FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1600601602603604689»
cheloo9816.08.2012 13:35

Adriane tu ar trebui sa scrii la ziar frate.Eu doar mi-am exprimat parerea aceea ca Szukala e un fundas bun asta e parerea mea cat despre Gardos nu mi se mai pare jucatorul de acum 2 ani .Nu poti sa joci cu el titular doar pentru ca e tanar si poti sa iei bani multi pe el ,se vede ca nu e in forma.

pcsbb16.08.2012 13:38
Vorbesti prostii, ca de obicei. L-ai vazut vreodata pe Doru Bratu? Eu l-am urmarit chiar atent in returul trecut. Are calitati si seamana ca stil de joc cu Chiriches. Mie imi place. Se poate impune lejer ca titular daca nu va avea probleme cu accidentarea.

Are pe dracu'! Dupa primele 2 meciuri o sa zboare de la Steaua ca acvila.

Adrian16.08.2012 13:46
Adriane tu ar trebui sa scrii la ziar frate.

Asta si fac :D

Eu doar mi-am exprimat parerea aceea ca Szukala e un fundas bun asta e parerea mea cat despre Gardos nu mi se mai pare jucatorul de acum 2 ani .Nu poti sa joci cu el titular doar pentru ca e tanar si poti sa iei bani multi pe el ,se vede ca nu e in forma.

Si eu mi-am exprimat parerea si am argumentat. Eu il prefer oricand pe unul precum Gardos unuia ca Szukala. Daca baiatul trece printr-o forma mai proasta, atunci e si vina staffului. Aia trebuie sa lucreze cu el, sa il ajute, ca de aia sunt antrenori, sa il ANTRENEZE, nu sa isi bata joc de el.

Eu am zis inca de la inceputul campionatului ca se vede clar ca Reghe, desi a fost fundas, nu a lucrat deloc cu apararea. Intreg compartimentul respectiv joaca prost. Ganditi-va doar de cate ori au fost prinsa apararea pe picior gresit pana acum. In conditiile astea, orice greseala e marita de n ori.

Daca echipa joaca bine, apararea joaca bine si Gardos comite o greseala, nimeni nu o baga in seama. Dar, pentru ca echipa joaca prost, mai ales in aparare, tot ce face Gardos gresit e observat imediat.

Geraldo trebuia tinut inca un sezon exact pentru a ajuta cuplul Gardos-Chiriches sa creasca. Aia 2 ar fi invatat multe de la Geraldo. Dar ciobanul e interesat doar sa faca un ban rapid, nu are el treaba cu strategii pe termen lung.

Adrian16.08.2012 13:54
Are pe dracu'! Dupa primele 2 meciuri o sa zboare de la Steaua ca acvila.

Ca cioara, prietene. Ca doar aia si e :D

iNsTiGaToR16.08.2012 15:18
Eu am zis inca de la inceputul campionatului ca se vede clar ca Reghe, desi a fost fundas, nu a lucrat deloc cu apararea.

Eu din ce imi amintesc Reghe a fost mijlocas.

Adrian16.08.2012 16:05

A fost fundas de banda dreapta. Dar atunci se juca 5-3-2 la greu, cu fundasi de banda mai ofensivi.

iNsTiGaToR16.08.2012 16:44

Daca a fost fundas ofensiv , ca altfel nu-mi vine pe moment sa-i zic, nu poti spune ca a fost chiar un fundas si ca ''desi a fost fundas, nu a lucrat deloc cu Gardos si Chiriches''. Si la Aachen eu stiu ca a jucat mijlocas.

Razvypitesti16.08.2012 18:16

Steaua are jucatori valorosi. NU avem conducere si antrenor sa stie ce sa faca cu ei. Iliev, Geraldo (dati afara ca cereau mai mult) Radut joaca foarte bine la Pandurii, matei joace bine la Dinamo, Costea, unde se va duce va exploda, kapetanos cum joaca? jijel ( imi pare rau ca nu l-am tinut, dar nu juca bine la vremea aia) si multi sunt buni la Steaua, dar nu stie nimeni ce sa faca cu ei. si pe zi ce trece va fi mai rau, cum va functiona un compartiment sau un jucator stati calm va fi vandut imediat nu vom ajunge nicaieri, la Steaua nu se va mai face performanta ci este doar o legiune straina de antrenament pentru jucatori (unii vor fi distrusi altii daca scapa teferi si daca rezistA 6 luni, foarte bine. vor pleca si vor face treaba in alta parte. la noi.....adio performante

red&blue_boy16.08.2012 19:05

Deeeci, Adi Popa ala da doua goluri cu Brasov si-l vede Becali , gata, e de Steaua.

Szukala ne-a facut cadou un gol campionatul trecut, e bun, da-i incolo pe Geraldo si Iliev...

Am ajuns o echipa cu o mentalitate mica, in consecinta transferam si doar de la echipe mici, de preferat care se bat la retrogradare.

Dar vai, atunci cum sa spui ceva, cum sa nu sustii echipa. Cine face echipa la Steaua si acum, cine a facut-o si in ultimii ani? The only one from the loja . ...

red&blue_boy17.08.2012 04:21

Asa , ca totul sa fie complet, cica Geraldo e aproape sa semneze cu Petrolul .

Deci astia nu s-au vazut scapati de Szukala, ca apoi sa poata aduce pe altcineva. Si tocmai pe Geraldo ...

iNsTiGaToR17.08.2012 21:18

A semnat deja cu Petrolul.

http://www.fcpetrolul.ro/ro/Geraldo-Alves-...rolul-Ploiesti/

Ma intreb ce salariu are acolo.

cheloo9818.08.2012 10:09

Are 400.000 de mii salariu,la Steaua cat avea??

Arhimede19.08.2012 12:25

240.000 E/an

mountytoma21.08.2012 19:03

pdl Cluj joaca azi cu FC basel. niciodata, dar niciodata, nu mi-am dorit atat de mult ca o echipa romaneasca sa piarda un meci in cupele europene, si sa piarda zdrobitor. pdl Cluj ocupa fraudulos locul unei echipe romanesti in Champions League. ei joaca fraudulos si in campionatul Romaniei. imi pare rau de kapetanos, dar as vrea sa piarda cu 5-0 azi si sa nu se califice in CL.

fara banii din CL, fara banii furati de pdl poporului roman, poate ii vom revedea pe bozgori inapoi in Liga a 3-a, jucand in continuare derbiurile lor cu industria sarmei campia turzii

danimarcu21.08.2012 19:06

Adevarul este ca anul asta parca nici o echipa nu merita sa castige Campionatul intern!

dmb21.08.2012 19:40
niciodata, nu mi-am dorit atat de mult ca o echipa romaneasca sa piarda un meci in cupele europene, si sa piarda zdrobitor.

Lasind la o parte ca CFR-ul numai echipa romaneasca nu-i, n-am sa inteleg niciodata cum poate un roman (esti roman, sau nu?) sa doreasca sa piarda o echipa din Romania cu una din strainatate! Rivalitatea interna este una si ea trebuie sa dispara cind meciul are loc cu un adversar strain. Orice victorie romaneasca a oricarei echipe se resfringe benefic asupra sportului romanesc inclusiv asupra rivalelor si indirect asupra tarii. Pina sa cistige Steaua CCE romanii erau toba de bataie a tuturor de atunci la unii sau altii echipa romaneasca nu mai inseamna automat "sintem calificati"! Nu-i de mirare ca sintem un neam atit de usor de condus (citeste prostit) pentru ca nu sintem capabili sa fim impreuna cind se cere!

mountytoma21.08.2012 19:56

sunt roman, insa in primul rand ma consider un om corect. daca un roman comite o ilegalitate poate fi sigur ca voi depune marturie impotriva lui. nu voi fi niciodata solidar cu infractorii. daca ai calatorit in strainatate, poate ai inteles cum este ca tu roman onest sa fii tratat ca hot din cauza romanilor (de fapt, a tiganilor), care comit infractiuni peste hotare.

tin si cu rapid, si cu Dinamo, cand joaca in cupele europene, si ca stelist iti dai seama cat de greu imi este, dar o fac, pentru ca sunt roman. insa sirul de furaciuni in urma carora pdl Cluj a castigat doua campionate, sau cate a castigat, ma face sa ii urasc ingrozitor. pe astia chiar nu ii mai suport. doar pe behaila il urasc mai mult!

red&blue_boy21.08.2012 19:58
Lasind la o parte ca CFR-ul numai echipa romaneasca nu-i, n-am sa inteleg niciodata cum poate un roman (esti roman, sau nu?) sa doreasca sa piarda o echipa din Romania cu una din strainatate! Rivalitatea interna este una si ea trebuie sa dispara cind meciul are loc cu un adversar strain.

Hai ca nu e chiar ceva iesit din comun. In strainatate parca nu se bucura fanii lui United ca pierde Liverpool in cupele europene, ori cei ai lui Juventus ca pierde Inter, ori cei ai lui Barcelona cand pierde Real, si invers etc....

mountytoma21.08.2012 20:03

si m-as fi bucurat ca o echipa romaneasca sa ii bata pe infumuratii astia de elvetieni! dar cu astia de la Cluj chiar nu pot sa tin. si uite ca par sa castige jigodiile...

dmb22.08.2012 03:47

Prietene eu traiesc de peste 20 de ani in strainatate si stiu mai bine decit iti poti inchipuii cum este sa platesti pentru altii!Dar daca te nasi roman, mori roman ca vrei sau nu! Acum nu stiu cum a cistigat CFR-ul campionatele (eu ii vad doar international, pe plan national ma uit doar la Steaua) dar stiu ca in Romania victoriile nu-s intodeauna reale, si asta la toate echipele.Am vazut meciuri din Liga 1 in care sarea in ochi faptul ca albitru era cumparat cu neamul lui cu tot!

Crezi ca Becali n-a cumparat nimic niciodata? :) Pai intr-un astfel de campionat chiar daca esti cinstit nu poti sa nu o faci daca vrei sa apuci mai sus!

Sincer m-am bucurat de victoria CFR-ului (bine ar fi sa aibe si Steaua un astfel de atacant, ) m-a intristat doar faptul ca joaca cu doar un roman sau doi in echipa. cred ca din pct. asta de vedere Becali are dreptate cind doreste jucatori romani. Daca ai echipe portugheze, sau de alti mercenari in Liga... ai o nationala ca a noastra!

mountytoma22.08.2012 15:38

eu nu am urmarit CFR-ul, dar cand am apucat sa vad vreun meci de-al lor, s-a intamplat de fiecare data sa castige cu arbitraje strigatoare la cer. in plus fiind echipa pdl-ului, partidul care a furat in modul cel mai grob cu putinta, nu face decat sa ii urasc si mau mult.

exemlul cu behaila nu e deloc reusit. ala nu vrea romani din alt motiv decat ca sunt mai ieftini. iti spun eu ca daca ar gasi jucatori africani (apropos, negrul ala de la CFR Cluj a fost meserias aseara) care sa ii castige campionatul si sa ceara salarii mici, si-ar face echipa la Steaua numai din nigerieni sau sudanezi. si el e chiar ultimul care sa NU cumpere meciuri. desi o face "mascat" crede el. cumpara cate un jucator de la echipa care ii da meciul, pretul jucatorului fiind artificial umflat pentru a acoperi atat valoarea jucatorului cat si cele trei puncte castigate de Steaua.

despre nationala... eu cred ca a ajuns unde a ajuns din cauza impresarilor becali. fara ei, chiar si cu echipe internationale in campionatul intern, eu cred ca am fi avut o nationala mult mai buna.

asa ca, noi sa fim sanatosi.

zum Wohl! :beer2:

edynho29.08.2012 18:14

Cica va fi repatriat Tatu :)) dar doar daca isi revine.

cheloo9830.08.2012 08:03

Eu am vazut ca negociaza cu tiganu sef Copos pentru Teixeira.

MoWeed31.08.2012 22:12
Încasarile magazinului vor fi folosite la organizarea coregrafiilor si deplasarilor galeriei

Steaua va primi doar 1% din câștiguri, insă va dona si acesti bani membrilor galeriei

Cel mai titrat club din fotbalul romanesc nu are un magazin oficial cu produse care să-i poarte sigla. La Steaua, acest lucru nu a mai fost foarte mult timp o stire. ProSport v-a prezentat, in această primavara singurul loc din care fanii roș-albastrilor mai puteau cumpara astfel de materiale. În piata Drumul Taberei, ascuns de priviri, era singurul magazin (foto sus) partener FCSB care a supravietuit după ce sediul central, de la stadionul Steaua, a fost inchis. Cu toate acestea, startul noului sezon al Ligii I va produce o surpriză fanilor. Un proiect privat care va aduce la stadion un magazin mobil din care fanii vor putea cumpara fulare, esarfe, steaguri si alte astfel de produse cu emblema Stelei.

După ce Ciobanul a inchis departamentul de marketing care aducea anual in visteria clubului aproape două milioane de euro, Mihai Stoica a reusit să revitalizeze o mică parte din ceea ce inseamnă relatia comercială dintre club si fani. Astfel s-a nascut www.nord1995.ro, magazin on-line care va avea puncte de vanzare in zilele meciurilor. Afacerea este deschisă de suporterii de la Peluza Nord, iar pentru a reusi să multumească doleantele celor care vin la meciuri s-a stabilit amplasarea de magazine mobile atat la stadionul Steaua, cat si pe National Arena, in functie de locul in care va juca echipa lui Reghecampf. Modalitatea de functionare a magazinului este explicată de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

Membrii A.L.S.S au reducere la meciurile din Europa

"Am beneficiat de sprijin din partea clubului pentru a putea face acest magazin si pentru a putea oferi produse fanului stelist. Vom avea magazine mobile pe Ghencea si pe National Arena, dar si in tara acolo unde Steaua va avea meciuri. Încasarile se vor duce la A.L.S.S, Liga suporterilor stelisti, si vor fi folositi in interesul galeriei", a marturisit Mustață. Conform acestuia, clubul Steaua are, prin contract, dreptul la 1% din totalul incasarilor, insă si acesti bani vor fi folositi tot in interesul fanilor. "Acel procent va servi in organizarea deplasarilor din tară ale suporterilor. În plus, cine va fi membru cotizant la A.L.S.S va avea un discount de 20% pentru deplasarile in Europa, la meciurile Stelei". Cu prilejul lansarii magazinului, Steaua si A.L.S.S dau startul unei noi practici care aduce clubul mai aproape de lumea civilizata "Lunar vom avea intalniri cu suporterii si unii dintre fotbalisti pentru sesiuni de autografe si poze, la magazinele mobile de la stadion. E prevazut in contract", a spus Mustață.

Ultrasii nu vor pe National Arena

În ciuda faptului că sefii Stelei au decis că stadionul din Ghencea va fi folosit doar in situatiile in care nu se va putea juca pe National Arena, ultrasii de la Peluza Sud continuă protestele. Ieri dimineață, pe unul dintre gardurile ce imprejmuiesc Complexul Sportiv Ghencea, suporterii au scris mesajul "Arena v-a luat ochii, banii v-au luat mintile". Trimiterea este spre Ciobanul, cel care a marturisit in repetate randuri că organizarea partidelor Stelei pe cel mai mare stadion din tară ii aduce profituri mai mari decat dacă ar juca in Ghencea. În ciuda acestui protest, la casele de bilete batea vantul, fanii manifestand o lipsă de interes pentru meciul de prezentare cu Litex, de maine, ora 20:45.

1195986013_f.jpg

gio_stgloria03.09.2012 10:04

Steaua cea mai bine clasată echipă din Romania in clasamentul actualizat IFFHS.

546514_414728591922320_1576732282_n.jpg

sursa:

http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702f...c2bbb6f28f53512

«1600601602603604689»