FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1604605606607608689»
MoWeed22.11.2012 17:18

Si ar certifica faptul ca jumatate din echipele din Liga 1 sunt echipe fantoma, participante ilegal in Liga 1.

Lari22.11.2012 17:26

Io visez deja cum va inapoia 2gi banii la UEFA :alcoholic:

drvladyk22.11.2012 22:53

Doamne-ajuta

pcsbb25.11.2012 17:30

Ce rahat:

Galeria Stelei vine in intampinarea suporterilor care vor să-și achizitioneze materiale cu semnele clubului. Ultrasii deschid un magazin oficial in Carrefour Grand Arena Berceni, unde vor comercializa produse care vor purta emblema Stelei. În acest sens, membrii galeriei au primit acordul conducerii clubului.

Inaugurarea va avea loc chiar de Ziua Nationala pe 1 Decembri, iar la deschidere vor participa primarul Sectorului 4 - Cristian Popescu, Laurentiu Reghecampf, jucatorii si managerul echipei.

"Am primit acceptul clubului să folosim emblema Stelei pe produsele pe care le vom scoate la vanzare. La această inaugurare va fi prezent primarul Sectorului 4, Cristian "Piedone" Popescu, Laurentiu Reghecampf, jucatorii si managerul echipei", a declarat Gheorghe Mustață pentru ProSport.

Pană acum, suporterii aveau optiuni limitate dacă doreau să cumpere produse cu insemnele Stelei. Oficialii clubului au inchis magazinul oficial de la stadionul Ghencea, dar si pe cel de la Magazinul Unirea. Singurele variante pentru fani ramaseseră un minimagazin oficial situat in Piata Drumul Taberei si, magazinele oficiale ale sponsorului tehnic si cele mobile, prezente la stadion in ziua meciului.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...ubului-10348419

pcsbb26.11.2012 14:33
MoWeed26.11.2012 15:17

Cu riscul de a ma repeta la nesfarsit:

Cum era cu Peluza Catering Hostess ???

Azzido04.12.2012 14:18
Lari04.12.2012 14:25

Nu e neaparat un dezastru, depinde de cum se va manageria problema. Insolventa e diferita de "gata, bah, nu mai avem dupa ce bea apa".

ebonyc04.12.2012 15:13

Daca Rapid va fi retrogradata stiu un singur lucru: ca peste 10-15 ani, rapidistii de astazi vor povesti nepotilor ca URSS i-a retrogradat, ca Armata sovietica a Stelei a vrut sa intre cu tancurile, sa le darame stadionul. Ca noi am desfiintat echipe de traditie, ca Progresul, samd. Nu-mi place sa ma bucur de raul altuia, dar parca as zambi un pic.

LDS04.12.2012 23:53

Asa ar parea la prima vedere, daca e sa judecam superficial. Insa viata a demonstrat de multe ori ca Dracu' te ia mai degraba din usa bisericii decat din strafundurile unui lupanar... S-ar putea ca peste zece - cinspe ani rapidistii sa zica ce vor ei despre Steaua, care atunci va fi doar o amintire. In clipa de fata, o retrogradare ar prinde mult mai bine Stelei decat alora de sub pod.

ebonyc05.12.2012 13:05
In clipa de fata, o retrogradare ar prinde mult mai bine Stelei decat alora de sub pod.

Iar sare lumea cu clasicele "voi nu sunteti stelisti" si "duceti-va la Dinamo daca nu sustineti echipa", etc. Putine persoane sunt capabile sa inteleaga ca sutul asta-n dos ar fi un pas inainte.

LDS10.12.2012 00:08

Becali - 65 %

Sunt fericit si ma simt bine,

Sensul vietii l-am aflat, votandu-te pe tine !

1on10.12.2012 02:15

Da' in ce cartiere a votat?

Adrian10.12.2012 11:03

Miliarde si miliarde de multumiri celor care au votat cu domnul ne-a.

Sunteti stelisti adevarati! De acum inainte, Steaua va lua titlul zilnic. Forza ne-a Gigi, forza Steaua!

gio_stgloria10.12.2012 13:31

Baga bani la Steaua, face performanta , merita 65%.

MoWeed10.12.2012 13:47

Totusi, se observa o mica diferenta de procent.

Dintre cei care se declara stelisti, il sustin cel putin 99%. Macar de l-ar fi sustinut numai 62% din stelisti si tot era ceva...

Stryker10.12.2012 14:04

Multi au votat cu alianta respectiva, nu neaparat cu nea ciobanul ...

E foarte probabil ca grosul celor care l-au votat sa fie pensionari si nu cred ca pensionarii au prea multa treaba cu Steaua. Ei au votat pentru ca traiesc cu iluzia ca, alianta respectiva are grija de ei si cam atat, nu conteaza pentru ei ca a candidat acolo un fost cioban actual schizofren megaloman. Putea la fel de bine in locul lui sa fie si un fost porcar, vacar sau vidanjor, cam tot aia era.

Ce e nasol este ca exista unele persoane, care l-au votat pentru cine este el ca om, aceia sunt intradevar irecuperabili si nu merita sa discutam despre ei.

Lays10.12.2012 20:08

Desi ma asteptam ca acest lucru sa sa intample, parca am ramas putin perplex cand am aflat. Cred ca mai aveam un pic de incredere in... romani. :D Silly me. Acum cred cu ardoare ca acest mare om are sanse la fel de mari ca maimutele din care se trage, de a ajunge presedinte al Romaniei, candva. De abia astept! :steag_sah_mic:

LDS10.12.2012 23:59

Culegem roadele votului uninominal... Sigur, al votului uninominal de tip romanesc, ca daca era vot uninominal pur, ca in tarile civilizate, am fi avut un parlament cu doua partide: un USL de 95% si un UDMR de 5%. Asta se intampla cand se incearca un transplant de civilizatie unei tari...africane, pardon de expresie.

Ca sa prinda si la noi votul uninominal, ar trebui ca, in primul rand, dreptul de vot sa fie acordat numai persoanelor cu studii superioare, carora sa li se dea un " carnet de elector " care sa fie obtinut in urma unui examen medical si al unei testari psihologice, asa cum se procedeaza in cazul permisului de port-arma sau, mai nou, in cazul magistratilor. Daca s-ar mai adauga si o prohibitie de douazeci de ani la chestia asta, atunci s-ar intrevedea o sansa si pentru tara asta...

Asa, cata vreme turmele de trogloditi vor da navala la vot, ne vom trezi cu partide invingatoare la puncte cu scoruri africane, cu Gigi BecaIi sau cu vreun " Gigi BecaIi " in cele mai inalte functii.

GRYG11.12.2012 12:16

nu va sta mult in parlament .....calca el pe bec ..... :yes:

Azzido11.12.2012 14:09

conform Google:

Top 10 dueluri fotbalistice populare in 2012

1. Steaua Dinamo

2. Romania olanda

3. Dinamo Barcelona

4. Steaua twente

5. Steaua CFR

6. Steaua rapid

7. Steaua molde

8. Barcelona Real Madrid

9. Steaua copenhaga

10. Romania turcia

http://www.digi24.ro/stire/ZEITGEIST-ce-au...ogle-2012_64459

GRYG11.12.2012 14:17
:)):P:)) asa poate fii gasita si dinamu pe,, goagle,, :steag_cruce_invers:
Harald11.12.2012 15:57

hai mai LDS, ne spuneai mai demult ca ora exacta se da la Washington... acum urmaresti politica romaneasca..

LDS12.12.2012 00:59

Hai... unde ? Noi suntem romani si suntem aici pe veci stapani. In rest, ramane cum am stabilit: Ora exacta se da de la Washington, iar soarele rasare de la Beijing, fie ca ne place sau nu...

terente12.12.2012 08:52

Sa revenim la fotbal. :ike:

Reghe nu poate fi dat afara prea usor de la Steaua ca rupe partidul in doua!

Soacra mica-i colega cu Necuratul!

«1604605606607608689»