2.499.999 de euros ca il dau eu pe noi, mai putin ploiestenii ca doresc mutarea in Ploiesti. Ce, e oras liber, o mutam unde vor muschii nostri, adica a alora de la organizatia "Giulestiul Drag" hahahahha., nu au cum sa ne interzica mutarea "iechipei" cu pene acolo unde sunt foarte iubiti inca din anii lor de glorie din divizia B, nu? Haideti sa facem ceva frumos pt Romania si sa o scapam de clubul neardethaliilor dar nu asa, chinuit si tras de par cum o face Copos ci frumos, organizat, si efficient.

Pierdem 2.5 mil la prima vedere dar de fapt ne costa doar 1 euro de derbedeu cind stai sa te gindesti. O sa merite abonamentul la televiziune doar pt conferiintele de presa ale "presedintelui" care sper sa aiba bunul simt si sa vina cu vreo 2-3 tigai legate de spate si in frumosul costum al lor, al alora cu caruta. O, si daca vicepresedintii mai intrerup din cind in cind cu "sticle goale cumpar" ar fi chiar bestial. Nu merita asta un euro de hooligan? Care rizi sa iti fie rusine, eu chiar vorbesc serios! Vreau "rapedu" ca ce isi face omul cu mina lui e onanie dar ce poate face stelistu alora va fi bagat in istorie instantaneu. Cumparat rrapedu:1 euro. Terminat rrapedu: priceless. Deci propuneti cele 3 persoane, presedinte si vice presedintii hahahahha, deschideti contul, si sa facem oferta lui Copos. Romanii mereu sunt acuzati ca nu sunt uniti, uite, haideti sa ne unim in ceva constructiv, educativ si moral.

Bineinteles ca acuma or sa vina aia cu "nu dau bah un euro ca fug aia cu banii" dar asta se rezolva prin chestii legale, banii nu pot fi folositi decit la cumpararea clubului ala primitive ori banii se returneaza donatoriilor. Va rog ginditi-va la idee si...adica faceti repede comitetul ala ca si FSn-ul s-a facut intr-o saptamina si lasati ginditul ca m-am gindtit eu la toate si acum e sansa noastra, nu in octombrie cind rapedu se va desfiinta.

Adrian06.06.2013 07:41

Sper sa fie adevarat!

Desi...

Eu nu mai cred nimic din ce mint astia.

Cat despre faza ca primeau semnale ca CFR incerca sa cumpere meciul, ar fi trebuit sa raporteze asta la federatie, la Liga, la dna si sa stea cuminti.

Evident ca CFR a blatuit meciul. Doar se stia dinainte de meci ca Trica i-a scos pe cativa jucatori uisti in oras si ca i-a cinstit intr-un club din Cj. In clubul ala, lautarii cantau "Trica la sepci le-o dedica". A fost o consumatie de cateva zeci de milioane si toata a fost achitata de Trica. Asta era un lucru stiut de toata lumea. De ce nu s-au dus sa raporteze la federatie sau Liga?

CFR nu a fost prins cu banii. Ciobanul da. Deci, asta este.

Daca erau destepti, mergeau la DNA, raportau, apoi vorbeau cu aia de la U sa faca flagrant si gata. CFR era istorie. Steaua era campioana.

Din pacate, ciobanul isi foloseste cutia craniana pe post de depozit de branza si nimic mai mult.

Adrian06.06.2013 08:06

Uite. Printre cei care au fost in clubul ala unde a facut Trica cinste, a fost si Bilica, fix omul care a facut penaltyul. Daca ei raportau faza asta, ii terminau pe ceferisti. Avea loc un imens scandal, in cel mai rau caz UEFA nu-i primea in competitii europene. Oricum CFR pierdea si Steaua castiga. Dar exista prostie mai mare decat sa ii ceri ciobanului sa gandeasca? Nu. Ala nu o sa gandeasca niciodata, nici daca tre sa isi salveze viata.

Pacat ca cei din jurul lui nu au avut minte mai multa.

N-avea cum sa fie luat in ras faptul ca Trica i-a dus pe jucatorii adversi la beute si femei fix inainte de meci. Si eu imi aduc aminte si acum penaltyul ala facut de Bilica. JENANT! Ala nu a fost fault. A fost pur si simplu incercare de penalty. S-a vazut clar ca aia a fost intentia.

De aia a si plecat Bilica din tara. Si-a luat banii de la CFR si dus a fost. Prost sa fie sa mai stea pe aici ca sa-l ia lumea la intrebari.

vlad06.06.2013 08:18

Ce le place unora sa-l victimizeze pe Gigi. O fac televiziunile platite de el si avide de scandal gen O®TV 2 , o fac ziaristii si o fac si persoanele din spatiul public cum ar fi Mirel Radoi.

Nu a fost victima niciunui complot Gigi. A incalcat legea si a primit ceea ce merita. Foarte putin in raport cu faptele sale. El a zis ca pentru el nu exista decat legea divina nicidecum legile tarii.

Faceam un exercitiu de imaginatie zilele trecute si mi-l imaginam pe Ciobanul traind in alte timpuri, la fel de bolnav ca acum. Probabil ca azi am fi invatat in scoli despre marele conducator Gheorghe Becali care a facut numai bine supusilor si-i pedepsea pe pagani. Se puteau gasi cronicari si pe atunci care l-ar fi martirizat. Aia nu puteau fi platiti in galbenii lui Gigi Voievod?

Pedeapsa pe care a primit-o Gigi este ilara .

Pacat ca cei din jurul lui nu au avut minte mai multa.

Pentru ca Gigi face lucrurile doar in felul lui. El imparte dreptatea si omenia!

Omenia a impartit-o in meciul cu Viitorul.

red&blue_boy06.06.2013 08:20

Nu stiu daca e asa cum spune Radoi. Iar daca e, fraieri au fost ca nu au zis nimic, nu au facut taraboi.

CFR-ul a ramas cu titlul si cu banii luati apoi din UCL.

Cam tarziu s-a gasit sa spuna lucrurile astea. Probabil erau mai multe chestii la mijloc, poate si cu privire la Steaua, de nimeni de la noi nu a atacat meciul ala mai mult decat declarativ.

Adrian06.06.2013 10:10

Meemee Stoica a zis ca Steaua nu poate fi exclusa din CL.

Steaua va fi exclusa din CL.

Lorimer06.06.2013 10:52

In 98, Craiova juca in ultima etapa acasa cu Rapidul lui Lucescu. Peste cateva zile, urma finala Cupei intre Rapid si Craiova. Daca Rapidul batea la Craiova in ultima etapa devenea campioana indiferent de rezultatul Stelei (mai mult ca sigura victorie acasa cu Bistrita). Interesul Craiovei (ca club) era sa castige Rapidul, pentru ca in acest fel, chiar daca pierdea finala Cupei juca oricum in Europa. La vremea aceea Copos nu era "falitul" de dupa 2010 si nici "zgarcitul" si "escrocul" dintre 2003-2010....din contra, era considerat cel mai bogat, cel mai darnic etc. Cert e ca rezultatul 2-2 a favorizat Steaua, Craiova a pierdut finala Cupei apoi, si in consecinta a actionat antagonisitic. Vorbe au existat, a fost si marturia antrenorului spaniol Alesanco, ca George Copos doar a promis bani pentru a cumpara meciul, dar Tica Danilescu a venit cu banii in vestiarul Craiovei. Viitorul rapidist (culmea) Ganea ar fi spus "hai ma sa luam banii si sa jucam pentru Steaua pentru ca ce e-n mana nu-i minciuna"...multi s-au conformat. Viitorul stelist Lutu se pare ca alaturi de Frasineanu ar fi asteptat o "multumire" ulterioara de la Copos si au cam jucat dubios. Nu mai stiu exact pozitia lui Trica, pentru ca nimeni nu mai stia atunci cine cu cine trage. Cert e ca Ganea a dat doua goluri si era 2-0 pentru Craiova si ca Frasineanu a pus intentionat mana pe minge in careu ca Rapidul sa revina in joc.

Asta se-ntampla cu 10 ani inainte de "valiza". Nimeni nu te prindea daca taceai din gura, dar Becali si-a facut-o cu mana lui.

vlad06.06.2013 11:09
In 98, Craiova juca in ultima etapa acasa cu Rapidul lui Lucescu. Peste cateva zile, urma finala Cupei intre Rapid si Craiova. Daca Rapidul batea la Craiova in ultima etapa devenea campioana indiferent de rezultatul Stelei (mai mult ca sigura victorie acasa cu Bistrita). Interesul Craiovei (ca club) era sa castige Rapidul, pentru ca in acest fel, chiar daca pierdea finala Cupei juca oricum in Europa. La vremea aceea Copos nu era "falitul" de dupa 2010 si nici "zgarcitul" si "escrocul" dintre 2003-2010....din contra, era considerat cel mai bogat, cel mai darnic etc. Cert e ca rezultatul 2-2 a favorizat Steaua, Craiova a pierdut finala Cupei apoi, si in consecinta a actionat antagonisitic. Vorbe au existat, a fost si marturia antrenorului spaniol Alesanco, ca George Copos doar a promis bani pentru a cumpara meciul, dar Tica Danilescu a venit cu banii in vestiarul Craiovei. Viitorul rapidist (culmea) Ganea ar fi spus "hai ma sa luam banii si sa jucam pentru Steaua pentru ca ce e-n mana nu-i minciuna"...multi s-au conformat. Viitorul stelist Lutu se pare ca alaturi de Frasineanu ar fi asteptat o "multumire" ulterioara de la Copos si au cam jucat dubios. Nu mai stiu exact pozitia lui Trica, pentru ca nimeni nu mai stia atunci cine cu cine trage. Cert e ca Ganea a dat doua goluri si era 2-0 pentru Craiova si ca Frasineanu a pus intentionat mana pe minge in careu ca Rapidul sa revina in joc.

Asta se-ntampla cu 10 ani inainte de "valiza". Nimeni nu te prindea daca taceai din gura, dar Becali si-a facut-o cu mana lui.

Lutu a rata si-un penalty. Iar meciul l-am vazut in Neptun ca era 1 Mai in perioada aceea. A fost de vis ziua aceea. O mare de stelisti a facut un covor din cioburi. S-a blocat traficul in statiune.

Ce vremuri!

Normal ca Stiinta a luptat pentru Steaua pt ca in toamna acelui an fratii Paunescu au preluat carmele Stelei daca nu ma insel.

Harald06.06.2013 11:34
Cei din jurul lui? Ai fost vreodata in jurul ciobanului atunci cand si alaiul e langa tron?

Oauuuu....eu am fost si indiferent ce credeam despre slugarnicie si lins blide pe doi lei, mi-am schimbat parerea. Cand "iesea" prostu satului la cuvant pai toti taceau, nu mai clipea unu....dupa ce se retragea ciobanul in tarla gandurilor sale de abia atunci faceau restu bisericute si soptind vorbeau despre "iesirile" sefului....

As fi prea indiscret sa te rog sa ne spui in ce context ai vazut aceasta scena?

Harald06.06.2013 14:33

Marius, eram doar curios, un om obisnuit nu prea are sanse sa vada lucruri de genul asta.

Arsenal1886Steaua194706.06.2013 16:20

Unul dintre cei mai populari stelisti din echipa care castiga Cupa Campionilor Europeni in 1986, Loti Boloni, a dat o declaratie care s-ar putea sa mire pe multa lume. Cunoscut ca un stelist infocat, Boloni a dezvaluit ca nu ar fi deloc deranjat daca Steaua ar ajunge in Liga a 2-a in urma condamnarii lui Ciobanul in cazul Valiza!

"Sigur ca ar deranja, eu personal nu cred ca m-as simti socat. Asta este, daca s-a facut ceva ilegal, in numele cuiva, trebuie sa plateasca. Intr-un fel se face dreptate. In sinea noastra, a stelistilor trebuie sa ne bucuram, indiferent daca va fi o decizie negativa pentru ca macar lucrurile devin clare.

Cand puneti o intrebare asteptati un raspuns pozitiv. Si un raspuns negativ este un raspuns!

Daca se va intampla, vom fi abatuti, vom fi mai darji, sa ne revenim, dar cel mai important sa fim cat se poate de curat.

Greu imi pot imagina ca Steaua sa dispara! Hai sa spunem ca Steaua va fi retrogradata in Divizia B, ceea ce se poate intampla foarte usor...Daca lucrurile stau cum stau trebuie sa spui, da, asa trebuie sa fie.

Si ce se va intampla? O sa revijna in prima divizie, ceea ce sunt ferm convins si cu mai mult darzenie si cu mai mult spirit va ataca noul campionat. Si Romania intreaga va astepta Steaua sa-si revina.

Cu actualul patron daca intre timp isi va indelini pedeapsa sau cu un alt patron daca lucrurile se schimbe. Un patron este foarte important, dar nu vad cum un patron poate sa devina mai important decat miscarea Stelei" a spus Ladislau Boloni pentru Pro TV.

Boloni a jucat la Steaua intre 1984 si 1987.

sport.ro

«1623624625626627689»