FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1621622623624625689»
Adrian02.06.2013 12:17
Ciobanul ar putea fi cercetat intr-un nou dosar. Noua speță disjunge din ancheta in urma careia Becali a primit trei ani de inchisoare informează Romania TV.

Potrivit sursei citate, Becali este cercetat, alaturi de sotia sa, intr-un nou schimb de terenuri in care mai este implicat si Teia Sponte.

"În calitate de director general al SCAI Mogosoaia, societate cu capital majoritar de stat, ACESTA a incheiat actele de schimb cu Ministerul Apararii Nationale, Becali George si Becali Luminita, fară a avea in acest sens aprobarea AGA si cu incalcarea dispozitiilor legale", se arată in rechizitoriul DNA.

În dosarul schimburilor de terenuri cu MApN Ciobanul a primit trei ani de inchisoare cu executare.

Cum era aia cu 5>3?

Tot apar dosare pentru cioban. Si e si normal sa apara. Doar omul e murdar pana in maduva oaselor. Iar acum ca l-au bagat la puscarie, procurorii pot sa priveasca de mai aproape toate "afacerile" lui.

Nu m-ar surprinde daca ar mai aparea si alte dosare in viitorul apropiat.

Intai avicola, acum asta. As vrea sa ii intreb pe domnii cu 5>3 daca nu li se pare ciudat ca un om asa bun ca ciobanasul nostru are atatea dosare.

Oricum, suntem pe drumul cel bun. Am vazut ca jegul a inceput sa vanda terenuri. Probabil ca acum cauta sa isi transforme averea in cash si sa plece din tara. E doar o chestiune de timp pana cand va vinde Steaua.

cotordragos02.06.2013 12:43
Cum era aia cu 5>3?

Tot apar dosare pentru cioban. Si e si normal sa apara. Doar omul e murdar pana in maduva oaselor. Iar acum ca l-au bagat la puscarie, procurorii pot sa priveasca de mai aproape toate "afacerile" lui.

Nu m-ar surprinde daca ar mai aparea si alte dosare in viitorul apropiat.

Intai avicola, acum asta. As vrea sa ii intreb pe domnii cu 5>3 daca nu li se pare ciudat ca un om asa bun ca ciobanasul nostru are atatea dosare.

Oricum, suntem pe drumul cel bun. Am vazut ca jegul a inceput sa vanda terenuri. Probabil ca acum cauta sa isi transforme averea in cash si sa plece din tara. E doar o chestiune de timp pana cand va vinde Steaua.

Daca tu ai zis asta atunci asa o sa fie! :D

apparte9902.06.2013 15:40

Cum era aia cu 5>3?

Tot apar dosare pentru cioban...

Oricum, suntem pe drumul cel bun...

[/quote

Deci e simplu...cade Becali ori cade Steaua dar e complicat...cine cade primul? Speram sa fie Becali dar cu cretinii incapatinati ce vor, conform istoriei romaniilor, sa pirjoleasca tot dupa ei...cred ca ia Steaua dupa el. Copos a facut la fel dar avea o scuza, vrea cu falimentul sa dispara niste hirtii, mai ales alea cu 29 de milioane datorie catre el, de la el/clubul lui pe cind becali nu are scuza asta...deci la el va fi incapatinare si fatalismul romanesc. Singura noastra sansa...procuratura sa se miste mai repede decit pina acum poate le este frica altor paduchi sa se alieze cu becali si singur asta nu poate face nimic...

Adrian02.06.2013 16:57

Hai sa va mai zic o chestie. E doar o presupunere de-a mea, s-ar putea sa nu fie nimic.

Cica Oli si cu Hagi vor sa-i faca jegului o vizita in puscarie. Nu e exclus ca astia 2 sa ii faca o oferta pentru Steaua. Daca nu pentru toata echipa, macar pentru un anumit procent din actiuni.

Daca astia 2 ar putea sa puna mana pe 51% din actiunile Stelei, ar fi exceptional!

Empyro02.06.2013 17:02
Daca astia 2 ar putea sa puna mana pe 51% din actiunile Stelei, ar fi exceptional!

Olaroiu presupun ca si-a facut si el niste relatii la arabi. Poate trage vreo sfoara cu vreun seic.

Adrian02.06.2013 17:33

Olaroiu cu oamenii lui, Hagi cu Nastase si cu oamenii lor.

Ar fi exceptional daca Steaua ar ajunge sa fie o societate pe actiuni asa cum trebuie. Nu sa fie condusa doar de un om. Din toate punctele de vedere ar fi mai bine asa pentru Steaua.

Iar daca cei care vor achizitiona echipa vor fi straini, si mai bine!

Empyro02.06.2013 18:06
Iar daca cei care vor achizitiona echipa vor fi straini, si mai bine!

Daca s-ar reusi aducerea unui investitor sau grup strain , cred ca ar fi o premiera pentru Europa Centrala si de Est. Nu bag mana in foc dar din ce stiu eu nu exista asa ceva pana la "granita" germana (excludem Ucraina, Rusia , Turcia si Grecia).

Stie cineva daca am mai avut contracte de sponsorizare , cu cine si de ce valoare in ultimii ani ?

Harald02.06.2013 19:11

Nu au fost niste greci la Severin chiar sezonul asta?

Ronnie02.06.2013 19:34

Parca nici o Steaua condusa de niste arabi care arunca cu banii nu mi-ar placea.

Adrian02.06.2013 20:30
Stie cineva daca am mai avut contracte de sponsorizare , cu cine si de ce valoare in ultimii ani ?

Foarte slab! Lumea nu s-a inghesuit ca sa isi faca publicitate alaturi de cioban.

Parca nici o Steaua condusa de niste arabi care arunca cu banii nu mi-ar placea.

Iti plac doar crestinii ortodocsi care "imprumuta"?

Kekea03.06.2013 10:40

"UEFA a taiat drastic bugetul Stelei

Steaua astepta 4,5 milioane de euro de la UEFA, insa forul european a decis sa nu mai acorde echipei din Romania nici macar un sfert din aceasta suma.

Steaua a primit o veste proasta de la UEFA. Becali se baza de 4,5 milioane de euro, insa UEFA a anuntat ca a refacut calculele si va oferi doar 500.000. Motivul este ca interesul pe meciurile Stelei a fost mic din partea televiziunilor.

Echipa din Ghencea se baza pe cei 4,5 milioane, o suma despre ca Becali vorbea inainte sa intre la inchisoare si despre care, chiar si dupa ce a intrat, a mentionat-o pentru autofinantare. Din aceasta suma jucatorii trebuiau sa isi primeasca si salariile restante."

Onlinesport

Arsenal1886Steaua194703.06.2013 11:42

Ciobanul a participat duminică la slujba oficiată de doi calugari de la Muntele Athos, veniti special pentru el. La acest eveniment, la care au luat parte 85 de detinuti, patronul Stelei ar fi fost protagonistul unui incident.

Potrivit wowbiz.ro, interlopul Ilie Alexandru, alias Sandu Geamanu, a incercat să-l provoace pe Ciobanul, ba chiar a si scuipat in directia acestuia. Gardienii au intervenit rapid si au pus capat scenei.

Geamanu, legaturi cu un dosar al lui Becali

Sandu Geamanu ar fi fost implicat in scandalul furtului masinii finantatorului Stelei, iar complicii lui ar fi fost sechestrati ulterior de Ciobanul si obligati să dea masina inapoi. Patronul campioanei a fost condamnat ca urmare a sentintei din acest dosar.

Interlopul Sandu Geamanu ispășeste o condamnare de 25 de ani cu executare, pentru omor, sentință dată acum 6 luni.

gsp.ro

Ehe... il linseaza aia pe Cioban :naughty:

Adrian03.06.2013 11:45

Cum i-a zis Banciu lu' Mitica Dragomir:

Nu-i destul sa dormi cu spatele la perete. Trebuie sa ai si gura inchisa.

vlad03.06.2013 12:04
"UEFA a taiat drastic bugetul Stelei

Steaua astepta 4,5 milioane de euro de la UEFA, insa forul european a decis sa nu mai acorde echipei din Romania nici macar un sfert din aceasta suma.

Steaua a primit o veste proasta de la UEFA. Becali se baza de 4,5 milioane de euro, insa UEFA a anuntat ca a refacut calculele si va oferi doar 500.000. Motivul este ca interesul pe meciurile Stelei a fost mic din partea televiziunilor.

Echipa din Ghencea se baza pe cei 4,5 milioane, o suma despre ca Becali vorbea inainte sa intre la inchisoare si despre care, chiar si dupa ce a intrat, a mentionat-o pentru autofinantare. Din aceasta suma jucatorii trebuiau sa isi primeasca si salariile restante."

Onlinesport

Ce se intampla acum? Zielele trecute ziarele scriau ca amicul Hrebe imprumuta Steaua cu 3 milioane pe care ii va recupera cand intra banii de la UEFA, cei 4, 5 milioane la care visa Gigi. Hrebe va fi noul creditor al Stelei in cazul acesta? Adica peste 5 ani va striga ca din gura de sarpe ca Steaua ii datoreaza 70 de milioane de euro?

Parca am un deja vu.

Kekea03.06.2013 12:10
Ce se intampla acum? Zielele trecute ziarele scriau ca amicul Hrebe imprumuta Steaua cu 3 milioane pe care ii va recupera cand intra banii de la UEFA, cei 4, 5 milioane la care visa Gigi. Hrebe va fi noul creditor al Stelei in cazul acesta? Adica peste 5 ani va striga ca din gura de sarpe ca Steaua ii datoreaza 70 de milioane de euro?

Parca am un deja vu.

Atunci sa il controleze astia si pe Hrebe. Sa vedem de unde da el cu atata usurinta 3 milioane de euro.

Arsenal1886Steaua194703.06.2013 12:18

Din salariu lu fiu sau de la ASE da el 3 milioane de euroi la Steaua. Tu'i in gura de hoti.

Adrian04.06.2013 08:14

Traim intr-o tara de prosti. Oare e un lucru rau ca ii vreau pe toti prostii astia morti? Chiar daca mai ramanem in tara asta doar o mana de oameni. Bine, eu sunt arogant acum, ca nu ma cred prost. Oi fi si eu prost, da' nu chiar atat de prost incat sa pun botul la tot ce vomita puscariasul.

Ei bine, eu ii vreau morti. Ca sa il citez pe Badea, ii vreau morti in chinuri, sa ii auda tot globul pamantesc cum urla.

Sunt niste mizerii care trag inapoi tara asta. Din cauza lor suntem in rahatul in care suntem acum.

Sper ca judecatorii sa nu tina cont de asa ceva si sa ii dea cel putin 5 ani jegului.

Marius04.06.2013 08:29

Constat ca Gigel si-a ales cam cei mai imbecili avocati pe care si-i putea alege un om. Si spun asta dupa ce i-am ascultat vorbind pe trei dintre ei. Oamenii lasa impresia ca n-au nicio treaba cu dreptul, un baiat grasanau primea lectii pentru depunerea unei contestatii in anulare de la, atentie, miron cozma...

In toate declaratiile, avocatii lui Gigel nu au demonstrat ca sunt cel mult niste amatori, niste baieti si fete care au dat spaga sa treaca peste facultate si au copiat lucrarea de licenta de pe net.

Nu ca ar fi un lucru rau asta :D

Adrian04.06.2013 08:36

Pai normal ca sunt niste dobitoci. Ca puscariasul s-a inconjurat doar de dobitoci. El nu suporta sa aiba langa el oameni inteligenti. Il complexeaza.

Peste tot pe unde a fost si-a adus doar prosti cu el. Si-a luat avocati ca sa le zica sa taca, ca vorbeste el. Un dobitoc!

La banii lui, trebuia sa stea dracului tacut, micut, linistit si sa ii lase pe avocati sa vorbeasca. Bine, la banii lui ar fi trebuit sa plece dracului din tara de 10 ani. Da' daca e prost...

Kekea04.06.2013 10:28

"Andrei Hrebenciuc, sanse mari sa devina noul presedinte executiv al Stelei - Va ajuta campioana cu trei milioane de euro

Problemele financiare de la Steaua par sa-si fi gasit rezolvare (n.r. jucatorii nu si-au primit salariul de trei luni), Andrei Hrebenciuc urmand sa imprumute formatia ros-albastra cu suma de trei milioane de euro, sustine Prosport. In schimbul acestor bani, fiul lui Viorel Hrebenciuc va fi numit in functia de presedinte executiv la campioana Romaniei.

Banii putini de la UEFA, marea problema a Stelei

Dupa ce a ajuns pana in "optimile" Europa League, Steaua spera sa primeasca de la UEFA suma de aproximativ 4.5 milioane de euro. Cum banii primiti din market pool s-au diminuat, campioana Romaniei a primit doar 500.000 de euro. In aceste conditii, jucatorii nu au primit salariile restante (pe ultimele trei luni) si nici primele pentru castigarea campionatului.

Salvarea vine de la familia Hrebenciuc

Rezolvarea problemelor financiare de la Steaua va veni, dupa cum sustine Prosport, de la omul de afaceri Viorel Hrebenciuc. Prin intermediul lui Andrei (n.r. fiul afaceristului), Steaua va primi un imprumut de trei milioane de euro. Banii ar putea fi returnati dupa ce formatia lui Laurentiu Reghecampf ar intra in grupele Champions League (aceasta este marea tinta a ros-albastrilor).

Pentru a vedea cum sunt cheltuiti banii, Andrei Hrebenciuc va fi numit in functia de presedinte executiv la Steaua (post vacant in acest moment).

Cum a facut rost de bani

In varsta de 28 de ani, Andrei Hrebenciuc ar fi facut rost de bani dupa ce a pus gaj cateva terenuri din jurul Bucurestiului. In schimbul acestui lucru, acesta a primit un credit la banca in valoare de trei milioane de euro.

"Daca nu ma implic acum, atunci cand?", a precizat Viorel Hrebenciuc pentru Prosport, in legatura cu o posibila implicare la Steaua Bucuresti. "

Hotnews

Trist

red&blue_boy04.06.2013 10:34

DOSARUL VALIZA. Steaua a fost asigurată de Dumitru Dragomir, presedintele LPF, că nu va fi retrogradată chiar dacă Ciobanul va fi gasit vinovat.

"Să fie clar, Steaua nu va păți nimic din punct de vedere sportiv. Cazul lor nu seamană deloc cu cel al lui FC Arges Pai, mai, oameni buni, ce functie are Ciobanul la Steaua? Nici una!", a spus Dumitru Dragomir intr-o conferință de presa

"După regulamente, este caz incheiat. A mai fost judecat o data După vechiul regulament a ramas să se decidă după ce se termină dosarul penal. Au trecut 5 ani. Eu sunt mie la sută că Piturcă nu e vinovat. Nici Ciobanul nu e vinovat, a dus bani la premiere. Acum nu stiu justitia ce va zice", a mai spus seful LPF.

Steaua poate fi sanctionată insă de UEFA, care poate desfășura o anchetă proprie si care se poate incheia cu excluderea clubului din Ghencea din cupele europene.

"Eu nu sunt Mafalda să stiu ce vor face cei de la UEFA. Ciobanul nu era in acte la Steaua, nu poti să-l judeci. Că facea el pe nebunul la TV, asta e altceva. Eu nu-mi imaginez fotbalul romanesc fară Steaua, fară Craiova, Rapid, Cluj si Timisoara. Dar uite ca peste vointa mea, e situatia asta", a incheiat Dumitru Dragomir.

http://www.realitatea.net/dosarul-valiza-d...ua_1196617.html

Marius04.06.2013 10:46

Bai, da' va plac si voua stirile despre ala... ceva de speriat. Auzi, mesaj din puscarie. Pe ce om normal la cap ar interesa mesajul unui puscarias? :ce_oameni:

clausblaus04.06.2013 10:54
Pai normal ca sunt niste dobitoci. Ca puscariasul s-a inconjurat doar de dobitoci. El nu suporta sa aiba langa el oameni inteligenti. Il complexeaza.

Peste tot pe unde a fost si-a adus doar prosti cu el. Si-a luat avocati ca sa le zica sa taca, ca vorbeste el. Un dobitoc!

La banii lui, trebuia sa stea dracului tacut, micut, linistit si sa ii lase pe avocati sa vorbeasca. Bine, la banii lui ar fi trebuit sa plece dracului din tara de 10 ani. Da' daca e prost...

Ma intreb de ce naiba ii mai trebuie lui avocati?Pai nu este el ala cu studii in drept,nu este el ala de facea parte din comisia juridica in parlament?La ce ii trebuie avocati?

Chiar ca-i idiot! :))

Ronnie04.06.2013 10:58

Traiesc sa vad un film cu prosti live. Prostu' sef e la parnaie, trimite mesaje divine de-acolo, avocatii lui sunt platiti regeste si se comporta ca studentii de la drept care au 10 restante si fac practica si azi mai vine si cireasa de pe tort, ba, daca tot nu scapa cu avocatii, o baga p-aia cu mila oamenilor, 200 de scrisori. Ma intreb daca din alea 200 ori fi macar 3-4 scrise corect gramatical.

Lorimer04.06.2013 11:08
"Eu nu sunt Mafalda să stiu ce vor face cei de la UEFA. Ciobanul nu era in acte la Steaua, nu poti să-l judeci. Că facea el pe nebunul la TV, asta e altceva. Eu nu-mi imaginez fotbalul romanesc fară Steaua, fară Craiova, Rapid, Cluj si Timisoara. Dar uite ca peste vointa mea, e situatia asta", a incheiat Dumitru Dragomir.

Acest demagog s-a sclerozat de multa vreme. El pune in aceeasi oala Craiova (pe care el si Sandu au desfiintat-o fraudulos) cu echipe care doar au fost retrogradate din cauza unui regulament! Daca vor juca in B nu inseamna o nenorocire uriasa...nimeni nu le desfiinteaza. Fantastic! Nu ne imaginam prima Liga fara U Cluj de parca a si stat multa vreme pe acolo in ultimii ani...cred ca nu a stat nici 3-4 ani in ultimii 12. Sta si UTA in B de atatia si atatia ani si n-a murit, a stat si Petrolul vreme de vreo 6-7 ani, sta si Argesul de ceva vreme, sta si Progresul, echipe cu mai mari realizari in fotbalul romanesc decat U Cluj...las' ca si-a imaginat Mitica fotbalul atatia si atatia ani si fara astea.

In rest, astea cu Hrebenciuc sau Hagi sau Oli sunt doar can-canuri. Ce interes ar avea Olaroiu sa cumpere echipa cand el e obisnuit doar sa fie platit ca salariat? Si la arabii aia va sta inca 10-15 ani de-acum incolo.

«1621622623624625689»