Bine ar fi daca s-ar spala numai ei. Ar avea ce merita...
Bine ar fi daca s-ar spala numai ei. Ar avea ce merita...
Asa e , Mo.
Cum naiba sa crezi ca lucrurile stau altfel acum? Cat de naiv sa fii?
Niste rezultate de moment pot sterge totul?
Asta e, sunt unii disperati dupa un titlu, dar pacat ca asta le-a intunecat mintea si unora care cu ceva vreme in urma o aveau limpede...
Spalati-va pe cap cu Gigi ...
pe capul p...oalei!
nu voi uita niciodata meciul cu Bistrita, cand muigi a supt, in direct la TV, p..oala la 11500 de oameni in Ghencea! ce dor mi-e de vremurile alea :-)
@red&blue_boy
Sintagma "semper superiores" era doar o gluma. Daca eram cu adevarat superiori, erau pe stadion numai Jiji si cartonel. Nu e vorba numai de un titlu, e vorba de viata de suporter.
Ce conteaza ca echipa noastra e moarta? Conteaza ca ne-am pisat pe tigani...
Stai sa vezi ce va fi la anul, daca luam titlul...
mare lucru nu o sa fie va spun eu..
Imi poate spune cineva unde va sta galeria la meciul cu CFR, la inelul 1 sau 2 pentru ca in seara asta am avut o experienta foarte urata la inelul 1 cu spectatorii care au venit la teatru si nu sa incurajeze echipa.
În Romania nu mai există suporteri de rezultat diponibili! Steaua i-a luat pe toti
Seria bună de rezultate obtinută de Steaua in acest sezon a triplat numarul romanilor care se declară stelisti de mici. Astfel, in Romania nu mai există momentan nici un suporter de rezultat disponibil. Sau, dacă exista este vorba de suporteri care incă nu au aflat că Steaua a batut-o cu 1-0 pe FC Copenhaga, insă si acestia vor deveni stelisti imediat ce află rezultatul meciului de aseara
Cat timp Steaua va ramane pe primul loc in Liga I si va aduna puncte in grupa sa de Europa League, suporterii de rezultat vor ramane alaturi de echipa lui Ciobanul. Doar printr-un miracol, gen CFR Cluj câștigă Liga Campionilor, un astfel de suporter va renunta s-o sustină pe Steaua, a apreciat reputatul sociolog Decebal Popescu.
Cea mai afectată echipă de această situatie este CFR Cluj, echipă care se bazează exclusiv pe suporteri de rezultat. Am primit un mesaj de la liderul suporterilor ceferisti prin care am fost anuntat ca incepand de azi, ei sunt oficial suporterii Stelei. Nu stiu dacă imi permit să cumpar alti suporteri, s-a plans Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj.
timesnewroman.ro
Imi poate spune cineva unde va sta galeria la meciul cu CFR, la inelul 1 sau 2 pentru ca in seara asta am avut o experienta foarte urata la inelul 1 cu spectatorii care au venit la teatru si nu sa incurajeze echipa.
La inelu' 3 . Te sfatuiesc sa-ti iei bilet in unul din sectoarele 308 ,310 sau 312 .
Oficialii Stelei au primit, vineri, rezultatele controlului pe care Agenția Națională Anti-Doping l-a efectuat in urmă cu două zile asupra a opt jucatori.
Controlul antidoping realizat miercuri a relevat că cei opt jucatori testați sunt curați și nu au consumat substanțe interzise.
ANAD i-a testat pe Raul Rusescu, Andrei Prepeliță, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pirvulescu, Tiberiu Balan, Razvan Stanca și Lucian Filip.
Mai multe voci din lumea fotbalului au sugerat că jucatorii Stelei s-ar dopa din cauza pregatirii fizice pe care o au, dar zvonurile au fost anulate de controlul ANAD.
"The Nobel Peace Prize 2012 was awarded to European Union (EU) "for over six decades contributed to the advancement of peace and reconciliation, democracy and human rights in Europe"."
Sa-mi explice si mie cineva ca nu pricep: cum vine asta, premiul Nobel se acorda Uniunii Europene? Adica, mai exact cui?
"The Nobel Peace Prize 2012 was awarded to European Union (EU) "for over six decades contributed to the advancement of peace and reconciliation, democracy and human rights in Europe"."
Sa-mi explice si mie cineva ca nu pricep: cum vine asta, premiul Nobel se acorda Uniunii Europene? Adica, mai exact cui?
buna asta
Premiul Nobel se poate acorda si unei institutii, nu neaparat unei singure persoane. E o traditie care are peste 100 de ani, deci nu e UE singura pe lista asta: mai avem Crucea Rosie (care a luat cred de vreo doua sau trei ori premiul asta), UNICEF, ONU si o multime de alte astfel de organizatii, mai mult sau mai putin cunoscute.
Desigur, daca vrei sa auzi ceva amuzant, am ceva misto: premiul pentru Uniunea Europeana a fost inmanat de catre parlamentul unei tari care in 1994 a petrecut pana in zori (imi amintesc perfect de ziua aia) dupa ce referendumul pentru aderarea la Uniune a esuat. E ceva sa acorzi premiul unei organizatii din care nu vrei sa faci parte nici macar cu forta...
'Ciorbă', reținut de Poliție. Prins în flagrant cum îl șantaja pe Reghecampf
Fostul impresar Dumitru Tudor a fost prins în flagrant de Poliţişti joi seară, în Capitală, după ce i-a şantajat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, de la care a primit 12.000 de lei pentru a nu dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.
Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla "Ciorbă", îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia.
Tudor le-a spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruţi de el, va face publice informaţii despre ei considerate compromiţătoare.
Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.
Potrivit aceloraşi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din sectorul 1, o primă tranşă de 12.000 de lei. După ce a primit banii, fostul impresar a fost prins de Poliţişti şi dus la audieri.
În aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragoş, a fost reţinut în Olanda, alături de Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, şi de alţi doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.
onlinesport.ro
Curiozitatea ma doboara. Vreau sa stiu, asa cam cati dintre voi sunteti constienti ca Becali incepe sa intre in politica, asa pe bune. Ca monsieur Crin ii da frumos si partid maricel, si ca omul asta ajunge, chiar daca in mod instantaneu intr-o mica masura, patron nu doar peste Steaua, ci incet incet peste toti. In ritmul asta intre ce ajungem sa alegem la alegerile viitoare. Intre Crin presedinte, Ponta premier si Becali la finante versus Ungurean presedinte cu Basescu premier si Dan Diaconescu presedinte cu premier Serghei Mizil? In cazul in care ajungem asa nici emigrand nu mai suntem tradatori de tara.
Becali nu e doar un bufon inofensiv. Noi ar trebui sa stim cel mai bine cum face ala la putere.
Curiozitatea ma doboara. Vreau sa stiu, asa cam cati dintre voi sunteti constienti ca Becali incepe sa intre in politica, asa pe bune. Ca monsieur Crin ii da frumos si partid maricel, si ca omul asta ajunge, chiar daca in mod instantaneu intr-o mica masura, patron nu doar peste Steaua, ci incet incet peste toti. In ritmul asta intre ce ajungem sa alegem la alegerile viitoare. Intre Crin presedinte, Ponta premier si Becali la finante versus Ungurean presedinte cu Basescu premier si Dan Diaconescu presedinte cu premier Serghei Mizil? In cazul in care ajungem asa nici emigrand nu mai suntem tradatori de tara.
Becali nu e doar un bufon inofensiv. Noi ar trebui sa stim cel mai bine cum face ala la putere.
ce spui tu acolo e un film horror low budget
Confirmarea oficiala ca la Steaua vin numai antrenori carpe: http://www.sport.ro/Liga-1/reghe-si-MM-n-a...le-lucruri.html
Evoluțiile bune pe care Steaua le-a avut in acest sezon au fost remarcate de forul continental. UEFA a vorbit marți despre ceea ce au nimit "Renașterea Stelei".
Site-ul oficial al UEFA a gazduit un amplu material despre revenirea Stelei in elita considerand că Laurențiu Reghecampf este principalul artizan.
"Un șablon cu cel puțin nouă internaționali romani in mod regulat, dintre care stralucește Raul Rusescu, golgheterul campionatului cu 11 reușite, un factor indubitabil important, dar antrenorul Laurențiu Reghecamp a jucat de asemenea un rol important. Fostul mijlocaș al Stelei a invățat multe după nouă ani in Germania", a scris site-ul UEFA.
"Antrenorul in varstă de 37 de ani, care este al doilea in topul celor mai tineri antrenori din campionatul Romaniei, a adus o notă germană la Steaua. Echipa sa nu și-a zdrobit adversarii, dar este foarte eficientă", a mai scris sursa citata
Totuși, antrenorul Stelei a facut apel la calm, spunand că vrea să-și țină jucatorii cu picioarele pe pamant.
"Sunt și lucruri negative la echipa dar pot să spun că ne descurcam bne. În fotbal se poate intampla orice, așa că trebuie să-mi țin jucatorii cu picioarele pe pamant pană la final. Este crucial să respectam acest sport și să fim mandri după fiecare meci", a afirmat Reghecampf.
onlinesport.ro
Conform ziarului NATIONAL, Steaua singurul club care ramane cu arbitri straini! Nu cred ca aceasta varianta este benefica pt noi. Chiar daca multa lume a comentat arbitrajul din ultimul meci, per ansamblu a fost ok!
Uite materialul cu pricina!
http://www.enational.ro/sport/Steaua-singu.../#ixzz2BWzNgQOp
Forza Steaua!!!!
PS. Nu am stiut cum sa pun linkul altfel, SCUZE!
Rapid a intrat in insolvență!
George Copos n-a glumit cind a anuntat că vrea să vindă clubul Rapid si a inceput deja să ia primele masuri in această privință.
Potrivit dolce-sport.ro, patronul giulestenilor a dat startul formalităților ca să declare insolventa clubului Rapid. Dacă intre timp va gasi un investitor, e dispus să-i cedeze clubul in rate.
Rapidul e evaluat de Copos la 4 milioane de euro, iar eventualul cumparator ar trebui să asigure bugetul de salarii pină la finalul acestui sezon, aproximativ 1,5 milioane euro si să platească restul sumei in mai multe transe.
Da' "nu sta becali in banii aia de pe bilete"...
Poza zilei!!!!
MM Stoica incearca o reconciliere cu rivalii de la Dinamo: Ca sa se inteleaga f clar. UNITI SPRE 24!!!
Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/short-list/shortli.../#ixzz2Ba7Kc0Zs
Forta Steaua!
"Steaua dă faliment dacă nu câștigă campionatul. Din acest motiv mă tot atacă acest om primitiv pe nume Ciobanul. Pentru noi n-ar fi o tragedie dacă am rata campionatul, dar pentru Steaua ar fi! Îi paste falimentul", a spus Ioan Niculae (mafiotul de la Astra Giurgiu).
Cum sa ne pasca falimentul cat timp Jiji a luat numai din bilete in turul asta o suma echivalenta cu bugetul pe un sezon al unei echipe medii de la noi (gen...Pandurii)?
Ca sa nu mai zic ca daca il vinde pe Chiriches macar la jumatate din suma care se vehiculeaza (fezabil, daca stam sa ne gandim ca Sapunel a costat 5 milioane de euro) si-a facut banii pentru inca 2 sezoane....
a spus Ioan Niculae (mafiotul de la Astra Giurgiu).
Ne putem increde in vorbele lui Ioan Niculae? Adica poate fi demonstrat ca adevarat ce spune? Se stie, mafiotii sunt oameni bruti si minciuna e a doua natura a lor dar e posibil ca de data asta sa fi spus adevarul?
Gresit. Falimentul il paste pe ciobanas. Nu mai are bani gheata ca sa isi poata sustine stilul de viata actual. Pe pamanturile lui poate sa tot arunce cu excremente.
E terminat. De aia se tot da cu cine poate de prin politica. Intai cu vagin Tudor, acum cu usl-ul. Stie ca fara imunitatea aia jegoasa e terminat. Daca nu castiga iar imunitate, o sa il astepte borcica cu bratele deschise in Florida.
Eu unul o sa merg la vot si voi vota cu pdl-ul doar pentru a suferi becali. Sa dea Dumnezeu sa nu reuseasca usl-ul nimic, sa ajunga iar pdl-ul la putere si sa se razbune crunt pe jegul asta. Probabil ca va suferi si Steaua mult de tot. Da' o sa merita deca jegosul ala o pune bine de tot.