Asta face si cu Steaua. Mulge, mulge, mulge. Inca mai este lapte, da' pana cand?!
Problema e ca exista mult mai mult lapte acum decat era sa zicem acum 2-3 ani.
Se poate sa fi existat potentiali investitori, dar si aici e treaba cu cantec. De ex. acum cativa ani era acel indian care traieste la Londra, Mittal (cica) patron la Otelul. (Cica) ziceau ziarele de la noi ca un om care era atunci in primii 5 bogatani ai planetei se interesa chiar de ce se-ntampla la echipa din Galati...
Nu trebuie sa ai "decat" sa zicem vreo 100 de milioane avere ca sa-ti permiti sa cumperi Steaua. Nu e nevoie de cine stie ce uriasi miliardari. Dar, eu unul sa-mi fie cu iertare, il vad pe Ilie Nastase ca pe un opus al lui Tiriac in a intelege mersul afacerilor (intelegeti la ce ma refer pentru ca nu vreau sa spun ceva urat despre el) si nu stiu de ce mi se pare ca bate campii...
FC Steaua este un club de fotbal. Fotbalul este un sport, iar sportul este o ramura a unei societati. Steaua a ajuns pe mana unor oameni care si-au bagat p... in regulile societatii pentru ca in toate domeniile acestei societati (domenii mai importante decat sportul) sunt la varf asemenea oameni. Vedeti voi, haosul care e predominat dupa caderea comunismului si modul in care comunistii au condus tara a dus la climatul politic al anilor 90 unde fiecare facea ce vroia p... lui daca era smecher.
Bancul ala nu mai e deloc banc, ci realitate...am uitat sa-l spun "Vino la mama, fotbal nu stii sa joci, manele nu stii sa canti, in Italia nu vrei sa te duci,....atunci da la facultate sa ajungem de rasu' blocului".
Voi asteptati justitie intr-un loc in care asa ceva nu mai exista. Eu unul ma gandesc serios sa emigrez in Germania pentru ca sotia urmeaza sa nasca in cateva zile si ma tem ca fiul meu sa creasca intr-un asemenea mediu. Am vazut ce fel de oameni au ramas fideli acestui site...in general se vede ca sunt multi care au citit rafturi de carti si au studii superioare...si? Ajungi sa stai cu gura la gard ca esti fraier. Ca altu' are masina bengoasa, bani in buzunar, se duce la Iaki de 1 mai si rade de fraierii care au respectat regulile.