Yeee US 24! Steaua e cea mai tare! Nea Jiji e la fel de tare! O sa-i spulberam pe micutii de la Chelsea! Cu 20 la 0!
Yeee US 24! Steaua e cea mai tare! Nea Jiji e la fel de tare! O sa-i spulberam pe micutii de la Chelsea! Cu 20 la 0!
Clubul ar putea incasa cel putin 3 milioane de euro numai din market-pool
Calificarea Stelei in dauna celor de la Ajax contează si pe plan financiar, tinand cont de primele oferite de UEFA. Anul trecut stelistii au incasat 3.1 milioane de euro, insă in acest sezon pot câștiga dublu.
Steaua umple stadioanele
Bonusurile fixe acordate de forul condus de Michel Platini aduc roș-albastrilor peste 3 milioane de euro, dar o sumă importantă va veni si din factorul market pool, care depinde de drepturile TV. În editia precedentă din market pool au ajuns in conturile clubului 1.5 milioane de euro, insă in acest sezon se pare că s-ar putea incasa de două ori mai mult.
Steaua a adus cei mai multi suporteri in meciurile de acasa În cele patru meciuri jucate pană acum in Europa League au fost pe National Arena 189.655 de spectatori. Echipa din Ghencea a jucat si in meciul cu cei mai multi spectatori din competitia europeana in numar de 51.943, in meciul tur cu Ajax. Toate aceste cifre s-au vazut si in conturi. Spectatorii au adus aseară incasari de aproximativ 800.000 de euro, iar pentru meciul cu Chelsea, oficialii din Ghencea se pot astepta la o sumă cu sase zerouri.
Calificarea aduce câștiguri si pentru elevii lui Reghecampf. Patronul Stelei le-a promis lui Tanase&Co. 10.000 de euro de jucator dacă trec de olandezi, iar fotbalistii asteaptă cu nerabdare să le fie rotunjite conturile.
Fix din gurile mancatoare de branza ale marilor stelisti ignoranti:
"Voi merge si la meciul cu Chelsea si voi plati oricit pe bilet, pentru că banii pe bilet vor contribui la bunastarea Stelei" (Razvan.77)"Cei care vreti bilete mai ieftine cu Chelsea, asteptati să joace Dinamo cu ei că au portile deschise! O să-mi iau primul bilet, mă asteptam să fie mai scumpe" (allexys)
"Am inteles că cel mai ieftin bilet pe Stamford Bridge va costa 80 de lire, asa că nu vă mai plingeti de preturi" (linx_ro)
"În loc să stai acasă si să bei 30 beri de 100 de lei, mai bine dai banii ăștia si te duci la meci, e mai sanatos" (pbogdan)
"Vine Chelsea, fratilor, cîștigatoarea Ligii Campionilor. Eu zic că preturile sunt mici, «ciinii» au cerut 100 de lei la peluze la un meci neoficial cu Barcelona!" (imperator)
Cel bolduit este, evident, preferatul meu.
Fix din gurile mancatoare de branza ale marilor stelisti ignoranti:
Cel bolduit este, evident, preferatul meu.
Ultimul nu mi se pare chiar atat de deplasat.
Instigator
Mi-ar placea sa fac un articol despre investitiile facute de suporterii in fotbal. O comparatie intre Anglia si Romania.
Da' n-am chef. Ca oricum nu il citeste nimeni.
Oricum, iti pot prezenta pe scurt ideea in cateva fraze:
Cica in Marea Britanie salariul MINIM pe economie e 543 lire sterline pe SAPTAMANA. Biletul la meci: 65 de euro(asa am inteles)
La noi, cica, salariul MEDIU e de 343 de euro pe LUNA! Pretul la bilet il stii. Te las pe tine sa calculezi in continuare.
p.s.
Raspunsul corect e: DA, E BATAIE DE JOC!
Nu eu m-am mutat in Canada, Toronto ![]()
Procesul privind schimbul de terenuri dintre George Becali si Ministerul Apararii a fost amanat, marti, pentru 12 martie, din cauză că din completul de cinci judecatori de la ICCJ a lipsit Livia Stanciu, aceasta neputand participa la judecarea cauzei intrucat a participat la sedinta Plenului CSM.
Completul de cinci judecatori al instantei supreme trebuia să continue marti discutiile in cazul recursului facut de procurorii DNA in dosarul in care George Becali, Victor Babiuc si ceilalti inculpati au fost achitati pentru fapte de coruptie in legatură cu schimburi de terenuri dintre omul de afaceri si Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Judecatoarea Livia Stanciu, presedintele completului care judecă acest dosar, din care mai fac parte magistratii Francisca Maria Vasile, Sandel Lucian Macavei, Ionuț Mihai Matei si Rodica Cosma, nu s-a putut prezenta la proces "din motive obiective", conform instantei, aceasta fiind la sedinta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.
În lipsa judecatoarei Livia Stanciu, completul nu s-a putut constitui pentru a continua judecarea cauzei, discutiile fiind amanate pentru 12 martie.
George Becali, fostul ministru al Apararii Victor Babiuc, fiica acestuia, Ioana, si Dumitru Cioflină au fost achitati, in 24 mai 2012, de instanta supremă in dosarul schimbului de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii Nationale.
Astfel, George Becali a fost achitat pentru infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor publice, in formă calificată si continuata Victor Babiuc si fiica lui, Ioana, pentru luare de mită si, respectiv, complicitate la luare de mita iar Dumitru Cioflină pentru abuz in serviciu.
Magistratii instantei supreme au decis achitarea celor patru pe motiv că lipseste unul dintre elementele infractiunii.
Decizia a fost atacată cu recurs la Completul de cinci judecatori al instantei supreme.
Probele procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) nu dovedesc acuzatiile aduse lui George Becali, Victor Babiuc, Ioanei Babiuc si lui Dumitru Cioflină in legatură cu schimbul de terenuri dintre omul de afaceri si MApN, aratau judecatorii instantei supreme in motivarea deciziei de achitare a acestora.
Lipsa probelor care să conducă la stabilirea unei legaturi intre incheierea contractului de vanzare-cumparare si aprobarea celui de-al doilea schimb de terenuri de catre Victor Babiuc a determinat Parchetul să incerce să dea o conotatie penală unor imprejurari care fie sunt pe deplin explicabile si lipsite de orice relevanta fie sunt flagrant contrazise de probatoriul administrat chiar in cursul urmaririi penale, aratau judecatorii in motivare.
Potrivit procurorilor, in perioada 1996-1999, in calitate de administrator al terenurilor domeniului proprietate publică a statului din zona Voluntari (fosta Fermă Rosia), MApN a efectuat două schimburi de terenuri cu George Becali, suprafata totală cedată acestuia in urma celor două schimburi fiind de 28,89 hectare de teren arabil intravilan, schimburi ce au avut drept consecință prejudicierea statului roman cu suma totală de 892.758 de dolari.
Mediafax
speram la o trecere mai departe de Chelsea acum sa nu fabulam cu 20-0 ![]()
Saracu' Zmardoiescu ce sufera: http://www.ziare.com/becali/stiri-Gigi-bec...-becali-1221253
Clubul din Ghencea a blocat acreditarile trustului Pro din cauza emisiunii realizate de Costin Ștucan la televiziunea sportro, dar a ridicat interdictia după ce a obtinut scoaterea de pe post a respectivului jurnalist, care e redactor-șef adjunct la ProSport
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/moderator-...esa-393153.html
Gigi, la multi ani! O sa-mi lipsesti!
Adriane tu nu ai de unde sa sti ce influenta poti avea cand devi un sfant! Asta este doar un cadou de sfantul Gheorghe din partea Media Pro pt sfintenia sa (CIOBANU), ca doar nu vrei sa se puna Pro TV rau cu sfintii ca nu sti ce-ti rezerva viitorul!!! ![]()
Pentru cei interesati, verdictul in dosarul Becali - M.Ap.N a fost iarasi AMANAT pentru data de 26 Martie. Probabil pentru ca onorata instanta a tinut cont de faptul ca domnul George Becali s-a dus la Muntele Athos ca sa se roage pentru meciu' cu Chelsea... La fel de probabil, daca domnul George Becali va trece de Chelsea, Romania va deveni oficial primul stat european religios, ca Iranul, iar domnul George Becali va deveni primul Ayatollah crestin ortodox.
La americani, pentru sfidarea pe care o arata fata de justitie, il bagau de mult la puscarie. Doar pentru sfidare!
Bine, la ei nici nu se amana treaba atat de mult. Ai furat statul? Da. Puscarie pe viata.
La noi exista mereu un "da dar..." Desi nu-l halesc pe Mircea Badea, dar vorba lui "Suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Chiar va surprinde amanarea? Probabil asteapta si judecatorii aia sa plusese Jiji....
Nu-i asta, Caline. N-au sange in ei sa bage la puscarie o persoana asa cunoscuta. De abia dupa ce va veni cineva sa le dea 2 palme peste cefe si sa le zica sa se trezeasca vor termina cu amanarile astea.
Judecatorii din Romania sunt niste morcovari cand vine vorba de persoane din astea cunoscute. De ce le e frica, nu stiu. Probabil sunt si aia murdari si de aia tot amana atat, sa fie siguri ca nu-i are nimeni cu nimic la mana.
Ca nu-i becali chiar asa de bogat ca sa ii mituiasca, nu-i chiar asa interlop ca sa fie o amenintare, nu-i nici vreun politician puternic ca sa ii poata aranja.

Baietii il ignora si p-asta ?
Popor tolerant ce suntem !
Pe cand poze cu csibi barna ?
Ei catre 24 ...
Cati bani a bagat nea Jiji la Steaua sezonul asta:
Reghe e constient de valoarea rezultatelor obtinute cu Steaua si doreste să fie cel mai bine platit antrenor din Liga I
Becali nu pare dispus să-i marească salariul lui Reghecampf
Laurentiu Reghecampf a obtinut in acest sezon o serie de performante pe care niciun antrenor al Stelei nu le-a mai avut in ultimii ani. Echipa sa conduce detasat in Liga I, iar in Europa League a atins faza optimilor de finala lucru care nu s-a mai intamplat de la performanta din 2006, atunci cand Steaua ajungea pană in semifinalele competitiei, după o dublă de foc cu Rapid, in sferturi.
În acest context, la cateva zile după returul cu Chelsea, antrenorul a avut o intalnire cu patronul Ciobanul, in care i-a expus finantatorului noile sale cerinte. Principala doleanță a lui Laurentiu Reghecampf e legată de salariu. Tehnicianul Stelei vrea majorarea acestuia de la 20.000 de euro lunar, atat cat primeste acum, la 30.000 de euro.
"Ți-am adus 12 milioane, merit o marire!"
Prin această cerere, Reghe urmareste să fie cel mai bine platit antrenor din Liga I, lucru pe care il consideră a fi corect, date fiind performantele pe care le-a obtinut in acest sezon. Principalul argument prin care si-a sustinut doleanta a fost cel legat de sumele importante care au intrat in buzunarul lui Ciobanul in acest sezon, bani obtinuti de pe urma rezultatelor europene ale roș-albastrilor. În total, doar din participarea in Europa League, Steaua a câștigat 12.490.000 de euro. "Gigi, ti-am adus peste 12 milioane de euro, cred că e normal să beneficiez si eu de o marire de salariu incepand cu sezonul urmator", i-ar fi spus Reghecampf finantatorului Stelei, potrivit apropiatilor sai. Pentru a sublinia seriozitatea pretentiilor, antrenorul i-a marturisit lui Becali ca dacă nu va primi marirea de salariu, atunci iși rezervă dreptul de a negocia eventualele oferte pe care le va primi in vara
"Să fie sanatos acolo unde ii e lui bine"
Interesant este faptul că cererea facută de antrenor nu are caracter imediat. Reghecampf i-a spus lui Becali că poate astepta semnarea actelor pană la finalul sezonului, atunci cand Steaua va primi cea mai importantă "felie" de la UEFA, anume cota de market pool, cifrată la aproximativ 4,5 milioane de euro. În ciuda discursului, Reghe nu a obtinut de la Becali promisiunea dorita Latifundiarul nu pare să fie de acord cu propunerea angajatului sau, lucru ilustrat de cele mai recente declaratii publice. "Nu se pune problema să-i maresc contractul la vara pentru că el va câștiga mult din clauzele pentru performanță. Dacă are o ofertă de la o echipă mare? Să-i dea Dumnezeu multă sanatate, să fie sanatos acolo unde ii e lui bine", a spus Becali.
VENITURILE Stelei DIN EUROPA ÎN ACEST SEZON
Turul 3 preliminar: 180.000 E
Play-off: 180.000 E
Calificare in grupe: 1.300.000 E
Bonus puncte in grupă: 800.000 E
Bonus primul loc in grupă: 400.000 E
Bonus pentru "16-imi": 200.000 E
Bonus pentru optimi: 350.000 E
100% din cota de market pool: 4.500.000 E
Total: 7.910.000 E
SUMELE OBȚINUTE DIN VÂNZĂ'RILE DE BILETE ÎN MECIURILE DIN EUROPA
Steaua - Spartak Trnava 250.000 E
Steaua - Ekranas 180.000 E
Steaua - FC Copenhaga 550.000 E
Steaua - FK Molde 550.000 E
Steaua - VfB Stuttgart 550.000 E
Steaua - Ajax 1.000.000 E
Steaua - Chelsea 1.500.000 E
Total: 4.580.000 E
12.490.000 de euro a obtinut Steaua in acest sezon din participarea in Europa League
Nu se pune problema să-i maresc contractul. El va câștiga mult din clauzele de performanță
Ciobanul, patron Steaua
CEI MAI BINE PLĂ'TIȚI ANTRENORI DIN Liga I
Tehnician - Salariu lunar
Paulo Sergio (CFR Cluj) - 25.000 E
Reghecampf (Steaua) - 20.000 E
Viorel Hizo (FC Vaslui) - 10.000 E
Cosmin Contra (Petrolul) - 8.000 E
Petre Grigoraș (Otelul) - 8.000 E
Cristi Pustai (Pandurii) - 8.000 E
Cornel Țălnar (Dinamo) - 5.000 E
Valentin Sinescu (Astra) - 2.500 E
Marian Rada (Rapid) - 2.000 E
Becali vrea să schimbe legea condamnatilor cu suspendare » "Nu sunt un infractor!"
de Andrei Craitoiu
Ciobanul a fost condamnat 3 ani cu suspendare in Dosarul Valiza
Ciobanul a fost ieri la vizita lunară la Tribunalul Ilfov, unde trebuie să dea cu subsemnatul după ce-a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in Dosarul Valiza
Finantatorul Stelei, Ciobanul, trebuie să meargă in fiecare lună timp de trei ani la Tribunal sau la o sectie de Politie pentru a declara unde sta cu ce bani iși asigură existenta, dar si ce face. Acesta a fost ieri dimineață la Tribunalul Ilfov, unde a reactionat după această decizie a procurorilor de la Înalta Curte de Casatie si Justitie. "Trebuie să vin aici in fiecare lună ca să demonstrez că nu sunt un infractor! Acum am venit si cu niste bani la mine ca să-i arat aici, un pachet asa, mai gros, ca să le arat că am cu ce să traiesc. E rusinos să vin in fiecare lună aici, sunt totusi un deputat al Romaniei, am fost europarlamentar....", a precizat Becali.
O dată cu intrarea in Parlamentul Romaniei, Becali mai are o idee si vrea să propună o lege prin care parlamentarii condamnati la inchisoare cu suspendare să fie scutiti de vizitele la Politie. Pină atunci, finantatorul Stelei a luat decizia de a nu mai vorbi la emisiunile de televiziune, fie ele sportive sau politice. În plus si-a schimbat si numarul de telefon, pe care nu l-a mai transmis apropiatilor: "Acum mi-am dat seama ce inseamnă să fii liber!".
"Viata mea s-a schimbat după tot acest proces. Eu locuiesc in Anglia si trebuie să vin lunar in Romania să semnez o hirtie. Mi se pare o mare prostie" (Catalin Zmarandescu, fost bodyguard Ciobanul)
Zilele ii sunt numarate.
FCM Bacau a cerut oficial ca Steaua să nu primească licenta: "Nu indeplineste criteriul financiar"
Conducatorii de la FCM Bacau au facut memoriu la Comisia de Licentiere prin care au reclamat faptul că Steaua n-a luat act de decizia TAS, conform careia clubul din Ghencea trebuie să platească 1.041.000 de euro.
După decizia de la TAS, le-am cerut celor de la FRF să pună in aplicare această decizie. Am primit un raspuns in care se spune că la momentul respectiv nu aveam o decizie definitivă si irevocabila Iată că in acest moment am epuizat toate caile de atac sportive si nu ne putem lua banii.
Ei se joacă cu documentele cum vor, dar sunt niste regulamente pe care trebuie să le respectam. Am facut un memoriu catre Comisia de Licentiere si am semnalat acest caz.
Steaua nu indeplineste criteriul financiar, deoarece are datorii față de FCM Bacau si, din acest motiv, nu are dreptul să primească licenta. Nu inteleg de ce FRF nu pune in executare această decizie , a spus presedintele FCM Bacau, Daniel Scinteie, la Sport Total fm.
Steaua riscă să fie sanctionată drastic dacă nu plateste pină la 31 martie suma de 1.041.000 de euro catre FCM Bacau, ca urmare a procesului in "cazul Baciu".
Marele bogatan parlamentar cu pantofi de 4000 de euroi nu are bani sa plateasca.
Face circ(ca de obicei)insa de platit o sa plateasca.Nu risca el excluderea din competitiile europene,caci de acolo mulge.
Are bani Adriane dar, fiindca e inconjurat de sclavi si fiindca a reusit sa prosteasca suporterii stelisti, poate omul a inceput sa creada ca totul se cuvine.
Faptul ca trebuie sa plateasca 1 milion pentru Baciu este aberant. Dar daca a fost Jiji prost si a semnat contractul asa, trebuie sa plateasca...
Zilele ii sunt numarate.
vrem numarul lui Gigi , cine face rost?? deja vorbeste pe la televiziuni
nu mai are nr 0737.000.770.....deja sport.ro,digi,gsptv,etc etc il au,il VREM SI NOI NR CIOBANULUI
Cine doreste sa-l contacteze pe el ciobandate 0737000770
si-a schimbat numarul sapt trecuta...il vrem pe cel nou !!!