Interesant.
Interesant.
Asta este precum ziceau aia de la Paraziti: "Daca Dumnezeu este Doamne, inseamna ca Dumnezeu este de 3 X femeie!) ![]()
Am zis sa nu zic Nas (aparatul olfactiv) si deaceea am folosit (Nasi) ![]()
@Adrian: de unde stii ca nu mai are ciobanul bani?
Despre imaginea lui ai argumentat bine, alaturi de Empyro, dar in privinta sumei de bani pe care o are la dispozitie...care e faza?
Detii o functie publica intr-o institutie financiar-contabila a statului si ai acces la astfel de informatii sau a fost o concluzie pe care ai tras-o citind gesepe, prosti.ro si alte site-uri "excelente" de stiri sportive?
PS: aceast post nu este un atac la adresa ta, chiar m-ai facut curios, prin urmare trateaza-l ca atare. ![]()
LE: UPDATE Dosarul Transferurilor » Instanţa a decis o nouă amînare! - 20 Mai.
Luni se da verdictul in dosarul transferurilor. LA MULTI ANI !
@Adrian: de unde stii ca nu mai are ciobanul bani?
Ai vazut declaratiile lui?
Un om cu bani plateste salariile la timp. Un om cu bani nu vorbeste toata ziua despre bani. Un om cu bani nu baga plafoane salariale. ETC.
Luni se da verdictul in dosarul transferurilor. LA MULTI ANI !
Pai de cate ori s-a amanat pana acum ? Sau de data asta nu se mai poate amana?
Din cate am inteles nu s-a dat nicio amanare. Luni se da verdictul final.
Aferim. Si tot luni se da verdictu' si lu' Nea Gigi. Horoscopul se anunta a fi interesant, intrucat avem de-a face cu o noua aliniere a dosarelor...
hai poate il baga pe cioban la puscarie sa se termine cu circul asta pe site si sa ne concentram cu totii pe echipa, pe fotbal, pe Steaua ![]()
Ce frumoasa va fi ziua de luni daca primesc puscarie si Jiji si meeemeee.
Ma imbat si ma apuc sa va injur pe forum ![]()
"Normal! Am emotii pentru el, mai ales că a primit la ultima instanță o pedeapsă cu executare. Am vorbit cu MM si am stabilit ca in cazul in care el va fi inchis, eu să am grijă de familia lui. I-am promis si că nu voi aduce pe nimeni pe functia de manager general, atit timp cit el va fi acolo.
Plus, jucatorii vor evolua cu numele sau pe tricouri. Eu am contract cu un penitenciar si aduc detinuti să muncească la sere. Vreau să il aduc si pe el să mincam o rosie impreună", a spus Ciobanul la RTV.
))))))))))) Mor de ras!
E clar, MM-ul ia in considerare faptul ca va putea fi inchis. De aici deducem 2 concluzii:
1) Stie ca este vinovat de ceva grav, daca se gandeste la lucrul acesta, pentru ca nu cred eu ca se intra la parnaie pe degeaba, chiar si intr-o tara atat de corupta. (mai degraba esti achitat)
2)Simte ca sunt sanse sa fie arestat. Are morcovul deja in intestin bagat, pregatindu-se pentru antrenamentele din dus, si-a inchis contul de facebook (al 2-lea sau copil) etc.
Reactiile sale si ale viitorilor sai colegi ( nea Copos si gibonu de giovani) ma fac sa fiu optimist. Daca ar intra si fratiorul mai mare, in aceeasi zi, aoleeeeuuuu.......
eu nu cred ca e o coincidenta ca i-a pus pe toti luni (transferurile si valiza), eu cred ca toti vor fi condamnati cu executare...maine ma duc la cazinou de ziua Reginei...dar nu as vrea sa plec inainte sa vad...stie careva la ce ora se da sentinta ?
"Normal! Am emotii pentru el, mai ales că a primit la ultima instanță o pedeapsă cu executare. Am vorbit cu MM si am stabilit ca in cazul in care el va fi inchis, eu să am grijă de familia lui. I-am promis si că nu voi aduce pe nimeni pe functia de manager general, atit timp cit el va fi acolo.
Plus, jucatorii vor evolua cu numele sau pe tricouri. Eu am contract cu un penitenciar si aduc detinuti să muncească la sere. Vreau să il aduc si pe el să mincam o rosie impreună", a spus Ciobanul la RTV.
daca intra amandoi la puscarie, va avea Mache grija de sotiile lor. in sfarsit nu va mai face bataturi in palme!
Se strange latul?
http://www.gandul.info/stiri/Gigi-becali-a...ma-ora-10887957
Tocmai a dat la stiri ca a fost oprit pt ca s-a mai deschis un dosar, Avicola...
mai e putin, mai e un pic
si intra boul la racoric'
a avut dreptate Adrian, behaila e prea prost ca sa nu faca vreo tampenie si se pare ca deja a facut-o! sa ii tinem pumnii, ca sa i-i dam inapoi cand iese cracanat si falcos de la mititica...
Ce-or sa se mai galbejeasca burtierele la TV astazi. Hepatita in direct ! Ii scoate pe mortii astia din televiziuni din letargie.
Morti, violuri, cutremure, puscarie, orice sa mananca si gura lor!
Bai frate nu ii mai ziceti "patron" lui Becali ci parazit. Asta isi trage partea leului din ce face echipa si le arunca, ca la chiori si cu intirziere, ceva acolo pt salarii...Becali nu este singurul parazit, asa sunt "patronii" in Ro. pt ca sunt numiti patroni de presa platita...ei chiar se cred patroni dar nu baga nimic, decit echipa in faliment daca nu "produce." Nu exista patroni, si sigur Becali nu "baga" ci scoate" dar e ok ca bagam noi stie el exact ce si unde anume. Becali, te uram cu spume...esti un vierme cu bani, atata tot.
Nu va faceti iluzii,ca sa n-aveti deziluzii!![]()
Un reporter ii va pune o intrebare stupida lui Borcea :
"Domnule Borcea, cum comentati ca ati fost condamnat la inchisoare cu executare?"
El va spune trufas : " Nu comentez acest lucru dar ati vazut ca suntem peste Steaua la galerie."
Ciobanul a reusit sa le-o traga la toti:
Începind de ieri, domiciliile celor 8 inculpati in Dosarul Transferurilor sunt supravegheate de Serviciile de Informatii pentru a nu se repeta un nou caz Ciobanul. Patronul Stelei a fost oprit de Politia de frontieră să parasească Romania duminică seara El sustine că intentiona să plece in Israel. Amanunte AICI
Azi, Înalta Curte anunță verdictul final in Dosarul Transferurilor, după 57 termene la Tribunal, Curtea de Apel si ÎCCJ. S-au scurs 1691 de zile de cind speta a ajuns in fata instantelor!
Ioan si Victor Becali, Copos, Borcea, MM Stoica, Popescu, Netoiu si Padureanu sunt acuzati că au participat la o schemă de fraudare a cluburilor si a statului cu ajutorul unor companii off-shore din Olanda si Insulele Virgine.
And so he spoke,
And so he spoke,
That lord of Castamere.
And now the rains
Weep o'er his halls
And not a soul to hear.

Becali a incercat sa fuga din tara si sa se ascunda in Israel
Ciobanul a incercat sa fuga din tara, duminică seara cu un avion privat. El a fost insa retinut de politisti. Dupa meciul Steaua-Viitorul Constanta, patronul ros-albastrilor a ajuns la aeroport, unde a vrut sa se imbarce la bordul unui avion particular, cu destinatia Israel. Trebuie spus ca Romania nu are acord de extradare cu Israelul. Gestul patronului Stelei vine in contextul in care luni asteapta decizia definitiva in "Dosarul terenurilor".
Becali a fost condus la Parchetul General, unde urmeaza sa explice tentativa de fuga din tara. Patronul din Ghencea, fiind deja condamnat, cu suspendare, intr-un dosar, trebuia sa anunte autoritatile, conform legii, inainte de a parasi tara, Acum Becali risca sa intre la puscarie intrucat a incalcat termenii supravegherii, fapt care poate face ca instanta sa revoce suspendarea si sa dispuna executarea ei.
Luni, Ciobanul risca o pedeapsa de 4 ani de inchisoare in "Dosarul terenurilor".
Update. Ciobanul a fost oprit de Politisti, duminică noapte, pe Aeroportul "Henri Coandă", de unde voia să plece din tara si a fost dus la Parchetul ICCJ, fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, au declaratsurse judiciare.
S-a terminat si cu dosarul asta. Mai vorbim intr-un an, cand iar ajunge dosarul la Inalta Curte...
12:56 ICCJ a decis ca dosarul sa fie casat si retrimis spre judecare la Curtea de Apel, asa cum au cerut avocatii inculpatilor. ICCJ a considerat ca nu s-au indeplinit procedurile legale, printre care expertiza contabila refuzata de Curtea de Apel. Asta nu inseamna ca cineva a scapat, ci dosarule ste trimis la Curtea de Apel pentru expertiza, iar el se va intoarce la ICCJ. Ca orizont de timp nu se poate sti cat timp va mai dura. Ca orizont de timp, ar putea dura un an sau un an si jumatate.
**** justitia romana! De fapt, despre ce justitie vorbesc? Nu exista justitie in Romania...
Urmeaza mai incolo o achitare si pentru infect, parca vad...
Muistele dracului. N-au sange in ele mizeriile alea. Nu pot sa dea o condamnare, le e frica. Le-as da afara de acolo daca as avea putere si le-as lua dreptul de a mai practica. Scarbele dracului.
Eu daca nu imi platesc datoria de 1 leu la stat, astia ma spanzura. Si pe nenorocitii astia ii tot tin in termene peste termene. Pana cand? Pana se prescrie?
Nu se poate asa ceva. Cineva trebuie sa plateasca. Ori inculpatii, ori procurorii si judecatorii.
Nu se poate sa fie toti corecti.
Deci, ori jegurile alea au furat si merita ani grei de puscarie, asa cum au cerut procurorii.
Ori procurorii si judecatorii sunt murdari si merita ei bagati la racoare pentru ca vor sa le faca rau unor oameni nevinovati.
8 ani de puscarie e mult. Nu se da asa ceva pentru o gluma. Deci ori fac ce trebuie, ori la puscarie. Da-o-n **** ma-si de treaba.
Ce simpatici sunteti cei care aveati incredere in justitia de la noi...
PS Noi astia care scriem pe aici facem parte din aia "incorecti"...