Al catalea articol in care un stelist de la echipa a doua care pleaca e facut noul Hagi este?
Al catalea articol in care un stelist de la echipa a doua care pleaca e facut noul Hagi este?
si al catelea in care se arata cum tineri promitatori pleaca deoarece nu are nimeni rabdare cu ei? deoarece vin numai panarame de antrenori care vor rezultate pe termen scurt ca sa apuce sa ciuguleasca un pic pana se suceste oierul?!
si al catelea in care se arata cum tineri promitatori pleaca deoarece nu are nimeni rabdare cu ei? deoarece vin numai panarame de antrenori care vor rezultate pe termen scurt ca sa apuce sa ciuguleasca un pic pana se suceste oierul?!
Antrenorii care vin la Steaua nu vor rezultate, fiindca sunt constienti ca nu au cum sa le obtina, ei vin doar pt bani.
Gandesti superficial aici.
Important nu este ca tampitii de ziaristi fac comparatii de doi lei,ci faptul ca jucatori tineri cu potential sunt mereu goniti de la Steaua de Ciobanul!...
Da' nu zic ca nu o fi bun. Poate e, vedem. Momentan nu-mi aduc aminte nici macar un jucator venit de la echipa a doua care sa fi aratat ceva in ultimi 5-6 ani (sau macar sa se fi impus la o echipa de Liga1). Stiu insa ca daca scriu pe google "noul Hagi" apar peste 2 milioane de pagini.
ronnie ai inteles ce ziceam mai sus? aia-i problema nu comparatiile ciumpalacilor
A scos pana si Rapid un jucator de l-au vandut cu 2 milioane in Germania, Dinamo scoate in fiecare an jucatori tineri. Si nu cred ca acolo se lucreaza mai profesionist.
Tocmai cand credeai ca mai penibil nu se poate...
Nu pot sa citesc articolul si sa fiu si serios. Parca traim intr-un film cu prosti si genul nu e comedie.
Incredibil cat de jos a putut ajunge clubul asta...
Incredibil cat de jos pot sa traga nemernicii astia clubul .
Totusi, daca tot e treaba asta oficiala, ar trebui ca dupa aceasta "dezicere", sa nu mai auzim/citim prin presa sau la televizor termenii ca patronul, finantatorul sau seful Stelei asociati cu numele "paratului" becali. Pentru ca dupa cuma reiese clar de acolo, acest personaj nu are nicio functie oficiala sau onorifica la club.
Incredibil cat de jos pot sa traga nemernicii astia clubul .
Rabdare ,baieti ,rabdare!...
Sunt convins ca inca se poate si mai rau...
Da' nu zic ca nu o fi bun. Poate e, vedem. Momentan nu-mi aduc aminte nici macar un jucator venit de la echipa a doua care sa fi aratat ceva in ultimi 5-6 ani (sau macar sa se fi impus la o echipa de Liga1). Stiu insa ca daca scriu pe google "noul Hagi" apar peste 2 milioane de pagini.
Pai cine sa vina sa arate ceva daca prostii astia ii promoveaza numai pe aia varza? Lazar promitea de cand era Hagi la echipa si n-a primit nici macar un minut in prima Liga. L-au bagat pe Rusu 2 meciuri pe final si au zis din prima ca e prost. Florentin Matei a intrat intr-un meci pe final si l-au dat afara. In schimb Litu si Simion au fost pupati in dos desi nu aratau nimic.
UEFA a anunțat cifrele oficiale ale câștigurilor pe care echipele romanești participante in competițiile internaționale in sezonul precedent le-au obținut. Oțelul Galați conduce de departe, chiar dacă banii sunt oarecum nemeritati, bonusul pentru performanță fiind de zero euro. Steaua stă cel mai bine dintre participantele in Liga Europa.
Oțelul Galați - 18.382.000 euro
Bonus pentru participare - 7.200.000 euro
Bonus pentru performanță - 0 euro
Market Pool - 11.182.000 euro
Steaua București - 3.136.783 euro
Bonus pentru participare - 1.000.000 euro
Bonus pentru performanță - 420.000 euro
Market Pool - 1.516.783 euro
Calificarea in 16-imi - 200.000 euro
FC Vaslui - 2.030.983 euro
Bonus pentru performanță - 350.000 euro
Market Pool - 680.983 euro
Rapid - 1.820.983 euro
Bnus pentru performanță - 140.000 euro
Market Pool - 680.983 euro
Onlinesport.ro
Am facut un mic montaj inaintea primei etape din noul sezon al ligii 1.....
Sper sa va placa.
Am facut un mic montaj inaintea primei etape din noul sezon al ligii 1.....
Sper sa va placa.
Bai, cand va aud cu 24 asta, imi vine sa vomit...nu mai pot cu " spre 24 ", nu mai pot.
Tu ori dormeai cand ai facut filmuletu asta, si visai frumos, ori esti incapabil sa intelegi ca Steaua nu mai castiga nimic cu actuala conducere !
You fo' real?
You fo' real?
normal ca nu este real, v-am mai zis ca ii praseste undeva si le da drumul din cand in cand, dar nu ma credeti
Pe acelasi prinicpiu i-as deporta pe fitosii astia cu cantonamente la Forban.
http://www.gsp.ro/international/campionate....html#poza_mare
Daca macaronarii pot in albia raului rece de ce nu-i ducem si noi in munti. Sa vezi acolo belea.
ce aveti voi cu el, fiecare dintre noi in adancul sufletului credem in himere.
Am vazut pe gsp ceva cu Florin Costea si prostituate de lux si am o intrebare pentru utilizatorii acestui site. E un pacat sa faci asta? Atentie, cica sunt de lux, nu orice taratura de pe strada. Ma gandesc si eu ca fotbalistii stau mai mereu in cantonament, e greu sa-ti faci o femeie.
Am vazut pe gsp ceva cu Florin Costea si prostituate de lux si am o intrebare pentru utilizatorii acestui site. E un pacat sa faci asta? Atentie, cica sunt de lux, nu orice taratura de pe strada. Ma gandesc si eu ca fotbalistii stau mai mereu in cantonament, e greu sa-ti faci o femeie.
Daca-i pacat sau nu asta tine mai mult de religie,probabil ca la judecata de apoi va afla daca a pacatuit sau nu!
Dar cred ca el a fost mentionat din postura de client al unei retele de prostitutie,ceea ce tine de penal atata vreme cat codul penal pedepseste aceasta fapta.
Personal as legaliza prostitutia,ar fi mult mai bine pentru toata lumea,inclusiv pentru stat(mai putin pentru pesti).Dar atata vreme cat e ilegala trebuie sa raspunzi daca nu gasesti alte variante de petrecut timpul liber...
Probabil. Am citit doar titlul. Nu ma pasiona asa tare.
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-inter...nca-229318.html
A se privi:
1. Satisfactia ingenua din chipul lui reghe cand incepe tschoara sa cante.
2. Felul in care da mai tare.
3 "Feedback"-ul nevestei.
4. Simplitatea, naturaletea, chiar condesecendenta antrenorului Stelei in fata cameramanului(uluitor!...). In fond, nu era intr-o postura intima, ci chiar publica. Era surprins in mersul natural al lucrurilor, nu demascat, ci angajat, responsabil.
Naturaletea cocalarului, vazut de multi un salvattore della patria. Oare de ce? Blatul cu Chiajna de anul trecut , ala a aratat ca e "stelist".
Un campionat magic ne asteapta!