FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1598599600601602689»
Ronnie20.07.2012 08:31

Hai ca esti putin ipocrit acum, nu te supara. Vorbim totusi de un antrenor de fotbal in p... mea. Nu vad unde e problema ca omul asculta manele, am si eu o groaza de amici care asculta manele si sunt oameni super ok si realizati in viata. Si daca e cocalar care-i treaba? Ti-o tragi tu cu el? Interesul nostru este sa fie un antrenor bun pana la urma.

Incep sa cred ca suntem atat de rupti in cur incat nu stim ce ne mai dorim de la viata. Suntem exact ca tiganii aia care cersesc, te duci la ei si le dai o gogoasa si ei iti raspund "nenea, da' mie imi place cu vanilie, nu cu ciocolata".

Hai sa nu fim mai catolici decat Papa.

Kellerman20.07.2012 08:35
am si eu o groaza de amici care asculta manele si sunt oameni super ok si realizati in viata.

Dic mancatias, acum fac legatura intre tine si Manchester United. :D

Ronnie20.07.2012 08:36

Tu erai unul dintre acei prieteni :D

red&blue_boy20.07.2012 08:40

Manelele e misto ! :D

Ar putea Reghe sa propuna ca intrarea echipei sau celebrarea golurilor, putine cate-or fi ele, sa se faca pe manele.

danimarcu20.07.2012 08:46

Ronnie ,ti-am mai zis ca nu poti separa viata omului privata de cea profesionala cand vine vorba de caracter.Mi l-ai dat exemplu pe Balotelli care are o viata privata plina de aventuri dar pe teren isi face treaba.Eu cred ca Balotelli ar fi mult mai bun pe teren daca in viata privata ar fi mai cuminte...

Cum dracu sa aiba in fata jucatorilor pretentii de antrenor un cocalar ca Reghe care nu doar ca este foarte monden,dar mai e si tata blatistilor?

red&blue_boy20.07.2012 08:51
Vorbim totusi de un antrenor de fotbal in p... mea. Nu vad unde e problema ca omul asculta manele

Altadata asa as fi zis si eu, dar parca acum prea se potrivesc toate la echipa actuala, pe acelasi stil.

Tu erai unul dintre acei prieteni :D

Inseamna ca atunci Kellerman e un om super ok. :)

Ronnie20.07.2012 08:52

La Chiajna a functionat si chiar foarte bine. Si daca antrenorul este manelist care-i problema? Tu daca ai un sef la munca care asculta de-astea muncesti mai putin? Si nu cred ca s-a apucat de manele fix in ziua cand a semnat cu Steaua, presupun ca e amator de mai mult timp. Hai sa-l lasam macar un meci si apoi sa comentam. Hai sa nu mai fim carcotasi cand omul nici nu a apucat sa debuteze.

Pana la urma am vazut si filmulete cu Mourinho cand asculta Ai se tu pego. Nu-i tot aia?

drvladyk20.07.2012 09:18
Pana la urma am vazut si filmulete cu Mourinho cand asculta Ai se tu pego. Nu-i tot aia?

Ba da, tot un cocalar, un pic mai ajuns doar

SS Lazio20.07.2012 09:29
Hai sa nu mai fim carcotasi cand omul nici nu a apucat sa debuteze.

Nu sunt carcotas, ci sunt constient ca nu va face nimic.

Si nu va fi niciun 24, niciun fotbal, niciun motiv de mandrie, ci agonia Stelei va continua. Acum chiar pe ritm de manele.

La urma urmei, in 2006, 2007 ne-am ridicat (prin impostura sau, sa fiu moderat, prin hazard) pe manele, acum tot pe manele continuam prabusirea si aneantizarea.

Tocmai asta e chestiunea: nu e nicio problema ca bubuie manelele in Las Vegas, pentru ca, oricum, mai conteaza? :)

Dortmund vor lua titlul a 3-a oara pe ACDC si The Doors sau ce mai pune Jurgen in vestiar, la noi mereu se vor gasi scuze (unele abracadabrante si fantasmagorice), cand era in puterea noasra sa distrugem ciobanul.

Nu uitati ca Gigi in ultimii 5 ani a mai ramas la Steaua din cauza biletelor ( cam 10% din visteria clubului).

Asadar, da, bun e si asta, nu conteaza ce face :)

Stryker20.07.2012 09:57

Cam aici s-a ajuns ... Steaua becalizata si manelizata.

Nu avem deloc rivale. / Nimeni nu ne sta in cale.

S'tem echipa cea mai tare. / Chempions Lig se vede-n zare.

Vine vine 24. / Gigi calareste maybahu'.

ebonyc20.07.2012 12:27

Cand asculti piese cu "sunt barosan de barosan" permite-mi sa te trimit la origini. Vorbesc asa, in general, nu de cazul Reghe.

blindica20.07.2012 12:34

O manea, un pic de haos, uite asa vine inca un sezon trist.

gio_stgloria20.07.2012 12:57

Noi ar trebui sa avem divergente cu altcineva, nu cu antrenorii sau jucatorii. Bineinteles ca mi-ar placea ca antrenorul echipei mele sa fie un om citit si care sa asculte muzica clasica, dar din pacate asa ceva poate doar pe afara.

Am vazut si eu secvente din emisiunea aia . E mai veche sau acum a aparut ?

*Alecs*20.07.2012 13:50
Hai sa-l lasam macar un meci si apoi sa comentam. Hai sa nu mai fim carcotasi cand omul nici nu a apucat sa debuteze.

Cum adica sa-l lasam un meci si sa comentam? Ne dam seama de valoarea unui antrenor dupa prima etapa? Daca pierde? Ii cerem demisia?

La modul general vorbesc, ca la Steaua nu conteaza cine e antrenor ca nu se va putea face performanta.

Kellerman20.07.2012 14:13

Stai asa, ce meci sa il lasam ? de cand ne pasa noua de meciurile echipei FC ilegal pipera ?

Ronnie20.07.2012 14:16

Alecs, am spus macar un meci, avand in vedere ca deja e catalogat pe acest forum ca fiind un antrenor slab dinainte sa debuteze. Stii foarte bine ca mereu am fost de principiu ca un antrenor isi poate demonstra valoarea abia dupa 2 ani de la instalarea la o echipa.

Revenind la manele, de-aia suntem noi un popor de rahat, ca ne intereseaza ce asculta ala, ce face ala, chiar daca nu ne deranjeaza pe noi. Nu vad unde ar fi problema ca antrenorul echipa de fotbal al Stelei sa asculte manele daca el isi face meseria bine.

Kellerman20.07.2012 14:29

oricine antreneaza FC ilegal pipera este un antrenor slab.

bai, pe mine ma deranjeaza. clubul asta candva a fost clubul armatei, institutia aia care o chemi cand trebuie sa supravietuiesti, atunci cand vrei sa nu te casune altii cu bataia. clubul asta candva reprezenta onoarea si demnitatea a unei institutii din tara. cam cum ti-ar suna tie manelele intr-un asemenea club ?

red&blue_boy20.07.2012 14:31

Sa nu exageram, Pedrazzini nu era asa slab . :D

Ronnie20.07.2012 14:52

bai, pe mine ma deranjeaza. clubul asta candva a fost clubul armatei, institutia aia care o chemi cand trebuie sa supravietuiesti, atunci cand vrei sa nu te casune altii cu bataia. clubul asta candva reprezenta onoarea si demnitatea a unei institutii din tara. cam cum ti-ar suna tie manelele intr-un asemenea club ?

Da' pe mine nu ma intereseaza. Daca atunci cand trebuie sa supravietuiesc ei sunt la datorie e foarte ok. Din partea mea sa asculte toata tara manele, atata timp cat esti cinstit cu mine si nu faci nimic sa ma deranjeze suntem prieteni.

vevebr20.07.2012 15:08
Sa nu exageram, Pedrazzini nu era asa slab . :D

si Lacatus era rotofei :))

ar3s23.07.2012 20:32

SOC la Steaua: "Daca nu iau campionatul MA RETRAG DIN FOTBAL! Ma duc dupa finul Borcea!"

Nu stiu de ce, dar mai bine pierdem campionatu asta.. =)))))))))))

Astristul24.07.2012 13:47

Teapa! Cica l-a sunat Iordanescu sa-i spuna ca fara el fotbalul romanesc n-ar mai avea farmec! :|

Harald24.07.2012 15:18

intotdeauna m-am intrebat ce parere are Anghel Iordanescu despre suporteri..

Stryker27.07.2012 07:05

Se pare ca Wesley va pleca la Al Hilal, prilej de bucurie pentru Jiji care cica a desfacut o sampanie ...

Acum 24-ul devine o simpla chestiune de timp. :ike:

danimarcu27.07.2012 08:23

In sfarsit a reusit "ne-a" Gigi sa descopere adevaratul motiv pentru care Steaua nu reusea sa castige trofee!...

Si eu care credeam ca era din cauza implicarii sale,a managementului defectuos si a jocului slab...

«1598599600601602689»