Sa inteleg ca MM il va chema acum ca sa manance impreuna rosia aia? ![]()
Sa inteleg ca MM il va chema acum ca sa manance impreuna rosia aia? ![]()
In zadar te crezi nemuritor,
Nu vei ramane vesnic in Ghencea,
Nimeni nu te poate suporta,
Steaua nu este a taaaaaaa
Feeeecali George ne sugi plua!!!!!!!
Pazea ca vin astia cu free Gigi. Sunt sigur ca unii dintr-o anume peluza sunt tristi. ![]()
Daca am inteles bine i-au pus sechestru pe casa si avere!
Sa curga sampania.....sau berea ca este mai la indemana!!!
)))))
jj e la parnaieeeeeeeeeeeeee! nu credeam ca o sa apuc ziua asta! **** JJ SI ACOLITILOR LUI!
Deci e gata ? Oieru' la parnaie ? Am inteles ca Steaua va ramane pe mana lui Teia Sponte .
Acum e momentu' pentru niste proteste grave ! Steaua LIBERA !
Steaua libera, ba!
La parnaieeeeeeeeeeee esteeeeeee!!!!!!!!!!!
Sentinta definitiva si irevocabila:
Ciobanul, CONDAMNAT la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind schimbul de terenuri. Ceilalti 3 ani cu suspendare se vor transforma in 3 ani cu executare si se vor cumula, total 6 ani cu executare!
Am trait s-o vad si p-asta.
Ce se va intampla cu Steaua?
Cam simbolica decizia de azi... au fost condamnati la parnaie atat noul sef (Becali) cat si aia vechi (generali ai Armatei Romane).
becali la puscarieeeee
SUNT FERICIT SI MA SIMT BINEEEE!!!!
Cea mai frumoasa zi!
Sentinta definitiva si irevocabila:
Ciobanul, CONDAMNAT la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind schimbul de terenuri. Ceilalti 3 ani cu suspendare se vor transforma in 3 ani cu executare si se vor cumula, total 6 ani cu executare!
Am trait s-o vad si p-asta.
Ce se va intampla cu Steaua?
2 ani condamnat azi dar face decat 3 ani(cazu cu rapirea)
Este baaaaaaaa! Ma bucur mai ceva ca la un campionat!
US 2-3 ani cu executare!!!!!!
Este baaaaaaaa! Ma bucur mai ceva ca la un campionat!
Suna prea frumos ca sa fie adevarat. Parca vad ca-l elibereaza dupa 6 luni pentru "buna purtare"!
Do a Nastase, Gigi do a Nastase,
Do a Nastase, Gigi do a Nastase!
Suna prea frumos ca sa fie adevarat. Parca vad ca-l elibereaza dupa 6 luni pentru "buna purtare"!
e prea prost sa "scrie" o carte de colorat pt a-si reduce pedeapsa! poate i se va permite sa creasca miei in curtea interioara, alta varianta nu vad!
Zicea un avocat pe rtv ca face sigur 1 an si 8 luni. Doamneeeeeeeee!!!!! Chiar nu ma asteptam... Ma asteptam sa-i infunde pe aialalti si sa-l achite pe asta. Nu va puteti da seama ce era in inima mea cand am vazut ca le-a amanat procesul, pierdusem orice speranta. La 6 si un minut am intrat pe gsp din plictiseala si am vazut stirea. Am 4 site-uri deschise ca sa ma asigur, plus televizorul.
Ne bucuram toti o ora, doua, dupa, trebuie sa vedem ce facem in continuare, care sa fie pozitia noastra. E foarte important sa strangem liniile!
Ne bucuram toti o ora, doua, dupa, trebuie sa vedem ce facem in continuare, care sa fie pozitia noastra.
Ma imbat doua-trei zile, strang bani si ma duc la meciul cu Brasov si abia astept sa ma bucur in sfarsit la un succes al Stelei cu toata inima!
DA DA DA! Azi e zi de SARBATOARE!!!!