FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1605606607608609689»
Adrian12.12.2012 10:04
"Eu stiam că nu se mai joacă ultima etapa Vorbisem cu Walter de la Ploiesti si l-am intrebat: «Bai, Walter, jucam ultima etapa» El a zis: «Bai, Gigi, ce zici tu, aia facem!» Pină la urma eu sunt Steaua! Ce zic eu, aia facem. Eu aduc puncte din Europa, eu fac ce fac, e si normal să am un cuvint de spus.

sunt si parlamentar european si parlamentar in Romania, sunt două! Normal că se tine cont de ce spun eu la Ligă! I-am zis să nu mai jucam. Am vorbit cu Argaseală si am luat legatura cu jumatate plus unu din cluburi, să trimită hirtii la Ligă si gata!", a spus Ciobanul la Digi Sport.

Ati auzit ba cu cine tineti? El e Steaua. El aduce puncte. El e si europarlamentar, si parlamentar, si oieroparlamentar. El e Romania, Europa, Steaua, legea, Liga, Meme si Argaseala. El a adus puncte, el a facut echipa, el a centrat si tot el a dat cu capul. El e tot.

Ce zice el, aia faceti, ba, baieti!

GRYG12.12.2012 13:35

bine ,bine,,,,va dati seama gigica luand cuvintul in parlament,,,,ce nebunie va fii!!!!!...dupa care va venii tare din urma de la sector si marean vanghelie.....sa vedeti atunci testuri de inteligenta....oricum peste patru ani il voi vota sigur pe Gigel frone si atunci totul este complet....va mirati de Gigel frone ????/ asa timid a inceput si gigica

drvladyk12.12.2012 16:01
bine ,bine,,,,va dati seama gigica luand cuvintul in parlament,,,,ce nebunie va fii!!!!!...dupa care va venii tare din urma de la sector si marean vanghelie.....sa vedeti atunci testuri de inteligenta....oricum peste patru ani il voi vota sigur pe Gigel frone si atunci totul este complet....va mirati de Gigel frone ????/ asa timid a inceput si gigica

Da de ce il jignesti pe Frone? Ala e baiat la locul lui, nu merita comparat cu loazele alea

Alin9413.12.2012 19:53

Sincer nu ma asteptam la 65%..

blindius13.12.2012 22:11

Buuun, ca fapt divers, am inteles astazi, dintr-o stire, ca UEFA are o lista cu meciuri aranjate pentru pariuri, acestea fiind in cercetare daca am inteles eu bine, printre care se numara/ s-au numarat:

Callatis Mangalia-Viitorul Constanta

Steaua II- FC Snagov

Gloria Bistrita- Pandurii Targu-Jiu

:w00t:

GRYG14.12.2012 09:08
Da de ce il jignesti pe Frone? Ala e baiat la locul lui, nu merita comparat cu loazele alea

nu am nimic cu omul ala sincer ...dar avem atatea talente in multe domenii incat nu pot sa accept pe cineva care imi este bagat pe gat de televiziunile noastre care i-au premii pentru nu stiu ce emisiuni...de cacao..la fel de bine cum gigica a ajuns in parlament...asta este unul din motive pentru care am refuzat sa dau votul USL-lui....

pcsbb17.12.2012 13:19
Adrian29.12.2012 12:45
Steaua are o situatie catastrofală la nivelul juniorilor inainte de Liga Campionilor U 19. Pustii nu au acces la sala de forță după ce acolo a fost instalată aparatura TRX.

Cristi Tanase si Mihai Costea iși ajută periodic colegii mai mici cu ghetele de care nu mai au nevoie.

Prin comparatie, Ajax Amsterdam nu lasă juniorii să platească nimic, ocupandu'se de alimentatia, cazarea, antrenamentul si de educatia tinerilor fotbalisti.

Prezenta echipelor romanesti in grupele Ligii Campionilor a fost, in ultimii ani, una pe alocuri multumitoare. Cu realizari importante doar din partea Unirii Urziceni si, recent, din partea CFR-ului, romanii nu au impresionat, insa foarte important pentru starea actuală a fotbalului din Liga I, nu s-au facut de ras. Acest lucru se poate schimba de sezonul viitor, in cazul in care Steaua va reusi să câștige campionatul si să ajungă in grupele Ligii.

Problema nu este la echipa mare, ci la cea de Under 19 pe care, conform noilor hotarari UEFA, clubul din Ghencea va trebui să o alinieze pentru a se bate cu juniorii celorlalte cluburi din grupa Situatia la acest capitol este sub orice critică la liderul Ligii I, iar comparatiile, chiar in linii mari, evidentiază diferentele uriase față de cluburile din Europa civilizată.

ProSport a comparat situatia juniorilor de la Steaua cu a celor de la Ajax, viitorul adversar din 16-imile Europa League si, de ce nu?, posibil adversar in editia viitoare a Champions League .

Au voie doar pe "sintetic"

Din momentul in care Ciobanul a decis să suspende alimentarea cu bani a sectorului de copii si juniori, Steaua a devenit o ruină la acest capitol. În prezent, in Ghencea mai functionează doar cinci grupe, numarul minim pentru acordarea licentei. Chiar si in efectiv redus, investitiile lipsesc cu desavarsire. De aproape trei ani, juniorii nu mai fac stagii de pregatire de iarnă in altă parte decat in... Ghencea. Acolo se antrenează si joacă meciuri amicale doar pe un singur teren acoperit cu gazon sintetic.

De cealaltă parte a Europei, Ajax a rezervat juniorilor un complex urias dotat cu opt terenuri de iarbă in marime naturala De selectia pustilor se ocupă peste 60 de scouteri, tinerii fotbalisti fiind pregatiti de peste 25 de antrenori. Bugetul anual rezervat de olandezi pentru copii si juniori ajunge la cinci milioane de euro, bani cu care se acoperă fiecare cheltuială cu cei 240 tineri fotbalisti.

La mila lui Dodel si a lui Nilă

Dacă lipsa terenului de antrenament ar putea fi inteleasa mai ales că sezonul trecut si echipa mare a avut o problemă similară sub conducerea lui Ilie Stan, mai departe lucrurile capată accente tragice. Juniorii Stelei beneficiaza din partea clubului, doar de tricou, de sort si de jambiere! Atat! Nu există un medic in afară de cel al echipei mari, nu există apa sucuri sau bauturi energizante la antrenamente, iar cei fară posibilități financiare apelează la jucatorii primei echipe pentru a obtine ghete. Cristi Tanase si Mihai Costea i-au ajutat in repetate randuri pe colegii lor mai tineri cu ghetele folosite de care nu mai aveau nevoie.

Tommy le-a interzis accesul la sala de forță

Pregatirea fizica principalul atuu al Stelei mari in acest tur de campionat, nu există si la juniori. De cand Thomas Neubert a renovat sala de forță si a dotat-o cu aparatura TRX, juniorii au interzis in incapere, astfel că tinerii au apelat la sali de forță particulare din Bucuresti, acolo unde iși platesc singuri abonamentele lunare. Grija aceasta nu există la Ajax, club care se ocupă de fiecare aspect financiar al copiilor, acestia fiind responsabili doar de plata unei asigurari de sanatate, circa 15 euro pe an. În rest, totul este gratis. Echipamentul de joc, alimentatia, cazarea celor din afara orasului sau transportul catre antrenament. Clubul a pus la dispozitia centrului 20 de autocare care, zilnic, iau copiii de la scoala ii aduc la terenurile de fotbal, apoi ii duc inapoi acasa

Ogararu e ultimul jucator important lansat de centrul de copii si juniori al Stelei

Ryan Babel e ultimul fotbalist important lansat de centrul de copii si juniori al clubului Ajax

JUCĂ'TORI ÎN ACTIVITATE LANSAȚI DE CELE DOUĂ' CENTRE

Steaua

Razvan Avram (Gaz Metan), Valentin Simion (Chiajna), Alin Litu (Gaz Metan), Cezar Lungu (CSMS Iasi), Apostol Muzac ( U Cluj), Alin Tosca (Viitorul), Marius Batfoi (CS Buftea), Valentin Lupu si Ionuț Nastasie (imprumut C Cluj), Florin Bejan (Viitorul), Alexandru Lazar (Viitorul), Vlad Rusu (Viitorul), Bogdan Vatajelu (CSM Rm. Valcea), Andrei David (FC Olt)

Ajax Amsterdam

Wesley Sneijder (Inter Milano), Rafael van der Vaart (Hamburger SV), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Maarten Stekelenburg (AS Roma), Ryan Babel (Ajax), Nigel de Jong (AC Milan), Thomas Vermaelen (Arsenal), Steven Pienaar (Everton)

5 milioane de euro alocă Ajax Amsterdam in fiecare an sectorului de copii si juniori

"Cu toate că lucram cu sute de tineri zilnic, dacă promovam doi fotbalisti la echipa mare a Ajax-ului in fiecare an putem zice că am facut treabă", Jan Olde Riekerink, fostul sef al academiei de fotbal Ajax.

"Cheltuiam un milion de euro pe an cu Academia, normal că am inchis-o! Nu produceam nimic", Ciobanul, patron Steaua.

Analizand aceste aspecte, n-ai cum sa nu te gandesti ca Ajax merita sa se califice mai departe si sa castige EL.

Lipsa de profesionalism de la Steaua e absolut scarboasa. Tot ce conteaza e banul. Produce bani? Daca da, e bine. Daca nu, afara.

Cand te gandesti ce talente a lansat Steaua de-a lungul anilor(Marcel Raducanu, Puiu Iordanescu, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Ogararu-nascuti si crescuti in Ghencea- plus alti numerosi tineri care au debutat in fotbalul mare in tricoul Rosu si Albastru), n-ai cum sa nu vrei sa te dai cu capul de pereti dupa ce vezi ce declara mizeria aia albaneza.

mountytoma01.01.2013 18:23

prost sa fii sa crezi ca behaila cheltuia un milion de euro cu "academia"...

si mai prost sa fii sa dai jumatate de milion pe jucatori ca machado si exemplele ar putea continua.

ca sa fii si mai prost decat atat trebuie doar sa te cheme becacali.

lasa-l sa plateasca milioane de euro pe jucatori crescuti de Hagi si Popescu si altii la fel ca ei!

Alin9403.01.2013 00:40

Normal, asa a facut el si cu Steaua 2, a dat jucatorii pe la alte echipe, normal ca si juniorii au de suferit! Sunt copii care viseaza de mici sa ajunga la Steaua, de ce sa le iei aceasta oportunitate?

Mi-e scarba

GRYG03.01.2013 06:59

un jeg ramane tot un jeg....imi este doar scarba

cristy.steaua2108.01.2013 18:59

ADIO, Budapesta!

Urmatorul meci al nationalei lui Piturcă se va disputa chiar in Ungaria, pe 22 martie 2013. Se pare că la partida de pe teren propriu, vecinii nostri vor fi lipsiti total de aportul fanilor.

FIFA a anuntat astazi că atat Ungaria, cat si Bulgaria, au fost sanctionate de forul international, astfel că la urmatoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia, de anul viitor, accesul fanilor pe stadioane va fi interzis. Motivul invocat de FIFA este comportamentul rasist al suporterilor celor două nationale in partidele anterioare.

Scandarile anti-semite si steagul Iranului afisat la amicalul cu Israelul constituie motivele pedepsirii nationalei Ungariei. De celaltă parte, suporterii bulgari au imitat niste maimute, gesturi indreptate catre fundasul danez Patrick Mtiliga, intr-un meci din calificari.

Federatia de la Budepasta a fost amendată de FIFA cu 35 de mii de franci elvetieni, in timp ce Bulgaria a primit o amendă de 40 de mii de franci elvetieni.

De notat că suporterii romani deja se mobilizaseră pentru a face deplasarea in capitala Ungariei, pană la sfarsitul lui noiembrie strangandu-se aproximativ 200 de fani. De partea cealalta desi partida retur va avea loc abia in toamna lui 2013, sustinatorii maghiari au fost mai "harnici"; astfel, acestia anuntaseră că vor veni la Bucuresti in numar de peste 3000. În actualele conditii, este de asteptat ca numarul lor să fie si mai mare.

De mentionat si faptul că FIFA le-a transmis un ultimatum celor două federatii (maghiară si bulgară), astfel că la urmatoarea abatere acestea riscă să piardă puncte sau, chiar să fie excluse din competitie.

Sursa: prostsport

Aztek11.01.2013 18:01
pcsbb14.01.2013 13:20
pcsbb18.01.2013 06:24
Alin9418.01.2013 19:59

Maicon nu e un atacant rau, in putinele meciuri in care a evoluat pentru noi si-a facut treaba, e gen Rocha dar migi ataca cu Costea

Virgil19.01.2013 05:39

Martinovic: "MM este un om fals si ipocrit"

"MM este un om fals si ipocrit. Nimeni nu il suportă la echipa În față iți vorbeste frumos, apoi iți infige cutitul pe la spate", a declarat Martinovic.

Reghe, laudat si nu prea! Martinovic are insă doar cuvinte de laudă pentru Becali

"Reghe este un antrenor foarte bun, insă caracterul lui il veti vedea foarte bine in cateva zile. Ciobanul este singurul om corect de la Steaua", a mai spus Martinovic.

Martinovic le face o promisiune stelistilor: "Niciodată la Dinamo"

"Eu sunt sarb adevarat, sunt om de cuvant si le promit suporterilor Stelei că nu o să mă duc niciodată la Dinamo"

Lays19.01.2013 14:49
Ciobanul este singurul om corect de la Steaua", a mai spus Martinovic.

Oare suntem noi nebuni?

pcsbb20.01.2013 15:13
pcsbb23.01.2013 07:38
pcsbb23.01.2013 08:10

Un mic update de la acelasi ziar cretin: http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/suporterii...ani-386480.html

besliud23.01.2013 18:04

Alin94 Rocha este mai degraba un ratacant decat un atacant! Asta i-mi da aceiasi senzatie de nervi cand il vad precum o aveam cand juca Surdu la Steaua, amandoi au ceva in comun rateaza din situatii incredibile!

SuperstaR1824.01.2013 15:53

http://www.gsp.ro/gsp-special/media/Gigi-f...ali-386744.html

SOC ! Becali plateste ziaristi sa ii spele imaginea. Nu ma asteptam la asta...

pcsbb28.01.2013 19:03
Adrian03.02.2013 23:00
"La mine totul este pe bani. Steaua este o distractie pentru mine, că altfel de ce aș sta? Pentru ce aș da milioane? Că le pierd, nu? Eu trebuie să pierd cit mai putini bani. Dacă mie Steaua imi aduce acum 1 milion din bilete si vreo 8-9 milioane din incasari de la UEFA, eu sunt foarte multumit. Se ajunge la vreo 10 milioane. Ce să mai vreau de la Steaua?", a spus Becali la DigiSport Special.

Da' ce conteaza ma daca mergeti voi la meci? Ca doar nu conteaza aia 5 lei pe care ii dati voi asa de mult.

Hai, cu totii la stadion!!! Forza Steaua xoxo :XXXX Spre 24!!!!!

«1605606607608609689»