Piturca e mai cu mot si este girat de cei ce sunt inca "mai marii" fotbalului autohton.Ramane de vazut ce se va intampla in caz ca vor fi legati si cei doi,desi nu prea cred.
Piturca e mai cu mot si este girat de cei ce sunt inca "mai marii" fotbalului autohton.Ramane de vazut ce se va intampla in caz ca vor fi legati si cei doi,desi nu prea cred.
Sebastian Bodu, fost presedinte la ANAF (2005-2007) si primul care a pus sechestru pe averea lui Ciobanul, din cauza datoriilor acumulate de vechea societate Steaua, ii prevede omului de afaceri o prabusire dramatica
În primul rand, Sebastian Bodu ii critică dur pe cei care ii plang de milă patronului Stelei, pentru situatia in care a ajuns: "Eu nu inteleg cum pot unii sa il planga pe Jiji. Cum nu merita, saracu' de el, sa stea la inchisoare, ca nu a omorat pe nimeni. Nu inteleg cum pot oameni cu o inteligenta, educatie si instruire peste medie sa compatieasca un incult pana la limita semi-analfabetismului si educat la nivelul unei primate vedeta intr-o gradina zoologică".
Îl al doilea rand, fostul presedinte ANAF este de parere că cei trei ani de inchisoare pe care Becali trebuie să-i ispășească vor atarna greu. Bodu este de parere că la capatul celor trei ani petrecuti in spatele gratiilor averea lui Ciobanul nu va mai avea consistenta de acum, iar Steaua nu va mai fi in proprietatea sa.
"E adevarat ca, deocamdata multi sunt incă prinsi in paradigma Free Gigi, sperand intr-o rasturnare de situatie. Sau intr-o minune creasca la ce pile divine parea ca are Jiji care, asa cum ne-a obisnuit, comunica din cand in cand direct cu Dumnezeu. Poate il gratiaza Base, poate vin bodyguarzii si il scot din puscarie ca-filme, poate cade un trasnet peste gardul de la Rahova. Poate. Dar nu se va intampla nimic din toate astea. După doi ani va incepe sa solicite eliberarea conditionata si va iesi după aproape trei. Carti nu va scrie ca nu il va crede niciun judecator, cand el de abia a reusit sa citeasca una, a lui Coelho, si aia pe pasaje, ca nu i-au placut toate. Deci e Three Gigi (felicitari celui cu ideea), dupa cum a stabilit Înalta Curte de Casatie si Justitie.
Ce nu stiu toti cei care l-au luat drept model de urmat in viata si/sau ii plang pe umar, in privat, pe retelele de socializare sau la TV, e ca Jiji e ca si terminat. Peste trei ani, cand va iesi, nu va mai avea nimic. Clubul i-l va lua Hrebe sau altul (sa nu uitam ca actiunile Stelei nu mai sunt pe numele lui, gratie subsemnatului care l-a determinat sa se fereasca de o eventuala executare silită), despagubirile catre stat si banii confiscati de DNA insumează si ei vreo 2 milioane de euro cash, terenurilor le-a scazut valoarea si lichiditatea si o sa continua sa scada influenta si-o va pierde. In lumea in care s-a invartit Jiji trei ani de parnaie inseamnă mult. Al Capone stapanea un stat intreg cand a intrat la Alcatraz si, cand a iesit, era zero. A murit la 48 de a ani jigarit si bolnav", a postat Sebastian Bodu pe blogul sau.
In 2005, cand Bodu s-a luat de Steaua si de jeg, am plans si i-am injurat pe amandoi. Pe Bodu pentru ca s-a luat de Steaua. Pe jeg pentru ca visa la Stele crestine. Am crezut ca intre ei vor distruge echipa asta.
M-am inselat. Bodu n-a avut nici o vina. Omul a vrut doar sa-si faca treaba. Ciobanul puscarias, in schimb, incepea planul de distrugere a Stelei si de inlocuirea brandului Steaua cu brandul becaliiii(urat mi-e sa scriu numele asta mizerabil!)
Omul a zis bine ce a zis mai sus. Si sper sa aiba dreptate in ceea ce priveste ce se va intampla dupa 3 ani. Din pacate, Jilava nu prea e Alcatraz. Cel mai probabil, puscariasul va sta acolo ca la hotel.
Adriane, hai sa-ti spun cum statea Nastase. Cand iesea la plimbare in curtea penitenciarului, toti detinutii erau bagati in celule. Nu aveau voie nici macar sa stea la fereastra pentru a nu se risca aparitia in media a vreunei fotografii cu el incarcerat (a aparut una la un moment dat, a fost oferita unui ziar si s-a luat decizia sa nu fie achizitionata). Bine, se simtea un pic aerul de parnaie - Nastase purta intotdeauna la el rucsacul cu laptopul, de frica sa nu-i fie luat din camera.
La Becali nu prea vad semne de schimbare. Pana acum l-au vizitat toti, de la Borcea la Stoica, de la Reghe la verii lui, si-a bagat in camera televizor/cd-player si nu mai stiu ce, probabil ca nici nu se atinge de mancarea de dinauntru la cate pachete primeste. Tehnic, la Jilava exista o mica mafie de smecheri: cand intra unul gen Becali, i se cere taxa de protectie (am auzit si cifre de 10.000 de euro/luna, platibili intr-un cont) pentru a fi protejat, a nu fi luat la bataie, a nu i se face probleme, a nu fi fotografiat etc.. Practic, cred ca nu are Becali probleme de astea - ma gandesc ca are deja vreo 2 baieti care-l protejeaza in permanenta.
Clar ca nu are probleme acolo si probabil o duce cam ca Nastase. Sigur si-a luat ciobanul gorile si acolo sa-i apere curu'.
Eh..pentru el e o pedeapsa ca nu apare la TV sa bata campii. E si asta ceva.
Din pacate, Jilava nu prea e Alcatraz. Cel mai probabil, puscariasul va sta acolo ca la hotel.
Un hotel unde nu doresc nici unui stelist...De exemplu:
-aveai grija cu ce te imbraci, acuma ai grija sa nu uiti papuci cind mergi la dusuri ca de-acolo se iau toti virusii (organismele au nevoie de apa..duh...). De la ce culoare a cravatei vrei la papuci...de la ceasul scump de mina de pe noptiera la gratiile alea de metal ce or sa iti intre din retina in suflet...de la "mah mai matura cineva in garajul asta" la nici cu metroul nu pot sa merg, hell, nu pot nici la culoarul 4 sa merg daca nu deschide slabanogul ala de gardian usa de gratii...am ajuns la mina unor nespalati ce fac intr-un an cam cit dadeam eu bacsis la curve pe saptamina...
-pe la 7 seara cind incepe sa adie vintul ieseai la o bere...acuma te pregatesti ca fac aia a 3-ea numaratoare a detinutiilor, pe zi. Probabil sunt 4, este un adevarat protocol si daca nu iese numaratorarea gardianul iese prost...deci nu este joaca cu asa ceva. Viata ta sa terminat dar viata gardianului continua...si maiorul nu trebuie suparat altfel se termina si viata gardianului...intelegi tu repede cum li se schimba atitudinea cind inchisoarea intra in "numaratoare."
-stiai de unde se aprinde lumina la baia ta...acuma sunt neoanele alea timpite...si nu mai este covorashul ala de il stiai...si faianta aia parca de spital cum ai vazut intr-un film cu aziluriile din Bulgaria...si sunt martori cu tine-n "baie", si tu cu restu.
-ocoleai dobitocii primitivi...acuma trebuie sa locuiesti cu ei. Erai asa de sus ca nu raspundeai la telefonul mobil daca nu vroiai...acuma iti bate inima cind treci pe linga telefoanele din curte ori cind le aduc aia pe culoar sa suni...si de la vorbit nelimitta ai ajuns sa sti exact cite minute ai voie ( AI VOIE... notiune inexistenta pina acuma, este? Tu...sa ...ai...voie? Tu?) sa ti receptorul unsuros de la grasimea celui dinaintea ta, la ureche...ca sa nu mai zic de detinutul ce a supt-o ieri (din diferite motive...le sti tu deja pe toate) si acuma a vorbit exact in acelasi loc in receptor...ca tine...Si simti ochii primitiviilor ce nu au apucat inca sa vorbeasca "la telefon" , ochi gelosi ca tu vorbesti si ei abea asteapta sa le vina rindul...presiunea asta psihica de care nici nu stiai ca exista acuma te inconjoara ca aerul...si nu e scapare decit cind te eliberezi...tuti judecatorul matii, este?
-erai barbat ce facea bani si admira blugii strimti pe borfisoarele de liceu...acuma esti detinut ca asa te vad cei "de-afara," esti condamnat, esti criminal si tu nu crezi dar aia de afara asa te vad si sti...si te seaca la ficati...Daca baga vreunul cintecul "pusca si cureaua lata" o dai in plins. Acuma intelegi ca nu conteaza ce esti ci ce cred ceilalti ca esti...si sti tu exact ce cred ceilalti ca esti...
-vezi in vreun film pe vreunu cum zboara pina in Munchen unde tu nu te-ai fi dus nici rugat ca nu era orasul destul de sofisticat pt tine...acuma te-ai duce si-n Slobozia...dar e rindul tau sa speli pe jos in celula. Cu ce regala indignare te uitai la angajatii de la aeroport...acum ti se scurg ochii, de draci, numai cind auzi cursa Istanbul-Paris cind trece pe deasupra inchisorii...Fututi procuratura matii, este?
-faceai scandal daca cineva muta ziarul de pe marginea fotoliului comfortabil pe masuta de cafea din sufragerie...acuma vine gardianul cu dinti neperfecti si iti controleaza si tubul de pasta de dinti...sau din respect nu o face dar sti ca poate daca vrea...esti la mina astuia imbracat in uniforma ieftina tu la mina caruia era toata presa si televiziunea...Ala are tupeu sa si te intrebe ceva si tu nu ai tupeu sa nu raspunzi...
-te uitai in oglinda sa piepteni in sus firele de par ce isi pierdeau din culoare...acuma nu mai sti cind a fost ultima oara cind te-ai uitat in oglinda...si nu ar avea rost oricum ca nu vrei sa arati normal, ci "nervos si cu probleme." Inveti sa traiesti neras de 4 zile...dar nu esti rebel de 21 de ani fugit din Vaslui in Roma ci un detinut amarit...
-bateai usor iritat cu degetele in paharul superb cind cineva iti rostea la televizor numele intr-o maniera ce nu denota respect total ruda cu umilinta de sluga...acuma trebuie sa spui "prezent" cind sergentul te cheama...si "nimic" cind iti latra un "ce ai in buzunar?" Nu mai ti minte cind a fost ultima oara cind ai stat intr-un fotoliu...este? Si nici macar nu ai o vara la activ...vai de viata ta ce vine...
-te umpleai de greata cind cineva te atingea...pe tine, marele bogat ce nu permitea sa fie atins nici macar cu privirea (avea dreptate Elena ceausescu cind facea multimea "viermi", este?) daca nu era privire de-aia adoratoare...acuma iti pune mina pe umeri gardianu ala de nu a vazut metrou decit acum 3 ani cind s-a mutat la Bucuresti...iti pune mina pe umar...ca pe penis pui tu cind mergi la camera de vizita. Si pe oua, trebuie sa le ridici si sa tusesti...ouale alea sfinte de care erai mindru ca nu le vede nimeni...Nu-ti mai zic ce urmeaza dupa asta...sti tu asa de bine ca faci miscariile 1, 2 3 si 4 singur, le-ai memorat si nu iti vine sa crezi...tu marele Becali...
-aratai ca cel mai tare mascul din ume in hainele perfect croite...acuma se vede ce burta patrata ai...si culoarea pielii pe spate parca nu e de calitatea aia din reviste...si te vede cine nu e orb...si nu sunt orbi in inchisoarea unde esti acuma...prostimea si pleava sa te vada pe tine ala de umblai in halat cu fluturashi albastrii cind ieseai din baia plina de faianta de Verona...acuma ai ciorapii de luni ca daca esti prea curat zic aia ca esti homo, a dreaq balanta ce trebuie sa obtii tu care a inventat definitia cuvintului "balanta"...
-la vizite nimeni, inca, nu indrasneste sa ti se adreseze decit in maniera de argat catre stapin dar tu pleci inspre cusca in timp ce iei se urca in masina si merg repede sa se dezinfecteze cu o bere de locul groaznic pe care tocmai l-au vizitat...si primul lucru vor da drumul la radio in masina in timp ce tu dai drumul la chiloti si pui mina pe ouale alea netrebnice de om inbatrinit accelerat...este controlul dupa vizita...ei stau in traffic inspre Romarta Copiilor, tu stai in traffic pina scuipa ala in radio permisei la gardianul de curte sa accepte mutarea detinutului Becali de la vizita la cladirea cu celule...
-mergeai cu umerii privind spre spate, acuma pierzi din inaltime ca ai inceput, fara sa vrei, sa mergi ca unul batut de soarta...si nu ti-ai dat seama decit cind ai observat cum merg cei ce s-au obisnuit cu viata de inchisoare...si te-ai prins ca si tu mergi exact la fel...
Bodu are dreptate, esti un om terminat. Cu Capone nu te compari tu ca ala s-a pensionat pe caz de boala, in glorie si respect intr-un palat din Florida in timp ce tu te-ai pensionat fortat, cind te-ai obisnuit cu inchisoarea...lucru ce te-a facut diferit de restul lumii si lumii...nu ii plac cei diferiti. Radoi si Olaroiu au trintit meciul ala 2-4 cu Dinamo deci nu te vor ataca, Meme Stoica este un sclav dar pt restul lumii esti un ciumat pt ca ti sa schimbat privirea din ochi si gindirea si mersul si vorba si ura ta pe restul lumii te face si mai acru...Vei traii in trecut de-acuma...vei zimbii cind iti vei amintii de becali neincarceratul si ce tare erai...dar asta-i inceputul sfirsitului...traitul in trecut. Singura ta satisfactie este cind cineva cunoscut o sa infunde si el puscaria...apoi te vei crispa cind vei realiza ca ala, odata inchis va sti exact tot prin ce ai trecut deci rusinea e si mai mare ca una e sa auzi din filme ori de pe internet si alta sa treci prin aceleasi institutionalizare. In inchisoare inebunesti, ori mori fizic ori psihic. Singura ta sansa este sa te crezi in mintea ta detinut politic...este singura scapare sa iti mentii umanitatea...altfel...ai pus-o.
Diferenta dintre om si animal este ca aia-s pe instinct in timp de noi "gindim." In inchisoare, de ce gindesti mai mult, de ce iti este mai greu. Acuma intelegi mah Becali...intelegi? Cum zic aia din satul Copsa Mijlocie, comuna Rasvrateni, judetul Salaj: "it's over motherfucker, your life's over."
Se pare ca Copos e cel mai desptet dintre baietii "destepti". Daca e adevarat si a vandut rrapidul, inseamna ca ceva functioneaza in tara asta.
Se judeca...
Victor Piturcă a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Valiza, pentru că a semnat un contract de vinzare-cumparare fictiv intocmit de Ciobanul.
Mircea Sandu a povestit cum l-a convins patronul Stelei pe selectioner să-și pună semnatura pe contract.
"Piti mi-a povestit asa: "Eu am fost in birou la Ciobanul, beam o cafea. Și la un moment dat mi-a spus: «Eu vreau să cumpar un teren. Nu vrei să fii martor la un precontract?» «Da, nici o problemă»".
Cine n-ar face lucrul asta? Și eu aș fi facut la fel dacă eram prieten cu Gigi.
El n-a fost implicat in Dosarul Valiza, nu avea nici o treaba El a semnat un act si a fost condamnat pentru favorizarea infractorului. Nu pot să comentez eu o hotarire a Înaltei Curti. El a semnat la o cafea, nu a directionat banii in altă parte. Sigur că e o problemă de imagine după condamnarea sa", a declarat Sandu la Dolce Sport.
In mod normal, Piturca ar fi trebuit sa zboare. Pentru ca mi-e greu sa cred ca el nu stia ce a semnat, fix el. Dintre toti oamenii care puteau semna precontractul ala, fix pe el l-a gasit ciobanul. Nu il putea gasi pe mache, pe cancelarul virgil, pe Nicolita. Nu, doar pe Piti.
Omul stia la ce vor fi folositi banii si ciobanul s-a folosit de el pentru a da greutate acelui precontract. Ca e mult mai credibil ca afacerea e serioasa daca semneaza Piturca, nu Mache.
Piti nu va zbura insa. El il are la mana pe Sandu cu ceva(vom afla noi ce mai devreme sau mai tarziu - probabil chiar faza cu Craiova) si va ramane acolo atat timp cat si Sandu va ramane acolo.
Adica, cred ca stie toata lumea ca Romania are singurul selectioner fara obiectiv din lume. Nu?(ca sa il citez pe Piti) Nu ajungi in pozitia asta fara un spate foarte bine asigurat.
Nu-i problema, oricum. Si zilele astora sunt numarate.
Eu zic sa va pregatiti de pe acum. Cred ca o sa fie socant momentul in care vom vedea un fotbal romanesc fara mitica, Sandu, cioban, veri, borcica, Copos, etc. Dar il vom vedea!
Winter is coming pentru toti baietii astia!
De-acum exagerezi. Singura problema a acelui precontract e ca a fost antedatat. Spune-mi si mie ca ala e primul lucru pe care il verifici atunci cand citesti un act pe care il semnezi pentru un amic.
Sunt sigur ca Piti stia ca acest act va fi proba cheie in dosarul Valiza dar tot a semnat, din prietenie pentru Jiji. E foarte logic...
Precontractul ala a fost doar de ochii lumii. O masura de siguranta(credeau ei). Piti stia ca banii vor merge la "premiere". A pus semnatura pe hartia aia stiind in ce se baga.
@apparte99
Un post...aparte asta al tau. Sigur nu vrei sa i-l trimiti lui Jiji sa il citeasca?
Pai v-am rugat si pe facebook si aici...dati-mi adresa si vi-l termin eu pe netrebnic. Bineinteles ca pun scrisoarea si aici sa rideti si voi. Va incepe cu "stimate si draga domn Becali, fiti va rog tare, pt familie si mai ales pt noi, stelistii ce va iubim. " Odata ce l-am prins ca va citi mai departe...ca va, ca e mort dupa laude...e al meu hahahaha. Vreau adresa si numarul de detinut ca odata ce esti inchis devii "un numar,"
Pai v-am rugat si pe facebook si aici...dati-mi adresa si vi-l termin eu pe netrebnic. Bineinteles ca pun scrisoarea si aici sa rideti si voi. Va incepe cu "stimate si draga domn Becali, fiti va rog tare, pt familie si mai ales pt noi, stelistii ce va iubim. " Odata ce l-am prins ca va citi mai departe...ca va, ca e mort dupa laude...e al meu hahahaha. Vreau adresa si numarul de detinut ca odata ce esti inchis devii "un numar,"
Oare de ce traiti voi cu impresia ca daca Ciobanul citeste aceste randuri va suferi mai mult de 3 orgasme?
Aaaa ca aceste texte va face un deliciu, este o chestiune probabila si observ ca nici unul nu aduce in discutie ce se va alege de aceasta echipa pe care zic si eu ca o iubim? Sunteti prea negrii in cerul gurii sa mai vedeti si in jurul vostru.
"Toti aproape cu banii la zi." Adica sunt cu banii la zi doar pilele si jucatorii cu oferte.
Noi romanii ne meritam soarta.Suntem rai, egoisti, ciorditori, tradatori.
Oare de ce traiti voi cu impresia ca daca Ciobanul citeste aceste randuri va suferi mai mult de 3 orgasme?Aaaa ca aceste texte va face un deliciu, este o chestiune probabila si observ ca nici unul nu aduce in discutie ce se va alege de aceasta echipa pe care zic si eu ca o iubim? Sunteti prea negrii in cerul gurii sa mai vedeti si in jurul vostru.
Pai traim cu impresia ca va suferi pt ca poate unii dintre noi am lucrat in inchisori si cam stim cum merg lucruriile. Si mai stim ca palmele pshihologice dor pe durata mai lunga decit alea fizice. Si mai stim cam cum merge mintea astora ce se cred Nero. Ce nu stim este...cam ce ai vrea tu sa facem noi pt echipa "asta pe care o iubim?" Nu sintem patroni, asociati patroniilor ori nimic ci doar suporteri amariti ce isi dau cu parerea...deci...cam ce ai vrea sa facem in afara de misto? Nu iti da importanta pe care nu o ai...adica nu crede ca tu ori eu ori oeicine poate face ceva pt echipa. Numai patronii pot face ceva, numai sponsorii pot pune ceva presiune, numai jucatorii pot prezenta cam cum sa fie clubul unde ar vrea sa joace...Noi nu sintem nimic, absolut nimic deci hai sa ridem, hai sa nu ne credem mai importanti decit sintem, si hai sa I-o tragem lui becali exact acolo unde este mai vulnerabil: la ego-ul ala de copil nebatut ce nu stie ca piinea nu creste cu unt pe ea. Vedem foarte bine ce este in jurul nostru...chiar mai bine ca altii. Tu imi amintesti de Banel Nicolita care si ala vroia sa faca ceva, si facea, chiar multe, doar ca era mereu prea devreme, prea tirziu, ori in domeniul de care nu avea idee. Stai cu noi in peluza de huligani, nu te crede ca apartii in loja patroniilor...fara suparare...
Da bai dar sa ii vezi pe altii...rusu e alcolist, indianu e murder, tiganu nu are onoare, chinezu nu are imaginative, neamtu e prea arrogant, americanu e prea superficial, africanu e prea animal, egipteanu e prea spalat pe creier, si tot asa. De ce cunosti strainii mai bine de ce incepi nu sa apreciezi romanii mai mult ci sa nu ii injuri cu aceasi patima ca dinainte. Ca sa ai o viata frumoasa trebuie sa faci doua lucruri: sa te pishi pe toti, precum nenicu, fara deosebire de nationalitati, si sa bei ceva sa te mai pishi odata, tot pe toti ca toti-s o apa si-un pamint. Stiu, mai ales romanii hahahahha
"Cea mai mare pierdere a Stelei nu este Rusescu, ci Ciobanul. Nu fac complimente. Și nu doar Stelei, ci a intreg fotbalului romanesc. Cind un club nu mai are stabilitate financiara atunci este o pierdere.
Dacă Gigi era lingă echipa Steaua se putea desparti si de Rusescu, si de Chiriches Cu banii luati, cu Dorinta lui Gigi, Steaua cumpara altceva la fel de bun si facea față fară probleme in Champions League", a spus Anghel Iordanescu la televiziunea sportro.
"Cea mai mare pierdere a Stelei nu este Rusescu, ci Ciobanul. Nu fac complimente. Și nu doar Stelei, ci a intreg fotbalului romanesc. Cind un club nu mai are stabilitate financiara atunci este o pierdere.
Dacă Gigi era lingă echipa Steaua se putea desparti si de Rusescu, si de Chiriches Cu banii luati, cu Dorinta lui Gigi, Steaua cumpara altceva la fel de bun si facea față fară probleme in Champions League", a spus Anghel Iordanescu la televiziunea sportro.
Elvetian.
mare diferenta intre interviul lui Loti Boloni si declaratia lui Iordanescu... se simte de la 1300 de km distanta mirosul banilor ciobanului!
Mai putin ne-a Gigi. El e om bun fara de care Steaua nu se poate descurca, nu?
Elvetian.
Posibil sa detina ceva conturi prin Elvetia.
Se pare ca foamea ciobanului de bani isi face simtita prezenta. Din ce am citit in presa sportiva din Romania(daca o putem numi presa sportiva) Rusescu e ca si plecat la Sevilla pentru 2.2 milioane euro. Cine urmeaza ?
Ciobanul a deschis talciocul :
"Primul jucator care paraseste Steaua lui Laurentiu Reghecampf este golgheterul echipei, Raul Rusescu, cel care va semna astazi cu FC Sevilla, locul 9 din Primera Division.
Virful care a punctat de 26 de ori in toate competitiile in sezonul recent incheiat negociaza in aceste momente, alaturi de impresarii sai, Victor si Ioan Gibonii, cu FC Sevilla. Sansele ca mutarea sa se realizeze sunt foarte mari. Steaua vrea sa obtina intre doua si trei milioane de euro de pe urma transferului.
4 CIFRE ALE LUI RUSESCU:
- are 143 de meciuri in Liga 1, pentru Unirea Urziceni si Steaua, si a marcat 50 de goluri
- a evoluat in 29 de meciuri in cupele europene, pentru Urziceni si Steaua, si a marcat 7 goluri, toate pentru ros-albastri
- echipa impotriva careia a marcat cele mai multe goluri in cariera este Dinamo, 6 reusite marcate in poarta "ciinilor"
- 22 de formatii au primit cel putin un gol de la fostul atacant al Stelei in Liga 1
4,6 milioane de euro este cota lui Rusescu pe transfermarket " - gsp
Urmeaza si altii. MM, aghiotantul de serviciu pregateste fuga in Egipt.
E o mutare logica. Nu poti sa pastrezi astfel de jucatori in momentul in care iti pierzi locul in Europa.
Dar am uitat, in lumea perfecta de angel investors, jucatorii buni raman in Romania...