FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1609610611612613689»
clausblaus29.03.2013 13:59
LDS de orice chestie te legi, orice sa fie sa fie retrogradata echipa, sa arda Steaua, eu incep sa-mi dau seama ca tu vrei distrugerea lui Gigi odata cu Steaua...ce vrei ma sa demonstrezi ? mai bine ne rugam impreuna sa ajunga ciobanul la puscarie, nu ca echipa sa fie distrusa...si chiar daca ar retrograda eu merg dupa Steaua si in Liga a 5 a care e problema ?

Tu ori nu esti atent la ce citesti,ori nu reusesti sa intelegi despre ce este vorba in propozitie.

Omul explica destul de clar ca:IDIOTUL DE CIOBAN,PRIN MASINATIUNILE LUI DE DOI LEI RISCA EXCLUDEREA Stelei DIN EUROPA...si poate chiar mai mult.

Scuze pentru capslock,dar asa poate reusesti sa bagi la cap ceea ce este de bagat.Ti s-a pus tie pata pe LDS si reactionezi ca un copil ranchiunos,caruia i-a furat vecinul jucarica si i-a dat cateva ciocane.

Unicul care distruge Steaua este..Ignoratul,capisci?

LDS29.03.2013 16:22

Pentru linistirea spiritelor, va anunt ca Nea Gigi a acceptat sa plateasca. Se pare ca Mititelu l-a luminat numa' aseara, astazi, la lumina zilei, Nea Gigi a dat-o la intors si a spus la Gigi - Sport:

" Mie mi-au spus astia de la federatie ca imi dau licenta, da' mi-a zis Duru ca daca vine unu' din asta de la UEFA cu mintea ingusta si incepe sa zica ca nu stiu ce, ca nu stiu cum... Asa ca am zis eu ca mai bine sa dau banii si sa ma judec cu ei dupa aia, pe cale civila... Da' problema e cum mai iei banii inapoi, ca n-ai ce sa mai iei de la aia... Oricum ala (Sechelariu) a fost escroc cu mine, da' am zis ca macar sa se bucure de bani copiii si nevasta lui, care era o femeie linistita... Daca mai traia el, nu dadeam banii, puteau sa ma excluda si din cupele europene si din campionat si de oriunde... "

clausblaus29.03.2013 18:12

Se indoia vreunul din voi ca big brother o sa plateasca acei bani,renuntand la eventualele meleoane din urmatoarea campanie in Europa?

Circ,marca ciobanul!

SteauaTorontoN30.03.2013 14:12

Steaua este tot mai aproape de a cîștiga cel de-al 24-lea titlu din istorie. După partida cu Otelul din deplasare, "roș-albastrii" vor primi vizita celor de la CSMS Iasi.

Chiar dacă patronul Stelei a anuntat că de acum echipa va juca partidele de pe teren propriu numai pe National Arena, meciul cu CSMS Iasi de pe 7 aprilie, ora 21:30, se va disputa pe stadionul Ghencea.

Reprezentantii Stelei au considerat că partida cu echipa lui Ciobotariu nu va fi una care să stirnească interesul fanilor, iar reteta financiară nu ar fi deloc in favoarea clubului, asa că au decis să readucă echipa in Ghencea, chiria fiind mult mai mica anunță DigiSport.

Acesta va fi al 7-lea meci pe care Steaua il va disputa in Ghencea in acest sezon, ultimul fiind cel cu Astra, cîștigat cu 1-0.

rtj30.03.2013 16:04

O sa se umple Ghencea..

MoWeed30.03.2013 16:42

Deci, practic, din articolul asta inteleg ca Ghencea a devenit un fel de teren secundar pe care joaca numai cu ultimele clasate ca sa nu plateasca Jiji chiria mare de pe Arena Nationala. Nu vad de ce asta ar fi un motiv de bucurie...

Desigur, faptul ca nu se va juca pe un stadion de pe care e "trendy" sa-ti pui poze pe facebook va duce la o prezenta redusa ca doar suporterul modern al Stelei e suporter cand jucam cu Chelsea, Ajax sau Dinamo, nu cu CSMS Iasi.

cristi cosor30.03.2013 17:13

MoWeed,am senzatia ca nu avem acelasi tip de suporter pe cele doua arene.Oricat ma exasperau cetatenii acum 3 ani cand nu aderau la formele noastre de protest,nu se compara totusi cu pitzipoancele si pitziponcii de pe Mall Arena.

In Ghencea mai vine si batranelul acela care o stie pe Steaua lui Bumbescu,Iovan,mai vine si pustiulica ala care bate mingea prin cartierul considerat acasa,mai vin si destui nostalgici care stiu ce inseamna Templul...

Impresia mea este ca pe arena aceea generatoare de poze pe facebuc vin indivizi care nu au treaba cu amintiri ce lasa urme,cu pasiune si devotament pentru niste culori si in mare parte nu imi dau impresia ca au mare legatura cu Steaua in general.

Oricum eu sunt trist ca se va juca pe Ghencea oricat de dor imi e de acasa!Cand strigam cat ma tineau plamanii "pleaca din Ghencea" imi doream exact asta:ruperea oricarei asocieri intre Templu si mizeria de astazi.

SteauaTorontoN30.03.2013 20:02

@MoWeed

corect...suporterii adevarati se vad cine sunt pe Ghencea...dar eu sunt sigur ca ambele peluze vor fi prezente...suporterii de tribuna nu ma pasioneaza, mai ales cei de pe arena...

Regele Fotbal31.03.2013 13:39

Hagi putea juca la Steaua in finala Cupei Intercontinentale '86!

Corneliu Vadim Tudor dezvaluie, intr-un articol, un lucru absolut inedit. Steaua putea, acum aproape 27 ani, la finalul lui 1986, să joace, in finala Cupei Intercontinentale de la Tokio, cu River Plate, avandu-l in teren pe Hagi!! Pe atunci incă la Sportul Studențesc, Gică era deja, la 21 ani, cel mai bun jucator roman al momentului. El n-ar fi ajuns la Steaua, pentru Tokio, din cauza opoziției lui Victor Pițurca atunci simplu jucator stelist, dar cu mare influență la Valentin! (Cum are Valentin? Ceaușescu). Va ajunge, Hagi la Steaua, pentru urmatoarea finală intercluburi, cu Dinamo Kiev in Supercupa Europei, la Monte Carlo, in februarie anul urmator (1987). Finală decisă chiar de o lovitură liberă a celui care va deveni Regele fotbalului romanesc. Împrumutat din Regie in Ghencea doar pentru acest meci, Hagi va ramane ulterior, definitiv (pană in 1990, cand va pleca la Real Madrid), in tricoul roș-albastru.

Dar iată ce scrie Vadim: Această suspectă atractie [n.n. " față de Pițurcă] l-a facut pe Valentin Ceausescu să nu il primeasca la Steaua, pe Hagi, pentru Cupa Intercontinentala in meciul de la Tokyo; am fost acolo si m-a durut sufletul, mai ales cind il vedeam pe Bölöni, gol pusca intins pe o saltea si tratat de niste acupuncturisti asiatici, fiind incapabil să joace, situatie in care Hagi era necesar ca aerul. Dar s-a opus Piturca ulcerat de oftica Abia pentru meciul de la Monte Carlo, cu Dinamo Kiev, a fost convins Valentin, de unchiul sau, generalul Ilie Ceausescu, să se inmoaie si să nu mai asculte, orbeste, de invidios.

http://www.regelefotbal.ro/legende/Hagi-pu...continentale-86

LDS15.04.2013 16:26

Maine se anunta a fi o zi interesanta. Vor fi pe rol atat Dosarul Transferurilor cat si Dosarul Schimbului de Terenuri intre Nea Gigi si M.Ap.N. De obicei, cand se fac astfel de "comasari" (absolut intamplatoare), se lasa cu ani grei de parnaie. Ultima data cand a fost o astfel de "aliniere a dosarelor" a fost pe 11 Februarie, cand Nea Gigi a incasat prima condamnare.

Sa fim optimisti !

MoWeed15.04.2013 16:38

Nu m-ar mira o noua amanare.

Desi sper, totusi, sa se termine odata...

LDS15.04.2013 16:47

Totusi, maine avem parte de "alinierea dosarelor". D-aia sunt si mai optimist, chiar daca nu sunt astrolog.

MoWeed15.04.2013 19:52

Sa fie intr-un ceas bun!

Adrian16.04.2013 09:51

Ciobanul s-a prezentat la Înalta Curte » Azi sunt noi termene in Dosarul Terenurilor MApN si in Dosarul Transferurilor

UPDATE În aceste momente este audiat primul martor in "Dosarul Terenurilor MApN"

UPDATE Ciobanul s-a prezentat de dimineață la Înalta Curte, unde iși poate afla verdictul in "Dosarul Terenurilor MApN"

Azi, cu incepere de la ora 9, personaje importante din fotbal vor avea emotii in justitie. Ciobanul va fi judecat in "Dosarul Terenurilor MApN", pentru ca, de la 15, in scenă să intre lotul "Dosarului Transferurilor". Fratii Becali, Copos, MM Stoica, Borcea, Netoiu, Gică Popescu si Padureanu, ambele dosare la Înalta Curte!

Patronul Stelei e acuzat de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in urma unui transfer de terenuri cu MApN. Cei 8 din ultimul dosar sunt acuzati de fals si dare de mită in cazul a 12 transferuri din fotbalul romanesc.

892 de mii de dolari e prejudiciul in "Dosarul Schimbului de Terenuri", potrivit procurorilor care cer inchisoare cu executare pentru Ciobanul

10 milioane de dolari e prejudiciul cluburilor in Dosarul Transferurilor, potrivit Curtii de Apel care i-a condamnat pe cei 8 oameni de fotbal la 40 de ani de inchisoare, cumulat

gaygay.jpg

Ce bine-i sta legat la spate.... AH!

Adrian16.04.2013 10:24
UPDATE Ciobanul a plecat de la Înalta Curte şi a oferit primele declaraţii: "Am făcut 3 ani la facultatea de drept şi în materie penală eu sînt expert. Dacă mă fac avocat cred că intru cu judecătorii într-un proces de simpatie, dar şi într-un joc ca şoarecele şi pisica. Dar judecătorii cînd te văd deştept..."

UPDATE Un nou dialog între Livia Stanciu şi Ciobanul: "Vă rugăm să nu purtaţi discuţii cu spatele la mine".

Becali vorbea în acel moment cu un martor. "Vai, mă scuzaţi, gata, sînt cuminte"

UPDATE S-a încheiat audierea primului martor, urmează al doilea. Încălzit în urma audierilor, Ciobanul şi-a scos cravata, pe care i-a înmînat-o lui Ionuţ Luţu

UPDATE Preşedintele Înaltei Curţi are viaţă grea cu Ciobanul. Pentru că patronul Stelei vorbea foarte tare şi peste avocatul său, preşedintele Înaltei Curţi, Livia Stanciu, i-a cerut avocatului să vorbească în locul lui Becali. Replica patronului Stelei: "Da' ce am făcut eu, doamnă? Am fost cuminte pînă acum"

UPDATE În acest moment e audiat Flavius Baias, fost secretar de stat în Ministerul Apărării. A intervenit şi Ciobanul pentru prima dată

UPDATE În aceste momente este audiat primul martor în "Dosarul Terenurilor MApN"

Cum plm isi permite ala sa vorbeasca asa cu un judecator?!

Harald16.04.2013 18:32

s-a amanat pentru 23 aprilie si 9 mai.

Aztek16.04.2013 20:36

23 aprilie pentru guie si 9 mai cartonel & co. La multi ani !

Adrian16.04.2013 21:34

Avem o justitie de rahat. DE RAHAT! Judecatorii aia sunt niste nimicuri. Unu' nu are destula mandrie in el ca sa stea drept in fata acestor mafioti. Ce mafioti?! Ca astia-s niste coate goale buni de maxim o buzunareala rapida.

Toti judecatorii au facut degeaba dreptul. Au trecut degeaba prin tot procesul ala daca unu' nu are curajul sa ii arda pe infractorii astia. De atunci le dadeam la fiecare 25 de ani si imi asumam raspunderea. Sa vedem ce se intampla. Daca un judecator ar face asta, ar fi erou national. Ca ratatii aia n-au ce face si murdari sunt pana in maduva oaselor. Trebuie doar sa vrea cineva sa ii infunde.

Insa la noi se pare ca nu vrea nimeni. Proceste peste procese, termene peste termene, scandal peste scandal si multa rusine pentru tara.

Pentru toata lumea e clar ca ciobanul infractor a facut trafic de influenta, a dat mita, etc. Omul a si recunoscut. A zis ca terenul nu era de fapt al armatei. Pai, daca nu era al armatei, de ce a facut afaceri cu Armata? Asta nu e trafic de influenta? Ba da. Ca tot el a zis ca terenul nu era al armatei deci Armata nu avea voie sa i-l dea. Deci, din moment ce i l-a dat...

A zis ca s-a inteles el ulterior cu proprietarii adevarati, carora trebuia sa le fie retrocedate terenurile, si ca le-a dat bani. Le-a dat bani pentru ce? Ca aia nu primisera terenurile inapoi? Nici o instanta nu a decis ca alea sunt terenurile lor. Ca, daca decidea asta, nu mai ajungeau la cioban. Deci pentru ce a dat bani? PENTRU MITA! Ca sa nu mearga aia sa faca scandal.

Ce plm nu-i clar ca asta e un mafiot jegos? Explicati-mi si mie.

Daca eram eu in locul lui, eram de mult la puscarie. Manca-mi-ar **** de judecatori si procurori de rahat, fara sange in ****. Romanii sunt un popor de rahat.

vlad17.04.2013 04:55

Achizitia Stelei: Piti Talent! Reghecampf si-a luat finul manelist in Giulesti si l-a lasat sa se comporte ca un membru al staff-ului.(gsp)

Asta-i psihologul de pe langa echipa de care aveau nevoie unii dintre jucatorii Stelei in special Dodel. Mai ales ca este si pe gustul lui Reghe.

MoWeed17.04.2013 08:24

Sa vezi acum ce isi revine dodel....

SteauaToronto19.04.2013 20:20

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a dezvaluit la DolceSport surpriza pe care o pregateste fanilor Stelei cu ocazia sarbatoririi celui de-al 24-lea titlu din istorie.

Înaintea ultimei etape din Liga 1, suporterii ar putea vedea un meci caritabil, intre Steaua lui Reghecampf si cea a lui Olaroiu, care a fost la un pas de a ajunge pină in finala Cupei UEFA din 2006.

Acest meci ar urma să se dispute pe National Arena, si cel mai probabil, banii strinsi ar fi donati catre fundatiile lui Nesu si Ogararu, cei doi fiind printre cei care vor pune umarul la organizarea acestui meci.

"Înainte de ultima etapa mi-aș dori să facem un joc pentru suporteri. Să fie un joc intre Steaua 2006 si Steaua 2013. Pentru asta trebuie să ne asiguram că Olaroiu, pe care il felicit pentru un nou titlu cistigat in cariera poate sa vina

Dacă ar veni Olaroiu, restul s-ar rezolva de la sine. Chiar am avut o discutie cu Nesu si cu Ogararu. Ar fi o sarbatoare a stelistilor, care se va desfășura pe un stadion plin", a spus Mihai Stoica.

GSP

Adrian22.04.2013 08:57

Oieroparlamentarul nostru drag e din nou la Inalta Curte, asteptand verdictul in dosarul "valiza". Cine mai e ca el?

Asta cred ca e mai prezent la judecatorie ca multi judecatori si avocati. Om nevinovat, clar!

MoWeed22.04.2013 09:04

Pai, la cum tot amana sentinta in toate dosarele lui, presimt ca va scapa.

Adrian22.04.2013 09:04
UPDATE 11:00 Ciobanul a plecat de la Înalta Curte si potrivit Romania TV a facut o declaratie socantă adresată judecatorilor: "Dacă mă condamnati, n-o să mă mai gasiti!"

Oooooooooooooooooooooooooooooo!!!

MoWeed22.04.2013 09:32

Daca eram judecator, ii maream pedeapsa cu 6 luni numai pentru tupeul asta.

In orice alt stat civilizat, un deputat nu isi permitea sa vorbeasca asa cu un judecator si sa arate atata lipsa de respect pentru lege. Si daca si-ar fi permis, ar fi fost pedepsit de catre colegii lui deputati.

De fapt, in orice stat civilizat, un individ ca becali nu ar fi ajuns parlamentar, ci ar fi fost un nimeni.

«1609610611612613689»