FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1610611612613614689»
Marius22.04.2013 09:36

Si procurorul de sedinta e imbecil. Daca faza e adevarata si asta a spus ala, nu prea exista motic mai puternic ca sa ceri masuri preventive, fie interzicerea dreptului de a parasi localitatea de domiciliu/ tara, fie arestarea.

Cum ciobanasul si-a luat-o peste bot de la uselisti, ma indoiesc ca ar risca aia prin parlament un scandal mare respingand solicitarea.

Adrian22.04.2013 09:38

In Statele Unite, comportamentul sfidator al jegului i-ar fi adus zile, poate chiar saptamani de puscarie. Care la randul lor i-ar fi adus o declasare a pedepsei primite cu suspendare. Din pacate, noi traim in Romania. Aici, acest tip de tupeu e respectat.

De ce Ogăraru nu e Rădoi » Motivul incredibil pentru care Becali s-a supărat pe fostul fundaş

Gigi a mărturisit ieri că fostul căpitan va fi secund al Stelei, apoi "principal", pe cînd fundaşul dreapta are porţile închise în Ghencea.

Becali iartă, dar nu uită! Patronul roş-albaştrilor a deconspirat ieri de ce George Ogăraru n-a fost şi nu e dorit înapoi în Ghencea, cu toate că-i un stelist convins: "Uite, mă întîlnesc cu băiatul şi aici, la biserică, în Pipera, duminică de duminică, îl salut, îi dau mîna, dar nu pot să uit gestul lui de acum cîţiva ani. Toată echipa a venit cu un banner pe teren, la un meci, cînd eram eu închis, iar pe steagul ăla scria un mesaj de susţinere pentru mine. Ogăraru n-a pus mîna, n-a vrut el să ţină! Bine, tată, asta e, nu vrei, nu te pot obliga. Dar nici nu mă poţi obliga să te iau la Steaua! Şi n-o să fie niciodată la Steaua".

La polul opus e finul Mirel Rădoi, căruia i s-a pregătit următoarea carieră: "Cînd va termina cu fotbalul, la arabi, are uşa deschisă la Steaua. Mai întîi, antrenor secund, să înveţe repede meserie, după care trece «principal». E un băiat deştept, devotat, o să fie bun şi ca tehnician".

"Nu sînt supărat pe nimeni, nu forţez pe nimeni să facă anumite chestii, dar, normal, ca orice om, ţin la cei care îmi sînt devotaţi, mai ales în momentele grele din viaţă" (Ciobanul, camatar Steaua)

"Cînd voiau unii să mă declare persona non-grata, Rădoi şi Dică au venit şi mi-au zis că dacă se întîmplă astfel, ei nu vor mai juca pentru Steaua în cupele europene!" (Ciobanul, camatar Steaua)

besliud22.04.2013 11:53

Adrian esti nebun!!! :)) (Ciobanul, camatar Steaua) :)) Gata nici tu nu mai ai portile deschise la Steaua Jiji te declara persoana non-grata bang, bang, bang pac, pac, pac si gata cu Adrian! :))

Adrian22.04.2013 12:16

Oamenii ma declara persona non gratta de multi ani. Ma cauta, ma ameninta, ma nu stiu ce. Si eu tot aici sunt, cu aceleasi idei, trairi, sentimente, neschimbat. Bine, acum am mai multe fire albe. Da' asta e din cauza lipsei de somn(a dracului femei).

Nenilor judecatori, haideti cu cei 4 ani cu executare!

besliud22.04.2013 13:17

Femei? Da ce ai ma harem? Da-ne si noua mane! Spre ex mie mi-a nascut sotia inca un mini stelist si sunt pe uscat!! :))

Daca o mai tin in stilul asta ma deshidratez draq si in cateva saptamani ejaculez praf! =))

Adrian22.04.2013 13:28

Tu ai iesit din campul muncii, gata.

besliud22.04.2013 14:54

Da mane dar inainte de a ma duce la REMAT trec prin Brasov, apoi vin in Cluj sa te matrafoxez! :))

Am o galagie de prieteni in Cluj, dar a draq Cluju asta nu vine prin alunecare de teren mai aproape de Bucuresti!

Adrian22.04.2013 15:57

Cred ca astazi se vor intampla lucruri. Simt asta.

Piturca nu s-a prezentat. Cica "avocatul lui Piturca sustine ca selectionerul a vrut sa vina, dar a trebuit sa plece in ultimul moment." Aha, sigur. Fix cand se pregatea Piti sa urce in masina care trebuia sa il duca la Inalta Curte, atunci i-a sunat mobilul. Era Vica, in calduri. Evident, a trebuit sa plece. Ca doar nu da gramada aia de bani doar pe un copil, nu?(cu "nu"-ul asta am citat din el) Daca tot dai 9000 de euroi(sau cat da) pe luna, macar sa dai pentru 2 copii, nu unu'. Sau noa, mai multi. Ca poate face tripleti de data asta. La viata lui, Piti a marcat si hattrickuri.

Cica procurorul a cerut ascultarea inregistrarilor. Stiu ca astea nu conteaza. Dar ar trebui sa ii convinga macar un pic pe judecatori. Logic acum, daca ala stia ca nu da mita, nu vorbea cu "caramizi" si nu mai stiu eu ce limbaj codat.

Nu ma pricep la sistemul nostru. La noi nu se poate face cu jurati, ca la straini? Sistemul asta mi se pare un pic mai potrivit pentru tara noastra. La noi, judecatorii pot fi cumparati. Pot fi cumparati si jurati, intr-adevar. Da' macar aia, cat e procesul, nu au voie sa contacteze lumea din afara. Deci ar fi mai greu sa ajunga cineva la ei. Ca mie de asta mi-e cel mai frica la toate procesele astea. Mi-e frica ca nu cumva jegul sa fi dat mita la judecatori. Sunt destul de sigur ca a mai facut asta pana acum, la alte procese.

A mituit asta cat n-au mituit multi pe lumea asta. De altfel el a si recunoscut recent ca a dat bani celor de la care statul roman a luat terenul despre care se vorbeste in dosarul schimburilor de teren. Insa nimeni nu se autosesizeaza. Ca el "glumeste". O de aia de cal. Cu glume din astea, la straini, ar fi facut vreo 3 luni de puscarie pentru sfidare si obstructionarea justitiei.

De ce mi-a fost frica n-am scapat:

UPDATE 17:55 Amînare în Dosarul Valiza. Următorul termen a fost programat pentru 27 mai, ora 09:00.

UPDATE 17:52 Doina Stanciu, şefa ÎCCJ, respinge cererea de audiere a cd-urilor cu înregistrări. Respinge ca nefiind concludentă cererea procurorului.

UPDATE 17:50 Becali l-a tachinat pe procuror: "Domnul procuror, sînteţi stelist sau rapidist? Dacă sînteţi rapidist, cereţi tot 12 ani. Dacă eraţi dinamovist, cereaţi 15".

UPDATE 17:50 Procurorul cere ascultarea înregistrărilor dintre inculpaţi şi cele de dinaintea meciului cu Gloria. Toate sînt expuse pe CD.

Amanare pentru 27 mai. Nu imi place. Nu imi place nici ca a respins audierea inregistrarilor. Limbajul acela de interlop si mai ales discutiile ar fi putut ajuta mult la stabilirea intentiilor jegului.

Tot nu inteleg cum acest personaj reuseste sa isi bata joc de procurori si judecatori fara sa pateasca ceva. Eu, daca as merge la judecata si l-as lua pe procuror cu glumite din astea, ar pune ala mascatii sa ma bata acolo, de fata cu judecatorii si cu toata presa, si apoi m-ar baga si la puscarie.

Da' nu-mi fac griji. Jegul are dosare peste dosare. Cu unu' tot il prind astia:

UPDATE 18:05 Becali la ieşirea de la tribunal: "Am stat prea mult, mîine e ziua mea, Sf. Gheorghe. E posibil să vin, e posibil să nu vin. Am vrut să dau declaraţii pentru a lămuri Instanţa asupra a ceea ce am făcut eu în fotbal în ultimii 12 ani. Am vrut să le cer valiza la final, dar au amînat. Procurorul s-ar putea să fie rapidist. L-am simţit. Era mititel. Îşi face meseria. De-aia a cerut 4 ani, să nu zică ăia de la DNA ceva. În celălalt proces mi-au dat 3 ani cu suspendare doar ca să-mi mai închidă puţin gura". Becali are programată mîine o audiere în Dosarul terenurilor MApN.
Alexandru H.22.04.2013 18:22

Sistemul cu jurati merge fie intr-un sistem calvinist, unde democratizarea civila a inceput mai devreme iar cetatenii societatii politice sunt mai individualisti si independenti decat altii din alte sisteme, sau intr-un sistem totalitar, ce foloseste scuza juratilor pentru a arunca responsabilitatea deciziilor in a no man's land. In Romania nu merge sistemul cu jurati pentru ca nu avem, ca popor, pregatirea si exigentele unui individ pentru care libertatea e cea mai importanta valoare. E suficient sa privesti "12 angry men" si sa-ti pui intrebarea: "Poti gasi 12 oameni cu opinii diferite in Romania si care pot discuta o chestiune juridica in acei termeni?" (PS. filmul e pana la urma si o dovada a precaritatii sistemului... baiatul din film e 100% vinovat insa slabiciunea martorilor si a avocatilor ii determina pe jurati sa nu dea doi bani pe prezentarea procurorului).

Judecatorul a respins ascultarea CD-ului pentru ca discutiile sunt oricum in rechizitoriu. Probabil ca procurorul le voia pentru a aseza o atmosfera mai ostila lui Becali. Dar textul discutiilor a intrat in vizorul judecatorului de la inceputul procesului.

La mita ma cam indoiesc. Se poate da spaga mai usor inainte de proces, pentru a-ti aranja un anume judecator, dar e practic imposibil sa dai mita judecatorului in fata caruia te prezinti fara ca a doua zi sa nu ajungi in catuse. Intarzierile fac parte din spuma proceselor romanesti.

PS. Asta e mai veche dar trebuia sa ti-o spun. Adi, te-ai cam contrazis la o faza.

Tot spui ca daca Ciobanul ajunge la parnaie, va vinde echipa pentru ca fara el ar avea pierderi financiare. Dar pana acum spuneai ca rolul lui e minim, ca Steaua face profit si fara interventia lui Becali. Deci cum e?

Adrian22.04.2013 20:56

Asa e, rolul lui la echipa e minim. Steaua e un brand prea puternic ca sa il poata falimenta un dobitoc chiar asa usor.

Eu am zis, insa, altceva. Steaua nu e a lui. In acte nu ii apartine. Daca e bagat la parnaie, nu isi va mai permite sa faca mizeriile pe care le facea inainte. Nu isi va mai permite sa "imprumute".

Cei care coduc Steaua in acte sunt niste putopalmisti fara nici un ban in buzunar. Ei nu pot tine echipa. Nu pot plati salariile, nu pot primi licenta. Singurul mod prin care el, jegul, ar putea sa faca profit daca ar ajunge la parnaie ar fi sa vanda jucatorii si clubul.

Eu mizez pe prostia lui si pe frica lui. Asa cum a zis si azi, daca il condamna aia, el zboara din tara. Nu vrea el sa ajunga la racoare. Sa fim seriosi! Credeti ca accepta el sa faca macar un an sau 8 luni ca Nastase? Niciodata. Daca il condamna, am scapat de el. Si daca omul fuge din tara, adio Steaua. Nu va mai putea avea nici o legatura cu echipa.

Eu sper sa fie bine. Visez la o echipa fara el, condusa de fosti stelisti gen Hagi si Ilie Nastase dar si de investitori puternici STRAINI! Asta e visul meu. Daca se intampla asta, Steaua va ajunge cel putin la acelasi nivel cu Sahtior, CSKA, Zenit sau celelalte echipe puternice est europene.

MoWeed22.04.2013 20:57

Adrian, ce n-as vrea sa mai am optimismul tau...

Adrian22.04.2013 21:28

O sa vedeti. Sau ce? Credeti ca nea jegu' o sa fie mare barosan si o sa conduca clubul din puscarie? Nu ma indoiesc ca Horia Ivanovici l-ar suna dupa fiecare meci, insa e mai putin probabil sa dea oierul mesaje din puscarie.

Alexandru H.22.04.2013 21:33

Din nou te contrazici. Nu e nimeni dement ca odata intrat la parnaie sa scape de o echipa, de o afacere pana la urma, care ii aduce profit. Si asta aduce Steaua acum, profit - spectatori cu mult peste media campionatului, participari in cupele europene, fani in toata tara, salarii deloc mari, fotbalisti de perspectiva pentru vanzare in Occident.

Inchisoarea nu inseamna carcera, mai ales pentru un om ca Becali. Nastase isi publica pe bloguri si in ziare gandurile, ce mare greutate ar fi pentru Jiji sa coordoneze activitatea Stelei prin niste intermediari? Si va face inchisoare daca va fi condamnat, nu fuge nicaieri - nu-si lasa el familia de izbeliste, nu e genul.

Asta cu investitorii straini cred ca e o obsesie a unora de pe fcsteaua. Nu vine niciun strain sa cumpere Steaua in lipsa unui brand vandabil pe pietele occidentale, singurele care conteaza. Si e suficient sa vezi de ce: am atins maximul, tavanul. Steaua nu poate sa urce mai sus in conditiile in care campionatul intern e ceea ce este, Romania e ceea ce este iar puterea financiara a romanilor e ceea ce este. Nu-mi da exemple cu Rusia sau Ucraina - alea sunt investitii facute de oameni foarte bogati ai locului, autohtoni - nu se duce niciun strain sa investeasca in campionatul rusesc sau ucrainian. De ce sa o faca cand poate sa ia o echipa din Spania/Anglia/Italia?

Lorimer22.04.2013 21:34

Nastase avea pana si net.

Oricum cred ca apuc sa-i fac majoratul lui fiu-meu pana se va da o decizie definitiva.

Alexandru H.22.04.2013 21:43

Ma irita idealismul asta dus pana la prostie. E super usor sa scapi de dominatia familiei Becali asupra Stelei: sa vina acel mare investitor strain si sa-i faca o oferta. Ii pui 30 de milioane de euro pe masa si ii ceri echipa. Punct.

Ah, pai stai, marele investitor, secondat de Ilie Nastase si Gica Hagi, asteapta ca Becali sa intre la parnaie si sa se gandeasca sa-si vanda afacerea din care scoate profit pe 1 euro... doar atunci marele investitor strain ar fi dispus sa-si mute fundul.

Lorimer22.04.2013 21:51

Intr-adevar, in Rusia sunt miliardari locali care au profit permanent din resurse naturale. Acolo sunt provincii aproape cat Romania care sustin doar echipa locala cum se-ntampla in Dagestan sau Tatarstan. Ca sa vina in Romania un investitor strain e nevoie ca si piata economica sa fie prielnica....ori, acum e al nabii de greu si se anunta vremuri si mai grele. Aici ramanem la milionul scos din bilete.

Adrian22.04.2013 21:59

Alexandru, problema la tine e ca tu gandesti ca un afacerist, nu ca un camatar sau infractor.

Da, daca esti un mare afacerist si te-au bagat la puscarie, afacerile tale nu iau sfarsit atunci si acolo. DAR JEGUL E UN CAMATAR!

El da bani cu imprumut si apoi pune ce dobanda vrea el pe ei. Inca o data ma repet. EL NU ARE ECHIPA IN ACTE. NU E A LUI!

Voi poate il vedeti capabil din puscarie sa invarta treburi, sa trimita bani, sa scoata bani, etc. Eu nu cred in asa ceva.

1. El nu are bani cash. Steaua ii aducea bani cash, atat. Restu' afacerilor sunt falimentare. Iar omul are bani de platit la stat, ca ma gandesc ca impozitele pe care tre sa le plateasca lunar nu sunt chiar nimicuri.

2. El e implicat in mai multe procese, ceea ce inseamna ani multi de puscarie. Una e sa stai 8 luni in vacanta, ca Adi Nastase, alta e sa faci 8 ani. Desi n-ar fi exclus ca el sa ia mai multi. 3 de la sechestrare, 4 de la valiza, inca cativa de la terenuri. Credeti voi ca accepta el sa stea atata vreme in puscarie? Eu nu cred.

3. Si daca nu vrea sa faca puscarie, tre sa plece. Daca pleaca, adio Steaua. Ca nu mai are el ce sa faca cu echipa.Doar daca o muta din Romania. Iar asa ceva nu are cum sa faca.

4. El nu e vreun mare gangster periculos. E doar un cocalar fricos.

5. Nu e destept. E un prost care pana acum a avut noroc ca s-a jucat cu cine a trebuit.

Luni, 22.04.2013:

Catalin Voicu - 7 ani cu executare. DEFINITIV.

Fostul judecator Florin Costiniu - 3-4 ani cu suspendare - Asta e om terminat.

Marius Locic - 4 ani cu executare.

Costel Casuneanu - 4 ani cu suspendare.

Deci se poate. Sa vedem cat de curajosi vor mai fi oierul nostru drag si prietenii sai din dosarul transferurilor dupa deciziile astea.

Lorimer22.04.2013 22:04

Stii ca legea camatariei e discutabila, nu? Adica daca faci cum trebuie la notar nu ai nicio problema.

Adrian22.04.2013 22:06

Da, corect. Dar ma indoiesc ca o sa mearga nevasta-sa la notar sa faca tot ca la carte. Si mai apare o problema. Ca sa poti sa dai bani multi la Steaua, tre sa mai si explici de unde ai banii aia. Ca doar afacerile lui sunt falimentare.

Cum esti tu incapabil sa platesti datoriile catre angajatii de la Avicola dar iti permiti sa imprumuti Steaua cu milioane de euro?

Alexandru H.22.04.2013 22:07

Ba da, e echipa lui. Sigur, nu in acte dar e un gen de proprietate "prin influenta" - oamenii care detin Steaua depind de imprumuturile pe care el le acorda cat si de protectia sa. E un principiu la moda in lumea afacerilor sau a mafiei (doua domenii destul de asemanatoare). Vezi averea pitita pe numele rudelor parlamentarilor...

Din nou ignori o chestie pe care tot am zis-o - Steaua aduce momentan profit. Si in ultimii doi ani a adus profituri frumusele (au fost platite o mare parte din imprumuturile lui la Steaua). Nu e nimeni dement sa vanda o astfel de afacere fara a i se asigura un pret corespunzator. Chestiunea e: exista un individ care sa ii poata oferi pretul acela corespunzator? Daca exista si vrea sa o faca, lucrurile sunt bune; daca nu exista, e inutil sa-i mai recunoastem existenta.

Cat despre imprumuturi, nu e dovada de camatarie (Becali a avut de-a face cu de astia, dar din postura de solicitant, nicidecum de camatar). Daca vrei sa scoti bani dintr-o firma, nu mai platesti cei 16% impozit pe dividende daca ii ai acolo ca imprumut.

Lorimer22.04.2013 22:13

Pai va arata actele de vanzare a terenurilor...tocmai a spus ca a luat 40 de milioane pe terenuri recent. Si va mai arata ca a bagat din profitul de pe bilete (ca de cand cu NA a avut vreo 15 meciuri cu casa plina), din drepturi TV, ceva sponsori...va putea dovedi de unde are banii.

Eu cred ca dosarele cu valiza si sechestrarea au fost prea subtiri. Unicul dosar serios e cel cu schimbul de terenuri cu Armata, dar inchipuiti-va cate capete ar trebui sa cada atunci....practic toata clasa politica si administratia condusa de Tap.

Adrian22.04.2013 22:18

Steaua produce bani doar la finalul sezonului. Abia atunci intra in conturi banii de la UEFA, de la Liga, Federatie, televizari, etc. In rest, bilete. Atat.

Nu stiu de ce ne facem ca nu stim asta. Pai nu s-a tot plans ciobanul ca tre sa scoata cate 500 de mii de euro in fiecare luna? Nu plateste el jucatorii la fiecare 4 luni? Nu se milogeste el de mitica sa ii dea banii pe televizari mai rapid?

Da, Steaua face bani. Dar nu face cum bati din palme. Nu vedeti ca el e disperat sa-si recupereze valiza aia jegoasa cu un milion 700? Un megabogatan ar proceda asa? Nu.

La anu' cum mai tine el Steaua daca intra in puscarie? Din banii pe care i-a facut echipa anul asta? Eu nu cred. Ati uitat de "9 milioane bag in buzunar si 1 dau la echipa"? Credeti ca merge asa treaba? Credeti ca vor mai accepta jucatorii sa nu fie platiti cu lunile?

Nu prea am inteles eu de unde ati tras voi concluzia cum ca jegul e capabil sa faca ani buni de puscarie si sa conduca afaceri si echipe si grupuri infractionale totul din spatele gratiilor.

In momentul in care se da sentinta si primeste cu executare, el e pe primul avion catre Ecuador si tot ce are aici e vandut ASAP! Adica As Soon As Possible.

Bagam si Steaua aici. Ca ma indoiesc ca un club sportiv romanesc va putea sa plateasca datoriile catre un infractor cautat de stat fara nici o problema.

Lari22.04.2013 22:22
Ma irita idealismul asta dus pana la prostie. E super usor sa scapi de dominatia familiei Becali asupra Stelei: sa vina acel mare investitor strain si sa-i faca o oferta. Ii pui 30 de milioane de euro pe masa si ii ceri echipa. Punct.

Acei investitori au existat. PUNCT. Au oferit mult peste 30 de milioane. PUNCT. 2gi nu vrea sa vanda. PUNCT. Fara Steaua, 2gi=nimic. PUNCT. Deci nu va vinde decat in conditii exceptionale. PUNCT.

Adrian22.04.2013 22:28
Acei investitori au existat. PUNCT. Au oferit mult peste 30 de milioane. PUNCT. 2gi nu vrea sa vanda. PUNCT. Fara Steaua, 2gi=nimic. PUNCT. Deci nu va vinde decat in conditii exceptionale. PUNCT.

Si o completare, Lari:

Puscarie = conditie exceptionala. PUNCT.

Oricum ati da-o, oierul nu va accepta sa stea in puscarie! Oierul nu va accepta sa mai ramana in Romania dupa ce va iesi din puscarie. E destul sa vina cu executare si oierul e istorie.

Alexandru H.22.04.2013 22:42

Spune-mi numele lor altfel esti doar un propagator de minciuni!

Da, Steaua face bani. Dar nu face cum bati din palme. Nu vedeti ca el e disperat sa-si recupereze valiza aia jegoasa cu un milion 700? Un megabogatan ar proceda asa? Nu.

Nu prea cunosti megabogatani, nu?

«1610611612613614689»