SOC la Steaua: "Daca nu iau campionatul MA RETRAG DIN FOTBAL! Ma duc dupa finul Borcea!"
Nu stiu de ce, dar mai bine pierdem campionatu asta.. =)))))))))))
vorbesti de parca " 24 " e o certitudine...
SOC la Steaua: "Daca nu iau campionatul MA RETRAG DIN FOTBAL! Ma duc dupa finul Borcea!"
Nu stiu de ce, dar mai bine pierdem campionatu asta.. =)))))))))))
vorbesti de parca " 24 " e o certitudine...
Dupa doar doua etape disputate, cei mai productivi jucatori din echipa stelista sunt:
- Cristian Tanase
- Novak Martinovic
- Raul Rusescu
Din cate se vede, avem o reprezentare a tuturor compartimentelor, apararea, mijlocul si atacul.
Novak Martinovic are 1 gol marcat si 1 assist in doar 55 de minute jucate in noul sezon.
Trecand la mijloc, observam ca Tanase are 1 gol marcat si 2 assist-uri in cele 180 minute jucate pana acum.
Raul Rusescu tine sa inchida ''gurile rele'', acesta fiind cel mai bun marcator de pana acum, 2 goluri in 135 minute jucate.
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...;v=vXIvueQh234#!
Leprele astea care isi pierd timpul cu toate zdrentele si se rup prin cluburi ar trebui sa se uite la imaginile cu copilul asta. Si dupa aia sa inteleaga cat de norocosi sunt si sa se gandeasca bine: ori se apuca sa joace fotbal ori mai bine se lasa.
http://www.sport.ro/campionate-externe/sfa...asta-video.html
Jenant, dar nah... ce sa-i faci?! Asa e la noi...
http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-in...ut-video-14566/
Daca poate cineva sa ia embedul filmului si sa il puna pe site, raman recunoscator. Eu nu pot momentan.
Probabil daca vreau sa viziteze palatul conducatorului mult iubit se putea ...
Ne facem o imagine tot mai "buna" ...
Popa de la Chiajna la Steaua ....
Cica luam sigur titlul.
Daca acum 1 an n-aveam benzi deloc acum cred ca sunt deja prea multi. Parvulescu, Tanase, Chipciu, Popa... toti foarte buni sau cu-n potential mare.
Daca acum 1 an n-aveam benzi deloc acum cred ca sunt deja prea multi. Parvulescu, Tanase, Chipciu, Popa... toti foarte buni sau cu-n potential mare.
Nu e asta problema. Anul trecut nu aveam benzi dar aveam fundasi centrali. Anul asta avem benzi dar nu avem fundasi centrali. La managementul de stina pe care il are clubul, probabil anul viitor vom avea doar un mijlocas central sau de ce nu... un singur virf gen Surdu. Ca de antrenor nu mai e cazul de la Piturca incoace.
Jenant, dar nah... ce sa-i faci?! Asa e la noi...
http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-in...ut-video-14566/
Daca poate cineva sa ia embedul filmului si sa il puna pe site, raman recunoscator. Eu nu pot momentan.
Doi olandezi veniti pentru un meci cu Rapid, dornici sa viziteze stadionul nostru? Cred ca le puneam si masa si de baut...
Glumesti nu?
Vorbesti ca si cum i-am avea pe Iniesta, Mesut Ozil, Rbery si Giggs.. ![]()
Pentru valoarea campionatului romanesc sunt foarte buni.
"Am stabilit cu Walter că Adrian Cristea trebuie vandut pentru că nu este pe placul suporterilor, dar nu in aceste condiții. Transferul nu se va face dacă Steaua nu schimbă oferta", a afirmat Vivi Rachita.
Tocmai d-aia il vrea Gigi, ca nu e pe placul suporterilor.
Pai da dom'ne, daca joci cu presiune joci mai bine.
Dar nu stiu la ce presiune se refera el...
Lukas Szukala a semnat cu Steaua.Eu zic ca e un transfer foarte reusit ,bine ca iese vedeta aia de Gardos
Nu asta a jucat dubios de slab cu noi sezonul trecut cand am invins la U Cluj? Parca a si gafat la golul nostru.
Da, nu e rau. ![]()
Acum sa imi explice si mie cineva de ce-am renuntat la Geraldo sau Iliev, pentru ca apoi sa fim nevoiti sa aducem tot un "central" strain...
bine ca iese vedeta aia de Gardos
Presa de sport din Romania are grija sa taie aripile oricarui jucator mai rasarit!
Il lauda excesiv,il transfera la Barcelona si Real,pune o presiune pe el pana il omoara ...La fel si creditorii fara pic de creier in cap...
O sa mai vedem un jucator mare in Romania cand o zbura porcu'!
Lukas Szukala a semnat cu Steaua.Eu zic ca e un transfer foarte reusit ,bine ca iese vedeta aia de Gardos
Scuzati-mi impertinenta... da' asta cine mai e?
A facut Steaua vreun transfer nereusit pana acum? Ca vad ca foarte multi sunt foarte incantati de toate miscarile facute pana acum. Bine, ca peste cateva luni ii vor injura pe cei pe care-i pupa-n fund acum, asta e altceva.
Ce suporteri avem, frate!
Cum le faci un transfer, cum se uda toti...
Va aduc aminte ca Steaua a facut si in trecut transferuri de la echipe care se bateau la retrogradare. Si nu a castigat nimic cu ele.
Szukala e un fotbalist mediocru, daca era bun nu-l dadea Rednic.
Oricum tipic pentru Steaua de azi, au plecat doi fundasi centrali valorosi(la nivel de Liga 1), si au venit in locul lor unul mediocru si unul submediocru(Bratu de la Chiajna).
Prietene daca era atat de slab numai juca atata timp in Germania(e mult peste Gardos)
Prietene daca era atat de slab numai juca atata timp in Germania(e mult peste Gardos)
A jucat doar in Liga a 2-a germana. Daca era atat de bun nu ajungea in Romania.
A venit in Romania ca la adus Reghecampf la Bistrita .Mi se pare ca au jucat impreuna in Germania
Nu stiu cati dintre jucatorii din Romania ar face fata chiar si in Liga a doua din Germania
E un fundas central bun pentru nivelul campionatului romanesc. Daca se adapteaza poate ajunge la nivelul lui Iliev si Geraldo. Ca si calitati are cateva plusuri fata de Iliev si Geraldo din cate am vazut eu.
In concluzie, poate fi un jucator foarte util.
Referitor ca a fost in Germania in Liga a doua n-are nicio relevanta, acum si Geraldo e liber de contract, un fundas foarte bun. Cand va semna cu o echipa probabil reactia suporterilor va fi ceva de genul "e atat de bun ca aia de la Steaua nu i-au prelungit contractul". La fel si pentru Iliev.
Szuakala e cel mult un fundas mediocru. Cine zice altceva, nu stie fotbal.
Mi se pare fantastic cum oamenii pun botul la tot ce zice oierul. Are ala o putere de convingere fenomenala.
Toti cei pe care i-a adus pana acum la Steaua au fost primiti de suporteri de parca erau Messi sau Cristiano Ronaldo sau o combinatie intre cei doi. Si asta desi a adus jucatori de la echipe mici, nu nu stiu ce vedete. Macar sa fi fost jucatori de la primele 6 echipe din campionat.
Daca oierul baga tot felul de rahaturi cu "motoreta cavasachi", "noul Chivu", "noul Radoi", etc., toti suporterii pun botul.
Cine era Adi Popa pana in returul trecut? Nimeni!
Cine e Adi Popa acum? Tot nimeni. Dar suporterii sunt foarte multumiti de el, pentru ca a dat 4 goluri in Liga 1.
In acelasi timp sar si dau in Gardos. Pentru ca asta a facut si ciobanul. Suporterii fac absolut tot ce zice taranul ala jegos. Pai Gardos, in primul sezon, a tinut Steaua in spate alaturi de Geraldo. Dar asta nu va mai amintiti, ca aveti memorie scurta.
Apoi au venit accidentarile urmate de un manager care il uraste si de antrenori fricosi care pot juca doar cu un prim 11 cu o medie de varsta de cel putin 29 de ani. Intr-un astfel de mediu e normal ca baiatul a regresat. E normal sa faca greseli cand stie ca absolut orice miscare de-a sa e monitorizata la maxim atat de MM cat si de oier.
Si daca stau sa ma gandesc ca pe la Steaua a aparut si o anumita panarama intitulata sugestiv Doru Bratu, ma intreb daca nu cumva lui Gardos i-a fost pus gand rau.
Baiatul a ajuns la nationala pe merit si a demonstrat ca are valoare. Dar acum e mediocru, iar Szukala, un fotbalist adus pentru a asigura cele 3 puncte cu Petrolul(nu poti sa mai dai bani iurea, trebuie chitanta!), a devenit peste noapte mai bun ca el.
Eu nu prezic viitorul. Poate Szukala isi va da drumul si va deveni cel mai bun fundas din lume. Sau poate se va face de rahat. Nu stiu.
Dar stiu ce a fost si stiu ce vad. Si vad niste oameni care mananca cu lingurita tot ce elimina ciobanul pe cale buco-anala.
Suporterul stelist de rand, pe langa ca nu prea are treaba cu Steaua si priveste echipa ca pe un mod de a-si umple timpul, nici nu prea stie fotbal.
la Steaua a aparut si o anumita panarama intitulata sugestiv Doru Bratu, ma intreb daca nu cumva lui Gardos i-a fost pus gand rau.
Vorbesti prostii, ca de obicei. L-ai vazut vreodata pe Doru Bratu? Eu l-am urmarit chiar atent in returul trecut. Are calitati si seamana ca stil de joc cu Chiriches. Mie imi place. Se poate impune lejer ca titular daca nu va avea probleme cu accidentarea.