Inca o data ma felicit ca am plecat din tara aia de lasi...asta e justitie ? atatea amanari ? asta e, urmeaza cireasa de pe tort sa-l declare pe becali curat si gata, nu inteleg de ce plm mai imi tin dubla cetatenie, mai bine raman cu pasaportul canadian si gata...rusine Romania
Da-mi voie sa iti spun ca esti prost ca iti pastrezi cetatenia romana. Si crede-ma ca nu vreau sa zic asta ca sa te jignesc. Departe de mine gandul asta.
Asta e singura solutie, din pacate. Trebuie sa plecam din tara asta ca sa scapam de mizeriile pe care le fac astia aici.
Astia cu "mandru ca sunt roman", astia sunt si mai prosti. Cu ce te mandresti tu ca esti roman? Cu faptul ca Dan diaconescu are nu stiu cat la suta in sondaje? Cu faptul ca esti condus de oameni ca Ponta? Cu faptul ca oierul jegos e in parlament? Cu faptul ca mizeria domneste in tara asta? Ca oamenii isi baga picioarele in tara asta si strica tot, murdaresc tot, nu au respect pentru nimic si nici pentru ceilalti romani?
Toti sunt cu "mandru ca sunt roman" si cu fulare tricolore la gat da' cand vin la Alba Iulia de 1 Decembrie nu stiu cum sa arunce berea mai repede pe jos, nu stium cum sa dea mai tare cu picioarele in tomberoane, sa urle, sa faca scandal, etc.
Asta inseamna sa fii patriot?
Se pare ca da, ca astia sunt majoritatea. Romania inseamna hoti, tigani, manele, melteni, comportament dezgustator, etc. Asta inseamna Romania.
Cine e mandru ca e roman, e prost.
Si nu ma luati cu Mircea cel Batran, Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, Bratienii sau Antonescu. Ca va asigur ca si ei, daca ar vedea ce e tara asta acum, s-ar rusina.
In Romania infractorii scapa, oamenii seriosi sufera, cei cinstiti sunt calcati in picioare si batjocoriti. Mi-e rusine ca sunt roman. Mi-e rusine de poporul meu.
Cei de pe aici, care ne cunoastem, care stiti ca va cunosc valoarea, ca va apreciez, sa nu va simtiti inclusi in grupul mare. Voi sunteti exceptiile.
Bodanel
Am inteles si eu ca a fost accident, insa el nu trebuia sa conduca. Mai ales ca venea dupa acel accident de ski.
De platit, ar fi trebuit sa plateasca mai mult.