FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1616617618619620689»
Ivanski20.05.2013 16:24

Asteptam protestul !

biku00720.05.2013 16:32

via timesnewroman.ro

¢ Nici cand ne vin berile in redactie nu a existat o explozie de bucurie atat de mare ca azi, cand am aflat că Ciobanul a fost condamnat la inchisoare cu executare;

¢ Detinutii de la Jilava s-au miscat rapid si au inlocuit banerul cu WELCOME Meme cu WELCOME Gigi;

¢ Partea proastă pentru Gigii Becali nu e că va intra in inchisoare, ci că va fi nevoit să scrie o carte, ca să fie eliberat inainte de termen;

¢ Jumatate din ziarele si televiziunile de sport vor fi inchise, pentru că nu vor mai avea despre ce să scrie;

¢ Ciobanul a obtinut deja un contract cu Pro TV. El va modera, din inchisoare, emisiunea Happy Shower;

¢ Cel mai mare vis al microbistilor este acum ca Ciobanul să se reunească cat mai repede in inchisoare cu verii sai, Giovani si Victor Becali;

¢ Valeriu Argaseală si Meme Stoica s-au oferit deja ca, la nevoie, să scape ei sapunul la duș in locul lui Ciobanul;

¢ Pentru multi stelisti condamnarea lui Becali e mai importantă decat câștigarea Cupei Campionilor in 1986;

¢ Practic, asistam la condamnarea celui mai important antrenor al Stelei din ultimii 20 de ani;

¢ Pană si Donald Trump a spus că nu il doare in cur de condamnarea lui Ciobanul. Sunt extrem de fericit!, a spus acesta.

vlad20.05.2013 16:40

Incepe marea curatire si victimizare a lui Becali, evident.

Aceasi poveste: victima a sistemului, rechinii se distreaza, Vadim se face frate iar cu nea Gigi ca vin europarlamentarele, tricouri de sustinere la urmatorul meci , Rocha nu va tine de banner si nu va mai calca in Ghencea toata viata lui.

Singura diferenta , din fericire, OTV-ul a fost inchis!

O sa curga rauri de cerneala si toate televiziunile vor avea oase de ros pana cand va mai crapa vreun mare artist.

Sa inceapa telenovela!

Adrian20.05.2013 17:48

Vreau sa imi cer scuze tuturor celor cu care m-am certat de-alungul timpului. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au ramas pe acelasi drum corect, fara sa indoaie genunchii in fata nimanui.

De azi incepe o noua poveste a Stelei, speram mai buna. E si de datoria noastra sa o facem asa. Acum trebuie sa luptam sa ne asiguram ca echipa asta scapa definitiv de jeg si ca nu va mai ajunge niciodata pe mainile unui infractor ca el.

Pentru cioban am un singur mesaj:

Welcome home, Gigi!

tumblr_lshyafYDHM1qjdq01o1_500.gif

tumblr_lx9di8Khcs1qc5f4ro1_500.gif

besliud20.05.2013 17:51

Adriane hahaleroooo te astept la Bucuresti sa-ti dau de bauttttt!!!

Uite din cauza Ciobanului ati uitat de ziua lui Miodrag Belodedici hahalerelor!!! :drunk::ce_oameni:

Siiiii vb nea Mustata la TV si cica il sustine!!!

ADRIANEEE DA pe Sport.ro!!!\

Adrian20.05.2013 18:08

Stai calm. Acum se vor vedea stelistii adevarati.

Sunt alaturi de Steaua Libera la bine si la greu. Nu ma intereseaza daca echipa e retrogradata sau daca va continua in CL.

Voi sustine Steaua neconditionat. Voi sustine neconditionat orice echipa care va incerca sa conduca Steaua asa cum merita Steaua.

besliud20.05.2013 18:13

Adrianeeee nu ocoli invitatia lui Nasu si vreau sa vi sa te imbat cu Ursuleti!

Asta-i pofta ce ai poftito, deci acum ai iesit din post!!! :))

chester12320.05.2013 18:16
iNsTiGaToR20.05.2013 18:20

Ma scuzati, mi-e lene sa citesc tot. Am baut mai devreme si oricum nu am incredere in presa sportiva. Deci, JJ la puscarie?

Ivanski20.05.2013 18:28

mustata poate sa spuna orice, este cetatean liber, si probabil desemnat sa vorbeasca si in numele altora care gandesc la fel ca el. Totusi el nu este liderul suporterilor stelisti, pentru ca sunt foarte multi care nu l-au desemnat ca fiind liderul lor! Jiji sa fie bine sanatos, poate ca in esenta lui nu este un om rau, dar a facut mult rau Stelei , deci trebuie sa plece. Cert este ca anumiti "lideri" trebuie sa se apuce de munca.

clausblaus20.05.2013 18:55
Ma scuzati, mi-e lene sa citesc tot. Am baut mai devreme si oricum nu am incredere in presa sportiva. Deci, JJ la puscarie?

Aha,pentru 3 anisori!!

iNsTiGaToR20.05.2013 18:59
Aha,pentru 3 anisori!!

Bai, daca aflam si eu mai devreme ii faceam si cinste tovarasului de pahar.

LA MULTI ANI !

besliud20.05.2013 19:10

Ai timp de acum inca 3 anisori!!! :))

iNsTiGaToR20.05.2013 19:26
Ai timp de acum inca 3 anisori!!! :))

Da da :))

Ce veste buna am primit. Deja imi pierdusem sperantele.

972285_451935544901251_948336702_n.jpg

Arsenal1886Steaua194720.05.2013 20:17

Cea mai buna veste din ultimii ani. Presa scrie ca Teia Sponte o sa conduca clubul... nu imi convine.

DanielT20.05.2013 20:30

Daca Jijica a intrat la parnaie , dar tot familia lui conduce clubul , atunci e tot aia .

red&blue_boy20.05.2013 20:33
Daca Jijica a intrat la parnaie , dar tot familia lui conduce clubul , atunci e tot aia .

Avantaj voi , astia cu US24 , nu?

Adrian20.05.2013 20:54

Calm, calm.

Sa vedem ce o sa conduca familia lui cand vor incepe procurorii sa ii ia la puricat afacerile.

Acum e infractor, e fix sub microscopul legii. Fereasca Dumnezeu sa mai gaseaca procurorii vreo ilegalitate...

Eu zic ca, in curand, familia becalii va parasi tara.

Arsenal1886Steaua194720.05.2013 21:01
Eu zic ca, in curand, familia becalii va parasi tara.

Sa te auda Dumnezeu si sa isi ia stana si sa plece clanul fecali.

red&blue_boy20.05.2013 21:02
Termina-te ,ironicule , nu vreau sa ma cert .

Nu fii asa iute la manie, nu era nici o ironie. Era realitatea.

Iti cunosc destul de bine trecutul pe forum.

In sinea voastra deja va ganditi ca ce se intampla cu echipa, daca nu mai ia titlul la anul, daca ajunge in B, ca nu mai baga Jiji bani....

Adrian20.05.2013 21:05

Ce am prezis pana acum, s-a intamplat. Aveti incredere in mine. JEGUL A SUPARAT PREA MULTI OAMENI!

Si pe langa ca a suparat prea multi oameni, a plecat la puscarie amenintand. Doar un dobitoc putea sa spuna intr-o situatie ca asta ca "cei care mi-au facut rau au platit intotdeauna".

Tineti minte ce va spun, ca nu m-ati crezut cand v-am zis ca anu' asta scapam de el. Familia becalii va parasi tara.

Steaua e de vanzare! Asa cred eu. Avand in vedere toate asigurarile date de giovani, e clar ca echipa e de vanzare.

besliud20.05.2013 21:08

Bucurati-va ca nu-l mai auziti pe behaila la flash interviuri si nici nu o o sa mai vedeti prostimea asteptand ca behaila sa se urce pe bicicleta!

Arsenal1886Steaua194720.05.2013 21:15

O sa se urce pe pereti cand o sa il alerge coloratii prin parnaie ca a scapat sapunu :naughty:

SteauaToronto20.05.2013 21:18

gata adriane s-a rezolvat :D acuma putem sa vorbim doar despre Steaua ? daca si acuma la fiecare meci mai vad vreun comentariu despre becali sparg monitorul..

p.s. oare Teia Sponte ar reusi sa conduca Steaua catre o alta directie ?

besliud20.05.2013 21:22

Ceea ce stiu eu de Teia Sponte este ca nu-l suporta pe Mini Scoica!! Oare va urma un zbor charter pt el???

«1616617618619620689»